De bloggers van ikbenZwanger

   Zwanger    Blogs zwangerschap    Onze bloggers  

Wil je een blog te schrijven over zwangerschap en moederschap? Dan zoeken we jou! Je kan ook eenmalig iets schrijven over een onderwerp wat nog onderbelicht is.

Benieuwd naar onze bloggers en vloggers?

 • zwangere vrouwen blogs 1983 • 230 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Wij hebben besloten om nog voor een kindje te gaan .Eind juli gestopt met de pil na bijna 10j te hebben genomen .Hopelijk kunnen we snel positief nieuws melden ❤️

  Lees haar nieuwste blog: Na de ovulatie piek weer een ovulatiebloeding
  "Het is nu een tweetal maanden dat ik telkens tijdens de ovulatiebloeding heb. Ik maakte me er zorgen om, maar eigenlijk is het niet zorgwekkend, maar een normaal verschijnsel."
 • zwangere vrouwen blogs Amber • 293 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Mijn naam is Amber Fernandes en ik schrijf sinds eind 2016 artikelen voor ikbenZwanger.com. Ik ben single moeder en in het dagelijks leven werk ik als tekstschrijver. Mijn grootste passies naast mijn zoon (10) zijn reizen, literatuur en fietsen: In de zomer van 2017 fietste ik bijvoorbeeld op mijn trekkingfiets naar Normandië. Ik ben vegetariër en deel graag mijn succesrecepten uit eigen keuken met jullie.

  Lees haar nieuwste blog: Recept van de week: Vegan chocolademousse
  "Dit keer deel ik een recept waarmee ik zelf altijd weer hoge ogen gooi bij familie en vrienden die gek zijn op chocolademousse. Het recept is binnen 10 minuutjes in elkaar geflanst."
 • zwangere vrouwen blogs Anna • 367 volgers   volg en mis geen enkele blog
  37 jaar, moeder van drie en nummer vier in productie. Woont in het buitenland en zal ergens dit jaar weer terug vallen op Hollandse bodem. Wordt gelukkig van ginnegappende meisjes, zachte krullen van lachende jongetjes en vieze handen krijgen. Guilty pleasure: het moment dat de drie kids net in bed liggen en het huis even helemaal stil is.

  Lees haar nieuwste blog: Knie blauw met mooie rode plek in het midden
  "Op handen en knieen zit ik te kermen. Gaat het? vraagt de makelaar ongemakkelijk. NEE!!! schreeuwt de stem in mijn hoofd. Ja hoor ik sta zo weer op, zegt de stem uit mijn mond zachtjes."
 • zwangere vrouwen blogs Anne • 60 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: De eeuwige Wij zijn zwanger vs. Ik ben zwanger discussie
  "Het is een oneindige discussie waar geen eind aan lijkt te komen: is de term -Ik ben zwanger- correct, of is het de uitdrukking -Wij zijn zwanger- die we zouden moeten gebruiken?"
 • zwangere vrouwen blogs Anneke • 61 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Voorbereiden op borstvoeding blog Anneke
  "Ik ben nu 26 weken zwanger en alles loopt min of meer op rolletjes, maar ik begin me langzamerhand wat zorgen te maken om straks na de bevalling, en dat is natuurlijk niet de bedoeling."
 • zwangere vrouwen blogs Annemarie • 1316 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Ik ben Annemarie, 42 jaar en getrouwd met Maarten en wij wonen in Den Haag. Ons gezin bestaat uit zeven kinderen waaronder een tweeling van inmiddels vier jaar. Als moeder van een groot gezin, ben ik altijd bezig met het beantwoorden van de meest irritante vragen. Ja, allemaal van dezelfde man. Nee, het is nu nog niet klaar. Nee, we zijn niet gelovig? En nee het is inderdaad niet van deze tijd, ik weet het. Waar de ene moeder haar handen al vol heeft aan één kind, kan het gezin voor mij niet groot genoeg zijn. In mijn blog geef ik een kijkje in ons gezin, en omdat ik een eigen YouTube kanaal heb, zit er altijd ook een klein video fragment bij. Want niets is immers leuker dan bewegende beelden bij een verhaal!

  Lees haar nieuwste blog: Waterdichte garantie voor gezelligheid in huis: beroemde appeltaart als zoenoffer
  "Mijn kinderen zijn nogal energiek, impulsief en ondernemend. Zo staan ze soms bij opa en oma ineens op het garage dak van de buren. Beklimmen tijdens het herfst-uitje van school..."
 • zwangere vrouwen blogs Annes dagboek • 180 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Dagelijks werk ik al pedagogisch medewerkster met jonge kinderen. Mijn vriend vindt het geweldig om een dagje met kleine kinderen opstap te gaan. En wat zouden we het leuk vinden om binnenkort een gezinnetje te worden...

  Lees haar nieuwste blog: Deze keer gaat de zwangerschap goed
  "We zijn inmiddels een maandje zwanger. Ik merk aan kleine dingetjes dat dit anders is dan de vorige keer. Ondanks dat ik het extra spannend vind, heb ik er deze keer wel het vertrouwen."
 • zwangere vrouwen blogs Annie87 • 128 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Over mij: 28 jaar - 1,5 jaar getrouwd - 5 maanden mama van Livia. Creatief, gezelligheidsdier, kookgek en relaxt.

  Lees haar nieuwste blog: Heerlijk genieten van mijn zwangerschap
  "Zwanger zijn vond ik heerlijk. Het verliep ook allemaal perfect, ik voelde me fit, mooi en gelukkig met mijn perfecte buikje. Eén keer per week ging ik naar een yogales."
 • zwangere vrouwen blogs Anoniem89 • 64 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: De echo gaf maar 5 weken aan
  "De echo gaf maar 5 weken aan i.p.v. 7 weken. Alleen vruchtzakje is nog te zien. Verdrietig nieuws! Kans dat het nog zal groeien is heel klein, volgende week controle echo."
 • zwangere vrouwen blogs Blauwe wolk • 62 volgers   volg en mis geen enkele blog
  24 jaar, mama van een heerlijke 14 maanden oude peuter Maesan en zwanger van ons tweede wereldwonder.

  Lees haar nieuwste blog: Voor de tweede keer zwevend op een blauwe wolk
  "Ons gezin wordt verrijkt met een tweede jongen! Mijn 14 maanden oude zoon wordt grote broer! Je leven wordt omgegooid met een baby/peuter en nu komt er een tweede aan. Twee jongens onde"
 • zwangere vrouwen blogs Bloem • 59 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Uitslag zwangerschapstest licht roze streep blog Bloem
  "Zusje, ik ga je even een foto sturen van een zwangerschapstest! Het roze streepje is zo licht! Zij was de enige die wist dat wij graag een kindje wilden en heeft ervaring."
 • zwangere vrouwen blogs Blonde • 174 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Niet zwangere vrouwen testen niet positief, toch?
  "Ik voel het, mijn lijf voelt niet langer alleen van mij. Toch kijk ik vol ongeloof naar de zwangerschapstest. Mijn hoofd wordt een warboel van chaos en tegenstrijdigheden."
 • zwangere vrouwen blogs Blu Seen • 64 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: 5 dagen te vroeg ongesteld - ben ik zwanger? blog BluSeen
  "Ik werd 5 dagen te vroeg ongesteld. Normaal gesproken begint het met helderrood bloed, deze keer ging ik naar de wc en met het afvegen zag ik heel lichtroze bloed."
 • zwangere vrouwen blogs Brenzen • 358 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Ik ben 43, getrouwd, woon in amsterdam. Ik heb een prachtige bonusdochter van 18 die bij ons woont. Ik ben zelfstandige en word op dit moment 24 uur per week ingehuurd om mij bezig te houden met het verbeteren van de kwaliteit van verpleeghuiszorg. Ik hou van buiten zijn, hardlopen, wandelen en yoga.ik ben echt een levensgenieter, dol op mijn vriendinnen, reizen en haat routine.... Een kindje krijgen voelt als een wonder, na een paar jaar proberen en 2 miskramen. Hoe zal dit gaan de komende tijd? Mijn veranderende lichaam, ons leven samen, hoe gaat onze 18 jarige reageren op haar broertje of zusje? We vinden het heel spannend!

  Lees haar nieuwste blog: Kwam dit kleine wezentje met die prachtige ogen echt uit mij??
  "Eerst even over die bevalling...Ik had er zin in! Ik was die buik na 9 maanden zat, ondanks dat ik een probleemloze zwangerschap had. Ik wilde mij weer vrij bewegen en andere kleding."
 • zwangere vrouwen blogs CamBes • 2807 volgers   volg en mis geen enkele blog
  In januari 2016 waren mijn vriend Sydney we in blijde verwachting van een kindje. In augustus 2016 is Quintin Gerard geboren. Ik heb een donornier en zwanger worden was zeker geen vanzelfsprekendheid. Quintin is gelukkig gezond geboren, hoewel hij zich wat vroeg meldde: met 32 weken en 4 dagen is hij gekomen. Ons huwelijk is erdoor een jaartje uitgesteld, maar nu zijn we getrouwd en vormen samen met Dobermann Yara, kitten Pablo en konijntjes Deedee en Doodoo een happy family!

  Lees haar nieuwste blog: Je kindje voorbereiden op een verhuizing, hoe doe je dat?
  "Verhuizen is altijd stressvol. Voor je kindje is het ook een hele gebeurtenis. Hoe bereid ik mijn zoontje van bijna 2 jaar voor op een verhuizing?"
 • zwangere vrouwen blogs Carla • 473 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Een tijdje geleden is mij gevraagd of ik stukjes wilde schrijven over hoe ik mijn zwangerschap ervaar en hoe ik me voel tijdens mijn zwangerschap.
  Dat leek me erg leuk! Ik ben gelijk begonnen met schrijven!
  Ik ben 23 jaar en leid een heel gelukkig leven samen met mijn man Frank en mijn zoontje Lucas van bijna 1 jaar! Ik werk sinds kort bij een verloskundige praktijk als assistente.
  Volg hier mijn zwangerschap...

