De zwangere bloggers van ikbenZwanger

   Zwanger    Blogs zwangerschap     Onze zwangere bloggers

Wil je een blog te schrijven over zwangerschap en moederschap? Dan zoeken we jou! Je kan ook eenmalig iets schrijven over een onderwerp wat nog onderbelicht is.

Benieuwd naar onze bloggers en vloggers?

 • zwangere vrouwen blogs 1983 •    volg en mis geen enkele blog
  Wij hebben besloten om nog voor een kindje te gaan .Eind juli2018 gestopt met de pil na bijna 10j te hebben genomen .Hopelijk kunnen we snel positief nieuws melden ❤️

  Lees haar nieuwste blog: Na een lange dip en veel ellende gaan we het nog eens een kans geven
  "Nu net de eisprong voorbij, maar helaas weer ovulatie bloeding. Wij hebben dan ook besloten dat als we niet tegen december dit jaar zwanger zijn, we onze kinderwens opbergen."
 • zwangere vrouwen blogs 25july •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Baby peanut - En toen werd het stil
  "Maar geluk is van korte duur. Op het werk moest ik dringend naar het toilet. Ik verloor helder rood bloed. Niets gek, want dit had ik in de vorige weken ook al gehad."
 • zwangere vrouwen blogs Amber •    volg en mis geen enkele blog
  Mijn naam is Amber Fernandes en ik schrijf sinds eind 2016 artikelen voor ikbenZwanger.com. Ik ben single moeder en in het dagelijks leven werk ik als tekstschrijver. Mijn grootste passies naast mijn zoon (10) zijn reizen, literatuur en fietsen: In de zomer van 2017 fietste ik bijvoorbeeld op mijn trekkingfiets naar Normandië. Ik ben vegetariër en deel graag mijn succesrecepten uit eigen keuken met jullie.

  Lees haar nieuwste blog: Recept van de week: Vegan chocolademousse
  "Dit keer deel ik een recept waarmee ik zelf altijd weer hoge ogen gooi bij familie en vrienden die gek zijn op chocolademousse. Het recept is binnen 10 minuutjes in elkaar geflanst."
 • zwangere vrouwen blogs Amma •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Miskraam of geen miskraam?
  "Gynaecoloog zei dat het niet goed uitzag. Leeg vruchtzakje. Mijn wereld stortte in. Niet weer, ging door m'n hoofd. Een week later was alles weer goed... Een week verder niet goed..."
 • zwangere vrouwen blogs Amy •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Mijn baby voelde ik nog niet na de operatie
  "Twee dagen later moest ik weer onder het mes. Mijn temperatuur steeg lichtjes omhoog en ik bleef super veel pijn houden. Ze wilden niet weer een scan maken om te kijken."
 • zwangere vrouwen blogs Amy •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Stoppen met de pil en dezelfde maand nog zwanger blog Amy
  "We hadden beiden geen idee hoe lang het zou duren voordat ik zwanger zou raken. Maar tot onze grote verrassing melde zich al na een maand ons eerste kindje! De blijdschap was enorm."
 • zwangere vrouwen blogs Ana •    volg en mis geen enkele blog
  Lieve Mama, Lieve Lezer, Lieve Friend, One of the Greatest honors on earth, to carry a tiny human being with eternal value and worth. Nooit zal ik vergeten dat ik droomde en God echt zei: Het kostbaarste wat je ooit vast zult houden is de hand van een kindje. Helaas is die weg daar naar toe soms zo hobbelig en Zo Devastating! I Know! Maar Cheer up Mama, Cheer Up Friend! There is a God who changed water into wine en Hij zal bij jou en je (baby)wens zijn! Ik ben Ana, mama van 2 boys en 1 meisje en getrouwd met mijn Caribbean Husband, who is my strong Hero and Best Friend. Ik heb al sinds dat ik klein was een GROTE Kinderwens en ik zou niets liever willen dan een gezin met 12 kinderen! :-) Mijn man wil graag plannen. Ik zeg daar hebben we 9 maanden de tijd voor! Hij vraagt of ik hem om wil brengen, ik zeg dat ik dacht dat mannen van voetbal hielden en dat ik hem graag een elftal zou willen geven. Ik ben nu 37 en ik weet niet hoe de klok voor mij slaat. Maar ik hoop met heel mijn hart dat hij stil voor mij staat. Dat ik double mag ervaren voor de trouble uit het verleden... Maar concentreren we nu op het heden! Op deze dag... ondertussen kan ik stiekem niet wachten tot ik weer een babytje in mijn buik voelen mag.

  Lees haar nieuwste blog: Kleuterschool kindje
  "Deze mama vindt er (nog) niets aan… ik moet huilen, maar zijn nieuwsgierigheid wint het. Hij zit keurig op zijn stoeltje met zijn naam. Keurig zwaaien we terwijl ik de gang uitloop."
 • zwangere vrouwen blogs Anita •    volg en mis geen enkele blog
  Ik wou altijd al een jonge mama zijn, het was nooit in me opgekomen dat dit niet zou gebeuren. Wanneer mijn vriend en ik uit elkaar gingen, schoof het idee van mama worden even op. Ik leerde iemand nieuw kennen, het was fantastisch! Wij zouden snel kindjes maken. Maar eens we aan dat plan begonnen bleek het niet zo vanzelf te gaan... Ondertussen ben ik 30, sterrenmama, zitten we al jaren in een medisch traject en zijn we nog steeds geen mama en papa.

  Lees haar nieuwste blog: Herbeginnen of niet herbeginnen na een miskraam?
  "Hij sprak van een psycholoog en gaf me de raad om niet direct te herstarten met opnieuw zwanger te worden. Dit verlies moest eerst een plek krijgen. We moesten voldoende tijd nemen."
 • zwangere vrouwen blogs Anna •    volg en mis geen enkele blog
  37 jaar, moeder van drie en nummer vier in productie. Woont in het buitenland en zal ergens dit jaar weer terug vallen op Hollandse bodem. Wordt gelukkig van ginnegappende meisjes, zachte krullen van lachende jongetjes en vieze handen krijgen. Guilty pleasure: het moment dat de drie kids net in bed liggen en het huis even helemaal stil is.

  Lees haar nieuwste blog: Knie blauw met mooie rode plek in het midden
  "Op handen en knieen zit ik te kermen. Gaat het? vraagt de makelaar ongemakkelijk. NEE!!! schreeuwt de stem in mijn hoofd. Ja hoor ik sta zo weer op, zegt de stem uit mijn mond zachtjes."
 • zwangere vrouwen blogs Anne •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: De eeuwige Wij zijn zwanger vs. Ik ben zwanger discussie
  "Het is een oneindige discussie waar geen eind aan lijkt te komen: is de term -Ik ben zwanger- correct, of is het de uitdrukking -Wij zijn zwanger- die we zouden moeten gebruiken?"
 • zwangere vrouwen blogs Anneke •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Voorbereiden op borstvoeding blog Anneke
  "Ik ben nu 26 weken zwanger en alles loopt min of meer op rolletjes, maar ik begin me langzamerhand wat zorgen te maken om straks na de bevalling, en dat is natuurlijk niet de bedoeling."
 • zwangere vrouwen blogs Annes dagboek •    volg en mis geen enkele blog
  Dagelijks werk ik al pedagogisch medewerkster met jonge kinderen. Mijn vriend vindt het geweldig om een dagje met kleine kinderen opstap te gaan. En wat zouden we het leuk vinden om binnenkort een gezinnetje te worden...

  Lees haar nieuwste blog: Deze keer gaat de zwangerschap goed
  "We zijn inmiddels een maandje zwanger. Ik merk aan kleine dingetjes dat dit anders is dan de vorige keer. Ondanks dat ik het extra spannend vind, heb ik er deze keer wel het vertrouwen."
 • zwangere vrouwen blogs Annie87 •    volg en mis geen enkele blog
  Over mij: 28 jaar - 1,5 jaar getrouwd - 5 maanden mama van Livia. Creatief, gezelligheidsdier, kookgek en relaxt.

  Lees haar nieuwste blog: Heerlijk genieten van mijn zwangerschap
  "Zwanger zijn vond ik heerlijk. Het verliep ook allemaal perfect, ik voelde me fit, mooi en gelukkig met mijn perfecte buikje. Eén keer per week ging ik naar een yogales."
 • zwangere vrouwen blogs Anoniem89 •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: De echo gaf maar 5 weken aan
  "De echo gaf maar 5 weken aan i.p.v. 7 weken. Alleen vruchtzakje is nog te zien. Verdrietig nieuws! Kans dat het nog zal groeien is heel klein, volgende week controle echo."
 • zwangere vrouwen blogs Anthonia •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben een enthousiaste, energieke en hardwerkende jonge vrouw, moeder en vriendin. Ik ben 28 jaar en woon in een dorp ergens in Nederland. Ik ben altijd druk bezig. Naast mijn werk bij een energiemaatschappij houd ik me bezig met theater, creatieve projecten en natuurlijk mijn gezin. En zoals eerder genoemd, zijn we volop bezig met het idee van gezinsuitbreiding.

  Lees haar nieuwste blog: De onverwachte wending mijn reis naar zwangerschap begint nu
  "Daar is het dan, de eerste keer dat ik weer ongesteld moet worden. Maar word ik wel ongesteld? Mijn lichaam suggereert van niet. Mijn borsten zijn gegroeid, mijn emoties schommelen..."
 • zwangere vrouwen blogs Ava •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Het leven draait niet meer om jou - Sprongetjes in je zwangerschap
  "Vanaf het moment dat je zwanger bent, gebeurt er iets waar we niet over praten. Het draait voor het eerst in je leven niet meer om jou. Jij bent nu het huisje van nieuw leven geworden."
 • zwangere vrouwen blogs Babybamsi •    volg en mis geen enkele blog
  Haj ik ben cynthia 27 jaar en moeder van een heel mooi klein meisje Maddy, deze kleine meid is met 31 weken geboren.

  Lees haar nieuwste blog: Mijn bevallingsverhaal - doei roze wolk, hallo donderwolk
  "Ik dacht: Nee dit kan niet. Ik ben 31 weken zwanger. Ze hoort gewoon nog een tijdje veilig in mijn buik te zitten. En toch… iets in mij zei dat ik in actie moest komen. Ik was in paniek"
 • zwangere vrouwen blogs Becca27 •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben Rebecca, 27 jaar en kleuterjuf van beroep. Mijn man Marcel en ik zijn 11,5 jaar samen, waarvan bijna 4 jaar getrouwd. Vorig jaar wilden wij graag proberen om een gezinnetje te stichten. Het was ons snel gegund! Nu zijn wij papa en mama van een mooie zoon, Boaz.

  Lees haar nieuwste blog: Twee maanden na zwangerschapsvergiftiging HELLPsyndroom
  "Ondertussen is onze kleine man alweer 2 maanden oud. Hij doet het ontzettend goed. De start was alles behalve hoe wij het gedacht hadden en ook zeker erg spannend."
 • zwangere vrouwen blogs Blauwe wolk •    volg en mis geen enkele blog
  24 jaar, mama van een heerlijke 14 maanden oude peuter Maesan en zwanger van ons tweede wereldwonder.

  Lees haar nieuwste blog: Voor de tweede keer zwevend op een blauwe wolk
  "Ons gezin wordt verrijkt met een tweede jongen! Mijn 14 maanden oude zoon wordt grote broer! Je leven wordt omgegooid met een baby/peuter en nu komt er een tweede aan. Twee jongens onde"
 • zwangere vrouwen blogs Bloem •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Uitslag zwangerschapstest licht roze streep blog Bloem
  "Zusje, ik ga je even een foto sturen van een zwangerschapstest! Het roze streepje is zo licht! Zij was de enige die wist dat wij graag een kindje wilden en heeft ervaring."
 • zwangere vrouwen blogs Blu Seen •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: 5 dagen te vroeg ongesteld - ben ik zwanger? blog BluSeen
  "Ik werd 5 dagen te vroeg ongesteld. Normaal gesproken begint het met helderrood bloed, deze keer ging ik naar de wc en met het afvegen zag ik heel lichtroze bloed."
 • zwangere vrouwen blogs Brenzen •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben 43, getrouwd, woon in amsterdam. Ik heb een prachtige bonusdochter van 18 die bij ons woont. Ik ben zelfstandige en word op dit moment 24 uur per week ingehuurd om mij bezig te houden met het verbeteren van de kwaliteit van verpleeghuiszorg. Ik hou van buiten zijn, hardlopen, wandelen en yoga.ik ben echt een levensgenieter, dol op mijn vriendinnen, reizen en haat routine.... Een kindje krijgen voelt als een wonder, na een paar jaar proberen en 2 miskramen. Hoe zal dit gaan de komende tijd? Mijn veranderende lichaam, ons leven samen, hoe gaat onze 18 jarige reageren op haar broertje of zusje? We vinden het heel spannend!

  Lees haar nieuwste blog: Kwam dit kleine wezentje met die prachtige ogen echt uit mij??
  "Eerst even over die bevalling...Ik had er zin in! Ik was die buik na 9 maanden zat, ondanks dat ik een probleemloze zwangerschap had. Ik wilde mij weer vrij bewegen en andere kleding."
 • zwangere vrouwen blogs CamBes •    volg en mis geen enkele blog
  In januari 2016 waren mijn vriend Sydney we in blijde verwachting van een kindje. In augustus 2016 is Quintin Gerard geboren. Ik heb een donornier en zwanger worden was zeker geen vanzelfsprekendheid. Quintin is gelukkig gezond geboren, hoewel hij zich wat vroeg meldde: met 32 weken en 4 dagen is hij gekomen. Ons huwelijk is erdoor een jaartje uitgesteld, maar nu zijn we getrouwd en vormen samen met Dobermann Yara, kitten Pablo en konijntjes Deedee en Doodoo een happy family!

  Lees haar nieuwste blog: Diagnose Endometriose - Rollercoaster van emoties
  "Een diagnose die de deur naar een tweede kindje voorgoed sluit. Endometriose. Een goedaardige aandoening, zo werd door de arts gesteld. Echter, de consequenties ervan zijn pittig. "
 • zwangere vrouwen blogs Carla •    volg en mis geen enkele blog
  Een tijdje geleden is mij gevraagd of ik stukjes wilde schrijven over hoe ik mijn zwangerschap ervaar en hoe ik me voel tijdens mijn zwangerschap.
  Dat leek me erg leuk! Ik ben gelijk begonnen met schrijven!
  Ik ben 23 jaar en leid een heel gelukkig leven samen met mijn man Frank en mijn zoontje Lucas van bijna 1 jaar! Ik werk sinds kort bij een verloskundige praktijk als assistente.
  Volg hier mijn zwangerschap...

  Lees haar nieuwste blog: Carla is 10 weken zwanger
  "Alweer 10 weken zwanger!! We hebben afgelopen week een echo gehad, het zag er gelukkig allemaal goed uit. Het kindje bewoog al alle kanten op. Het hartje klopte als een speer!"
 • zwangere vrouwen blogs Carlie •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben Carlie (36), moeder van dochter Nola (5) en zoon Neil (1), die we (eindelijk! hoera!) mochten verwelkomen na een molazwangerschap. Samen met mijn vriend en kindjes woon ik in Deventer, waar ik vanuit huis werk als schrijfster, redacteur & auteursbegeleider. (carlievantongeren.nl)

  Lees haar nieuwste blog: Happy end na onze molazwangerschap
  "Als schrijfster en lezer hou ik van een happy end, en ook in het echte leven natuurlijk. In mijn vorige blog schreef ik over onze molazwangerschap (2017) en het lange herstel."
 • zwangere vrouwen blogs Celina •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben een creatieve jonge moeder van 19 jaar oud. Mijn zoontje Max is ondertussen al bijna 8 maanden oud. Ik geniet nu enorm van de momenten, die ik samen met hem door kan brengen. Echter loop ik als tienermoeder ook tegen een aantal problemen aan. Vooral de blikken op straat en de voordelen vind ik vervelend. Tijdens de zwangerschap, bevalling en het begin van mijn moederschap ben ik daarom ook vaak gecontroleerd. Maar nu sta ik hier en heb ik iedereen een poepje laten ruiken. Niet iedere tienermoeder is hetzelfde. Daarnaast had ik met hem een vrij onverwachte en heftige zwangerschap.

