Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Morgenster

forum zwanger profiel

Morgenster   vriendin


Trotse moeder, maar nog een sterke kinderwens

Lees de berichten van Morgenster

Onderwerp:  Kinderwens - Bloed in het vliegtuig

Hoi Pauline Ik herken je hele verhaal. Ik heb dat precies hetzelfde al een aantal keren gehad. Mijn tip voor jou; doe over een week een test dan weet je meer.... sterkte... heel veel liefs, Vlinder

Lees de blogs geschreven door Morgenster

Kinderwens niet meer gedeeld door partner, wat nu?

1. Kinderwens niet meer gedeeld door partner, wat nu?
Ik had het niet zien aankomen dat jij van de een op de andere dag tegen me zei: Ik wil geen kind meer. De tijd stond stil toen jij die woorden uitsprak... Hoezo?...

Waarom wil hij mijn kinderwens niet laten uitkomen?

2. Waarom wil hij mijn kinderwens niet laten uitkomen?
Elke ochtend en elke avond vertelt hij me hoeveel hij van me houdt. En toch knaagt het. Als hij zoveel van mij houdt, waarom wilt hij dan mijn grootste wens niet laten uitkomen?

Zij is wel zwanger, maar ze laat het doodleuk weghalen

3. Zij is wel zwanger, maar ze laat het doodleuk weghalen
Zij is wel zwanger? Ik laat het dinsdag weghalen, zegt ze doodleuk. Ik voel van mijn tenen tot aan mijn kruin dat alles in mijn lichaam kwaad wordt. Ik wil het kind niet, vertelt ze.

Spanning rondom de eisprong waar jij niets van weet

4. Spanning rondom de eisprong waar jij niets van weet
Ik vroeg me sterk af wat sterker zou zijn, mijn kinderwens of de liefde voor mijn man. Het antwoord is glashelder. Ik ben een geboren moeder.

Onder water ziet niemand mijn tranen

5. Onder water ziet niemand mijn tranen
Zoals zo vaak droom ik mezelf zwanger. Het goed bedoelde advies van mensen: Je moet er gewoon niet zo mee bezig zijn, kan ik wel kapot schieten! Ik probeer er niet mee bezig te zijn.

Hij wil geen kindje van ons samen

6. Hij wil geen kindje van ons samen
Hij heeft geen idee. Hij is heel gelukkig met ons huwelijk en hoe ons leven nu is, maar hij heeft geen idee dat ik elke maand heel hard vecht tegen de tranen van teleurstelling.

Zwanger worden kost me mijn huwelijk

7. Zwanger worden kost me mijn huwelijk
Ik kan niet ontkennen dat de kinderwens steeds harder roept. En ik weet zeker, als ik dit niet probeer, dan hou ik eeuwig spijt... en met spijt wil ik niet leven...

Wat moet ik nou? Wat doe ik fout?

8. Wat moet ik nou? Wat doe ik fout?
Ik voel me alleen en mis mijn man. Hij zoekt zo weinig toenadering. Ik kom vanzelf wel naar je toe, zegt hij. Dus ik laat hem. Maar ik laat hem al een week.

Juf ben je zwanger? Komt er nog een keer een baby?

9. Juf ben je zwanger? Komt er nog een keer een baby?
Als kind stelde ik iemand ook weleens de vraag: Ben je zwanger? of Wil je ooit kinderen? Geen idee verder hoeveel pijn daarachter schuil kon gaan. Nu overkwam dat mijzelf...

Elke maand hetzelfde - Mijn kinderwens blijft zo sterk

10. Elke maand hetzelfde - Mijn kinderwens blijft zo sterk
Het zou zo leuk zijn als ik een keer wat anders zou kunnen vertellen. Het zou zo leuk zijn voor de lezers van mijn blog dat ze een keer wat anders lezen, dan hoe sterk mijn kindwens is.

Groot geheim | De echte reden dat ik nog niet zwanger ben?

11. Groot geheim | De echte reden dat ik nog niet zwanger ben?
Het is alweer een tijdje geleden dat ik schreef. Ik hoopte dat ik door een tijdje rust te zoeken, mezelf weer teruggevonden zou hebben. Maar het tegendeel is waar.

Een deel van mij schreeuwt: Neeeeeee geef je droom niet op!!

12. Een deel van mij schreeuwt: Neeeeeee geef je droom niet op!!
Ergens ben ik me er bij neer gaan leggen dat ik nooit nog een baby van mezelf in m’n armen zal mogen sluiten. Het breekt mijn hart en doorboort mijn ziel.