  Lees haar nieuwste blog: Carla is 10 weken zwanger
  "Alweer 10 weken zwanger!! We hebben afgelopen week een echo gehad, het zag er gelukkig allemaal goed uit. Het kindje bewoog al alle kanten op. Het hartje klopte als een speer!"
 • zwangere vrouwen blogs Carlie • 57 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Ik ben Carlie (34), moeder van dochter Nola (3,5). Graag willen mijn vriend en ik een 2e kindje, maar een molazwangerschap in 2017 zet die wens on hold. Ik werk als schrijfster, redacteur & auteursbegeleider en heb samen met mijn vader een administratiekantoor(tje).(carlievantongeren.nl)

  Lees haar nieuwste blog: Proosten op de molazwangerschap 1 jaar later - ervaring blog Car
  "Wat doe je als je vooruitzicht in een keer weg is en je kinderwens lange tijd on hold wordt gezet? Ik deel graag met jullie hoe wij door dit moeilijke jaar heen kwamen."
 • zwangere vrouwen blogs Celine • 235 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Getrouwd met Laurens op 15.10.2016. Mama van Ella* 15.02.2017

  Lees haar nieuwste blog: Miskraam met 16 weken zwangerschap vlog Celine (deel2)
  "Ik wist gelijk dat ik zwanger was. Ik voelde dat gewoon. De test bevestigde dat. Zeer tof. We hadden het vrij snel aan de familie verteld, met 9 weken. Ik had wel zwangerschapskwaaltjes"
 • zwangere vrouwen blogs Chantal • 932 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Ik ben Chantal en ben 33 jaar en ben sinds 2012 gelukkig getrouwd met mijn man Jan. Ik werk twee dagen als doktersassistente in een Universitair medische instelling. In juli is ons wonder Beau geboren waar veel aan vooraf is gegaan. Ik neem jullie mee in mijn wereld. Volg mijn blog hier!

  Lees haar nieuwste blog: Mijn ergste periode zwangerschap misselijkheid HG
  "Bij de gynaecoloog aangekomen vertelde ze mij dat ik HG (hyperemesis gravidarum) heb, dat is extreme zwangerschapsmisselijkheid. Dit is niet de gewone zwangerschapsmisselijkheid."
 • zwangere vrouwen blogs Chanti • 59 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Onregelmatige cyclus en toch zwanger
  "De laatste tijd was ik dagelijks misselijk. Ik dacht dat ik me aanstel en depressief te zijn geworden. Een vriendin heeft een zwangerschapstest gehaald."
 • zwangere vrouwen blogs Charlotte • 128 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Jullie leren mij kennen als Charlotte, 25 jaar en deze zomer 3 jaar gehuwd met haar beste vriend. Samen kochten we ons huis in maart 2014 waar we tot op de dag van vandaag nog al onze energie in steken om er ons droomhuis van te maken. In december 2015 besloten wij om een baby te nemen. Want zo zag ik het anderhalf jaar geleden, dat je stopte met je pil en gelijk zwanger werd. Dat wanneer je besloot voor kinderen te gaan, die er ook gewoon kwamen. Ondertussen, al een jaar later weten wij wel beter... Ontdek hier hoe wij met vallen en opstaan onze dromen achterna gaan en hopen dat onze wens in vervulling zal gaan.

  Lees haar nieuwste blog: Het moment dat je officieel niet meer zwanger bent
  "Mijn tranen bleven uit. Het geluid om mij heen verdween op de achtergrond. Ik zie de vroedvrouw nog verder zoeken of ze dat mooie flikkerende lichtje toch niet kan vinden."
 • zwangere vrouwen blogs Chrissie • 693 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Ik ben Chrissie 25 jaar. Ik woon samen met mijn 27 jarige vriend. In april of mei 2019 verwachten wij ons eerste kindje! Ik heb het nu al zwaar en moet nog zóveel maanden haha

  Lees haar nieuwste blog: Wachten op de echo duurt lang, ik kon het niet laten om zelf te gaan kijken...
  "Op mijn werk hebben we twee echo apparaten staan. Zoeken naar een zwarte ruimte met een bolletje erin kan ik zelf ook wel. Ik had ook verder geen verwachtingen..."
 • zwangere vrouwen blogs Chrissy • 121 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Ik ben vandaag een week overtijd, help!
  "Even een update, hoop eigenlijk dat iemand wil reageren om mij gerust te stellen. Ik ben vandaag een week overtijd en ik heb nog niet gedurfd te testen."
 • zwangere vrouwen blogs Debby • 1380 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Hello! Mijn naam is Debby. Huisje boompje beestje hadden we al, nu alleen nog een kindje. Alleen de toekomst kun je nooit plannen.. Ik heb PCOS en Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en ben nu zwanger van niet 1, 2, maar 3 kindjes! 1 van de kindjes heeft een vergrote blaas. Goede tijden, slechte tijden is niets in vergelijken met mijn verhaal, dus volg mijn blog!

  Lees haar nieuwste blog: Dag klein mannetje, we gaan je missen
  "Ondanks deze mooie dingen, stond onze kleine jongen nog in het mortuarium in zijn strooikoker. We wilde allebei wachten op een mooie dag die voor ons goed voelde."
 • zwangere vrouwen blogs Dede • 59 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Steeds weer denken aan zwanger worden
  "Toen ik uiteindelijk toch ongesteld werd had ik me voorgenomen om er niet te veel meer aan te denken.. En dat ging me eigenlijk best goed af! Tot dinsdag... Ik zou maandag ongesteld moe"
 • zwangere vrouwen blogs Derya • 65 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Kan je zwanger zijn bij een negatieve zwangerschapstest?
  "Ik ben nu iets meer dan twee weken over tijd en ik heb duidelijkheid nodig. Kan het zo zijn dat je, ondanks wel zwanger te zijn, een negatieve test krijgt?"
 • zwangere vrouwen blogs Diessie • 61 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Mama van Evi Benthe (13-07-2015) en ik heb een bonusdochter van bijna 6 alweer! Zelf ben ik 27 jaar oud. Ben inmiddels alweer 2 jaar getrouwd. Ik werk in de zorg in een zorgvilla en ook heb ik daar andere werkzaamheden zoals activiteitenbegeleider, assistent gastvrouw en soms help ik nog wel eens mee in de huishouding. Geen week is hetzelfde!. Wil je meer van ons weten? Volg ons dan ook op Instagram: https://www.instagram.com/diessie/

  Lees haar nieuwste blog: Voelde ik de bevalling al aankomen?
  "Ik kreeg hele erge steken in mijn zij. Ik had nog niet bedacht dat ik op het punt stond om te kunnen gaan bevallen, want ik had wel vaker last van buikpijn en/of steken. "
 • zwangere vrouwen blogs Dyna • 231 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Hai , ik ben Dyna en mama van 3 kids .Ik ben 2 maanden geleden bevallen van een dochtertje.Je kan ons leven volgen op instagram @lifewiththedossys

  Lees haar nieuwste blog: Slaap kindje slaap
  "We hebben alle tips omtrent doorslapen van je baby die we online vonden uitgeprobeerd en deze wil ik met jullie delen en onze ervaring meegeven."
 • zwangere vrouwen blogs Eggie • 347 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Dertiger, getrouwd, mama van Pien (november 2017). Werkzaam als pedagoog. Passie voor fotografie, styling en schrijven. De laatste tijd vervult Pien ook in deze bezigheden een hoofdrol. Naast mijn blog, kun je me volgen op Instagram via: https://www.instagram.com/pienter_fotografie

  Lees haar nieuwste blog: Een kijkje in Piens babykamer
  "Vandaag mag je een digitaal kijkje nemen in het kamertje van Pien. Het kleinste kamertje in ons huis, maar des te knusser. We hebben met veel zorg haar kamertje ingericht."
 • zwangere vrouwen blogs Elfri • 348 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Dit is onze eerst ‘bun in the oven’ . Ik ben Elfri (23) en woonachtig in Utrecht met mijn vriend en onze twee katten Mozes en Lex. De komende tijd ga ik jullie meenemen in mijn eerste ervaring als mama zijnde met de mooie en minder mooie momenten die daarbij horen.

  Lees haar nieuwste blog: Een hele nieuwe papa en mama op controle bij de verloskundige
  "Als een hele nieuwe mama en papa komt er heel veel op ons af en het is heerlijk om alle (onnozele) vragen te stellen. Dan mag ik gaan liggen en zoekt de verloskundige mijn baarmoeder."
 • zwangere vrouwen blogs Elien • 65 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Miskraam die geen miskraam was
  "Terug naar de gynaecoloog, omdat het de miskraam niet spontaan kwam. Hij besloot om toch nog even te kijken en we konden niet geloven wat we zagen."
 • zwangere vrouwen blogs Eliza • 57 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Wat kunnen vrouwenlichamen toch vreemd doen
  "Hoe lang werken de anticonceptie hormonen van de Implanon nog door nadat het staafje eruit is? Ben ik zwanger?"
 • zwangere vrouwen blogs Ellen • 411 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Ik ben Ellen, een jonge vrouw in de bloei van haar leven. 2016 is voor mij een jaar vol met spannende en mooie gebeurtenissen. Ik ben pas getrouwd met mijn lieve man, ik word dit jaar 30 en ik ben in verwachting van ons eerste kindje. Ik heb overgewicht en omdat ik er zelf weinige persoonlijke ervaringen over kan vinden wil ik graag mijn ervaringen delen over mijn zwangerschap met overgewicht.

  Lees haar nieuwste blog: De eerste twee weken als moeder blog Ellen
  "De kleine meid doet het supergoed. We zijn erg blij en gelukkig. Amy is gezond en op wat huilen door de darmkrampjes na een ontzettend tevreden baby. We hadden een leuke kraamhulp."
 • zwangere vrouwen blogs Ellis & Mick • 349 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Hoi! Ik ben Ellis ☺ (Alice) 27 jaar en diëtist van beroep en... ik ben zwanger van mijn eerste kindje! Yaaay! Op dit moment gaat er van alles door mij heen. Mijn vriendinnen en zusje worden helemaal gek van me, maar gelukkig is mijn vriend is nog blijer als ik. Ik dacht dat ik de vrouw was joh.. maargoed ☺ In mijn blogs neem ik jullie mee op avontuur, in de wereld van Ellis. Niet Alice in wonderland, maar meer Ellis in babyland, haha!

  Lees haar nieuwste blog: De laatste loodjes wegen het zwaarst
  "Trimester 3 is voor mij bij verre de zwaarste trimester. Alles is opgezet. Mijn buik lijkt wel een watermeloen. Ik krijg alsmaar de vraag of ik een tweeling verwacht."
 • zwangere vrouwen blogs Emilie Smolinski • 353 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Iets over mezelf vertellen vind ik zó moeilijk. Geef me 1 onderwerp en ik kan er zonder probleem een heel verhaal van schrijven maar, schrijven over mezelf is heel wat anders.. Desondanks ga ik het toch maar proberen, anders lijkt het net alsof er een totaal vreemd persoon voor jullie aan het schrijven is.. Mijn volledige naam is Emilie Smolinski – van Klaveren, ik ben 27 jaartjes jong en ik ben pas getrouwd met de liefde van mijn leven genaamd Dawid Smolinski. Wij zijn op dit moment in absoluut blije verwachting van ons eerste kindje. In het dagelijks leven werk ik Fulltime als administratief medewerkster, dat klinkt onwijs saai maar dat is het verre van, geef mij maar een computer, cijfers en wat te archiveren en ik kom mijn dag wel door. In mijn vrije tijd lees ik graag boeken, zo spannend mogelijk, dat je sneller gaat lezen hoe spannender het wordt, snap je wat ik bedoel? Waar ik nog meer van houd is wandelen, oneindig wandelen samen met mijn man, vaak rijden we gewoon ergens naartoe en gaan we daar wandelen, rugzakje mee met wat drinken erin en gaan! Het idee om te gaan bloggen spookt al langer door mijn hoofd, maar tot op heden durfde ik die stap nooit te maken. Mijn man is degene die mij overgehaald heeft om alles online te gaan zetten, dus als het je niet bevalt… is het zijn schuld oké? Nee zonder gein, ik stort mijn hart en ziel online op het internet en je weet wat ze zeggen: “Internet is forever”. Ik hoop dat het jullie pakt en dat jullie mij lekker blijven volgen! Heel veel liefs Emilie

  Lees haar nieuwste blog: Niet zwanger, wel naar een kindvriendelijk droomhuis verhuizen
  "Ik was toen nog niet zwanger, maar voorzichtig dacht ik er weer aan. Ik had dat pas door toen ik door ons nieuwe huis liep en de kinderkamer in gedachten aan het inrichten was."
 • zwangere vrouwen blogs Esmasi • 402 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Een lange zoektocht naar de juiste kinderopvang
  "Het juiste kinderdagverblijf zoeken is nog een hele opgave en kan niet onderschat worden. De afgelopen weken heb ik maar liefst 5 kinderdagverblijven bezocht en vergeleken. "
 • zwangere vrouwen blogs Eva • 57 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Dag lief kleintje vaarwel
  "We waren met heel ons hart klaar voor je komst. Je papa wilde dit weekend al aan je kamertje beginnen. Er liggen al kleertjes en knuffels voor je klaar. "
 • zwangere vrouwen blogs Firefly • 973 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Ik ben 36 jaar, woon en werk in Duitsland en woon al 6 jaar samen met mijn lieve vriend. Hij is 45 en heeft 2 kinderen van 17 en 14. We werken allebei fulltime bij het zelfde bedrijf in de metaal. Hij is lasser en ik werk met een laser (een machine die grote platen snijdt) en schrijf programma\'s voor de machine. Thuis hebben we veel dieren, postduiven , een hond , 3 katten en een veulen. We proberen al vier jaar om zwanger te worden. We hebben helaas 2 keer een miskraam gehad bij de 5e week en vorig jaar heb ik een eileider zwangerschap gehad. De hoop hadden we eigenlijk al opgegeven en ik hield mijn menstruatie al niet meer bij op de kalender. Totdat ik dus voor 2 weken geleden wel erg moe was en toch een test heb gedaan en het blijkt nu dat we al ik de 8e week van de zwangerschap zijn. Ik sta veel onder controle dit vind ik heel erg prettig. Ik vind het fijn hier te mogen schrijven en ervaringen van anderen te mogen lezen

  Lees haar nieuwste blog: Weer fulltime aan het werk? Nu even niet
  "Ik weet nog dat toen ik zwanger was riep, ik ga straks gewoon weer fulltime mijn werk oppakken. Nouuuu ook die gedachte is veranderd. Ik kan het niet, en ik wil het ook niet."
 • zwangere vrouwen blogs Flow • 636 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Ik ben 28 jaar en nu bijna 9 weken zwanger. Vanwege bloedingen tijdens de zwangerschap hebben we al twee keer naar ons kleine wondertje mogen kijken en gelukkig maakt hij/zij het goed. We zijn sinds een aantal maanden trotse eigenaar van een leuk jaren 30 huis in Haarlem. Een spannend project met potentie waar veel aan verbouwd moest (moet;) worden. We zijn zwanger van ons eerste kindje dat zeer gewenst is.

  Lees haar nieuwste blog: Van buikje naar -te- grote buik? Blog van Flow
  "De groei van mijn buik was ook de verloskundige niet ontgaan. Na meerdere metingen bleef mijn buik voorlopen in groei. Geen reden voor zorgen werd mijn verteld. Maar wat als?"
 • zwangere vrouwen blogs Imane • 58 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Hier ben ik dan aan het bloggen, wie had dat ooit gedacht van mij. Ik stel me even aan jullie voor. Mijn naam is Imane, 27 jaar en mama van een prinsesje van 3,5 jaar. Ik ben op dit moment fulltime thuismama. En nu 3,5 jaar na de geboorte van mijn 1e kindje, ben ik zwanger van de 2e prinses!

  Lees haar nieuwste blog: Mijn tweede zwangerschap voelt zo anders
  "Wat voel ik me anders dan toen ik van de eerste 17 weken zwanger was. Toen kon je me opdweilen. Ik wist niet wat me overkwam. Mijn man was dolblij, maar voor mij was het schrikken."
 • zwangere vrouwen blogs Janneke • 2060 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Ik ben Janneke (28 jaar) en ik ben met man en hond al weer twee jaar geleden naar Amerika verhuisd om hier te promoveren. Afgelopen winter ben ik moeder geworden en zoals jullie in mijn blog kunnen (blijven) lezen zijn er nogal wat dingen anders, hier in de Verenigde Staten van Amerika. Behalve dat we ver weg wonen van vrienden en familie is ook het zorgsysteem hier totaal anders. Daar bovenop komt ook nog dat er toch nog vaak word aangenomen door mensen binnen de academische wereld dat je een carriere niet kunt combineren met een kind. \r\nMaar het moederschap is gelukkig over ter wereld in grote lijnen hetzelfde, dus ik hoop dat jullie ook veel herkenning ervaren bij het lezen van de blogs!

  Lees haar nieuwste blog: Meisjes krijgen hier niet eens een kans
  "Ik zie de mevrouw schrikken: O, is het een meisje? Ja, zeg ik. Zegt ze: Sorry kleintje. Geen president. Geen brandweerman... Dan zal je later wel een hele mooie, lieve prinses worden."
 • zwangere vrouwen blogs Jarah • 57 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Zwangerschap en diabetes
  "Zwangerschapsdiabetes of diabetes type 1 en zwangerschap. Twee totaal verschillende dingen. Wat zijn precies de verschillen en wat is zwangerschapsdiabetes? "
 • zwangere vrouwen blogs Jessica • 118 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Hoi, ik ben Maartje 32 jaar en zwanger van ons 1ste kindje. Ik ben niet getrouwd, maar wel al 14 jaar samen met mijn partner. Ik wil graag mijn zwangerschap ervaringen met jullie delen dus vandaar dat ik ben begonnen met het schrijven van blogs. Ik hoop dat jullie met plezier mijn blogs lezen.

  Lees haar nieuwste blog: Terug van een heerlijke vakantie
  "Ik ben nu 7weken zwanger en voel me best goed. Je hoort weleens verhalen van zwangere vrouwen die alleen maar misselijk zijn, boven de wc hangen en zich erg ellendig voelen."
 • zwangere vrouwen blogs Joyce • 481 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Mijn naam is Joyce, 38 jaar en woonachtig op Curaçao. In 2015 kwam er voor mij totaal onverwacht een einde aan mijn 14 jarig huwelijk. Een huwelijk waar helaas ongewenst geen kinderen werden geboren. Begin vorig jaar ontmoette ik mijn huidige vriend en al snel besloten wij heel graag kinderen te willen samen. Gezien mijn leeftijd kozen wij ervoor om ook niet langer te wachten en ervoor te gaan. Na 8 maanden -proberen- merkte ik de afgelopen weken een aantal veranderingen in mijn lichaam die op een zwangerschap konden duiden. Na 2 dagen overtijd heb ik 11 februari 2017 mijn allereerste zwangerschapstest ooit gedaan en het mooiste dat mij kon gebeuren werd zichtbaar: ik ben zwanger!! We zijn dolgelukkig dat ons dit gegund is en -het- relatief snel gelukt is.

  Lees haar nieuwste blog: Ons prachtige meisje na een heftige bevalling op vrijdag de 13e
  "Vrijdag de 13e… Het werd een hele lange dag, een heftige bevalling, uiteindelijk was ze daar: onze prachtige dochter. Vrijdag de 13e zal voor ons nooit meer een "ongeluksdag" zijn."
 • zwangere vrouwen blogs Judith • 288 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Judith (31) woont en werkt in China, waar ze in december 2016 haar eerste kindje kreeg. Op IkBenZwanger en KindjeKlein schrijft ze over de verschillende opvattingen en gebruiken over zwangerschap en de zorg voor baby’s in Nederland en China. Op haar eigen blog www.judithinchina.com schrijft ze over de bijzondere, dagelijkse dingen die ze in China meemaakt.

  Lees haar nieuwste blog: Baby’s en bijgeloof in China
  "Een aantal zaken waar ik tegenaan liep na de geboorte van onze zoon, gaan veel verder dan verschillende culturele opvattingen, en zijn regelrecht bijzonder bijgeloof."
 • zwangere vrouwen blogs Juliet • 120 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Moeder van een dochter van 6 en een zoon van 3. Nu zwanger van een tweeling!

  Lees haar nieuwste blog: Tweelingzwangerschap: blog zwanger van een tweeling
  "Tweelingen komen niet voor in onze families, hoe is dit mogelijk! Niet dat het niet welkom is maar wij hebben ook al twee kinderen. De drukte wordt enorm, hoe gaan we dit doen?"
 • zwangere vrouwen blogs JustStephanie • 177 volgers   volg en mis geen enkele blog
  25 jaar en mama van Milan (11-07-2017) meer van ons zien? Www.instagram.com/just_stephanie_

  Lees haar nieuwste blog: Mijn bevallingsverhaal: deel 3
  "Het eerste wat er door mij heen ging was, is dit het mortuarium? Moeten ze de zak nog dicht ritsen? Is mijn kind geboren? Waar is hij dan? Weer die paniek die toesloeg. "
 • zwangere vrouwen blogs Juul88 • 64 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Ben ik zwanger? Menstruatie of innestelingsbloeding?
  "Ik weet dat het bijna niet kan, aangezien ik wel ongesteld ben geweest, maar zou het kunnen dat ik ondanks de bloeding toch zwanger zou kunnen zijn? Ik had dit gevoel wel voordat ik ong"
 • zwangere vrouwen blogs Karen29 • 65 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Ik ben karen en ben 29 jaar. Trotse mama van een zoontje van 22 maanden en een lieve vriend die in het boerenleven zit. Samen wonen we in een mooi dorpje. Ben gastouder van beroep en ook ben ik student maatschappelijk werk. Je bent nooit te oud om te leren hè :)
  Opnieuw zwanger van een lief kindje,bijna 7 weken en woensdag de eerste echo. Kijken of het hartje klopt. Spannend!! Ik hoop dat ik mooie verhalen mag schrijven tijdens deze zwangerschap.
  Groetjes Karen

  Lees haar nieuwste blog: Bijna 6 weken zwanger blog Karen
  "Is dit wel echt? De streepjes op de test waren zo licht dat ik eigenlijk niet geloofde dat ik echt zwanger zou zijn. Ik had 3 dagen wat bruin bloedverlies. Ongesteld dacht ik."
 • zwangere vrouwen blogs Katie • 1774 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Hoi, ik ben Katie. Ik ben freelance redacteur/schrijver en energetisch therapeut. Daarnaast parttime dromer en chaoot. Moeder van Xam (8) en Fien (6) en Yule (1). Ik ga met mijn tijd mee, dus ik ben alleenstaande moeder. Ik ben dol op mijn kleine monstertjes, maar soms wil ik ze maar wat graag achter het behang plakken. Ik doe ook aan mantelzorg voor mijn overburen, dat zijn mijn ouders. En ja, dat is best druk in je eentje. En best pittig en soms gewoon hartstikke ongezellig. Gelukkig heb ik een flinke dosis humor waarmee ik alles op zijn tijd kan relativeren. Een mens kan niet zonder!

  Lees haar nieuwste blog: Wegwezen griep!
  "Week na week had Katie met haar gezin last van de griep. Ze zijn er klaar mee!"
 • zwangere vrouwen blogs Kersje • 59 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Negatieve zwangerschapstest, voel me wel zwanger
  "Ik ben nu al ruim 2 weken overtijd en tot op heden geen positieve zwangerschapstest, terwijl ik mij wel zwanger voel. Ik heb kwaaltjes als maagzuur, buikkrampen, dunne ontlasting, ..."
 • zwangere vrouwen blogs Kim • 464 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Mijn naam is Kim, ben 35 jaar, al 7 jaar getrouwd met Niels en sinds 3 jaar zijn wij de gelukkige ouders van onze zoon Daan. Na de geboorte van Daan kwam ik erachter dat ik echt eerder kinderen had moeten krijgen…hoe geweldig is het om moeder te zijn!!! Echt een verrijking van je leven (sorry, zo cliché, maar ook zo waar!) Waarom zijn wij niet eerder aan kinderen begonnen? Euhm, vanwege ons super drukke, maar o zo leuk leven misschien? Sporten, toneel, feestje hier, borrel daar, echte levensgenieters dus. Mijn lievelingsdrankjes zijn dan ook bier en wijn. En laat ik daar nu weer van mogen genieten, want de tweede is onlangs geboren! Let the party begin!

  Lees haar nieuwste blog: Oei, wat groeit mijn buik!
  "Iedere week merk ik dat mijn buik gestaag groeit. Mede doordat vrienden dit zonder enige gene uitroepen! Goh, het gaat nu wel heel hard he?! Niet alleen zie ik het aan mijn omvang, maar"
 • zwangere vrouwen blogs KimTim • 286 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Recept alcoholvrije Moscow Mule cocktail
  "De Moscow Mule is een populaire cocktail. Makkelijk te maken, heel erg lekker en ook prima te drinken zonder alcohol. Hij mag in de lijst van alcoholvrije cocktails niet ontbreken."
 • zwangere vrouwen blogs La • 57 volgers   volg en mis geen enkele blog
  27 Jaar & Zwanger van mijn 1e kind die erg welkom is!

  Lees haar nieuwste blog: Pas op voor diastase in de zwangerschap
  "Vorige week werd ik elke nacht stipt om de 2 uur wakker. Later werd dat gelukkig minder, 2 x per nacht. Ook had ik extreme honger en at ik elke 2 uur wat."
 • zwangere vrouwen blogs LaDolceVita • 57 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Ik hou de moed er zeker in en deel graag met jullie mijn ervaringen
  "Dat zijn de lastigste dagen. Die hoop, de onzekerheid tot wanneer je ongesteld zal worden. Bloed = een bittere pil. Maar de dagen nadien zijn natuurlijk wel leuker en opnieuw hoopvol."
 • zwangere vrouwen blogs Larissawag • 58 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Ik ben Larissa en 23 jaar.In september 2017 ben ik moeder geworden van onze prachtige dochter Lola. Jong moeder worden was voor mij een grote wens. Uiteraard was mijn vriend (25) het hier mee eens. Na 1 keer proberen was het al raak! Wij waren dolgelukkig en na een moeilijke zwangerschap kwam ze op 3 september ter wereld.\r\nEigen website: eensnufjeliefde.com

  Lees haar nieuwste blog: Onzekerheden als kersverse moeder
  "Als kersverse moeder ken je veel onzekerheden. Mensen om je heen weten eigenlijk altijd alles wel beter. Althans dat denken ze, maar ik ben niet iemand die zomaar luistert naar anderen."
 • zwangere vrouwen blogs Laura • 287 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Hoi ik ben laura ik ben 19 jaar en ben Mama van mijn eerste zoontje livai

  Lees haar nieuwste blog: Je mag komen, ik ben 38 weken zwanger
  "Alles staat al klaar dus je mag komen, maar je mag ook nog even blijven zitten hoor ukkepuk. Maar aan de andere kant zit ik vol spanning te wachten en ben ik heel benieuwd naar jou!"
 • zwangere vrouwen blogs LC • 62 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Angst voor nog een missed abortion
  "Niemand weet hoe onzeker ik me voel. Momenteel ben ik net 8 weken zwanger. Dit is mijn 2e zwangerschap, hiervoor heb ik een missed abortion meegemaakt bij 11 weken. Aanstaande donderdag"
 • zwangere vrouwen blogs Lisanadhie • 289 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Hoi ik ben Lisa en ben 24 jaar, 9 juli is onze zoon geboren. Hoe deze zwangerschap is verlopen kunnen jullie lezen in mijn blogs.

  Lees haar nieuwste blog: Help ik heb het HELLP syndroom - de bevalling
  "Alle alarmbellen gingen af! Binnen 10 minuten na de afname van het bloed moest ik gaan bevallen door middel van een spoedkeizersnede. Ik heb mijn vriend gebeld met een smoes..."
 • zwangere vrouwen blogs Liselotte • 57 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Pijnlijk harde buiken worden heftiger mijn verhaal
  "Op een dag werden de harden buiken zo hevig dat ik dacht dat de bevalling (veel te vroeg, ik was 37 weken zwanger) begonnen was. Wij naar het ziekenhuis waar ik weeen remmers kreeg."
 • zwangere vrouwen blogs Love.Sa • 233 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Een \'wijf met dromen\'. Ik neem jullie mee in mijn harde wereld van IVF. Hoe mijn leven een aantal jaar geleden is veranderd van, leven met de dag en zien wat morgen brengt naar ziekenhuis afspraken en omgaan met diepe dalen. Een relatief zwaar onderwerp waar nog niet veel over gesproken wordt, probeer ik met een beetje \'humor\' het taboe te verlichten.

  Lees haar nieuwste blog: Weer begonnen met het spuiten van hormonen, IVF
  "De tweede ronde van ons IVF traject, het spuiten van hormonen... Elke avond om half 8 zet ik 2 verschillende spuiten. Om mijn cyclus plat te leggen en het stimuleren van de eitjes."
 • zwangere vrouwen blogs MaaikeMay • 115 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Zwanger en ik voel me zo moe en somber
  "Ik ben nu op een punt dat ik weet en voel dat ik het zo niet langer kan en wil. Zo wil ik niet door het leven gaan, juist nu ik weer zwanger ben…"
 • zwangere vrouwen blogs Mabby • 60 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Zwanger van tweeling of miskraam op komst?
  " Ik ben mezelf gek aan het maken. Vorige week maandag had ik bloed laten trekken en dinsdag wist ik de uitslag. En die was zwanger. Dolblij waren we. Maar woensdag kreeg ik bruinverlies"
 • zwangere vrouwen blogs Mala • 61 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: De dag dat ik m’n ex vertelde dat ik zwanger ben...
  "Wat moet ik mijn kind zeggen als het ouder is en het vraagt naar papa? De vader van mijn kindje en ik gingen vaak naar terrasjes. Tot de laatste keer dat ik een borrel dronk!"
 • zwangere vrouwen blogs Mamtonia • 2252 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Mijn naam is Antonia, moeder van 3 geweldige jongens, Mees (12), Finn (9) en Rav (2). En zwanger van wondertje nummer 4.Door de heel verschillende zwangerschappen heb ik een hoop te vertellen! Want ik weet uit ervaring hoe overweldigend die 9 maanden kunnen zijn, laat staan het leven als moeder na de zwangerschap ;) Neem eens een kijkje in het leven van een full-time moeder met overuren!

  Lees haar nieuwste blog: Recept bananenbrood met havermout
  "Het weekend staat voor de deur, de herfstvakantie is begonnen. Bij ons staat morgenochtend bananenbrood als ontbijt op het menu. Graag leg ik jullie uit hoe ik mijn bananenbrood maak."
 • zwangere vrouwen blogs Mandarijntje • 58 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Moet ik blijven of vertrekken tijdens mijn zwangerschap?
  "Tot nu toe is mijn zwangerschap heel vermoeiend geweest. Hij wilt zich niet voorbereiden op de baby. Hij geeft commentaar omdat ik niet kan werken. Moet ik mijn relatie breken?"
 • zwangere vrouwen blogs Mandy • 58 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Na 9 maanden proberen opeens zwanger
  "En toch had ik het gevoel dat ik zwanger kon zijn, zodoende heb ik de online zwangerschaps vragenlijst ingevuld en de uitslag zei: zeer grote kans! Dus daar ging ik, vol moed naar de wc"
 • zwangere vrouwen blogs Margeaux • 114 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Hi, Mijn naam is Saskia en samen met mijn man hebben we ervoor gekozen om een kindje te krijgen. Spannend, voor ons beide! Het heeft even geduurd, en daarom krijgen we hulp. Op donderdag 30 augustus werden we voor de eerste keer (en hopelijk) laatste keer ontvangen in het ziekenhuis. Mijn blog vertelt het verhaal hoe we van 2 naar 3 gaan in ons gezin.

  Lees haar nieuwste blog: Toen ook mijn maandstonden doorbraken, was er toch even dat lege gevoel
  "Tijdens onze mooie reis naar Italie voelde ik het al… Alle misselijkheid verdwenen, geen bepaalde spanningen meer. En toen later dan ook mijn maandstonden doorbraken ..."
 • zwangere vrouwen blogs Marie • 231 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Een fitte dutchie die sinds 3,5 jaar in België woont. De liefde achterna richting de zuiderburen. Begin mei verwachten we ons eerste kindje. Een meisje! Wat super spannend!

  Lees haar nieuwste blog: De laatste loodjes: ik ben gewoon officieel HOOGzwanger
  "Waar ik het meeste naar uitkijk? Naar die blik van mijn vriend wanneer hij haar voor het eerst zal zien. Het moment dat hij ons kleine meisje in zijn armen kan nemen. De liefde..."
 • zwangere vrouwen blogs Marieke • 286 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Ik ben zelfstandig diëtist en moeder van twee jongens (9 en 7 jaar). In mijn praktijk zie ik met regelmaat zwangere vrouwen via de verloskundige of huisarts. Er kan sprake zijn van zwangerschapsdiabetes, overgewicht, vegetarisch eetpatroon, darmklachten etc. Maar het kan ook gaan om een check omdat je twijfelt of je voeding wel volwaardig is. Ik werk met meerdere diëtisten samen onder de naam Voedingsadviesgroep Utrecht. Daarnaast heb ik mijn eigen online platform gelanceerd om mijn kennis te kunnen delen; www.facebook.com/mariekeweet

  Lees haar nieuwste blog: Koemelkallergie tips bij baby's - voedselallergie baby
  "Ongeveer 2 tot 5% van de baby s heeft last van koemelkallergie. De diagnose wordt vaak in het eerste levensjaar gesteld en veel kinderen groeien eroverheen."
 • zwangere vrouwen blogs Marijke • 1037 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Moeder, sportieveling, planner in de kraamzorg en blogger voor ikbenzwanger.com :) Heb je vragen rondom kraamzorg of geboorte? Stel ze gerust!

  Lees haar nieuwste blog: Ode aan de kraamverzorgster
  "We maken ook ontroerende dingen mee... een vader die vol emotie belt dat zijn zoon geboren is en LEEFT, ondanks alle spanning en hectiek in de eerste uren van geboorte."
 • zwangere vrouwen blogs Merre31 • 57 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Ik ben Merredith, woon samen en heb een dochtertje van 5jaar die op 28 februari jarig is en intussen ook een zoontje erbij die amper 5 maandjes oud is.. Ik vind fijn om mijn verhaal over mijn zwangerschap met jullie te delen en ook hoe het verliep. Het ging niet vlekkeloos, maar heb toch aan het eind van mijn zwangerschap een leuk kindje van overgehouden. Benieuws over hoe alles verliep en wat ik allemaal heb meegemaakt? Volg mij maar lekker mee.

  Lees haar nieuwste blog: Hoe kon ik nou zwanger zijn, dwars door de pil heen?
  "Ik begreep het en het werd mij duidelijk dat ik een kindje in mijn buik had. Een klein mensje dat eigenlijk een tweeling was, maar de ene was losgeraakt..."
 • zwangere vrouwen blogs Michelle • 347 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Bevallingsverhalen van vriendinnen luisteren of niet?
  "Ik heb iets gedaan wat ik beter niet had kunnen doen en dat was vriendinnen vragen naar hun bevallingsverhalen!"
 • zwangere vrouwen blogs Mimi • 57 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Eerste zwangerschap, uitgerekend rond 8 augustus 2018

  Lees haar nieuwste blog: Huh, ik ben zwanger?!
  "Zwanger 1-2 weken, stond er op het schermpje. Ik was PERPLEX. Wij gingen ervan uit dat het deze keer niet was gelukt, omdat wij geen positieve ovulatietest hebben gehad."
 • zwangere vrouwen blogs Molenaartje • 923 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Ik ben 27 jaar, molenaar en verloofd met mijn partner, die ook molenaar is. We trouwen 2,5 maand voor de uitgerekende datum. Ons wondertje bleek verwekt op de dag dat ik ten huwelijk gevraagd ben, een echt liefdeskindje dus! Ik heb pcos en twee miskramen achter de rug, zwanger worden was bepaald niet vanzelfsprekend. Nu het einde in zicht komt, durf ik te dromen over de toekomst. We zijn beide molenaar en beheren zes molens in onze omgeving. Zal ons kindje net zo leven van de wind als wij nu doen? Zal het houden van de eenvoudige techniek, de kracht en de spilfunctie in de samenleving?

  Lees haar nieuwste blog: Eind goed al goed? blog van Molenaartje
  "Nu zijn we twaalf weken verder. Ons meisje is ruim negen pond en gaat al richting maatje 62. Ik kan me al bijna niet meer herinneren dat ze zo ontzettend klein is geweest."
 • zwangere vrouwen blogs Mom to the Max • 58 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Claudia! Zwanger van mijn eerste kindje. Jammer genoeg heb ik vanaf zwangerschapsweek 4 al HG (hyperemesis gravidarum).

  Lees haar nieuwste blog: Mijn ervaring met HG extreme zwangerschapsmisselijkheid
  "Ik was dagen / weken erg beroerd. Misselijk en ook echt een aantal keer per dag overgeven. Dan wordt er gezegd: Ja dat hoort er gewoon bij, even doorbijten, na 12 weken is het over."
 • zwangere vrouwen blogs Mommysslife • 229 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Hi mommys Ik ben Charlotte bijna 26 jaar oud en mama van 2 kindjes. Afgelopen tijd veel mee gemaakt en daar blog ik over en natuurlijk veel meer andere leuke dingen volg me! Veel liefs

  Lees haar nieuwste blog: Huishouden met twee kinderen
  "Twee kindjes is best pittig hoor. Ik heb respect voor mama met meerdere kinderen. Of ben ik weer een zeikerd? Tuurlijk geniet ik van A tot Z. Dat is wat elke mama doet en ik ook. "
 • zwangere vrouwen blogs MommytobeA • 118 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Hi lieve Mommy\'s (to be),\r\n\r\nMijn naam is Anna, 21 jaar. Momenteel werk ik in een kleding zaak. Samen met mijn vriend verwacht ik rond begin november mijn eerste kindje. In Mei ga ik starten met een BBL opleiding (leren&werken) als kraamverzorgster. En ja ze weten dat ik zwanger ben. Wat een super toffe kans is. \r\n\r\nVerder is mijn passie fotograferen, waarbij ik ook vooral newborns en zwangere vrouwen fotografeer, een ontzettend fijne hobby. \r\n\r\n

  Lees haar nieuwste blog: We kennen elkaar nu 4 maanden en ik ben 7 weken zwanger
  "Om heel eerlijk te zijn, kennen mijn vriend en ik elkaar nog maar 4 maanden. We zijn snel samen gaan wonen en dus kort na dat we een relatie hadden, ben ik zwanger geraakt."
 • zwangere vrouwen blogs Moniek • 171 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Ik ben 25 jaar oud, bijna afgestudeerd aan de pabo en 1 jaar getrouwd met Jurgen waarmee ik al 9 jaar samen ben. Wij verwachten ons eerste kind en wat zijn we gelukkig en dankbaar! Ook ben ik benieuwd naar de ontwikkeling en hoe de zwangerschap zal verlopen. Ik loop nu mijn LIO en hoop in februari af te studeren.

  Lees haar nieuwste blog: Niet mijn beste week - blog Moniek
  "De misselijkheid is alsmaar erger geworden, ik word er even niet goed van en we zijn nog maar net begonnen. Ik had de zwangerschap altijd wel anders voorgesteld, haha fout gedacht."
 • zwangere vrouwen blogs Monique • 299 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Monique, 41 jaar, moeder van 2 pubers (13 en 16 jaar) en derde kindje op komst. Verwacht en toch onverwacht, maar zeer gewenst.

  Lees haar nieuwste blog: Oei ik groei! Trots op mijn zwangere buik
  "Ik ben heel trots op deze buik. Het bewijs dat er iets heel moois in mij groeit blijft een bijzonder idee. Naar de verloskundige geweest. Deel 1 van de Combinatietest gehad. "
 • zwangere vrouwen blogs Nadine-Desiree • 60 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Hoi, ik ben Nadine en zwanger van ons eerste kindje. Na 3 jaar in het buitenland te hebben gewoond en een jaar door Azië gereisd te hebben is een grote wens in vervulling gegaan: Ik ben zwanger! Halverwege Januari is het na 4 jaar tijd om terug te keren naar Nederland en mogen mijn verloofde en ik eind Juli hopelijk een gezond kindje verwelkomen. Het lijkt mij heel bijzonder om deze enorme veranderingen te mogen delen met jullie, de lezers van ikbenzwanger.com , lezen jullie mee, hoe het mij vergaat met alle veranderingen in mijn leven van expat naar zwangere en vanaf komende zomer thuisblijfmoeder?

  Lees haar nieuwste blog: De positieve zwangerschapstest
  "De drie minuten zijn om en ik pak het staafje op, stomverbaasd als ik iets zie in het 2e venster. In mijn ogen is het absoluut nog geen streepje, maar er gebeurt daadwerkelijk iets. "
 • zwangere vrouwen blogs Nakatomi • 61 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Mijn naam is Elize, 37 jaar, dochter van 13 jaar en zoon van 11 jaar uit een vorige relatie. Mijn partner heb ik vorig jaar leren kennen en we wilden graag een kindje van ons samen. Juni mijn spiraal laten verwijderen en afgelopen woensdag (15 feb) een positieve zwangerschap. Ik was erg blij. Toen ik het mijn parten vertelde reageerde hij niet blij en gisteren vertelde hij dat hij het niet wilt. Ik heb gezegd dat ik er dan alleen voor ga en hij lachtte me rechtuit in mijn gezicht want \\\"ik was totaal niet geschikt om een kind alleen op te voeden\\\". Terwijl ik twee prachtkinderen heb rondhuppelen die ik ook grotendeels alleen heb grootgebracht. De laatste paar weken ging het tussen ons al iets minder, hij trok zich steeds vaker terug en bemoeide zich steeds op een negatieve manier met mijn kinderen. Toch ben ik zwanger geraakt en ik ben er heel blij mee. Maar wat doet het pijn in m\\\'n hart dat hij mij zo behandeld. Heb gisteren ook de relatie verbroken. Wil hem niet meer zien. Mijn kinderen wil ik pas vertellen dat ik zwanger ben zodra ik 12 weken ben, het is nu nog erg pril en pas 5-6 weken. Zijn hier meer dames die hun zwangerschap in hun eentje zullen moeten gaan doen? Op dit moment ben ik zo boos op hem, niet eens verdrietig. Ik ben woedend over zijn opmerkingen...

  Lees haar nieuwste blog: Ik ben zwanger maar mijn vriend wil de baby niet
  "Toen ik mijn vriend vertelde dat ik zwanger ben, reageerde hij bozig en gisteren vertelde hij dat hij de baby niet wil. Ik heb gezegd dat ik er dan alleen voor ga en hij lachte me uit."
 • zwangere vrouwen blogs Nakomertje • 179 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Moeder van meisje (9) en jongen (6), nu op 39e jarige leeftijd in afwachting van een miskraam.

  Lees haar nieuwste blog: Slecht nieuws na onzekerheid, er is geen kindje
  "Aan het lange wachten en een week vol onzekerheid is nu dan een eind gekomen. Er zit definitief geen kindje in mijn vruchtzak en dus echt alleen een windei. "
 • zwangere vrouwen blogs Nienke • 172 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Of wij weten wat het wordt, jongen of meisje?
  "In de afgelopen maanden is ons met regelmaat de vraag gesteld of wij weten wat het wordt. Wij gaan er toch wel vanuit dat er een baby uit zal komen. Zo een schattig mini mensje."
 • zwangere vrouwen blogs Nikita • 346 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Ik hoop dat ik mensen bereik die misschien ook alle moed al opgaven… Dat mensen kunnen lezen dat het inderdaad niet altijd van een leien dakje loopt, maar dat er aan het einde van de tunnel toch steeds een lichtje schijnt. Bij de één duurt het gewoon langer dan bij de ander om er te geraken….
  Ik ben Nikita en ben binnenkort dertig lentes jong… Momenteel zijn we in blijde verwachting van ons tweede kindje. Ik werk als een zorgkundige op de dagkliniek en doe deze job vol enthousiasme en liefde voor mijn patiënten. Door mijn vele levenservaring op jonge leeftijd kan ik heel goed meeleven met de mensen. Ik heb een pracht van een man die een acht jaar ouder is.
  Ondanks alles wat ik heb meegemaakt, sta ik zeer positief in het leven. Dit zeggen ook mijn familie en vrienden. Ook al is het niet altijd even gemakkelijk geweest. Mijn hobby’s zijn sporten, schrijven, scrapbooking, creatief bezig zijn en tijd doorbrengen met onze mete en petekindjes.

  Lees haar nieuwste blog: Na zoveel angst om dit mooie wonder niet te verliezen
  "Na zoveel angst om dit mooie wonder niet te verliezen en hele spannende maanden, is ons meisje met een ongeplande keizersnede geboren."
 • zwangere vrouwen blogs Nikkitheijs • 116 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: HELP mijn kindje ligt in stuitligging
  "De verloskundige begon met de echo, en zag al meteen dat mijn kindje in de stuitligging lag. Dit is natuurlijk niet wat je wil horen en best vervelend. Ik schrok er ook een beetje van.."
 • zwangere vrouwen blogs Nina • 2195 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Mijn naam is Nina, 35 jaar en moeder van 4 (monsterlijk) lieve kinderen van 8, 7, bijna 5 en 9 maanden. Af en toe gaat het krijgen van nummer vijf nog door mijn hoofd, maar eerlijk gezegd wil ik ze af en toe ook op marktplaats zetten met de tekst ‘Gratis af te halen’. Als (parttime) werkende moeder met 2 zoons en 2 dochters maak ik genoeg mee en de highlights (of juist de lowlights liever) zal ik met jullie delen!

  Lees haar nieuwste blog: De leukste cadeautjes voor meisjes
  "Niet te geloven hoe snel de tijd gaat, want onze lieve kindervriend uit Spanje komt alweer bijna aan. Ieder jaar verheugen wij ons allemaal op de sinterklaas- en pietengekte. "
 • zwangere vrouwen blogs Ninette • 57 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Ik durf er met niemand over te praten
  "Nog even paar dagen wachten tot ik een zwangerschapstest kan doen. Zijn er meer vrouwen die deze zwangerschapskwaaltjes hebben gehad, of zijn het gewoon bijwerkingen van de pil?"
 • zwangere vrouwen blogs Nora • 401 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Hoi! Ik ben Nora, mama van een zoon van 3,5 jaar, getrouwd en zwanger van een dochter. Ik zit sinds week 20 volledig in de ziektewet door bekkeninstabiliteit. Het is mijn wens om in het ziekenhuis in bad te bevallen (met een doula), en dat vinden ze een beetje eng, omdat ik een keizersnede heb gehad.

  Lees haar nieuwste blog: 42 weken zwanger en de bevalling gaat ingeleid worden
  "Ja maar als er iets mis gaat straks, dan is het de verantwoordelijkheid van het ziekenhuis, zei ze. Nee, viel ik haar in de reden, het is mijn zelfbeschikkingsrecht en mijn keuze."
 • zwangere vrouwen blogs Noukia • 119 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: De allereerste echo: het hartje klopt
  "Mijn hart klopt in mijn keel. Maar al snel zie ik ons gupje op het scherm met... een kloppend hartje! De gynaecoloog laat me het hartje ook horen en ik barst uit in tranen van geluk."
 • zwangere vrouwen blogs Nova_ • 57 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Ik zit met een twijfelmoment, wat denken jullie? Ben ik zwanger of niet?
  "Ik ben een week voordat ik het zou moeten worden al ongesteld geworden. Het bloeden was ook niet veel en heeft ongeveer 5 dagen geduurd. Ik voel bijna aan alles dat ik zwanger ben."
 • zwangere vrouwen blogs Oumie • 58 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Kind verloren en weer zwanger geworden
  "Ik ben in 2014 bevallen van een geweldig zoontje en een jaar later net wanneer hij zijn eerste stapjes kon zetten, kregen we een auto ongeluk waarbij onze kleine jongen is overleden."
 • zwangere vrouwen blogs Paula • 57 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Winter en autorijden: zorg goed voor je veiligheid
  "In de winter wil je veilig de weg op met kinderen achterin de auto of in je buik. 4 tips om goed door te lezen voordat je het winterse weer tegemoet rijdt!"
 • zwangere vrouwen blogs Pauline26 • 63 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Roze bruine afscheiding: menstruatie of innesteling
  "Maak ik mezelf weer gek of is er wel degelijk wat aan de hand? Bloeding in het vliegtuig 4 dagen voor NOD. Ik twijfel heel erg. Is dit menstruatie of innesteling?"
 • zwangere vrouwen blogs Petra • 173 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Mijn naam is Petra, 36 jaar oud en sinds kort zwanger van mijn eerste kindje. Ik woon in Rotterdam en mijn vriend in Parijs. We kenden elkaar nog maar 9 maanden toen ik ontdekte dat ik zwanger was en dit kwam dan ook totaal onverwachts.
  Mijn vriend Nicolas, 46 jaar, heeft een vijftienjarige zoon uit een eerdere relatie en hij is iedere twee weken voor zijn werk in Nederland. Zelf ben ik werkzaam als coordinator bij een internationale kunstopleiding. De blogs zullen vooral gaan over hoe een zwangerschap je wereld op zijn kop kan zetten, zeker als je ook nog eens een lange afstandsrelatie hebt!

  Lees haar nieuwste blog: Behoorlijke nesteldrang
  "Terwijl ik ruimte maak voor 24 rollen toiletpapier zucht ik diep, om daarna in lachen uit te barsten. Als zwangere vrouw probeer je met je nesteldrang nog iets van controle te houden."
 • zwangere vrouwen blogs Piene • 58 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Bloedverlies maar toch geen miskraam
  "Na 2 weken ging het mis, bloedverlies en buikpijn. Het zal toch niet? Angst voor een miskraam. Als moeder in spe voel je dat naadloos aan dat er iets gebeurt in je buik wat niet klopt."
 • zwangere vrouwen blogs Pipootje • 57 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Wat denken jullie, zou het kunnen?
  "Enerzijds denk ik: het is raak, maar anderzijds herken ik niet alles uit mijn vorige zwangerschap. Ik snap dat ik gewoon moet wachten tot volgende week, maar ik ben ongeduldig!"
 • zwangere vrouwen blogs Ploep • 57 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Ik rook door, want de stress is slechter voor mijn kind = onzin
  "Ik was zelf ook een echte roker die soms met stress meer dan 1 pakje rookte per dag en soms minder. Maar dat ik verslaafd was, was zeker. Zodra ik zwanger werd ben ik gestopt."
 • zwangere vrouwen blogs Precious • 61 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Ervaring met de Kruidvat testen en lichte streepjes?
  "Ik dacht eigenlijk dat mijn lichaam aan het ontpillen is, waardoor ik tot de dag vandaag nog niet ongesteld geworden ben."
 • zwangere vrouwen blogs Proudmama • 57 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Ishanka is mijn naam. Ik ben 30 jaar, getrouwd met mijn Dennis en Proudmama van twee kinderen. Een jongen van 6,5 maanden en een meisje van 4jaar. Gelukkig getrouwd en leuke kinderen. Ik ben ondernemend. Creatief. Zelfstandig en sta open voor nieuwe dingen. Ik geniet van het leven en houd ook erg graag van koken en wandelen. Kortom ik ben een levensgenieter! Carpe Diem!

  Lees haar nieuwste blog: Je kind loslaten en tijd voor jezelf
  "Toen las ik een artikel om te gaan Bloggen. Nou dat wil ik wel. Als ik Blog kan ik mijn kinderen blijven zien en naast Proudmama zijn ook Blogger zijn. Elke dag een Blog met je delen."
 • zwangere vrouwen blogs Proudmom • 114 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Hi! Mijn naam is Aartje, 25, getrouwd met een militair en trotse mama van Madelief en Jasmijn. Ik ben doktersassistent in opleiding. Mijn favoriete bezigheden zijn koken/bakken en gezinsuitjes. Je kunt me volgen op Instagram: aartjekb.

  Lees haar nieuwste blog: De laatste loodjes - hoe lang is de baby op de groeiecho
  "In week 33 van de zwangerschap heb ik een groeiecho moeten laten maken, omdat de verloskundige de baby wat aan de lange kant vond. Dit met het oog op diabetes bijvoorbeeld."
 • zwangere vrouwen blogs Renate van Lith Fotografie • 230 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Renate van Lith Fotografie is een ervaren geboortefotograaf in Noord-Holland. Geen enkele bevalling is hetzelfde en daar kan zij over meepraten. Naast fotograaf is zij getrouwd en moeder van twee jonge schoolgaande kinderen. Speciaal voor ikbenZwanger.com schrijft zij over haar ervaringen als geboortefotograaf.

  Lees haar nieuwste blog: Maar wat als er twee klanten tegelijk bevallen? Geboortefotografie
  "Ik krijg als geboortefotograaf heel vaak de vraag wat ik doe als er toevalligerwijs twee klanten tegelijk zouden gaan bevallen. Een heel gekke vraag is dat niet. Want het komt voor!"
 • zwangere vrouwen blogs RenewedIAm • 689 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Ondertussen 31 jaar (wat gaat de tijd snel), getrouwd, en mama van een prachtige zoon (bijna 7) en een prachtige (stief)dochter (bijna 13). Werkzaam in de HR wereld, ben ik iemand die graag nieuwe mensen leert kennen, maar ik hou van een vaste kleine vriendenkring. Verder hou ik van lekker gaan eten (ik ben geen held in koken), reizen, sporten en een goed boek!

  Lees haar nieuwste blog: Slapeloze nachten!
  "Welke zwangere vrouw heeft er geen last van?! Kennen jullie dat gevoel, die druk op je blaas en ieder uur wakker worden om te gaan plassen. Verschrikkelijk is het!"
 • zwangere vrouwen blogs RennendeRianne • 116 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Ik ben communicatiedeskundige en paraveterinair (dierenartsassistente) en werk in een dierenkliniek in het hartje van Amsterdam. Op dierendag 2016 ben ik met mijn eigen dierenarts in het huwelijksbootje gestapt. En nu is het de hoogste tijd voor onze eerste kindje.

  Lees haar nieuwste blog: Straling op het werk en zwanger worden
  "Voorlopig even geen rontgenfotos meer voor mij. Tenminste, in de weken na mijn eisprong en tot ik een zwangerschapstest heb gedaan. Andere werkzaamheden kunnen kan ik gewoon doen."
 • zwangere vrouwen blogs Richelle • 75 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Frustrerend die onzekerheid wel of niet zwanger
  "Zondag, 8dagen overtijd, weer een zwangerschapstest gedaan en die kwam negatief uit. Ik vind het maar frustrerend, die onzekerheid en vooral vreemd."
 • zwangere vrouwen blogs Roos • 287 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Hi, ik ben Roos, de trotse moeder van een dochter (augustus 2015). Bloggen over zwangerschap en moederschap vind ik het leukste dat er is. Mijn ervaringen en avonturen delen met andere moeders en misschien ook wel vaders geeft mij energie. Hopelijk lezen jullie mijn blogs met veel plezier!

  Lees haar nieuwste blog: Binnen een jaar weer zwanger
  "Het was 5 uur in de ochtend en ik kon niet langer wachten. Eindelijk was het moment daar dat ik kon gaan testen. Ik voelde de kriebels en spanning weer boven komen en dacht terug aan..."
 • zwangere vrouwen blogs Roosje • 692 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Ik ben Roosje, 30 jaar en werk 24 uur per week. Ben moeder van 2 kinderen, een jongen en een meisje.

  Lees haar nieuwste blog: Gezellig oud en nieuw met z'n vieren
  "Oud en Nieuw was gezellig. De kleine meid ging op tijd naar bed nadat ze vanachter de tuindeur had staan kijken hoe papa vuurwerk liet zien. Mijn zoontje mocht al langer opblijven. "
 • zwangere vrouwen blogs Rozemarijn • 174 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Soms ben ik nog een meisje van 10 en steeds vaker ook een vrouw van in de 70, maar officieel ben ik 34 jaar oud. Ik heb een heerlijke, temperamentvolle dochter van 5 jaar en mag me gelukkig prijzen dat haar vader al meer dan een decennium de liefde van mijn leven is. Onze poes heet Aap. Ik ben werkzaam in de filmsector en ga binnenkort de overstap maken van wonen in de grote hippe stad naar een heus dorp. Schrijven is zowel mijn yoga als mijn XTC.

  Lees haar nieuwste blog: Na zes weken weet ik het zeker - ik ben echt zwanger
  "Na zes weken weet ik het zeker. Definitely zwanger! Mijn hormonen vliegen alle kanten op. Het is een man met bruine tanden en een scheve grimas die alles op zijn plek doet laten vallen."
 • zwangere vrouwen blogs Saar • 57 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Gouden tip: kans op gratis mooie geboortekaartjes bij Kaartje2go
  "Mijn schoonouders zijn lid van de Consumentenbond en zagen dat de website van Kaartje2go als beste uit de test komt als online kaartenwinkel. Super veel leuke, hippe geboortekaartjes."
 • zwangere vrouwen blogs Sanna • 58 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Sanna is 29 jaar oud en zwanger van haar eerste kindje. Haar grote wens om moeder te worden voor haar 30e, lijkt in vervulling te gaan. Tot voor kort wist ze niet zeker of dit zou lukken, vanwege zes zware chemokuren. Haar geluk kan dan ook niet op, als ze zwanger blijkt te zijn na één serieuze poging van proberen.
  Sanna werkt als freelancer tekstschrijver en in loondienst bij een reclame bureau. Naast schrijven heeft ze nog vele andere hobby’s; koken, muziek maken, fotograferen, Yoga en wijn drinken. Al zal dat laatste nu moeilijk worden, gelukkig bestaat er nog zoiets als ruiken aan wijn.

  Lees haar nieuwste blog: Bijzondere ontdekking op Valentijnsdag
  "Valentijnsdag vind ik eigenlijk commerciele onzin, want in mijn optiek hoeft er geen speciale dag te zijn voor de liefde, maar nu kijk ik daar voor altijd anders tegenaan!"
 • zwangere vrouwen blogs Sannemiek • 290 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Mijn man en ik kennen elkaar 5 jaar dit jaar en zijn inmiddels 3 jaar getrouwd. Heb zelf vroeger leukemie gehad en er werd altijd gezegd door de doktoren dat ik niet zwanger zou kunnen geraken. Toch in 2001, helaas te vroeg (19 weken), bevallen van een dochtertje. Helaas net een vroege miskraam gehad. Volg mijn blog waarin ik jullie op de hoogte houdt van het verloop van een evt. nieuwe zwangerschap.

  Lees haar nieuwste blog: Geluk bij een ongeluk - zwanger en brand
  "Vorige week donderdag, brak er brand uit bij ons in de schuur. Ik was enorm geschrokken, omdat ik nog lag te slapen en wakker werd van een plof en glas gerinkel."
 • zwangere vrouwen blogs Scarlett • 402 volgers   volg en mis geen enkele blog
  23y - verloofd - mommy2b - familiemens - gezelligheidsdier - houdt van eten, wijn, dieren, muziek, rozen en gek doen.

  Lees haar nieuwste blog: Een kinderwagen gekocht!
  "Ik dacht eerst altijd best laconiek over het kopen van een kinderwagen: gewoon een bak waar je baby in kan, 4 wielen en het liefst zwart. Maar man man man.. Er komt zoveel bij kijken!"
 • zwangere vrouwen blogs Sharaisaa • 57 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Mama van Arash (mei 2017) en 2e baby is on it\'s way! Samenwonend met partner, en werk parttime. Hou van fotografie en sinds de kleine er is staat hij uiteraard het meest op de foto. Ik zal jullie up2date houden over kleine Arash, de baby (2e) wat voor leuks en natuurlijk de minder leuke momenten die ik meemaak. Volg mij en lees gezellig mee!

  Lees haar nieuwste blog: 22 weken zwanger en nierbekkenontsteking
  "Daar lag ik dan, met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Ik was inmiddels 22 weken in verwachting en had tot nu toe geen enkele klachten gehad. Je zou denken de perfecte zwangerschap..."
 • zwangere vrouwen blogs Sharonsenna • 58 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Ik ben Sharon, 25 lentes jong en in verwachting van mijn eerste kindje. Ik woon samen met mijn vriend in een prachtig huis en heb 2 lieve katten. In januari 2017 verwachten wij een zoon waar we ook helemaal klaar voor zijn!\\r\\nIk blog (bijna) dagelijks op sharonsenna.nl over mijn zwangerschap.

  Lees haar nieuwste blog: Zwanger en gevoelig voor depressieve klachten
  "Mijn lang gekoesterde droom om kinderen te krijgen is in vervulling gegaan. Ik ben nu 29 weken zwanger van een jongen. Dat deze droom iets minder rooskleurig is dan verwacht bleek."
 • zwangere vrouwen blogs SingleMommy • 57 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Brief van SingleMommy aan zwangere Chantal over verbreken relatie
  "Beste Chantal, Ik kan me super goed voorstellen hoe jij je voelt. Je situatie lijkt enorm veel op de mijne; alleen word ik single mom. Ik ben momenteel 37 weken zwanger en mijn kleintje"
 • zwangere vrouwen blogs Sofie92 • 695 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Mijn blog over de kraamperiode blog Sofie
  "Ondertussen is mijn zoontje al 7 weken en is bijna iedereen op bezoek geweest! In deze blog zal ik vertellen hoe ik de kraambezoeken en eerste weken thuis heb ervaren. Geboren om 10u35"
 • zwangere vrouwen blogs Steff • 60 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Ik word helemaal gek: wel of niet zwanger, wel of geen miskraam?
  "Ik zag op de echo alleen een leeg vruchtzakje. De gynaecoloog zei: Het kan een miskraam worden. Ik zit er nu heel erg mee. Ik doe telkens een testje en die is al na 2 sec al positief."
 • zwangere vrouwen blogs Steffi • 60 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Al drie jaar zwanger proberen te worden blog Steffi
  "Ik lees dat stelletjes ook zwanger proberen te worden en hier ook problemen mee hebben. Ik vind het vreselijk voor iedereen, fijn dat je hier je emoties kan delen..."
 • zwangere vrouwen blogs Stephke • 115 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Ik ben Stephke. Ik ben geboren in 1991 (dus nu 24 jaar) en woon in Antwerpen samen met mijn 2 kindjes. De oudste is 5 jaar en de jongste 1,5 jaar. Ik ben dus een hele jonge mama. Ik houd ervan om in mijn vrije tijd bezig te zijn met mijn kindjes. Maar geniet ook van mijn eigen momenten zoals fitnessen, koken en nu natuurlijk ook Bloggen.
  Waarom Blog ik? Omdat ik het heel leuk vind om over kindjes bezig te zijn en ook zo andere mama's wil helpen met mijn ervaringen. Om te laten zien dat niemand 100% perfecte mama kan zijn. Je doet je best en iedereen maakt foutjes of twijfelt wel eens aan zichzelf of je het wel goed doet. Ik wil meegeven dat iedereen een goede mama is, ieder op haar manier. Los daarvan vind ik het ook gewoon heel leuk om mijn ervaring in het moederschap met jullie te delen!

  Lees haar nieuwste blog: Steun zo belangrijk tijdens de zwangerschap
  "Mijn moeder zei: "Vertel het nu je papa ook maar". Dat was best even een moeilijk moment. Ik wist totaal niet hoe die ging reageren, dus ik barstte in tranen uit en met een brok"
 • zwangere vrouwen blogs Sterrenmama • 352 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Ik ben Sterrenmama, een mama van 3 sterretjes die helaas nooit het levenslicht hebben mogen zien. Drie minimensjes die ik maar een paar weekjes bij me mocht hebben, voordat ze weer verdergingen. Maar ook al heb ik ze nooit in mijn armen mogen houden, ze zitten allemaal voorgoed in mijn hart. Ik schrijf hier over mijn ervaringen op mijn weg naar het beloofde mama-land. Lees je mee?

  Lees haar nieuwste blog: Zou ik dan toch zwanger zijn?
  "Tsja, ik heb al eens verteld dat ik contact heb gehad met mijn eerste baby (miskraam). Deze vertelde mij dat ik in maart moeder zou worden. Lukt het deze maand om zwanger te worden?"
 • zwangere vrouwen blogs Stresskipje • 58 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Stresskipje is ontslagen tijdens haar zwangerschap
  "Ik voel me erg machteloos hierin staan. Ik ging er vanuit dat ik mijn baan zou houden en zonder problemen na mijn zwangerschapsverlof weer aan het werk kon gaan."
 • zwangere vrouwen blogs Sweetheart • 344 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Één 33 jarige mama van een groot gezin. Na drie gezonde voldragen kinderen, krijgen we te maken met de wereld van immense angst, bange momenten alsook vreugde en verdriet als blijkt dat ons vierde kindje een hydrops baby is. Aangezien dit zelde voorkomt en bij vele mensen ongekend is neem ik jullie graag mee in ons leven.