  Lees haar nieuwste blog: Vitamine D tekort een subtiele aanwijzing
  "Moe, dat was het eerste wat opviel. Verder geen andere dingen. Het bezoek aan de huisarts leidde tot een zwaar verlaagd vitamine D-gehalte. Dit was te verklaren mijn baan was binnen."
 • zwangere vrouwen blogs Celine •    volg en mis geen enkele blog
  Getrouwd met Laurens op 15.10.2016. Mama van Ella* 15.02.2017

  Lees haar nieuwste blog: Miskraam met 16 weken zwangerschap vlog Celine (deel2)
  "Ik wist gelijk dat ik zwanger was. Ik voelde dat gewoon. De test bevestigde dat. Zeer tof. We hadden het vrij snel aan de familie verteld, met 9 weken. Ik had wel zwangerschapskwaaltjes"
 • zwangere vrouwen blogs Chantal •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben Chantal en ben 33 jaar en ben sinds 2012 gelukkig getrouwd met mijn man Jan. Ik werk twee dagen als doktersassistente in een Universitair medische instelling. In juli is ons wonder Beau geboren waar veel aan vooraf is gegaan. Ik neem jullie mee in mijn wereld. Volg mijn blog hier!

  Lees haar nieuwste blog: Mijn ergste periode zwangerschap misselijkheid HG
  "Bij de gynaecoloog aangekomen vertelde ze mij dat ik HG (hyperemesis gravidarum) heb, dat is extreme zwangerschapsmisselijkheid. Dit is niet de gewone zwangerschapsmisselijkheid."
 • zwangere vrouwen blogs Chanti •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Onregelmatige cyclus en toch zwanger
  "De laatste tijd was ik dagelijks misselijk. Ik dacht dat ik me aanstel en depressief te zijn geworden. Een vriendin heeft een zwangerschapstest gehaald."
 • zwangere vrouwen blogs Charlotte •    volg en mis geen enkele blog
  Jullie leren mij kennen als Charlotte, 25 jaar en deze zomer 3 jaar gehuwd met haar beste vriend. Samen kochten we ons huis in maart 2014 waar we tot op de dag van vandaag nog al onze energie in steken om er ons droomhuis van te maken. In december 2015 besloten wij om een baby te nemen. Want zo zag ik het anderhalf jaar geleden, dat je stopte met je pil en gelijk zwanger werd. Dat wanneer je besloot voor kinderen te gaan, die er ook gewoon kwamen. Ondertussen, al een jaar later weten wij wel beter... Ontdek hier hoe wij met vallen en opstaan onze dromen achterna gaan en hopen dat onze wens in vervulling zal gaan.

  Lees haar nieuwste blog: Het moment dat je officieel niet meer zwanger bent
  "Mijn tranen bleven uit. Het geluid om mij heen verdween op de achtergrond. Ik zie de vroedvrouw nog verder zoeken of ze dat mooie flikkerende lichtje toch niet kan vinden."
 • zwangere vrouwen blogs Chrissie •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben Chrissie 27 jaar. Ik woon samen met mijn 27 jarige vriend. Ons dochtertje is 6 april 2019 geboren. Wij hebben een nieuwe kinderwens en hopen snel mooi nieuws te hebben!

  Lees haar nieuwste blog: Kinderwens: Borstvoeding onderdrukt je normale cyclus, dus afbouwen?
  "Ik ben ondertussen nog niet opnieuw ongesteld geweest. Ik denk dat dat komt omdat ik nog steeds kolf. De aanmaak van borstvoeding onderdrukt je normale cyclus. Zwanger raken kan zeker."
 • zwangere vrouwen blogs Chrissy •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Ik ben vandaag een week overtijd, help!
  "Even een update, hoop eigenlijk dat iemand wil reageren om mij gerust te stellen. Ik ben vandaag een week overtijd en ik heb nog niet gedurfd te testen."
 • zwangere vrouwen blogs Cocoonen •    volg en mis geen enkele blog
  Ik voelde haar haartjes en pakte haar aan. Na 3 traumatische bevallingen en 1 helende bevalling wil ik andere vrouwen inspireren hoe ze zelf keuzes maken en de regie houden in de belangrijkste momenten van je leven.

  Lees haar nieuwste blog: Jouw stem laten horen in het Cliëntenpanel Geboortezorg
  "Uit onderzoek van het Clientenpanel geboortezorg is gebleken dat 88% van de deelnemers de afgelopen 5 jaar zich kwetsbaar voelde tijdens de zwangerschap/ bevalling of kraamtijd."
 • zwangere vrouwen blogs Daniela •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben Daniela, 34 jaar oud en moeder van een 15jarige dochter. Nadat mijn man en ik 5 jaar geleden onze kinderwens moesten opgeven vanwege mijn artritis psoriatica, doen wij nu nog eens een poging om een kind te krijgen. Op dit moment doe ik een universitaire opleiding, wat ik hoop te kunnen combineren met een eventuele zwangerschap en een klein kindje.

  Lees haar nieuwste blog: Wat het betekent een baby met reflux te hebben
  "Mijn zoon is nu 12 weken oud en ik heb eindelijk de tijd om een blog te schrijven over iets dat ons sinds zijn geboorte bezighoudt. Onze baby heeft namelijk verborgen reflux."
 • zwangere vrouwen blogs Daphne •    volg en mis geen enkele blog
  Mijn naam is Daphne Zweers Ik ben 26 jaar oud en mama van Zoë van 2 jaar. En zwanger van een jongentje

  Lees haar nieuwste blog: Postnatale depressie en wennen aan het leven met een baby
  "Ik wilde al zo lang een kindje, zoals jullie in een eerdere blog konden lezen. De wens was zo groot en beheerste m’n leven. En dan opeens is m’n kindje geboren en zit de kraamweek erop."
 • zwangere vrouwen blogs Debby •    volg en mis geen enkele blog
  Hoi! Mijn naam is Debby. Huisje boompje beestje hadden we al. We wilde heel graag een kindje. Alleen de toekomst kun je nooit plannen. Ik heb PCOS en Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en uiteindelijk zwanger geworden van niet 1, 2, maar 3 kindjes! 1 van de kindjes had een vergrote blaas en is na de geboorte overleden. Inmiddels ben ik een rete trotse mama van onze drieling! Ons leven gaat natuurlijk verder zonder onze kleine jongen en tuurlijk missen we hem elke dag. Ondanks dat genieten we (letterlijk) dubbel van onze meiden!

  Lees haar nieuwste blog: Heerlijk even geen kindergemekker aan je hoofd
  "Nog naar 2 weken en dan worden onze 2 monsters alweer 2 jaar! De vlag gaat hier uit, want ze beginnen op de peuterspeelzaal. Is dat gek? Ben ik een slechte moeder als ik er zo over denk"
 • zwangere vrouwen blogs Dede •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Steeds weer denken aan zwanger worden
  "Toen ik uiteindelijk toch ongesteld werd had ik me voorgenomen om er niet te veel meer aan te denken.. En dat ging me eigenlijk best goed af! Tot dinsdag... Ik zou maandag ongesteld moe"
 • zwangere vrouwen blogs Denia Elisa •    volg en mis geen enkele blog
  Hoi iedereen, Ik ben Denia, 35 jaar en zwanger van ons eerste kindje. Ik ben net verhuisd van Antwerpen naar Gent om me daar te settelen met mijn lief uit Brugge. Our house in the middle dus, of zoiets. Ik hou enorm van de natuur, van schoonheid, ben verslaafd aan lezen (en schrijven eigenlijk ook), gek doen en ook de stilte opzoeken. Yoga en mindfulness staan ook centraal in alles wat ik doe, daarom dat ik er ook trainer in ben geworden, om dit pad verder te bewandelen, te exploreren en anderen te kunnen doen ervaren wat een verrijking het kan brengen in je leven. Dat wil trouwens niet zeggen dat ik altijd even mindful ben :p Ik hoop op dit forum te mogen mee genieten van jullie mooie verhalen, mijn eigen verhaal te delen, en op deze manier ook uit te kijken naar dat wondertje dat er binnenkort aankomt!

  Lees haar nieuwste blog: De natuur haast zich niet en toch wordt alles volbracht
  "Wat Lao Tzu te zeggen had, geldt niet enkel voor de natuur, maar ook voor ons. Zwangerschap, de natuur... ze nemen allemaal de tijd, laten zich niet opjagen."
 • zwangere vrouwen blogs Derya •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Kan je zwanger zijn bij een negatieve zwangerschapstest?
  "Ik ben nu iets meer dan twee weken over tijd en ik heb duidelijkheid nodig. Kan het zo zijn dat je, ondanks wel zwanger te zijn, een negatieve test krijgt?"
 • zwangere vrouwen blogs Desi •    volg en mis geen enkele blog
  Hoi, ik ben Desi. Ik ben 26 jaar en heb een prachtige dochter van 2 jaar samen met mijn man. Met mijn PCOS en dwangstoornis was (en nu soms nog haha!) het niet altijd even makkelijk. Toch heb ik me er doorheen weten te slaan en ben ik een heel aantal ervaringen, mooie herinneringen en wijze lessen verder. Ook heb ik een geweldige nieuwe baan als sociaal werker met volwassenen in een maatschappelijke opvang. Ik vind het erg uitdagend en super interessant! Al jaren wil ik meer doen met schrijven, omdat ik dit heel erg leuk vind. Ik wil mensen inspireren met mijn ervaringen en mijn visie op het leven.

  Lees haar nieuwste blog: Geniet en maak samen mooie herinneringen
  "Ik ben begonnen met een nieuw ziekenhuistraject om zwanger te worden van mijn tweede kindje. Het is ontzettend fijn dat ik weer de kans krijg om dit traject te doorlopen."
 • zwangere vrouwen blogs Diessie •    volg en mis geen enkele blog
  Mama van Evi Benthe (13-07-2015) en ik heb een bonusdochter van bijna 6 alweer! Zelf ben ik 27 jaar oud. Ben inmiddels alweer 2 jaar getrouwd. Ik werk in de zorg in een zorgvilla en ook heb ik daar andere werkzaamheden zoals activiteitenbegeleider, assistent gastvrouw en soms help ik nog wel eens mee in de huishouding. Geen week is hetzelfde!. Wil je meer van ons weten? Volg ons dan ook op Instagram: https://www.instagram.com/diessie/

  Lees haar nieuwste blog: Voelde ik de bevalling al aankomen?
  "Ik kreeg hele erge steken in mijn zij. Ik had nog niet bedacht dat ik op het punt stond om te kunnen gaan bevallen, want ik had wel vaker last van buikpijn en/of steken. "
 • zwangere vrouwen blogs Dyna •    volg en mis geen enkele blog
  Hai , ik ben Dyna en mama van 3 kids .Ik ben 2 maanden geleden bevallen van een dochtertje.Je kan ons leven volgen op instagram @lifewiththedossys

  Lees haar nieuwste blog: Slaap kindje slaap
  "We hebben alle tips omtrent doorslapen van je baby die we online vonden uitgeprobeerd en deze wil ik met jullie delen en onze ervaring meegeven."
 • zwangere vrouwen blogs Elfri •    volg en mis geen enkele blog
  Dit is onze eerst ‘bun in the oven’ . Ik ben Elfri (23) en woonachtig in Utrecht met mijn vriend en onze twee katten Mozes en Lex. De komende tijd ga ik jullie meenemen in mijn eerste ervaring als mama zijnde met de mooie en minder mooie momenten die daarbij horen.

  Lees haar nieuwste blog: Een hele nieuwe papa en mama op controle bij de verloskundige
  "Als een hele nieuwe mama en papa komt er heel veel op ons af en het is heerlijk om alle (onnozele) vragen te stellen. Dan mag ik gaan liggen en zoekt de verloskundige mijn baarmoeder."
 • zwangere vrouwen blogs Elien •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Miskraam die geen miskraam was
  "Terug naar de gynaecoloog, omdat het de miskraam niet spontaan kwam. Hij besloot om toch nog even te kijken en we konden niet geloven wat we zagen."
 • zwangere vrouwen blogs Eliza •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Wat kunnen vrouwenlichamen toch vreemd doen
  "Hoe lang werken de anticonceptie hormonen van de Implanon nog door nadat het staafje eruit is? Ben ik zwanger?"
 • zwangere vrouwen blogs Ellen •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben Ellen, een jonge vrouw in de bloei van haar leven. 2016 is voor mij een jaar vol met spannende en mooie gebeurtenissen. Ik ben pas getrouwd met mijn lieve man, ik word dit jaar 30 en ik ben in verwachting van ons eerste kindje. Ik heb overgewicht en omdat ik er zelf weinige persoonlijke ervaringen over kan vinden wil ik graag mijn ervaringen delen over mijn zwangerschap met overgewicht.

  Lees haar nieuwste blog: De eerste twee weken als moeder blog Ellen
  "De kleine meid doet het supergoed. We zijn erg blij en gelukkig. Amy is gezond en op wat huilen door de darmkrampjes na een ontzettend tevreden baby. We hadden een leuke kraamhulp."
 • zwangere vrouwen blogs Ellis & Mick •    volg en mis geen enkele blog
  Hoi! Ik ben Ellis ☺ (Alice) 27 jaar en diëtist van beroep en... ik ben zwanger van mijn eerste kindje! Yaaay! Op dit moment gaat er van alles door mij heen. Mijn vriendinnen en zusje worden helemaal gek van me, maar gelukkig is mijn vriend is nog blijer als ik. Ik dacht dat ik de vrouw was joh.. maargoed ☺ In mijn blogs neem ik jullie mee op avontuur, in de wereld van Ellis. Niet Alice in wonderland, maar meer Ellis in babyland, haha!

  Lees haar nieuwste blog: De laatste loodjes wegen het zwaarst
  "Trimester 3 is voor mij bij verre de zwaarste trimester. Alles is opgezet. Mijn buik lijkt wel een watermeloen. Ik krijg alsmaar de vraag of ik een tweeling verwacht."
 • zwangere vrouwen blogs Emilie Smolinski •    volg en mis geen enkele blog
  Iets over mezelf vertellen vind ik zó moeilijk. Geef me 1 onderwerp en ik kan er zonder probleem een heel verhaal van schrijven maar, schrijven over mezelf is heel wat anders.. Desondanks ga ik het toch maar proberen, anders lijkt het net alsof er een totaal vreemd persoon voor jullie aan het schrijven is.. Mijn volledige naam is Emilie Smolinski – van Klaveren, ik ben 27 jaartjes jong en ik ben pas getrouwd met de liefde van mijn leven genaamd Dawid Smolinski. Wij zijn op dit moment in absoluut blije verwachting van ons eerste kindje. In het dagelijks leven werk ik Fulltime als administratief medewerkster, dat klinkt onwijs saai maar dat is het verre van, geef mij maar een computer, cijfers en wat te archiveren en ik kom mijn dag wel door. In mijn vrije tijd lees ik graag boeken, zo spannend mogelijk, dat je sneller gaat lezen hoe spannender het wordt, snap je wat ik bedoel? Waar ik nog meer van houd is wandelen, oneindig wandelen samen met mijn man, vaak rijden we gewoon ergens naartoe en gaan we daar wandelen, rugzakje mee met wat drinken erin en gaan! Het idee om te gaan bloggen spookt al langer door mijn hoofd, maar tot op heden durfde ik die stap nooit te maken. Mijn man is degene die mij overgehaald heeft om alles online te gaan zetten, dus als het je niet bevalt… is het zijn schuld oké? Nee zonder gein, ik stort mijn hart en ziel online op het internet en je weet wat ze zeggen: “Internet is forever”. Ik hoop dat het jullie pakt en dat jullie mij lekker blijven volgen! Heel veel liefs Emilie

  Lees haar nieuwste blog: Niet zwanger, wel naar een kindvriendelijk droomhuis verhuizen
  "Ik was toen nog niet zwanger, maar voorzichtig dacht ik er weer aan. Ik had dat pas door toen ik door ons nieuwe huis liep en de kinderkamer in gedachten aan het inrichten was."
 • zwangere vrouwen blogs Esmasi •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Een lange zoektocht naar de juiste kinderopvang
  "Het juiste kinderdagverblijf zoeken is nog een hele opgave en kan niet onderschat worden. De afgelopen weken heb ik maar liefst 5 kinderdagverblijven bezocht en vergeleken. "
 • zwangere vrouwen blogs Essie •    volg en mis geen enkele blog
  Hoi! Ik ben Essie en ben 36 jaar. Mijn vriend en ik hebben eind 2018 de knoop doorgehakt: we willen een kindje. Tot nu toe heeft een zwangerschap zich nog niet aangediend, maar we doen ons best. Alleen... dat wachten duurt zo lang!

  Lees haar nieuwste blog: De terugplaatsing van de embryo’s
  "Na de punctie bleken er 8 eicellen bevrucht te zijn. Dat is meer dan waar we op durfden te hopen. Daarna krijg je wel een domper dat niet alle 8 de eicellen bewaard blijven."
 • zwangere vrouwen blogs Eva •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Dag lief kleintje vaarwel
  "We waren met heel ons hart klaar voor je komst. Je papa wilde dit weekend al aan je kamertje beginnen. Er liggen al kleertjes en knuffels voor je klaar. "
 • zwangere vrouwen blogs Femme Fertility •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Valse hoop, wederom niets | Overstimulatie bij IVF
  "We hebben je overgestimuleerd. Zondag mag je terug komen voor een echo en bloedprikken. Ik ben in schok en de tranen rollen over mijn wangen. Wederom niets, wederom verheugd op niets…"
 • zwangere vrouwen blogs Fi •    volg en mis geen enkele blog
  Hi all, mijn naam is Fiona Georgina en ik ben zwanger van mijn eerste baby boy! Blogs ben ik gaan schrijven na ontdekking van vasa previa. Ook vind ik het leuk om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik werk op de Zuidas en heb tevens een eigen bedrijf met vintage kleding. Shoppen is dan ook mijn hobby en naast kleding shop ik ook veel voor de inrichting van ons huis. Mijn vriend en ik zijn super gelukkig en al een tijd bij elkaar. Afgelopen vakantie vroeg hij mij ten huwelijk :-) Keep you posted guys .... XOXO Inmiddels bevallen van George (15-11-18). Enorm bedankt voor alle reacties en iedereen die mij op social media heeft benaderd :-) xxxx Op insta ben ik ook te volgen: overdressedfairytales

  Lees haar nieuwste blog: Onverwachte aspecten - een buiten baarmoedelijke zwangerschap
  "Ze zei: Er zijn twee opties, (1) of je hebt een vroege zwangerschap (2) of het is een buiten baarmoedelijke zwangerschap. De eerdere zwangerschap was dus uitgesloten."
 • zwangere vrouwen blogs Fien •    volg en mis geen enkele blog
  Hoi! Mijn naam is Josefien. Geboren in 1987 en inmiddels alweer wat jaren samen met mijn grote liefde Abel. In december 2017 heb ik mijn mirenaspiraal laten verwijderen en sindsdien hopen we vurig dat de ongesteldheid uitblijft :) Neem jullie graag mee met onze avonturen

  Lees haar nieuwste blog: Net spiraaltje laten verwijderen en nu al zwanger? Zwangerschapstest nummer 1
  "Nog geen 6 weken geleden heb ik mijn spiraal laten verwijderen. Ongesteld ben ik niet geworden. Zou het nu al raak zijn en was de bloeding van 2 weken geleden een innestelingsbloeding?"
 • zwangere vrouwen blogs Firefly •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben 36 jaar, woon en werk in Duitsland en woon al 6 jaar samen met mijn lieve vriend. Hij is 45 en heeft 2 kinderen van 17 en 14. We werken allebei fulltime bij het zelfde bedrijf in de metaal. Hij is lasser en ik werk met een laser (een machine die grote platen snijdt) en schrijf programma\'s voor de machine. Thuis hebben we veel dieren, postduiven , een hond , 3 katten en een veulen. We proberen al vier jaar om zwanger te worden. We hebben helaas 2 keer een miskraam gehad bij de 5e week en vorig jaar heb ik een eileider zwangerschap gehad. De hoop hadden we eigenlijk al opgegeven en ik hield mijn menstruatie al niet meer bij op de kalender. Totdat ik dus voor 2 weken geleden wel erg moe was en toch een test heb gedaan en het blijkt nu dat we al ik de 8e week van de zwangerschap zijn. Ik sta veel onder controle dit vind ik heel erg prettig. Ik vind het fijn hier te mogen schrijven en ervaringen van anderen te mogen lezen

  Lees haar nieuwste blog: Ik heb van Janna genoten en nu moet ze voor het eerst naar de creche
  "Mijn jaar elternzeit (ouderschapsverlof in Duitsland) zit erop, Janna moet naar de creche. Morgen heeft ze een proefmorgen op de creche. Mama moet weer werken. Ja, ik vind het moeilijk."
 • zwangere vrouwen blogs Flow •    volg en mis geen enkele blog
  Als mama maak je heel wat mee. Zwanger worden, bevallen en moeder zijn ging niet altijd even makkelijk. Maar wat zijn we gelukkig met onze 3 mini’s. En natuurlijk is niet alles een grote roze wolk. Over de mooie en minder mooie dingen schrijf ik in mijn blog. De gewone dingen waar veel ouders zich in herkennen of helemaal niet. Lees lekker mee.

  Lees haar nieuwste blog: Klap in je gezicht krijgen omdat je borstvoeding geeft
  "Vinden we borstvoeding in het openbaar geven oke of niet? Een Francaise kreeg een klap in haar gezicht toen ze haar hongerige baby wachtende in een rij de borst gaf. Treurig maar waar."
 • zwangere vrouwen blogs Grijzewolknr3 •    volg en mis geen enkele blog
  Mama van 2 Kids met de nodige depressies tijdens en na de zwangerschap, Inmiddels weer zwanger en helaas weer te maken met een grote grijze wolk

  Lees haar nieuwste blog: Horror hormonen deel 1
  "Bij allebei de zwangerschappen heb ik de nodige depressies gehad. Bij de eerste heb ik het allemaal onderdrukt, niet wetende dat het er kon zijn. Ik dacht alleen maar dat ik gek was."
 • zwangere vrouwen blogs Hanneke •    volg en mis geen enkele blog
  Mama van 4 heerlijke avontuurlijke jongens van 14, 11, 8 en 1 jaar! Al 17 jaar samen met de liefde van mijn leven! Ook ben ik (stief)mama van twee jongvolwassenen van 21 en 23 jaar. Ik hou van onze kinderen en mijn leven als mama!

  Lees haar nieuwste blog: Baby nummer 4 op komst
  "Ze zei: Mama, als jij en papa daar gelukkig van worden dan moet je dat gewoon doen! En toen begon onze reis naar een nieuwe baby... Startend met het weggooien van mijn pil. "
 • zwangere vrouwen blogs Hennie •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Mijn verhaal van mijn bevalling
  "Huh? Nee dat kan niet! De kans is minimaal bij mij mop! Dat was de eerste reactie van mijn man. Het is een wonder dat wij zwanger zijn geworden. Direct verandert er een heleboel."
 • zwangere vrouwen blogs Imane •    volg en mis geen enkele blog
  Hier ben ik dan aan het bloggen, wie had dat ooit gedacht van mij. Ik stel me even aan jullie voor. Mijn naam is Imane, 27 jaar en mama van een prinsesje van 3,5 jaar. Ik ben op dit moment fulltime thuismama. En nu 3,5 jaar na de geboorte van mijn 1e kindje, ben ik zwanger van de 2e prinses!

  Lees haar nieuwste blog: Mijn tweede zwangerschap voelt zo anders
  "Wat voel ik me anders dan toen ik van de eerste 17 weken zwanger was. Toen kon je me opdweilen. Ik wist niet wat me overkwam. Mijn man was dolblij, maar voor mij was het schrikken."
 • zwangere vrouwen blogs Jacky •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben 39 jaar, samenwonend met partner 31 en moeder van zoon 3 jaar en 16 maart bevallen van 2de zoon. Werkzaam in de zorg, gek op kleding en speelgoed scoren. Ik wil jullie meenemen in de wereld van blaasklachten, maar ook mijn ervaringen en onzekerheden als moeder, partner en bovenal vrouw

  Lees haar nieuwste blog: Doorslapen, wat is dat? Op naar de slaapcoach
  "Het kon zo niet langer, de maat was vol. We moesten consequent blijven met terug naar eigen bed, sussen, blijven terugleggen en ernaast zitten. Echter waren we erg opgebrand."
 • zwangere vrouwen blogs Jaelynn •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Ben ik zwanger? Ik word gek van onzekerheid
  "Ik hoop op soort gelijke verhalen, want ik word op het moment ‘gek’ van onzekerheid. Ik ben 33 jaar en bewust alleenstaand moeder van een dochter..."
 • zwangere vrouwen blogs Jamie •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Horormonen, wat als ik nooit een normale moeder kan zijn?
  "Ik durf wel te zeggen dat voor iedere moeder het moederschap een uitdaging is. Maar wat als je moeder bent en of moeder wilt worden en kampt met mentale problemen?"
 • zwangere vrouwen blogs Janine •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben 26 jaar. Werk als Verpleegkundige in het ziekenhuis. Trotse Mama van Juul

  Lees haar nieuwste blog: De eerste drie dagen in het ziekenhuis
  "Omdat ik tijdens de bevalling koorts ontwikkelde en mijn vliezen al langere tijd gebroken waren, moet Juul aan de antibiotica en wordt zijn bloed gecontroleerd of er een infectie aanwez"
 • zwangere vrouwen blogs Jarah •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Zwangerschap en diabetes
  "Zwangerschapsdiabetes of diabetes type 1 en zwangerschap. Twee totaal verschillende dingen. Wat zijn precies de verschillen en wat is zwangerschapsdiabetes? "
 • zwangere vrouwen blogs Jennifer •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben Jennifer, moeder van 2 zoons Floris en Tygo. Floris van juni 2018, Tygo van maart 2020. Ivm verminderde vruchtbaarheid hebben wij voor beide zoons een traject gevolgd om zwanger te kunnen worden.

  Lees haar nieuwste blog: Waarom jij een wonder bent
  "Mijn zwangerschappen zijn helaas niet aan komen waaien en zijn dmv fertiliteitsbehandelingen ontstaan. Dit doordat ik PCOS heb, maar daar til ik niet al te zwaar aan, het is wat het is."
 • zwangere vrouwen blogs Jessica •    volg en mis geen enkele blog
  Hoi, ik ben Maartje 32 jaar en zwanger van ons 1ste kindje. Ik ben niet getrouwd, maar wel al 14 jaar samen met mijn partner. Ik wil graag mijn zwangerschap ervaringen met jullie delen dus vandaar dat ik ben begonnen met het schrijven van blogs. Ik hoop dat jullie met plezier mijn blogs lezen.

  Lees haar nieuwste blog: Terug van een heerlijke vakantie
  "Ik ben nu 7weken zwanger en voel me best goed. Je hoort weleens verhalen van zwangere vrouwen die alleen maar misselijk zijn, boven de wc hangen en zich erg ellendig voelen."
 • zwangere vrouwen blogs Jessica •    volg en mis geen enkele blog
  Hallo, Mijn naam is Jessica, ik ben 26 jaar oud. Heb vanaf 2017 een geregistreerd partnerschap met de leukste man die er is. Wij hebben samen een zoontje van bijna 1,5 jaar. Samen zijn we toe aan een tweede kindje. Kortom, proberen en oefenen. Ik ben werkzaam als verpleegkundige in de ouderenzorg zorg. Ik vind mijn werk erg leuk, maar sinds ik een kindje heb is wel een hele organisatie geworden.

  Lees haar nieuwste blog: Zwanger en eerste afspraak verloskundige
  "Zo, na even een paar dagen te hebben kunnen wennen aan het idee om weer zwanger te zijn, een afspraak gemaakt bij de verloskundige. Echt niets anders dan lof voor deze vrouw."
 • zwangere vrouwen blogs Joyce •    volg en mis geen enkele blog
  Mijn naam is Joyce, 41 jaar en woonachtig op Curaçao. In oktober 2017 werden mijn man en ik trotse ouders van een prachtige meid. Tijdens de zwangerschap van onze dochter heb ik hier op de website een blog bijgehouden. Mijn voornemen om ook na de geboorte te blijven bloggen is helaas niet gelukt. Inmiddels ben ik 3,5 maand zwanger van ons 2e cadeautje en wil ik het bloggen toch wel weer oppakken. Dus lees maar lekker mee :-).

  Lees haar nieuwste blog: Ons prachtige meisje na een heftige bevalling op vrijdag de 13e
  "Vrijdag de 13e… Het werd een hele lange dag, een heftige bevalling, uiteindelijk was ze daar: onze prachtige dochter. Vrijdag de 13e zal voor ons nooit meer een ongeluksdag zijn."
 • zwangere vrouwen blogs Judith •    volg en mis geen enkele blog
  Judith (31) woont en werkt in China, waar ze in december 2016 haar eerste kindje kreeg. Op IkBenZwanger en KindjeKlein schrijft ze over de verschillende opvattingen en gebruiken over zwangerschap en de zorg voor baby’s in Nederland en China. Op haar eigen blog www.judithinchina.com schrijft ze over de bijzondere, dagelijkse dingen die ze in China meemaakt.

  Lees haar nieuwste blog: Baby’s en bijgeloof in China
  "Een aantal zaken waar ik tegenaan liep na de geboorte van onze zoon, gaan veel verder dan verschillende culturele opvattingen, en zijn regelrecht bijzonder bijgeloof."
 • zwangere vrouwen blogs Judith2 •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben Judith en ik ben 24 jaar. Ik ben sinds juni 2017 getrouwd en nu hopen mijn man en ik in mei 2019 ons wondertje te mogen ontvangen.

  Lees haar nieuwste blog: Nu 19 weken zwanger en je groeit lekker door
  "Alweer 19 weken zwanger, wat gaat de tijd toch snel. Ik kan me nog als de dag van gisteren herinneren dat ik een zwangerschapstest deed en nu zijn we alweer 19 weken en 2 dagen verder."
 • zwangere vrouwen blogs Juliet •    volg en mis geen enkele blog
  Moeder van een dochter van 6 en een zoon van 3. Nu zwanger van een tweeling!

  Lees haar nieuwste blog: Tweelingzwangerschap: blog zwanger van een tweeling
  "Tweelingen komen niet voor in onze families, hoe is dit mogelijk! Niet dat het niet welkom is maar wij hebben ook al twee kinderen. De drukte wordt enorm, hoe gaan we dit doen?"
 • zwangere vrouwen blogs JustStephanie •    volg en mis geen enkele blog
  25 jaar en mama van Milan (11-07-2017) meer van ons zien? Www.instagram.com/just_stephanie_

  Lees haar nieuwste blog: Mijn bevallingsverhaal: deel 3
  "Het eerste wat er door mij heen ging was, is dit het mortuarium? Moeten ze de zak nog dicht ritsen? Is mijn kind geboren? Waar is hij dan? Weer die paniek die toesloeg. "
 • zwangere vrouwen blogs Juul88 •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Ben ik zwanger? Menstruatie of innestelingsbloeding?
  "Ik weet dat het bijna niet kan, aangezien ik wel ongesteld ben geweest, maar zou het kunnen dat ik ondanks de bloeding toch zwanger zou kunnen zijn? Ik had dit gevoel wel voordat ik ong"
 • zwangere vrouwen blogs Karen29 •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben karen en ben 29 jaar. Trotse mama van een zoontje van 22 maanden en een lieve vriend die in het boerenleven zit. Samen wonen we in een mooi dorpje. Ben gastouder van beroep en ook ben ik student maatschappelijk werk. Je bent nooit te oud om te leren hè :)
  Opnieuw zwanger van een lief kindje,bijna 7 weken en woensdag de eerste echo. Kijken of het hartje klopt. Spannend!! Ik hoop dat ik mooie verhalen mag schrijven tijdens deze zwangerschap.
  Groetjes Karen

  Lees haar nieuwste blog: Bijna 6 weken zwanger blog Karen
  "Is dit wel echt? De streepjes op de test waren zo licht dat ik eigenlijk niet geloofde dat ik echt zwanger zou zijn. Ik had 3 dagen wat bruin bloedverlies. Ongesteld dacht ik."
 • zwangere vrouwen blogs Katie •    volg en mis geen enkele blog
  Hoi, ik ben Katie. Ik ben freelance redacteur/schrijver en energetisch therapeut. Daarnaast parttime dromer en chaoot. Moeder van Xam (8) en Fien (6) en Yule (1). Ik ga met mijn tijd mee, dus ik ben alleenstaande moeder. Ik ben dol op mijn kleine monstertjes, maar soms wil ik ze maar wat graag achter het behang plakken. Ik doe ook aan mantelzorg voor mijn overburen, dat zijn mijn ouders. En ja, dat is best druk in je eentje. En best pittig en soms gewoon hartstikke ongezellig. Gelukkig heb ik een flinke dosis humor waarmee ik alles op zijn tijd kan relativeren. Een mens kan niet zonder!

  Lees haar nieuwste blog: Babykleding en knuffel met eigen naam erop, zo lief
  "Ze kent nu haar eigen naam en merkt het verschil tussen spullen die van haar zijn en van ons. Dus leek het ons een leuk idee om iets te hebben met Yules eigen naam erop. Echt van haar."
 • zwangere vrouwen blogs Kelly •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben Kelly, 32 jaar. Getrouwd met mijn lieve man in juni 2016 Na de komst van onze prachtige dochter Jaelynn in juli 2017 hebben wij in oktober 2019 onze dochter Mila verloren aan het Edwardssyndroom. Ik ben gaan schrijven omdat ik hoopte dat het mezelf en andere steun zou kunnen gaan geven, daarbij is het voor mij geen taboe om erover te praten. Ze is en zal altijd onze dochter blijven. Nu in verwachting van baby nummer 3

  Lees haar nieuwste blog: Geslacht echo, wat zal het worden?
  "De spanning die we nu hadden was gezonde spanning. We waren gewoon heel erg nieuwsgierig en eerlijk, dit was voor het eerst in de zwangerschap dat we ergens van genoten."
 • zwangere vrouwen blogs Kersje •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Negatieve zwangerschapstest, voel me wel zwanger
  "Ik ben nu al ruim 2 weken overtijd en tot op heden geen positieve zwangerschapstest, terwijl ik mij wel zwanger voel. Ik heb kwaaltjes als maagzuur, buikkrampen, dunne ontlasting, ..."
 • zwangere vrouwen blogs Kim •    volg en mis geen enkele blog
  Mijn naam is Kim, ben 35 jaar, al 7 jaar getrouwd met Niels en sinds 3 jaar zijn wij de gelukkige ouders van onze zoon Daan. Na de geboorte van Daan kwam ik erachter dat ik echt eerder kinderen had moeten krijgen…hoe geweldig is het om moeder te zijn!!! Echt een verrijking van je leven (sorry, zo cliché, maar ook zo waar!) Waarom zijn wij niet eerder aan kinderen begonnen? Euhm, vanwege ons super drukke, maar o zo leuk leven misschien? Sporten, toneel, feestje hier, borrel daar, echte levensgenieters dus. Mijn lievelingsdrankjes zijn dan ook bier en wijn. En laat ik daar nu weer van mogen genieten, want de tweede is onlangs geboren! Let the party begin!

  Lees haar nieuwste blog: Oei, wat groeit mijn buik!
  "Iedere week merk ik dat mijn buik gestaag groeit. Mede doordat vrienden dit zonder enige gene uitroepen! Goh, het gaat nu wel heel hard he?! Niet alleen zie ik het aan mijn omvang, maar"
 • zwangere vrouwen blogs KimTim •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Recept alcoholvrije Moscow Mule cocktail
  "De Moscow Mule is een populaire cocktail. Makkelijk te maken, heel erg lekker en ook prima te drinken zonder alcohol. Hij mag in de lijst van alcoholvrije cocktails niet ontbreken."
 • zwangere vrouwen blogs Kyra Elgersma •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Bevallingsverhaal | De geboorte van Chlo Isabel
  "Het was een bevalling van ruim 22 uur, dus ik heb veel te vertellen haha. Ons kindje lag mooi ingedaald, harttonen waren goed, maar mijn vliezen waren niet gebroken helaas."
 • zwangere vrouwen blogs L. •    volg en mis geen enkele blog
  Hi! Ik ben L., 31 jaar en zit middenin een Kunstmatige Inseminatie met Donorzaad traject (oftewel in dokterstaal; KID) door middel van IUI (Intra Uteriene Inseminatie) om een bewust alleenstaande mama (BAM) te worden. Omdat er nog zo weinig voor én door BAM mama’s wordt geschreven neem ik je graag mee op avontuur in de wereld van vruchtbaarheidsklinieken, donoren en alles behalve traditioneel zwanger worden.

  Lees haar nieuwste blog: E-day: Onderweg naar een eerste glimp van jou
  "En jahoor, ein-de-lijk, daar is het zo gewenste tweede streepje! OMG! Zie je wel! Ik wist het wel! Ik begin te huilen en voel me over the moon zo intens gelukkig. Ik voel wat krampjes.."
 • zwangere vrouwen blogs La •    volg en mis geen enkele blog
  27 Jaar & Zwanger van mijn 1e kind die erg welkom is!

  Lees haar nieuwste blog: Pas op voor diastase in de zwangerschap
  "Vorige week werd ik elke nacht stipt om de 2 uur wakker. Later werd dat gelukkig minder, 2 x per nacht. Ook had ik extreme honger en at ik elke 2 uur wat."
 • zwangere vrouwen blogs LaDolceVita •    volg en mis geen enkele blog
  Getrouwd met de beste man ter wereld en klaar voor de uitbreiding van ons gezinnetje!

  Lees haar nieuwste blog: Eerste echo is goed, wat een opluchting!
  "Hier is je baarmoeder, hier is dit en dat (geen idee wat het ook alweer was, ik was te druk bezig met een wit vlekje te zoeken) ... en hier is jullie kindje. Zie je dat daar pinkeren?"
 • zwangere vrouwen blogs Lana •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Tijdens de bevalling sterker dan ooit
  "Oh my, ik ga gewoon bevallen… ja duh logisch je draagt een kind… maar nu ging het toch wel even wat sneller als dat ik voor ogen had. Er gebeurde niets, geen weeen niets!"
 • zwangere vrouwen blogs Larissa •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Hu wat?!!! 1x persen en onze tweede zoon was geboren
  "Mijn verhaal. We waren binnen een maand zwanger! Vanaf begin van de zwangerschap veel klachten gehad. In het begin weer heel misselijk en daarna veel pijn aan buik, rug en bekken."
 • zwangere vrouwen blogs Larissawag •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben Larissa en 23 jaar.In september 2017 ben ik moeder geworden van onze prachtige dochter Lola. Jong moeder worden was voor mij een grote wens. Uiteraard was mijn vriend (25) het hier mee eens. Na 1 keer proberen was het al raak! Wij waren dolgelukkig en na een moeilijke zwangerschap kwam ze op 3 september ter wereld.\r\nEigen website: eensnufjeliefde.com

  Lees haar nieuwste blog: Onzekerheden als kersverse moeder
  "Als kersverse moeder ken je veel onzekerheden. Mensen om je heen weten eigenlijk altijd alles wel beter. Althans dat denken ze, maar ik ben niet iemand die zomaar luistert naar anderen."
 • zwangere vrouwen blogs Laura •    volg en mis geen enkele blog
  Hoi ik ben laura ik ben 19 jaar en ben Mama van mijn eerste zoontje livai

  Lees haar nieuwste blog: Bevalling van 1 uur - is de verloskundige nog op tijd?
  "Ondertussen kreeg ik kreeg echt hevige persdrang. De verloskundige zei: Ik sta bijna voor de deur. Ik sta naast het bed om te gaan liggen en ik voel iets uit me komen (vliezen)."
 • zwangere vrouwen blogs LC •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Angst voor nog een missed abortion
  "Niemand weet hoe onzeker ik me voel. Momenteel ben ik net 8 weken zwanger. Dit is mijn 2e zwangerschap, hiervoor heb ik een missed abortion meegemaakt bij 11 weken. Aanstaande donderdag"
 • zwangere vrouwen blogs Lies •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Hydrothorax veel bezoekjes aan het LUMC en een ingreep in de baarmoeder
  "Ik wil graag mijn verhaal delen, omdat ik weinig verhalen over Hydrothorax bij baby's kan vinden. Dit is ook niet gek, Hydrothorax bij een baby in de baarmoeder komt niet veel voor."
 • zwangere vrouwen blogs Lisa •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Twee dagen voor de uitgerekende datum verliet mijn vriend me
  "Hoe dan?, dacht ik. Over 2 dagen ben ik uitgerekend. De dagen die erna volgden stond ik in de overlevingsmodus. Kwam het door zijn angst om vader te worden?"
 • zwangere vrouwen blogs LisaHendriks •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Zwanger worden was iets voor over een jaar of twee
  "Nog voordat ik ongesteld moest worden, voelde ik mij anders dan normaal. Het gevoel was niet goed te beschrijven, het was gewoon zo. Ik was er niet op voorbereid om zwanger te worden."
 • zwangere vrouwen blogs Lisanadhie •    volg en mis geen enkele blog
  Hoi ik ben Lisa en ben 24 jaar, 9 juli is onze zoon geboren. Hoe deze zwangerschap is verlopen kunnen jullie lezen in mijn blogs.

  Lees haar nieuwste blog: De eerste week na de Hellp bevalling in het ziekenhuis
  "De eerste week in het ziekenhuis vloog voorbij. Het ging goed met ons manneke. De snoertjes aan zijn lichaampje waren wel wat eng voor het bezoek, wij wenden hier al snel aan."
 • zwangere vrouwen blogs Liselotte •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Pijnlijk harde buiken worden heftiger mijn verhaal
  "Op een dag werden de harden buiken zo hevig dat ik dacht dat de bevalling (veel te vroeg, ik was 37 weken zwanger) begonnen was. Wij naar het ziekenhuis waar ik weeen remmers kreeg."
 • zwangere vrouwen blogs Louisa •    volg en mis geen enkele blog
  Mijn naam is Louisa en ik ben 35 jaar oud. Na twee miskramen is mijn derde zwangerschap wel volbracht. Net voor kerst 2019 is mijn zoon geboren. In de blogs die ik schrijf combineer ik mijn interesse voor spiritualiteit met mijn nieuwe leven met een kersverse baby.

  Lees haar nieuwste blog: Iedereen is ziek - hebben we het coronavirus?
  "Het coronavirus. Helaas kan ik er ook over meepraten. Of we echt het coronavirus hebben kan ik nog niet zeggen. Ons zoontje is zonder ons met oma naar het ziekenhuis gebracht."
 • zwangere vrouwen blogs Love.Sa •    volg en mis geen enkele blog
  Een 'wijf met dromen'. Ik neem jullie mee in mijn harde wereld van IVF. Hoe mijn leven een aantal jaar geleden is veranderd van, leven met de dag en zien wat morgen brengt naar ziekenhuis afspraken en omgaan met diepe dalen. Een relatief zwaar onderwerp waar nog niet veel over gesproken wordt, probeer ik met een beetje 'humor' het taboe te verlichten.

  Lees haar nieuwste blog: Weer begonnen met het spuiten van hormonen, IVF
  "De tweede ronde van ons IVF traject, het spuiten van hormonen... Elke avond om half 8 zet ik 2 verschillende spuiten. Om mijn cyclus plat te leggen en het stimuleren van de eitjes."
 • zwangere vrouwen blogs LucieJane •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Superwoman
  "Het lichaam van een vrouw kan een hoop hebben. Ik ben de afgelopen 7 maanden niet echt bezig geweest met hoe de boel nou daadwerkelijk in vorm zou vallen."
 • zwangere vrouwen blogs M •    volg en mis geen enkele blog
  Hoi! Ik ben met man en hond al weer vier jaar geleden naar Amerika verhuisd om hier te promoveren. In de winter van 2018 ben ik moeder geworden en zoals jullie in mijn blog kunnen (blijven) lezen zijn er nogal wat dingen anders, hier in de Verenigde Staten van Amerika. Behalve dat we ver weg wonen van vrienden en familie is ook het zorgsysteem hier totaal anders. Daar bovenop komt ook nog dat er toch nog vaak word aangenomen door mensen binnen de academische wereld dat je een carriere niet kunt combineren met een kind. Maar het moederschap is gelukkig over ter wereld in grote lijnen hetzelfde, dus ik hoop dat jullie ook veel herkenning ervaren bij het lezen van de blogs!

  Lees haar nieuwste blog: Ik heb je zo gemist mama
  "Zodra mijn dochter mij zag vloog ze me in de armen en zei: Ik heb je zo gemist, mama! Ik keek ernaar uit om mijn dochter naar bed te brengen en wat quality-time door te brengen."
 • zwangere vrouwen blogs Maaike •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Zonder vent wordt je kinderwens niet erkend
  "Een jaar heb ik moeten strijden om in het traject te komen. Er bestaat een groot taboe over bewust alleenstaande moeder (BAM) worden. Wacht maar tot dat je de juiste man tegenkomt..."
 • zwangere vrouwen blogs MaaikeMay •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Zwanger en ik voel me zo moe en somber
  "Ik ben nu op een punt dat ik weet en voel dat ik het zo niet langer kan en wil. Zo wil ik niet door het leven gaan, juist nu ik weer zwanger ben…"
 • zwangere vrouwen blogs Mabby •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Zwanger van tweeling of miskraam op komst?
  " Ik ben mezelf gek aan het maken. Vorige week maandag had ik bloed laten trekken en dinsdag wist ik de uitslag. En die was zwanger. Dolblij waren we. Maar woensdag kreeg ik bruinverlies"
 • zwangere vrouwen blogs Madelon •    volg en mis geen enkele blog
  Voor de eerste keer in verwachting Wij krijgen een meisje. Samenwonend met mijn lieve vriend, de helft van de week is zijn dochtertje van bijna 3 bij ons. Wij hebben een lieve Engelse Stafford reu van 6 jaar en een gekke Duitse Herder teef van 3 jaar. Ik heb een Welsh-pony van 8 jaar. Ik werk als jeugdbeschermer maar momenteel door overspannenheid en de zwangerschapsklachten werk ik maar 2 uurtjes per dag, 4 dagen in de week.

  Lees haar nieuwste blog: De onthulling dat ik niet blij ben met mijn zwangerschap
  "De reveal, nee niet de gender-reveal, maar de onthulling dat ik niet blij ben. Iedereen om mij heen is blij, blij voor ons, blij met de baby in mijn buik, maar ik… ik niet."
 • zwangere vrouwen blogs Mala •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: De dag dat ik m’n ex vertelde dat ik zwanger ben...
  "Wat moet ik mijn kind zeggen als het ouder is en het vraagt naar papa? De vader van mijn kindje en ik gingen vaak naar terrasjes. Tot de laatste keer dat ik een borrel dronk!"
 • zwangere vrouwen blogs Malou •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben Malou, 30 jaar en woon samen met mijn lieve partner. Na het verwijderen van mijn spiraal in december, ben ik vrij snel zwanger geraakt. Helaas is dit uitgelopen op een missed abortion in maart.

  Lees haar nieuwste blog: Missed abortion - Waarom praat niemand hierover?
  "Het gelukkigste moment in je leven, ineens abrupt voorbij, een missed abortion, hoe dan? Waarom praat niemand hierover? Waarom houd iedereen zich stil in dit verdriet?"
 • zwangere vrouwen blogs MamaM •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben 26 jaar oud, bijna afgestudeerd aan de pabo en op 8 september 2017 getrouwd met Jurgen, de man waarmee ik al sinds mijn 16e een relatie heb. Sinds 17 april 2019 trotse ouders van Naud! Wij hebben nog een hond, Dara van 4 jaar. 2019 is een jaar van vele positieve veranderingen. We zijn op 6 april verhuisd naar onze eerste koopwoning in Hasselt, Jurgen is begonnen met werken bij zijn vader in het bedrijf, we zijn ouders geworden en ik ben aan het afstuderen! We zijn positief en creatief en komen er samen wel :)

  Lees haar nieuwste blog: Welkom op deze wereld lieve Twan
  "Vandaag is dan de grote dag daar, want vandaag gaan we jou ontmoeten. De afgelopen dagen waren intens en vlogen mijn emoties alle kanten op. Lieve jongen, wat ben ik blij."
 • zwangere vrouwen blogs MamaVanSkyler •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: De rit naar de zwangerschap en de bevalling
  "Bij de gynaecoloog kwam uit dat ik PCOS had en dat het moeilijk werd om natuurlijk zwanger te worden. We werden doorgestuurd naar de fertiliteitskliniek."
 • zwangere vrouwen blogs Mamtonia •    volg en mis geen enkele blog
  Mijn naam is Antonia, moeder van 3 geweldige jongens, Mees (12), Finn (9) en Rav (2). En zwanger van wondertje nummer 4.Door de heel verschillende zwangerschappen heb ik een hoop te vertellen! Want ik weet uit ervaring hoe overweldigend die 9 maanden kunnen zijn, laat staan het leven als moeder na de zwangerschap ;) Neem eens een kijkje in het leven van een full-time moeder met overuren!

  Lees haar nieuwste blog: Recept bananenbrood met havermout
  "Het weekend staat voor de deur, de herfstvakantie is begonnen. Bij ons staat morgenochtend bananenbrood als ontbijt op het menu. Graag leg ik jullie uit hoe ik mijn bananenbrood maak."
 • zwangere vrouwen blogs Mandarijntje •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Moet ik blijven of vertrekken tijdens mijn zwangerschap?
  "Tot nu toe is mijn zwangerschap heel vermoeiend geweest. Hij wilt zich niet voorbereiden op de baby. Hij geeft commentaar omdat ik niet kan werken. Moet ik mijn relatie breken?"
 • zwangere vrouwen blogs Mandy •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Na 9 maanden proberen opeens zwanger
  "En toch had ik het gevoel dat ik zwanger kon zijn, zodoende heb ik de online zwangerschaps vragenlijst ingevuld en de uitslag zei: zeer grote kans! Dus daar ging ik, vol moed naar de wc"
 • zwangere vrouwen blogs Maral •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Verdikte nekplooi of niet?
  "Toen ik 11 weken zwanger was hebben we een nekplooi meting gehad van onze baby en blijkt dat de nekplooi verdikt is. 40% kans dat je baby gezond is, 40% kans op syndroom van Down."
 • zwangere vrouwen blogs Margeaux •    volg en mis geen enkele blog
  Hi, Mijn naam is Saskia en samen met mijn man hebben we ervoor gekozen om een kindje te krijgen. Spannend, voor ons beide! Het heeft even geduurd, en daarom krijgen we hulp. Op donderdag 30 augustus werden we voor de eerste keer (en hopelijk) laatste keer ontvangen in het ziekenhuis. Mijn blog vertelt het verhaal hoe we van 2 naar 3 gaan in ons gezin.

  Lees haar nieuwste blog: Toen ook mijn maandstonden doorbraken, was er toch even dat lege gevoel
  "Tijdens onze mooie reis naar Italie voelde ik het al… Alle misselijkheid verdwenen, geen bepaalde spanningen meer. En toen later dan ook mijn maandstonden doorbraken ..."
 • zwangere vrouwen blogs Mariah •    volg en mis geen enkele blog
  Mijn naam is Mariah, ik ben 27 jaar en inmiddels alweer 4 jaar getrouwd met mijn liefste Henrico!

  Lees haar nieuwste blog: Rewind please - ik ga alweer werken
  "Het liefste zou ik de tijd even stilzetten. Ik vind het echt heerlijk om zo fulltime te kunnen genieten met ons meisje! Nog een dag en dan is mijn verlof voorbij en komt het werk weer."
 • zwangere vrouwen blogs Marie •    volg en mis geen enkele blog
  Een fitte dutchie die sinds 3,5 jaar in België woont. De liefde achterna richting de zuiderburen. Begin mei verwachten we ons eerste kindje. Een meisje! Wat super spannend!

  Lees haar nieuwste blog: De laatste loodjes: ik ben gewoon officieel HOOGzwanger
  "Waar ik het meeste naar uitkijk? Naar die blik van mijn vriend wanneer hij haar voor het eerst zal zien. Het moment dat hij ons kleine meisje in zijn armen kan nemen. De liefde..."
 • zwangere vrouwen blogs Marieke •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben zelfstandig diëtist en moeder van twee jongens (9 en 7 jaar). In mijn praktijk zie ik met regelmaat zwangere vrouwen via de verloskundige of huisarts. Er kan sprake zijn van zwangerschapsdiabetes, overgewicht, vegetarisch eetpatroon, darmklachten etc. Maar het kan ook gaan om een check omdat je twijfelt of je voeding wel volwaardig is. Ik werk met meerdere diëtisten samen onder de naam Voedingsadviesgroep Utrecht. Daarnaast heb ik mijn eigen online platform gelanceerd om mijn kennis te kunnen delen; www.facebook.com/mariekeweet

  Lees haar nieuwste blog: wEET, Gezond eten met kennis
  "wEET jij onderhand niet meer waar je goed aan doet als het gaat om wat gezond eten is? Wil je zwanger worden, ben je zwanger of net bevallen? Een goede basis voor jezelf is belangrijk. "
 • zwangere vrouwen blogs Marijke •    volg en mis geen enkele blog
  Moeder, sportieveling, planner in de kraamzorg en blogger voor ikbenzwanger.com . Daarnaast heb ik een eigen bedrijf in het zetten van extensions bij paarden horserail.nl

  Lees haar nieuwste blog: Nieuwe hardloopschoenen en verheugen op Sinterklaas
  "Ik besefte vandaag ineens dat ik echt heel veel van dat kleine kereltje hou. Tijdens de zwangerschap dacht ik wel eens; kun je wel van een 2e evenveel houden als van je 1e?"
 • zwangere vrouwen blogs Marjoleine •    volg en mis geen enkele blog
  Hi! Ik ben Marjoleine, getrouwd met mijn maatje Berend. We genieten van het leven en van elkaar en we doen ons best om ons geluk met een nieuw, klein gezinslid te mogen delen. Dit tot groot genoegen van ons kattengespuis dat momenteel de stapels knuffels, kusjes en andere ongewenste liefdesuitingen tot zich moet nemen.\\\\r\\\\n \\\\r\\\\nWe zijn nu ruim drie jaar onderweg in een PCOS traject en de ups en downs die daarbij komen kijken, deel ik hier met liefde. Soms met een traan maar vooral met een lach.

  Lees haar nieuwste blog: Ben je inmiddels al ongesteld geworden? Over PCOS en zwanger willen worden
  "Nope. En waar ik vorige maand een week van tevoren al gevoelige borsten en huilbuien had, merk ik nu nog niks. Ja, een wat korter lontje dan anders, maar of dat nou aan de hormonen ligt"
 • zwangere vrouwen blogs Mel •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: De weg van 7 naar 27 weken zwangerschap in corona tijd
  "In mijn vorige blog vertelde ik jullie over mijn 7 weken echo. Hier zagen ze een rondje dat niet in mijn baarmoeder hoorde. Na een vervolg controle was het rondje verdwenen."
 • zwangere vrouwen blogs Meliaaa •    volg en mis geen enkele blog
  Na lang wensen, een langer dan lang traject en veel te veel teleurstellingen eindelijk een baby. Maar dan...

  Lees haar nieuwste blog: De operatie van ons 5 dagen oud meisje
  "Zoals het er naar uitziet wordt Lina maandag geopereerd. Ik ben bang om mijn kindje kwijt te raken en vraag de arts goed op mijn meisje te letten. "
 • zwangere vrouwen blogs Mendy •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben Mendy, 28 jaar, en moeder van een meisje (Mirthe) van bijna 3. Sinds kort weten we dat er een tweede op komst is. Ik ga jullie een kijkje geven in mijn leven met Diabetes type 1 en met name wat dit inhoudt tijdens mijn zwangerschap.

  Lees haar nieuwste blog: Peuter mama met Diabetes type 1 en zwanger - deel 5
  "Oh wauw met deze blog spring ik even naar de realiteit van nu. Normaal schreef ik mijn blog over de gebeurtenissen van twee weken geleden, maar in deze blog wil ik jullie ook meenemen.."
 • zwangere vrouwen blogs Merre31 •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben Merredith, woon samen en heb een dochtertje van 5jaar die op 28 februari jarig is en intussen ook een zoontje erbij die amper 5 maandjes oud is.. Ik vind fijn om mijn verhaal over mijn zwangerschap met jullie te delen en ook hoe het verliep. Het ging niet vlekkeloos, maar heb toch aan het eind van mijn zwangerschap een leuk kindje van overgehouden. Benieuws over hoe alles verliep en wat ik allemaal heb meegemaakt? Volg mij maar lekker mee.

  Lees haar nieuwste blog: Hoe kon ik nou zwanger zijn, dwars door de pil heen?
  "Ik begreep het en het werd mij duidelijk dat ik een kindje in mijn buik had. Een klein mensje dat eigenlijk een tweeling was, maar de ene was losgeraakt..."
 • zwangere vrouwen blogs Merve •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben 23 jaar en getrouwd ben zwanger van me eerste kind.

  Lees haar nieuwste blog: 13 weken zwanger en het hartje horen
  "Vandaag alweer 13 weken zwanger en wat gaat de tijd snel! Heb vorige week mijn intake gehad bij mijn nieuwe verloskundige, omdat ik ben verhuisd naar Utrecht. We waren teleurgesteld..."
 • zwangere vrouwen blogs Michella •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben Michella Stronks - van der Wel. Ik ben na twee miskramen nu mama van een zoontje Dez - Fedde.

  Lees haar nieuwste blog: You're something between a dream and a miracle
  "Dit is mijn eerste blog over onze miskramen. Geen makkelijk of leuk onderwerp. Er hangt dan misschien ook wel een taboe over, om er uberhaupt over te praten. Miskramen zijn natuurlijk. "
 • zwangere vrouwen blogs Michelle •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Bevallingsverhalen van vriendinnen luisteren of niet?
  "Ik heb iets gedaan wat ik beter niet had kunnen doen en dat was vriendinnen vragen naar hun bevallingsverhalen!"
 • zwangere vrouwen blogs Miloen •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: De geboorte van onze kleine Buddha
  "Toen ik wakker werd, zag ik mijn kleine poppetje. Heel bijzonder. Vrijwel meteen vroeg ik me af: Zat zij in mij?! Hoe dan?! Ik zag ook hoe groot haar hoofd was en ergens was ik wel blij"
 • zwangere vrouwen blogs Mimi •    volg en mis geen enkele blog
  Eerste zwangerschap, uitgerekend rond 8 augustus 2018

  Lees haar nieuwste blog: Huh, ik ben zwanger?!
  "Zwanger 1-2 weken, stond er op het schermpje. Ik was PERPLEX. Wij gingen ervan uit dat het deze keer niet was gelukt, omdat wij geen positieve ovulatietest hebben gehad."
 • zwangere vrouwen blogs MissLief •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Je urine is goud waard | Moeders voor Moeders
  "Voor jou is het misschien vanzelfsprekend dat je zwanger bent geraakt. Helaas is dat voor 1 op de 6 stellen niet het geval. Zij moeten soms meerdere dagen per week naar het ziekenhuis. "
 • zwangere vrouwen blogs Molenaartje •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben 27 jaar, molenaar en verloofd met mijn partner, die ook molenaar is. We trouwen 2,5 maand voor de uitgerekende datum. Ons wondertje bleek verwekt op de dag dat ik ten huwelijk gevraagd ben, een echt liefdeskindje dus! Ik heb pcos en twee miskramen achter de rug, zwanger worden was bepaald niet vanzelfsprekend. Nu het einde in zicht komt, durf ik te dromen over de toekomst. We zijn beide molenaar en beheren zes molens in onze omgeving. Zal ons kindje net zo leven van de wind als wij nu doen? Zal het houden van de eenvoudige techniek, de kracht en de spilfunctie in de samenleving?

  Lees haar nieuwste blog: Eind goed al goed? blog van Molenaartje
  "Nu zijn we twaalf weken verder. Ons meisje is ruim negen pond en gaat al richting maatje 62. Ik kan me al bijna niet meer herinneren dat ze zo ontzettend klein is geweest."
 • zwangere vrouwen blogs Mom of 4 boys •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben 34 jaar oud en over een paar weken moeder van 4 boys. Ik ben een paar jaar terug gescheiden. In dit huwelijk heb ik 2 mooie zoons gekregen. Nu paar jaar verder opnieuw getrouwd met de liefde van mijn leven . En al heel snel werd dit bezegeld met nog een mannetje en nog een boy opkomst. Ik werk 3 dagen per week als helpende in de zorg . Super leuk werk en ondanks de 4 kids zou ik niet zonder mijn werk willen.

  Lees haar nieuwste blog: Gewoon aan de pil en toch zwanger | 1e zoon
  "Op het moment dat ik misselijk werd, dacht ik gelijk aan zwanger zijn. Hoe dan? Ik was gewoon aan de pil. Omg, ik moest dit ook aan mijn vriend vertellen."
 • zwangere vrouwen blogs Mom to the Max •    volg en mis geen enkele blog
  Claudia! Zwanger van mijn eerste kindje. Jammer genoeg heb ik vanaf zwangerschapsweek 4 al HG (hyperemesis gravidarum).

  Lees haar nieuwste blog: Mijn ervaring met HG extreme zwangerschapsmisselijkheid
  "Ik was dagen / weken erg beroerd. Misselijk en ook echt een aantal keer per dag overgeven. Dan wordt er gezegd: Ja dat hoort er gewoon bij, even doorbijten, na 12 weken is het over."
 • zwangere vrouwen blogs Mommysslife •    volg en mis geen enkele blog
  Hi mommys Ik ben Charlotte bijna 26 jaar oud en mama van 2 kindjes. Afgelopen tijd veel mee gemaakt en daar blog ik over en natuurlijk veel meer andere leuke dingen volg me! Veel liefs

  Lees haar nieuwste blog: Huishouden met twee kinderen
  "Twee kindjes is best pittig hoor. Ik heb respect voor mama met meerdere kinderen. Of ben ik weer een zeikerd? Tuurlijk geniet ik van A tot Z. Dat is wat elke mama doet en ik ook. "
 • zwangere vrouwen blogs MommytobeA •    volg en mis geen enkele blog
  Hi lieve Mommy\'s (to be),\r\n\r\nMijn naam is Anna, 21 jaar. Momenteel werk ik in een kleding zaak. Samen met mijn vriend verwacht ik rond begin november mijn eerste kindje. In Mei ga ik starten met een BBL opleiding (leren&werken) als kraamverzorgster. En ja ze weten dat ik zwanger ben. Wat een super toffe kans is. \r\n\r\nVerder is mijn passie fotograferen, waarbij ik ook vooral newborns en zwangere vrouwen fotografeer, een ontzettend fijne hobby. \r\n\r\n

  Lees haar nieuwste blog: We kennen elkaar nu 4 maanden en ik ben 7 weken zwanger
  "Om heel eerlijk te zijn, kennen mijn vriend en ik elkaar nog maar 4 maanden. We zijn snel samen gaan wonen en dus kort na dat we een relatie hadden, ben ik zwanger geraakt."
 • zwangere vrouwen blogs Monique •    volg en mis geen enkele blog
  Monique, 41 jaar, moeder van 2 pubers (13 en 16 jaar) en derde kindje op komst. Verwacht en toch onverwacht, maar zeer gewenst.

  Lees haar nieuwste blog: Oei ik groei! Trots op mijn zwangere buik
  "Ik ben heel trots op deze buik. Het bewijs dat er iets heel moois in mij groeit blijft een bijzonder idee. Naar de verloskundige geweest. Deel 1 van de Combinatietest gehad. "
 • zwangere vrouwen blogs Morgenster •    volg en mis geen enkele blog
  Trotse moeder, maar nog een sterke kinderwens

  Lees haar nieuwste blog: Het is Kerst, hoe heftig, het doet me pijn
  "Het kindje Jezus is geboren… gezonden door God, in de buik van Maria. Hoe mooi ik het verhaal ook vind en hoe enorm ik het wonder ook omarm, het verhaal doet me pijn…"
 • zwangere vrouwen blogs Nadine-Desiree •    volg en mis geen enkele blog
  Hoi, ik ben Nadine en zwanger van ons eerste kindje. Na 3 jaar in het buitenland te hebben gewoond en een jaar door Azië gereisd te hebben is een grote wens in vervulling gegaan: Ik ben zwanger! Halverwege Januari is het na 4 jaar tijd om terug te keren naar Nederland en mogen mijn verloofde en ik eind Juli hopelijk een gezond kindje verwelkomen. Het lijkt mij heel bijzonder om deze enorme veranderingen te mogen delen met jullie, de lezers van ikbenzwanger.com , lezen jullie mee, hoe het mij vergaat met alle veranderingen in mijn leven van expat naar zwangere en vanaf komende zomer thuisblijfmoeder?

  Lees haar nieuwste blog: De positieve zwangerschapstest
  "De drie minuten zijn om en ik pak het staafje op, stomverbaasd als ik iets zie in het 2e venster. In mijn ogen is het absoluut nog geen streepje, maar er gebeurt daadwerkelijk iets. "
 • zwangere vrouwen blogs Nakatomi •    volg en mis geen enkele blog
  Mijn naam is Elize, 37 jaar, dochter van 13 jaar en zoon van 11 jaar uit een vorige relatie. Mijn partner heb ik vorig jaar leren kennen en we wilden graag een kindje van ons samen. Juni mijn spiraal laten verwijderen en afgelopen woensdag (15 feb) een positieve zwangerschap. Ik was erg blij. Toen ik het mijn parten vertelde reageerde hij niet blij en gisteren vertelde hij dat hij het niet wilt. Ik heb gezegd dat ik er dan alleen voor ga en hij lachtte me rechtuit in mijn gezicht want \\\"ik was totaal niet geschikt om een kind alleen op te voeden\\\". Terwijl ik twee prachtkinderen heb rondhuppelen die ik ook grotendeels alleen heb grootgebracht. De laatste paar weken ging het tussen ons al iets minder, hij trok zich steeds vaker terug en bemoeide zich steeds op een negatieve manier met mijn kinderen. Toch ben ik zwanger geraakt en ik ben er heel blij mee. Maar wat doet het pijn in m\\\'n hart dat hij mij zo behandeld. Heb gisteren ook de relatie verbroken. Wil hem niet meer zien. Mijn kinderen wil ik pas vertellen dat ik zwanger ben zodra ik 12 weken ben, het is nu nog erg pril en pas 5-6 weken. Zijn hier meer dames die hun zwangerschap in hun eentje zullen moeten gaan doen? Op dit moment ben ik zo boos op hem, niet eens verdrietig. Ik ben woedend over zijn opmerkingen...

  Lees haar nieuwste blog: Ik ben zwanger maar mijn vriend wil de baby niet
  "Toen ik mijn vriend vertelde dat ik zwanger ben, reageerde hij bozig en gisteren vertelde hij dat hij de baby niet wil. Ik heb gezegd dat ik er dan alleen voor ga en hij lachte me uit."
 • zwangere vrouwen blogs Nakomertje •    volg en mis geen enkele blog
  Moeder van meisje (9) en jongen (6), nu op 39e jarige leeftijd in afwachting van een miskraam.

  Lees haar nieuwste blog: Slecht nieuws na onzekerheid, er is geen kindje
  "Aan het lange wachten en een week vol onzekerheid is nu dan een eind gekomen. Er zit definitief geen kindje in mijn vruchtzak en dus echt alleen een windei. "
 • zwangere vrouwen blogs NaturoPracticum •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Zwanger worden en heerlijk zwanger blijven
  "Het valt me op dat in mijn praktijk zwangeren vaak last hebben van allerlei klachten die varieren van misselijkheid tot bloedingen, obstipatie om er maar eens een paar te noemen."
 • zwangere vrouwen blogs Nessie •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben 32 jaar en full-time verkoopsmedewerker

  Lees haar nieuwste blog: Eerste bezoek gynaecoloog
  "Ik ben, na bijna een jaar proberen volgens mijn uitgebleven menstruatie en twee positieve zwangerschapstesten, zwanger! Ik kan het niet geloven. Ik hoorde verhalen van vriendinnen..."
 • zwangere vrouwen blogs Nienke •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Of wij weten wat het wordt, jongen of meisje?
  "In de afgelopen maanden is ons met regelmaat de vraag gesteld of wij weten wat het wordt. Wij gaan er toch wel vanuit dat er een baby uit zal komen. Zo een schattig mini mensje."
 • zwangere vrouwen blogs Nikita •    volg en mis geen enkele blog
  Ik hoop dat ik mensen bereik die misschien ook alle moed al opgaven… Dat mensen kunnen lezen dat het inderdaad niet altijd van een leien dakje loopt, maar dat er aan het einde van de tunnel toch steeds een lichtje schijnt. Bij de één duurt het gewoon langer dan bij de ander om er te geraken….
  Ik ben Nikita en ben binnenkort dertig lentes jong… Momenteel zijn we in blijde verwachting van ons tweede kindje. Ik werk als een zorgkundige op de dagkliniek en doe deze job vol enthousiasme en liefde voor mijn patiënten. Door mijn vele levenservaring op jonge leeftijd kan ik heel goed meeleven met de mensen. Ik heb een pracht van een man die een acht jaar ouder is.
  Ondanks alles wat ik heb meegemaakt, sta ik zeer positief in het leven. Dit zeggen ook mijn familie en vrienden. Ook al is het niet altijd even gemakkelijk geweest. Mijn hobby’s zijn sporten, schrijven, scrapbooking, creatief bezig zijn en tijd doorbrengen met onze mete en petekindjes.

  Lees haar nieuwste blog: Na zoveel angst om dit mooie wonder niet te verliezen
  "Na zoveel angst om dit mooie wonder niet te verliezen en hele spannende maanden, is ons meisje met een ongeplande keizersnede geboren."
 • zwangere vrouwen blogs Nikkitheijs •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: HELP mijn kindje ligt in stuitligging
  "De verloskundige begon met de echo, en zag al meteen dat mijn kindje in de stuitligging lag. Dit is natuurlijk niet wat je wil horen en best vervelend. Ik schrok er ook een beetje van.."
 • zwangere vrouwen blogs Nimdy •    volg en mis geen enkele blog
  Mijn naam is Nimdy en ik ben 30 jaar. Ik begon mijn carrière als bonusmama, maar ondertussen ben ik gepromoveerd tot mama van mijn eigen wondertje! In mijn blogs neem ik je graag mee in de wereld van het runnen van een samengesteld gezin en de reis die wij samen maken om een gezin van vier te worden.

  Lees haar nieuwste blog: Op een blauwe wolk zitten tijdens COVID19
  "Wat kijk ik met een positief gevoel terug op de eerste echo van deze zwangerschap. De 8 weken echo. Met z'n drietjes gingen we erheen. Mijn man en ik vonden het wel spannend."
 • zwangere vrouwen blogs Nina •    volg en mis geen enkele blog
  Mijn naam is Nina, 35 jaar en moeder van 4 (monsterlijk) lieve kinderen van 8, 7, bijna 5 en 9 maanden. Af en toe gaat het krijgen van nummer vijf nog door mijn hoofd, maar eerlijk gezegd wil ik ze af en toe ook op marktplaats zetten met de tekst ‘Gratis af te halen’. Als (parttime) werkende moeder met 2 zoons en 2 dochters maak ik genoeg mee en de highlights (of juist de lowlights liever) zal ik met jullie delen!

  Lees haar nieuwste blog: De leukste cadeautjes voor meisjes
  "Niet te geloven hoe snel de tijd gaat, want onze lieve kindervriend uit Spanje komt alweer bijna aan. Ieder jaar verheugen wij ons allemaal op de sinterklaas- en pietengekte. "
 • zwangere vrouwen blogs Ninette •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Ik durf er met niemand over te praten
  "Nog even paar dagen wachten tot ik een zwangerschapstest kan doen. Zijn er meer vrouwen die deze zwangerschapskwaaltjes hebben gehad, of zijn het gewoon bijwerkingen van de pil?"
 • zwangere vrouwen blogs Nora •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben 31 en mama van 2 kinderen; een HSP zoon van 4 en een dochter van 8 maanden. Na een eerdere keizersnede door een stuitligging, ben ik bij mijn tweede in het ziekenhuis in bad bevallen na de 42 weken. Ik had hyperemesis gravidarum en bekkeninstabiliteit bij beide zwangerschappen. Toen mijn eerste 1 jaar was, kreeg ik een burnout. Na 3 jaar en een zware zwangerschap en dito bevalling heb ik nu twee kinderen, bekkeninstabiliteit en geef ik borstvoeding op verzoek. Ik werk bij de fysio aan een gecontroleerd herstel van mijn spierkracht. Een maand na de tweede is geboren zijn mijn man en ik veganisten geworden uit oogpunt van milieu en voor onze gezondheid.

  Lees haar nieuwste blog: De verborgen impact van HG en bekkeninstabiliteit
  "Weer opkrabbelen na bekkeninstabiliteit. Ik had zo weinig energie over en onze zoon was zo boos op mij. Ik was helemaal op en moest leren omgaan met een hoogstimulatief kind."
 • zwangere vrouwen blogs Noukia •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: De allereerste echo: het hartje klopt
  "Mijn hart klopt in mijn keel. Maar al snel zie ik ons gupje op het scherm met... een kloppend hartje! De gynaecoloog laat me het hartje ook horen en ik barst uit in tranen van geluk."
 • zwangere vrouwen blogs Nova_ •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Ik zit met een twijfelmoment, wat denken jullie? Ben ik zwanger of niet?
  "Ik ben een week voordat ik het zou moeten worden al ongesteld geworden. Het bloeden was ook niet veel en heeft ongeveer 5 dagen geduurd. Ik voel bijna aan alles dat ik zwanger ben."
 • zwangere vrouwen blogs Oumie •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Kind verloren en weer zwanger geworden
  "Ik ben in 2014 bevallen van een geweldig zoontje en een jaar later net wanneer hij zijn eerste stapjes kon zetten, kregen we een auto ongeluk waarbij onze kleine jongen is overleden."
 • zwangere vrouwen blogs Paula •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Winter en autorijden: zorg goed voor je veiligheid
  "In de winter wil je veilig de weg op met kinderen achterin de auto of in je buik. 4 tips om goed door te lezen voordat je het winterse weer tegemoet rijdt!"
 • zwangere vrouwen blogs Pauline26 •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Roze bruine afscheiding: menstruatie of innesteling
  "Maak ik mezelf weer gek of is er wel degelijk wat aan de hand? Bloeding in het vliegtuig 4 dagen voor NOD. Ik twijfel heel erg. Is dit menstruatie of innesteling?"
 • zwangere vrouwen blogs Petra •    volg en mis geen enkele blog
  Mijn naam is Petra, 36 jaar oud en sinds kort zwanger van mijn eerste kindje. Ik woon in Rotterdam en mijn vriend in Parijs. We kenden elkaar nog maar 9 maanden toen ik ontdekte dat ik zwanger was en dit kwam dan ook totaal onverwachts.
  Mijn vriend Nicolas, 46 jaar, heeft een vijftienjarige zoon uit een eerdere relatie en hij is iedere twee weken voor zijn werk in Nederland. Zelf ben ik werkzaam als coordinator bij een internationale kunstopleiding. De blogs zullen vooral gaan over hoe een zwangerschap je wereld op zijn kop kan zetten, zeker als je ook nog eens een lange afstandsrelatie hebt!

  Lees haar nieuwste blog: Behoorlijke nesteldrang
  "Terwijl ik ruimte maak voor 24 rollen toiletpapier zucht ik diep, om daarna in lachen uit te barsten. Als zwangere vrouw probeer je met je nesteldrang nog iets van controle te houden."
 • zwangere vrouwen blogs Petra •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Hoe ik per ongeluk het geslacht van mijn baby te weten kwam
  "Het verhaal bij de taart: Ik kreeg als goedmakertje een echo om de kleine in mijn buik te zien. Nou daar hoefde ik niet over na te denken. Nog geen 3 minuten later zag ik heel duidelijk"
 • zwangere vrouwen blogs Piene •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Bloedverlies maar toch geen miskraam
  "Na 2 weken ging het mis, bloedverlies en buikpijn. Het zal toch niet? Angst voor een miskraam. Als moeder in spe voel je dat naadloos aan dat er iets gebeurt in je buik wat niet klopt."
 • zwangere vrouwen blogs Pipootje •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Wat denken jullie, zou het kunnen?
  "Enerzijds denk ik: het is raak, maar anderzijds herken ik niet alles uit mijn vorige zwangerschap. Ik snap dat ik gewoon moet wachten tot volgende week, maar ik ben ongeduldig!"
 • zwangere vrouwen blogs Ploep •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Ik rook door, want de stress is slechter voor mijn kind = onzin
  "Ik was zelf ook een echte roker die soms met stress meer dan 1 pakje rookte per dag en soms minder. Maar dat ik verslaafd was, was zeker. Zodra ik zwanger werd ben ik gestopt."
 • zwangere vrouwen blogs Positivemom •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Een miskraam verwerk je op je eigen manier | Zat het nu maar even mee
  "Na zelf te weten hoe een miskraam voelt, snap ik zeer goed hoe je in deze zwarte put terecht komt. Emotioneel is dit zeker een lastige materie. Ik zat in een soort van rouwperiode."
 • zwangere vrouwen blogs Precious •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Ervaring met de Kruidvat testen en lichte streepjes?
  "Ik dacht eigenlijk dat mijn lichaam aan het ontpillen is, waardoor ik tot de dag vandaag nog niet ongesteld geworden ben."
 • zwangere vrouwen blogs Proudmama •    volg en mis geen enkele blog
  Ishanka is mijn naam. Ik ben 30 jaar, getrouwd met mijn Dennis en Proudmama van twee kinderen. Een jongen van 6,5 maanden en een meisje van 4jaar. Gelukkig getrouwd en leuke kinderen. Ik ben ondernemend. Creatief. Zelfstandig en sta open voor nieuwe dingen. Ik geniet van het leven en houd ook erg graag van koken en wandelen. Kortom ik ben een levensgenieter! Carpe Diem!

  Lees haar nieuwste blog: Je kind loslaten en tijd voor jezelf
  "Toen las ik een artikel om te gaan Bloggen. Nou dat wil ik wel. Als ik Blog kan ik mijn kinderen blijven zien en naast Proudmama zijn ook Blogger zijn. Elke dag een Blog met je delen."
 • zwangere vrouwen blogs Raquel •    volg en mis geen enkele blog
  Hoi allemaal ! Mijn naam is Raquel, ik woon samen met mijn vriend Jeroen en zoon Vinz (2). In mijn blogs kun je lezen hoe mijn zwangerschap en bevalling verliep. Daarnaast zal ik openhartig vertellen hoe het is om te leven met PTSS.

  Lees haar nieuwste blog: Spoedkeizersnede bevalling, het begin van een leven lang PTSS
  "Ik kreeg de optie, verder persen of een spoedkeizersnede. Zonder te aarzelen koos ik voor het laatste, want dat eerste kon ik echt niet meer. Achteraf heeft deze keuze mijn leven gered."
 • zwangere vrouwen blogs RaquelC •    volg en mis geen enkele blog
  Hi ik ben Raquel, nu 29 jaar. In December 2019 startte ik mijn BAM traject. Nu, heb ik mijn eerste IUI behandeling gehad.. Afwachten geblazen!

  Lees haar nieuwste blog: Eindelijk een positieve ovulatie test - Het donorzaad is besteld
  "Zes maanden geleden hakte ik de knoop door om BAM te worden en over 2 weken kan ik mijn eerste poging gaan doen. BIZAR! Maar wat heb ik hier zin in. Eind mei bestelde ik het donorzaad."
 • zwangere vrouwen blogs Renate van Lith Fotografie •    volg en mis geen enkele blog
  Renate van Lith Fotografie is een ervaren geboortefotograaf in Noord-Holland. Geen enkele bevalling is hetzelfde en daar kan zij over meepraten. Naast fotograaf is zij getrouwd en moeder van twee jonge schoolgaande kinderen. Speciaal voor ikbenZwanger.com schrijft zij over haar ervaringen als geboortefotograaf.

  Lees haar nieuwste blog: Wat is geboortefotografie?
  "Hoewel het bij een bruiloft heel gewoon is om op een schitterende wijze vast te laten leggen, is bij een bevalling geboortefotografie nog een minder bekend begrip."
 • zwangere vrouwen blogs RenewedIAm •    volg en mis geen enkele blog
  Ondertussen 31 jaar (wat gaat de tijd snel), getrouwd, en mama van een prachtige zoon (bijna 7) en een prachtige (stief)dochter (bijna 13). Werkzaam in de HR wereld, ben ik iemand die graag nieuwe mensen leert kennen, maar ik hou van een vaste kleine vriendenkring. Verder hou ik van lekker gaan eten (ik ben geen held in koken), reizen, sporten en een goed boek!

  Lees haar nieuwste blog: Slapeloze nachten!
  "Welke zwangere vrouw heeft er geen last van?! Kennen jullie dat gevoel, die druk op je blaas en ieder uur wakker worden om te gaan plassen. Verschrikkelijk is het!"
 • zwangere vrouwen blogs RennendeRianne •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben communicatiedeskundige en paraveterinair (dierenartsassistente) en werk in een dierenkliniek in het hartje van Amsterdam. Op dierendag 2016 ben ik met mijn eigen dierenarts in het huwelijksbootje gestapt. En nu is het de hoogste tijd voor onze eerste kindje.

  Lees haar nieuwste blog: Straling op het werk en zwanger worden
  "Voorlopig even geen rontgenfotos meer voor mij. Tenminste, in de weken na mijn eisprong en tot ik een zwangerschapstest heb gedaan. Andere werkzaamheden kunnen kan ik gewoon doen."
 • zwangere vrouwen blogs Richelle •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Frustrerend die onzekerheid wel of niet zwanger
  "Zondag, 8dagen overtijd, weer een zwangerschapstest gedaan en die kwam negatief uit. Ik vind het maar frustrerend, die onzekerheid en vooral vreemd."
 • zwangere vrouwen blogs Roos •    volg en mis geen enkele blog
  Hi, ik ben Roos, de trotse moeder van een dochter (augustus 2015). Bloggen over zwangerschap en moederschap vind ik het leukste dat er is. Mijn ervaringen en avonturen delen met andere moeders en misschien ook wel vaders geeft mij energie. Hopelijk lezen jullie mijn blogs met veel plezier!

  Lees haar nieuwste blog: Binnen een jaar weer zwanger
  "Het was 5 uur in de ochtend en ik kon niet langer wachten. Eindelijk was het moment daar dat ik kon gaan testen. Ik voelde de kriebels en spanning weer boven komen en dacht terug aan..."
 • zwangere vrouwen blogs Roosje •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben Roosje, 30 jaar en werk 24 uur per week. Ben moeder van 2 kinderen, een jongen en een meisje.

  Lees haar nieuwste blog: Onze kleintjes zijn inmiddels alweer 3 jaar en 7 jaar oud
  "En wat worden ze groot. Die meid van 3 jaar is helemaal erg. Laatst zei ze gewoon tegen me dat ik me mond moest houden. Het moet niet gekker worden toch."
 • zwangere vrouwen blogs Rozemarijn •    volg en mis geen enkele blog
  Soms ben ik nog een meisje van 10 en steeds vaker ook een vrouw van in de 70, maar officieel ben ik 34 jaar oud. Ik heb een heerlijke, temperamentvolle dochter van 5 jaar en mag me gelukkig prijzen dat haar vader al meer dan een decennium de liefde van mijn leven is. Onze poes heet Aap. Ik ben werkzaam in de filmsector en ga binnenkort de overstap maken van wonen in de grote hippe stad naar een heus dorp. Schrijven is zowel mijn yoga als mijn XTC.

  Lees haar nieuwste blog: Na zes weken weet ik het zeker - ik ben echt zwanger
  "Na zes weken weet ik het zeker. Definitely zwanger! Mijn hormonen vliegen alle kanten op. Het is een man met bruine tanden en een scheve grimas die alles op zijn plek doet laten vallen."
 • zwangere vrouwen blogs Saar •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Gouden tip: kans op gratis mooie geboortekaartjes bij Kaartje2go
  "Mijn schoonouders zijn lid van de Consumentenbond en zagen dat de website van Kaartje2go als beste uit de test komt als online kaartenwinkel. Super veel leuke, hippe geboortekaartjes."
 • zwangere vrouwen blogs Samantha •    volg en mis geen enkele blog
  Mijn naam is Samantha en ik ben 27 jaar oud. Samenwonend met mijn man Michael. In 2016 een behandelingstraject ingegaan om onze kinderwens in vervulling te laten gaan, in 2018 is onze kinderwens uitgekomen en hebben wij na een mooie zwangerschap op 26 januari 2019 onze dochter Fayenna in onze armen mogen sluiten. Momenteel in het voortraject voor een 2de kinderwens (waar ik in mijn blogs meer over kwijt wil wat hiervan de reden is).

  Lees haar nieuwste blog: De reis naar een gevuld wiegje 2.0
  "Ik ben moeder geworden van een prachtige dochter die al bijna 1 jaar is. Na meerdere behandelingen in het ziekenhuis (IUI) werden wij na 4 pogingen zwanger. Het was het meer dan waard."
 • zwangere vrouwen blogs Sanna •    volg en mis geen enkele blog
  Sanna is 29 jaar oud en zwanger van haar eerste kindje. Haar grote wens om moeder te worden voor haar 30e, lijkt in vervulling te gaan. Tot voor kort wist ze niet zeker of dit zou lukken, vanwege zes zware chemokuren. Haar geluk kan dan ook niet op, als ze zwanger blijkt te zijn na één serieuze poging van proberen.
  Sanna werkt als freelancer tekstschrijver en in loondienst bij een reclame bureau. Naast schrijven heeft ze nog vele andere hobby’s; koken, muziek maken, fotograferen, Yoga en wijn drinken. Al zal dat laatste nu moeilijk worden, gelukkig bestaat er nog zoiets als ruiken aan wijn.

  Lees haar nieuwste blog: Bijzondere ontdekking op Valentijnsdag
  "Valentijnsdag vind ik eigenlijk commerciele onzin, want in mijn optiek hoeft er geen speciale dag te zijn voor de liefde, maar nu kijk ik daar voor altijd anders tegenaan!"
 • zwangere vrouwen blogs Sannemiek •    volg en mis geen enkele blog
  Mijn man en ik kennen elkaar 5 jaar dit jaar en zijn inmiddels 3 jaar getrouwd. Heb zelf vroeger leukemie gehad en er werd altijd gezegd door de doktoren dat ik niet zwanger zou kunnen geraken. Toch in 2001, helaas te vroeg (19 weken), bevallen van een dochtertje. Helaas net een vroege miskraam gehad. Volg mijn blog waarin ik jullie op de hoogte houdt van het verloop van een evt. nieuwe zwangerschap.

  Lees haar nieuwste blog: De MMM, de medische malle molen in
  "Nu zijn we inmiddels zover dat we willen gaan kijken voor IVF in het buitenland, met ECD. We hebben al een informatiegesprek gehad met de arts, wat gelukkig in NL kon."
 • zwangere vrouwen blogs SanneW •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Wereld Borstvoedingsweek
  "Het is Wereld Borstvoedingsweek. In deze week wordt extra aandacht gevraagd voor voorlichting over het nut van borstvoeding, maar ook normalisatie van voeden in het openbaar en kolven."
 • zwangere vrouwen blogs Scarlett •    volg en mis geen enkele blog
  23y - verloofd - mommy2b - familiemens - gezelligheidsdier - houdt van eten, wijn, dieren, muziek, rozen en gek doen.

  Lees haar nieuwste blog: Een kinderwagen gekocht!
  "Ik dacht eerst altijd best laconiek over het kopen van een kinderwagen: gewoon een bak waar je baby in kan, 4 wielen en het liefst zwart. Maar man man man.. Er komt zoveel bij kijken!"
 • zwangere vrouwen blogs Serreen •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: 6 weken zwanger en onzeker - Zag ze nou twee vruchtzakjes?
  "Een echo waarbij de verloskundige geen 1 maar 2 !! vruchtzakjes zag, maar zonder vruchtjes. Niets om je zorgen over te maken, zei ze lachend. Nou… dat doe ik dus wel, heel de dag."
 • zwangere vrouwen blogs Sharaisaa •    volg en mis geen enkele blog
  Mama van Arash (mei 2017) en 2e baby is on it\'s way! Samenwonend met partner, en werk parttime. Hou van fotografie en sinds de kleine er is staat hij uiteraard het meest op de foto. Ik zal jullie up2date houden over kleine Arash, de baby (2e) wat voor leuks en natuurlijk de minder leuke momenten die ik meemaak. Volg mij en lees gezellig mee!

  Lees haar nieuwste blog: 22 weken zwanger en nierbekkenontsteking
  "Daar lag ik dan, met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Ik was inmiddels 22 weken in verwachting en had tot nu toe geen enkele klachten gehad. Je zou denken de perfecte zwangerschap..."
 • zwangere vrouwen blogs Sharonsenna •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben Sharon, 25 lentes jong en in verwachting van mijn eerste kindje. Ik woon samen met mijn vriend in een prachtig huis en heb 2 lieve katten. In januari 2017 verwachten wij een zoon waar we ook helemaal klaar voor zijn!\\r\\nIk blog (bijna) dagelijks op sharonsenna.nl over mijn zwangerschap.

  Lees haar nieuwste blog: Zwanger en gevoelig voor depressieve klachten
  "Mijn lang gekoesterde droom om kinderen te krijgen is in vervulling gegaan. Ik ben nu 29 weken zwanger van een jongen. Dat deze droom iets minder rooskleurig is dan verwacht bleek."
 • zwangere vrouwen blogs Sientje •    volg en mis geen enkele blog
  Wil je meer over me lezen als drieling moeder? Volg me dan op in deze blog en op Instagram!

  Lees haar nieuwste blog: Zelfs een olifant had ik in mijn winkelwagentje geladen
  "In een envelop, het harde bewijs van een echo in mijn hand. Beiden in onze eigen wereld… overleggen is op dit moment niet ons sterkste punt. Supermarkt dan maar?"
 • zwangere vrouwen blogs Silvanavdt •    volg en mis geen enkele blog
  Mijn naam is Silvana en ik ben 30 jaar. 30; de leeftijd waarop ik een gezin met minstens drie of vier kinderen had willen hebben. Helaas loopt dat bij ons anders, we zitten middenin een IVF traject. Gelukkig hebben we wel een mooie dochter van 7 jaar; Yela. Met haar en mijn partner Nick wonen we in het mooie Leiden. Ook hebben we twee knuffelberen in het huis rondlopen; onze bernersennenhond Coco en huistuinenkeuken-kat Saartje. Ons leven is altijd lekker chaotisch, meestal houd ik daarvan.... soms maakt het me knettergek Ik hoop dat jullie het leuk vinden mij te volgen, zowel hier als op instagram.. (underscore (het tekentje pakt hij niet hier) silvanavdt ) Groetjes en veel liefs!

  Lees haar nieuwste blog: Omschakelen van rust naar onrust: IVF traject weer opstarten
  "Omschakelen; ik denk dat dat wel het woord is wat alles beschrijft de laatste tijd hier in ons gezin. We kregen deze week te horen dat ons IVF traject weer opstart en deze maand nog."
 • zwangere vrouwen blogs Singlemom •    volg en mis geen enkele blog
  Trotse alleenstaande moeder van 2 lieve meiden ♡ Oudste ontstaan in een relatie en de jongste via een donor

  Lees haar nieuwste blog: De vreselijke kraamweek
  "Helaas kwam de realiteit niet eens in de buurt van wat ik gehoopt had. De kraamverzorgster die we kregen was nog heel jong en wist niet eens hoeveel voeding nodig was."
 • zwangere vrouwen blogs SingleMommy •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Brief van SingleMommy aan zwangere Chantal over verbreken relatie
  "Beste Chantal, Ik kan me super goed voorstellen hoe jij je voelt. Je situatie lijkt enorm veel op de mijne; alleen word ik single mom. Ik ben momenteel 37 weken zwanger en mijn kleintje"
 • zwangere vrouwen blogs Sjoukje •    volg en mis geen enkele blog
  Mama van 4 geweldige kindjes, gelukkig getrouwd, altijd druk met werken en onze duikschool. Ietwat chaotisch, onhandig en sarcastisch. Maar bedoel het allemaal wel goed ☺️

  Lees haar nieuwste blog: De misselijkheid blijft, help!
  "Bijna 7 weken zwanger inmiddels, weer thuis uit het ziekenhuis. Door elke prikkel ga ik spugen. Licht, geluid, geuren, niks kan ik verdragen. De nachten zijn heerlijk."
 • zwangere vrouwen blogs Sofie92 •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Mijn blog over de kraamperiode blog Sofie
  "Ondertussen is mijn zoontje al 7 weken en is bijna iedereen op bezoek geweest! In deze blog zal ik vertellen hoe ik de kraambezoeken en eerste weken thuis heb ervaren. Geboren om 10u35"
 • zwangere vrouwen blogs Steff •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Ik word helemaal gek: wel of niet zwanger, wel of geen miskraam?
  "Ik zag op de echo alleen een leeg vruchtzakje. De gynaecoloog zei: Het kan een miskraam worden. Ik zit er nu heel erg mee. Ik doe telkens een testje en die is al na 2 sec al positief."
 • zwangere vrouwen blogs Steffi •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Al drie jaar zwanger proberen te worden blog Steffi
  "Ik lees dat stelletjes ook zwanger proberen te worden en hier ook problemen mee hebben. Ik vind het vreselijk voor iedereen, fijn dat je hier je emoties kan delen..."
 • zwangere vrouwen blogs Stephke •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben Stephke. Ik ben geboren in 1991 (dus nu 24 jaar) en woon in Antwerpen samen met mijn 2 kindjes. De oudste is 5 jaar en de jongste 1,5 jaar. Ik ben dus een hele jonge mama. Ik houd ervan om in mijn vrije tijd bezig te zijn met mijn kindjes. Maar geniet ook van mijn eigen momenten zoals fitnessen, koken en nu natuurlijk ook Bloggen.
  Waarom Blog ik? Omdat ik het heel leuk vind om over kindjes bezig te zijn en ook zo andere mama's wil helpen met mijn ervaringen. Om te laten zien dat niemand 100% perfecte mama kan zijn. Je doet je best en iedereen maakt foutjes of twijfelt wel eens aan zichzelf of je het wel goed doet. Ik wil meegeven dat iedereen een goede mama is, ieder op haar manier. Los daarvan vind ik het ook gewoon heel leuk om mijn ervaring in het moederschap met jullie te delen!

  Lees haar nieuwste blog: Steun zo belangrijk tijdens de zwangerschap
  "Mijn moeder zei: Vertel het nu je papa ook maar. Dat was best even een moeilijk moment. Ik wist totaal niet hoe die ging reageren, dus ik barstte in tranen uit en met een brok"
 • zwangere vrouwen blogs Sterrenmama •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben Sterrenmama (aka Karen), een mama van 7 sterretjes die helaas nooit het levenslicht hebben mogen zien. Zeven minimensjes die ik maar een paar weekjes bij me mocht hebben, voordat ze weer verder gingen. Maar ook al heb ik ze nooit in mijn armen mogen houden, ze zitten allemaal voorgoed in mijn hart. Ik schrijf hier over mijn ervaringen op mijn weg naar het beloofde mama-land. Lees je mee?

  Lees haar nieuwste blog: Daar gaat ons adoptie plan | Op dat moment wordt het even stil in mijn hoofd
  "Sterrenmama heeft jarenlang gevochten voor een kindje en na 7 miskramen besluiten ze voor adoptie te gaan. En nu worden alle adopties stopgezet. Ook dat weer mislukt."
 • zwangere vrouwen blogs Stresskipje •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Stresskipje is ontslagen tijdens haar zwangerschap
  "Ik voel me erg machteloos hierin staan. Ik ging er vanuit dat ik mijn baan zou houden en zonder problemen na mijn zwangerschapsverlof weer aan het werk kon gaan."
 • zwangere vrouwen blogs Sweetheart •    volg en mis geen enkele blog
  Één 33 jarige mama van een groot gezin. Na drie gezonde voldragen kinderen, krijgen we te maken met de wereld van immense angst, bange momenten alsook vreugde en verdriet als blijkt dat ons vierde kindje een hydrops baby is. Aangezien dit zelde voorkomt en bij vele mensen ongekend is neem ik jullie graag mee in ons leven.

  Lees haar nieuwste blog: Vervelende vlekjes op de 20 weken echo blog
  "Alhoewel sommige dokterstermen me niets zeggen, probeer ik op de voet te volgen waar ze het over hebben en bestudeer ik de beelden heel aandachtig mee: twee niertjes, het hartje..."
 • zwangere vrouwen blogs Sylvana •    volg en mis geen enkele blog
  Mama van Tygo Juliën, geboren op 08-09-2017

  Lees haar nieuwste blog: De weken voor mijn bevalling
  "De verloskundige voelde nog geen ontsluiting, maar maakte zich wel zorgen. Ze belde naar het ziekenhuis en zei dat we een tas met spullen moesten inpakken. Voor ons toch wel paniek!"
 • zwangere vrouwen blogs Taaraa •    volg en mis geen enkele blog
  Hi, ik ben Tara en probeer zwanger te raken van mijn eerste kind. Ik ben 28 jaar en mijn man 29 jaar. We zijn net getrouwd en kunnen niet wachten tot het zover is. We hebben een chihuahua en wonen samen in een prachtig appartement. Ik werk in het dagelijks leven met kinderen en hij zit in de zakenwereld. Mijn blogs gaan over zwangerschapswens, zwanger worden en hopelijk daarna over veel meer!

  Lees haar nieuwste blog: Ik wil zwanger worden - een moeilijke start met endometriose
  "Endometriose kan ook leiden tot verminderde vruchtbaarheid, dus ze drong erop aan mij verder te laten onderzoeken in het ziekenhuis. Ze was kil, zakelijk, en heel kortaf."
 • zwangere vrouwen blogs Tamara •    volg en mis geen enkele blog
  Bewuste moeder van 3 prachtige kinderen, met een nieuwe 4e baby op komst. Yoga, meditatie, “aarden” dmv tuinieren en veel reizen zijn onlosmakelijk met mij verbonden. Veel liefs! Namaste, Tamara

  Lees haar nieuwste blog: Koffer inpakstress: met nieuw zwanger lichaam op vakantie naar Sicilië
  "Wat een stress: Mijn koffer inpakken wetende dat ik zeker en vast snel zal aankomen in gewicht. Arghh: Ik ken mijn lichaam niet meer en dat geeft net genoeg ruimte voor een huilbui."
 • zwangere vrouwen blogs Tara •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Bekkeninstabiliteit met 8 weken zwanger blog Tara
  "Het voelt gewoon of mijn been langzaam van mijn lichaam wordt getrokken. Ik heb het alleen aan de linkerkant God zij dank, want ik weet niet hoe ik beide kanten zou moeten overleven."
 • zwangere vrouwen blogs Tessa •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben Tessa en ben 31 jaar. Na een emotioneel zware zwangerschap, nu trotse moeder van onze prachtige zoon Max

  Lees haar nieuwste blog: De niet zo standaard bevalling van onze zoon Max
  "Toen ik me vervolgens omdraaide in bed, voelde ik dat er iets van water uit me liep daar beneden. Toen ik keek zag ik een natte plek in bed. Zou dit vruchtwater zijn?"
 • zwangere vrouwen blogs Thaisain •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben 30 jaar oud en wij verwachten ons eerste kindje half juni 2017. Super spannende periode, die ik graag met jullie deel via mijn blogs.

  Lees haar nieuwste blog: Je wilt je kind zo graag behoeden voor elk pijntje
  "Op het moment dat ik haar arm uit de slaapzak haal gaat het huilen over in krijsen, maar dan ook echt hartverscheurend. Ik troostte haar en toen kalmeerde ze toch weer wat."
 • zwangere vrouwen blogs Thes •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Zwanger worden op Bonaire en bloeding
  "Voor mijn werk verblijven we momenteel voor 3 maanden in Bonaire, wat een heerlijk avontuur is. Terug in NL staat er een verhuizing en een flinke verbouwing te wachten. Dus we genieten "
 • zwangere vrouwen blogs Tirza Online Bevallingsgids •    volg en mis geen enkele blog
  Ik help zwangere vrouwen (en hun partner) zich voor te bereiden zodat ze een natuurlijke en veilige bevalling, met zo min mogelijk complicaties, kunnen realiseren. Een bevalling, waar ze superblij en met trots op terug kijken.

  Lees haar nieuwste blog: Vertrouwen in de bevalling
  "Werken aan je vertrouwen voor de bevalling begint met: Stop mensen die je angst vergroten. Zoek informatie die je vertrouwen vergroot. Kijk positieve bevallingsvideo’s op Youtube."
 • zwangere vrouwen blogs Vanessatje86 •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Me myself and my baby | Gr-Oei ik word single-mom
  "Ik vind het steeds fijn om met mensen te praten over mijn zwangerschap. Maar het vervelende aan deze gesprekken is dat je steeds op een punt komt van de nieuwsgierigheid naar de vader."
 • zwangere vrouwen blogs Victoria •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben 33 jaar oud en woon samen met mijn man in Utrecht. Op 9 november 2016 ben ik bevallen van een prachtig meisje! Tijdens mijn zwangerschap blogde ik wekelijks. Taboe-onderwerpen en emoties & gedrag inspireerden mij daarbij het meest. Ik deel nu graag nog ervaringen \'moeder- en opvoedervaringen\' met jullie.

  Lees haar nieuwste blog: Prestatiedruk bij baby en peuter op het consultatiebureau
  "Dat had ze natuurlijk allang heel vlot moeten kunnen, zegt ze. Verrast zwijg ik. Ach ja, breng ik met een zuinig lachje uit. "
 • zwangere vrouwen blogs Vief •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Ik voel me zwanger maar test negatief
  "Alle zwangerschapstesten zijn negatief. Ben ik echt niet zwanger? Wat moet ik nu doen en hoe lang wacht ik tot ik naar de huisarts ga?"
 • zwangere vrouwen blogs Viintagesoull •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Onderscheid tussen geloof en het westerse leven
  "Vanuit mijn geloof heb ik meegekregen dat het geen prioriteit is om westerse feestdagen te vieren of bij te wonen. Hoe zal ik mijn kind de westerse feestdagen meegeven?"
 • zwangere vrouwen blogs Vlinder •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Het spijt me, maar het is niet goed
  "September 2019 ben ik bevallen van onze stil geboren zoon. We hebben zelf de keuze moeten maken de zwangerschap te beeindigen omdat hij een unieke afwijking had."
 • zwangere vrouwen blogs Wendy •    volg en mis geen enkele blog
  Ik ben Wendy en ben 31 jaar oud! Ik ben de trotse alleenstaande moeder van een prachtig zoontje Djayden! Mijn zwangerschap is super verlopen alleen de bevalling helaas iets minder! Een zwangerschaps vergiftiging, jeetje dat was even schrikken! In mijn blogs neem ik jullie mee in mijn zwangerschap and bevalling!

  Lees haar nieuwste blog: Soms ben je gelukkiger alleen dan samen
  "Wil je in bed slapen en ik op de bank (hoogzwanger)?” Nou dit wilde hij dus! Nou dat had ik dus even niet verwacht en ook lekker lullig, daar lig je dan op een harde plank!"
 • zwangere vrouwen blogs WensmamaEvelyn •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Abbonement op gynaecologie en overstap ziekenhuis
  "Het willen van een kindje valt mij zwaarder dan ik had verwacht. De drang naar mama worden werd mij even allemaal te veel, en ik heb geleerd dat dat gewoon heel erg oke is."
 • zwangere vrouwen blogs WereldwijdZwanger •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Belang van emotionele intelligentie voor zwangere ouders
  "Naar mijn inziens is onze maatschappij erg gebaat met veel hoog emotionele intelligente mensen; en ik zou dit graag uitleggen aan zwangere ouders."
 • zwangere vrouwen blogs Willem Meester •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Ik ben de rijkste man van de wereld
  "Ik ben de rijkste man die op deze planeet rondloopt. Ik ben de Dagobert Duck van de liefde. Dagelijks neem ik een duik, iedere dag geniet ik van mijn rijkdom."
 • zwangere vrouwen blogs Willemijntje •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Nieuw lichaam alsjeblieft - onze reis met IVF ICSI
  "De aankomende periode wil ik mijn verhaal delen over wat er in mij omgaat, de onmacht, de omgeving, de meest idiote vragen en rotmomenten. Wat er verder ook gaat gebeuren."
 • zwangere vrouwen blogs Willow •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Eindelijk zwanger en dan een miskraam
  "In de middag begon ik ineens hevig te bloeden en ik voelde meteen dat het niet goed was. De gynaecoloog zei een miskraam. Een week later wilde ze mij toch graag zien en kreeg ik een inw"
 • zwangere vrouwen blogs Winterlady •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Zwanger worden met een onregelmatige cyclus
  "Moet ik deze hele maand gaan afwachten of mijn ongesteldheid wel of niet komt? Of moet ik naar de huisarts gaan voor bloedtest? Ik heb wel aantal zwangerschapsklachten. Wie weet raad?"
 • zwangere vrouwen blogs ZOe •    volg en mis geen enkele blog


  Lees haar nieuwste blog: Zwanger van een tweeling waarvan een is overleden
  "Toen de gynaecoloog me vertelde dat we een tweeling kregen groeide stilaan het idee en vond ik het een erg schattig idee. Met 7 weken is een vruchtje overleden. Een verdrietig gevoel."

Ook een ikbenZwanger blogger worden?

Wil jij ook bloggen over je zwangerschap of over je baby? Stuur ons een .

Zin in iets leuks? Zoek een geboortekaartje uit

Ontdek het leukste geboortekaartje voor jou!

Shop nu boeken over zwangerschap meer

Babyboom Zwanger zap Boek
Babyboom Zwanger zap Boek
Buskruit met muisjes
Buskruit met muisjes
Genieten van je zwangersc
Genieten van je zwangersc

Beste artikelen over Blogs zwangerschap

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Je reactie op Onze zwangere bloggers

Alleen op de knop 'Bericht plaatsen' klikken als je zelf de volledige inhoud hebt geschreven en akkoord gaat met de richtlijnen.

Lees de reacties van anderen en praat mee!

forum voor zwangere vrouwen

Onderwerp: Onze zwangere bloggers
Liefmama
Ik ben Ilona 38 jaar en ben getrouwd met patrick en samen hebben we een zoon ricardo 13 jaar en die word nu grote broer we zijn nu in blijde verwachting van ons 2de wondertje..