Steeds en altijd... Hoe bruut kan de realiteit zijn?

13. Steeds en altijd... Hoe bruut kan de realiteit zijn?
Van begin tot eind heb ik gehuild. En waarom? Geen idee…. Ik kon werkelijk geen minuut kijken zonder tranen te voelen stromen. Hormonen denk ik. En ik had daardoor juist goede hoop!

De eenzame gang naar het ziekenhuis

14. De eenzame gang naar het ziekenhuis
Het is dinsdag. Ik voel me misselijk van de zenuwen. Manlief is ook aan het werk en stuurt me een succes-berichtje. Omdat het land in de ban is van het Covid-19 virus, moet ik alleen.

Zwangerschapssymptomen? Ik maak mezelf gek

15. Zwangerschapssymptomen? Ik maak mezelf gek
Misschien zit het tussen mijn oren, maar ik word spontaan misselijk door een banaan, als ik hem al ruik voel ik mijn maag al omdraaien. Ben ik nu weer veel te optimistisch?

Ik met mijn kinderwens vs internet | De kracht van Google

16. Ik met mijn kinderwens vs internet | De kracht van Google
Zoals ongeveer elke maand, Google maakt me gek... of ja… ik doe dat zelf. Afgelopen weken ging het goed. Alle uitslagen van het ziekenhuis waren goed, dus ik kon met een gerust hart...

Kinderwens - Op naar ronde 22

17. Kinderwens - Op naar ronde 22
Ik faal. Ik kan mijn man geen baby geven. Het ziekenhuis geeft aan, dat het niet aan mij ligt, ik ben helemaal onderzocht. Manlief wilt niet. Ik heb al twee kinderen, zegt hij.

Ronde 22 ik voel het - Vandaag gaat het lukken

18. Ronde 22 ik voel het - Vandaag gaat het lukken
Zwanger worden… Er niet mee bezig zijn was de opdracht. Hoe gaat dat dan? Terwijl ik me over die vraag buig, naderen DE dagen weer. Of ik nu wil of niet, ik WEET het en ik VOEL het.

Achtbaan van mijn menstruatiecyclus

19. Achtbaan van mijn menstruatiecyclus
Deze keer is het raak... of toch niet? Ok... ik word nog net niet gek. Al scheelt het niet veel. Ik heb besloten jullie een keer mee te nemen in de achtbaan van mijn menstruatiecyclus.

Google beste vriend grootste vijand | aftellen menstruatie

20. Google beste vriend grootste vijand | aftellen menstruatie
De ellende van Google is dat je altijd het antwoord vindt dat je wilt lezen, niet perse de waarheid. Ik ben weer aan het aftellen. Het moment van de waarheid. Word ik ongesteld?

Wachten op jou

21. Wachten op jou
Wachten op jou. Weet dat je welkom bent. Weet dat je al in mijn hart woont vanaf het eerste moment. Wachten op jou... Mannen hebben geen idee hoe heftig dit is.

Dagen bestaan niet meer als je zwanger wilt worden

22. Dagen bestaan niet meer als je zwanger wilt worden
Ze zijn er weer. De dagen waaraan ik niet mag denken en vooral geen focus moet leggen op intiem zijn..... Yeah right... tell me how... Ondertussen maakt mijn maag overuren.

Ook deze ronde niet zwanger

23. Ook deze ronde niet zwanger
De dagen van wachten, de dagen van met spanning naar de wc gaan, de dagen van met spanning intiem zijn, de dagen van onzekerheid... ze zijn er weer. Terwijl de ene na de andere zwanger

Dit was het dan, ik zal geen derde kindje meer krijgen

24. Dit was het dan, ik zal geen derde kindje meer krijgen
Hoe hard het leven ook is, ik zal moeten accepteren wat het me brengt. Het brengt me nu een hele grote teleurstelling. Was ik niet goed genoeg? Heb ik niet gezond genoeg gegeten?

De negatieve test - Ik heb gedroomd zwanger te zijn

25. De negatieve test - Ik heb gedroomd zwanger te zijn
Met knikkende knieen sta ik voor het huis van mijn vriendin. Ze heeft een goed gevoel deze maand over mij en ik heb gedroomd zwanger te zijn van een meisje. Toeval of niet, zij gelooft

Is dit mijn zwangerschapsmisselijkheid, van een pinda?

26. Is dit mijn zwangerschapsmisselijkheid, van een pinda?
Halverwege de nacht word ik wakker, enorm misselijk van de pinda’s. Mijn gezicht kan, ondanks de misselijkheid, toch alleen maar een glimlach maken. Zou het dan toch raak zijn?