  Lees haar nieuwste blog: Vervelende vlekjes op de 20 weken echo blog
  "Alhoewel sommige dokterstermen me niets zeggen, probeer ik op de voet te volgen waar ze het over hebben en bestudeer ik de beelden heel aandachtig mee: twee niertjes, het hartje..."
 • zwangere vrouwen blogs Sylvana • 61 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Mama van Tygo Juliën, geboren op 08-09-2017

  Lees haar nieuwste blog: De weken voor mijn bevalling
  "De verloskundige voelde nog geen ontsluiting, maar maakte zich wel zorgen. Ze belde naar het ziekenhuis en zei dat we een tas met spullen moesten inpakken. Voor ons toch wel paniek!"
 • zwangere vrouwen blogs Taaraa • 59 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Hi, ik ben Tara en probeer zwanger te raken van mijn eerste kind. Ik ben 28 jaar en mijn man 29 jaar. We zijn net getrouwd en kunnen niet wachten tot het zover is. We hebben een chihuahua en wonen samen in een prachtig appartement. Ik werk in het dagelijks leven met kinderen en hij zit in de zakenwereld. Mijn blogs gaan over zwangerschapswens, zwanger worden en hopelijk daarna over veel meer!

  Lees haar nieuwste blog: Het perfecte moment om zwanger te raken, wanneer is dat?
  "Nu kan het eindelijk! Of nee, eigenlijk toch niet. Mijn man en ik wonen in een prachtig appartement, maar we hebben geen extra slaapkamer. Ons koophuis wordt pas eind 2019 opgeleverd."
 • zwangere vrouwen blogs Tara • 58 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Bekkeninstabiliteit met 8 weken zwanger blog Tara
  "Het voelt gewoon of mijn been langzaam van mijn lichaam wordt getrokken. Ik heb het alleen aan de linkerkant God zij dank, want ik weet niet hoe ik beide kanten zou moeten overleven."
 • zwangere vrouwen blogs Thaisain • 860 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Ik ben 30 jaar oud en wij verwachten ons eerste kindje half juni 2017. Super spannende periode, die ik graag met jullie deel via mijn blogs.

  Lees haar nieuwste blog: Je wilt je kind zo graag behoeden voor elk pijntje
  "Op het moment dat ik haar arm uit de slaapzak haal gaat het huilen over in krijsen, maar dan ook echt hartverscheurend. Ik troostte haar en toen kalmeerde ze toch weer wat."
 • zwangere vrouwen blogs Thes • 58 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Zwanger worden op Bonaire en bloeding
  "Voor mijn werk verblijven we momenteel voor 3 maanden in Bonaire, wat een heerlijk avontuur is. Terug in NL staat er een verhuizing en een flinke verbouwing te wachten. Dus we genieten "
 • zwangere vrouwen blogs Vanessatje86 • 114 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Me myself and my baby | Gr-Oei ik word single-mom
  "Ik vind het steeds fijn om met mensen te praten over mijn zwangerschap. Maar het vervelende aan deze gesprekken is dat je steeds op een punt komt van de nieuwsgierigheid naar de vader."
 • zwangere vrouwen blogs Victoria • 1802 volgers   volg en mis geen enkele blog
  Ik ben 33 jaar oud en woon samen met mijn man in Utrecht. Op 9 november 2016 ben ik bevallen van een prachtig meisje! Tijdens mijn zwangerschap blogde ik wekelijks. Taboe-onderwerpen en emoties & gedrag inspireerden mij daarbij het meest. Ik deel nu graag nog ervaringen \'moeder- en opvoedervaringen\' met jullie.

  Lees haar nieuwste blog: Prestatiedruk bij baby en peuter op het consultatiebureau
  "Dat had ze natuurlijk allang heel vlot moeten kunnen, zegt ze. Verrast zwijg ik. Ach ja, breng ik met een zuinig lachje uit. "
 • zwangere vrouwen blogs Vief • 69 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Ik voel me zwanger maar test negatief
  "Alle zwangerschapstesten zijn negatief. Ben ik echt niet zwanger? Wat moet ik nu doen en hoe lang wacht ik tot ik naar de huisarts ga?"
 • zwangere vrouwen blogs Willem Meester • 115 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Ik ben de rijkste man van de wereld
  "Ik ben de rijkste man die op deze planeet rondloopt. Ik ben de Dagobert Duck van de liefde. Dagelijks neem ik een duik, iedere dag geniet ik van mijn rijkdom. "
 • zwangere vrouwen blogs Willow • 57 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Eindelijk zwanger en dan een miskraam
  "In de middag begon ik ineens hevig te bloeden en ik voelde meteen dat het niet goed was. De gynaecoloog zei een miskraam. Een week later wilde ze mij toch graag zien en kreeg ik een inw"
 • zwangere vrouwen blogs Winterlady • 58 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Zwanger worden met een onregelmatige cyclus
  "Moet ik deze hele maand gaan afwachten of mijn ongesteldheid wel of niet komt? Of moet ik naar de huisarts gaan voor bloedtest? Ik heb wel aantal zwangerschapsklachten. Wie weet raad?"
 • zwangere vrouwen blogs ZOe • 57 volgers   volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Zwanger van een tweeling waarvan een is overleden
  "Toen de gynaecoloog me vertelde dat we een tweeling kregen groeide stilaan het idee en vond ik het een erg schattig idee. Met 7 weken is een vruchtje overleden. Een verdrietig gevoel."

Ook een ikbenZwanger blogger worden?

Wil jij ook bloggen over je zwangerschap of over je baby? Stuur ons een .

Artikel gelezen en nu?

Blogs over zwangerschap

yourappic

Appic Moments om nooit meer te vergeten
Het eerste jaar met je baby vliegt om en je denkt dat je alles onthoudt, maar achteraf ben je zoveel prachtige momenten met je baby vergeten die nooit meer terug te halen zijn... Leg ze nu digitaal vast! De YourAppic app helpt je

Wat kost een baby nou?

Wat kost een baby nou?
Dat een baby al voor de geboorte flink wat kost weet elke zwangere en dat het hummeltje na de geboorte ook beslag legt op het salaris is natuurlijk niets onbekends. Een baby kost geld.

Zwangerschapsyoga niets voor mij

2   Zwangerschapsyoga niets voor mij
De groep reageert verschrikt. Clarisse gaat - naar eigen zeggen - door een hele zware periode. En daar wil zij het bij laten. Een enkeling fluistert haar snel iets toe.

Alweer een update uit het verre Duitsland

Alweer een update uit het verre Duitsland
Toen we thuis kwamen en ik een steek door mijn buik voelde, voelde ik me direct schuldig en angstig. Heb ik te gek gedaan te veel gedanst? Ik kon dus ook niet wachten tot vandaag en dat

Zwangerschap gaat nu heel snel

Zwangerschap gaat nu heel snel
Ik ben zo nieuwsgierig, mijn hersenen maken overuren met vragen zoals welke kleur kinderwagen wordt, hoe we de kinderkamer gaan inrichten, thema's etc.

Mijn tweede zwangerschap voelt zo anders

Mijn tweede zwangerschap voelt zo anders
Wat voel ik me anders dan toen ik van de eerste 17 weken zwanger was. Toen kon je me opdweilen. Ik wist niet wat me overkwam. Mijn man was dolblij, maar voor mij was het schrikken.

Naar de Negenmaandenbeurs en eigenwijze pretecho blog

1   Naar de Negenmaandenbeurs en eigenwijze pretecho blog
Wat is er de afgelopen weken een hoop gebeurd. Zo zijn mijn moeder en ik naar de Negenmaandenbeurs geweest. Dit was allemaal door mijn schoonzus geregeld, echt super leuk.

Zwanger met HG, misselijk de ziektewet in

Zwanger met HG, misselijk de ziektewet in
Ik ging de ziektewet in. Ik kon niet anders. Stichting Hg daar had ik heel veel aan. Die meiden maakte hetzelfde mee als ik. Hg is overleven en doorgaan.

Carla is 6 weken zwanger

Carla is 6 weken zwanger
Ik ben nu 6 weken zwanger en voel me tot nu toe best goed, soms ben ik wel erg moe maar gelukkig slaapt mijn zoontje nog twee keer op een dag, dus als hij lekker naar zijn bedje gaat...

27 weken zwanger en aftellen voor verlof

27 weken zwanger en aftellen voor verlof
Ik ben nu echt aan het aftellen, nog 9 weken werken en dan lekker met zwangerschapsverlof. Merk wel dat werken zwaarder wordt. Helaas voor de uk die al rondloopt. Die wil ook aandacht.

Blijf nog even zitten tot na de bruiloft

Blijf nog even zitten tot na de bruiloft
Ik voel vocht langs mijn benen lopen. Alsof je tijdens je menstruatie staat te lekken. Ben ik dat of is het douchewater? Ik buig door mijn knieen. Een plens vruchtwater verschijnt.

Seksueel vlammetje en een knisperend bed

Seksueel vlammetje en een knisperend bed
Ik blijk niet de enige. Ik heb gewoon steeds het idee dat er iemand meekijkt, biechtte een vriendin op. Nu de allerlaatste weken met een buik die ik volledig heb omarmd.

We gaan voor een drieling

We gaan voor een drieling
Toen kwam het moment waar we natuurlijk het zenuwachtigst voor waren, Baby C. Het blaasje was nog steeds vergroot. Het klepje was nog niet opengeschoten. Deze aandoening komt vaker voor

Hechting met je baby in je buik

Hechting met je baby in je buik
Apart. We hebben elkaar nog nooit fatsoenlijk in de ogen kunnen kijken. Laat staan kunnen besnuffelen of vasthouden. Toch voel ik al een onmiskenbare band met het mini mensje in mij.

Met hoge koorts in het ziekenhuis

Met hoge koorts in het ziekenhuis
Ik hoopte dat de doktoren gisteren aan de hand van een urinekweek kon zien waar de koorts vandaan komt. Als de artsen maar weten waar het vandaan komt, dan kan ik antibiotica krijgen in

Je reactie op Onze bloggers

Alleen op de knop 'Bericht plaatsen' klikken als je zelf de volledige inhoud hebt geschreven en akkoord gaat met de richtlijnen.

Lees de reacties van anderen en praat mee!

forum voor zwangere vrouwen

Onderwerp: Onze bloggers
Liefmama
Ik ben Ilona 38 jaar en ben getrouwd met patrick en samen hebben we een zoon ricardo 13 jaar en die word nu grote broer we zijn nu in blijde verwachting van ons 2de wondertje..