Tijd van komen en tijd van gaan

27. Tijd van komen en tijd van gaan
Blijkbaar gaat dat in het leven met vriendschappen ook zo. Ik had een beste vriendin. Ik ging scheiden en de vriendschap was ook meteen ten einde. Waarom? Tien jaar later belt haar man.

Wonderen bestaan bij anderen

28. Wonderen bestaan bij anderen
Toen we een afspraak hadden gemaakt in het ziekenhuis, bleek ik spontaan zwanger! We hadden onze kinderwens geparkeerd, de maand erop zwanger. Die verhalen steken als messen.

Een grote Zucht

29. Een grote Zucht
Als ik om me heen kijk naar mensen die proberen papa en mama te worden, lijkt alles te lukken en anders wel na een tijdje. Ik probeer ergens hoop te vinden dat het ons ook lukt.

Onzekerheden als je zwanger probeert te worden

30. Onzekerheden als je zwanger probeert te worden
Ik had me voorgenomen er niet mee bezig te zijn, maar dat lukt me niet en ik vraag me ook echt af hoe iemand anders dat wel lukt. Een vrouw is nu eenmaal een vrouw.

Pijn, een groot bloedbad aangevuld met een bak tranen

31. Pijn, een groot bloedbad aangevuld met een bak tranen
De zoveelste teleurstelling. Ik vraag me echt af hoelang ik het nog aankan om dit verdriet keer op keer te moeten dragen, alleen. Manlief haalt zijn schouders op: Het komt als het komt.

Tekens: Als het stoplicht groen blijft, ben ik zwanger

32. Tekens: Als het stoplicht groen blijft, ben ik zwanger
In mijn hoofd denk ik aan het kindje dat hopelijk ooit in mijn buik zal groeien. Hoewel ik er niet mee bezig wil zijn, komt de menstruatiedatum weer dichterbij.

Dankbaar en blijf toch verlangen naar meer

33. Dankbaar en blijf toch verlangen naar meer
Misschien moet ik gewoon echt heel dankbaar zijn voor het leven dat mij wel gegeven is. Ik ben er nog. Ik doe zo mijn best om aan iedereens verwachting te voldoen, maar waarom?

Ik hoop elke maand opnieuw en dan wordt hij wakker...

34. Ik hoop elke maand opnieuw en dan wordt hij wakker...
Zoveel mensen vinden hoop iets positiefs. Ik vind het eigenlijk zo positief nog niet. Je hoopt dat iets gebeurt. Je houdt je vast, want er is hoop. Ik hoop elke maand opnieuw...

Met open ogen

35. Met open ogen
Met ogen open ben ik er weer ingetrapt. Met ogen open weer geloofd in wat niet is. Met ogen open geloofde ik mijn eigen leugen weer. Of ja, ik hoopte dat ik eindelijk kon geloven...

Zeg eens eerlijk. Wat zou jij doen?

36. Zeg eens eerlijk. Wat zou jij doen?
Ik zou nooit stiekem condooms lek prikken. Ik zou nooit mijn man voorliegen. Ik zou nooit stiekem een afspraak maken met de dokter. Of het zaad van een ander gebruiken. Of toch?

Met pijn in mijn hart is dit de laatste blog

37. Met pijn in mijn hart is dit de laatste blog
De babywens is zo diep dat het alle controle op mijn leven over heeft genomen. Ik kan niet meer. Ik moet accepteren dat het kindje dat zo gewenst is, altijd een wens zal moeten blijven.

We zijn weer terug bij af

38. We zijn weer terug bij af
Als ik er maar niet mee bezig ben, als ik er maar niet aan denk, als ik maar iets anders doe, als ik maar hoop blijf houden, zolang ik maar probeer, zolang ik maar…

Het is Kerst hoe heftig het doet me pijn

39. Het is Kerst hoe heftig het doet me pijn
Het kindje Jezus is geboren… gezonden door God, in de buik van Maria. Hoe mooi ik het verhaal ook vind en hoe enorm ik het wonder ook omarm, het verhaal doet me pijn…

Laat een berichtje achter voor Morgenster

Zin in iets leuks? Zoek een geboortekaartje uit

Ontdek het leukste geboortekaartje voor jou!

Gratis producten meer

De Roze Doos
De Roze Doos
Zwanger? Vraag gratis de blije doos aan
Zwanger? Vraag gratis de blije doos aan
Zwanger? Vraag gratis de blije doos aan
Zwanger? Vraag gratis de blije doos aan

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan