Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Ana

forum zwanger profiel

Ana   vriendin


Lieve Mama, Lieve Lezer, Lieve Friend, One of the Greatest honors on earth, to carry a tiny human being with eternal value and worth. Nooit zal ik vergeten dat ik droomde en God echt zei: Het kostbaarste wat je ooit vast zult houden is de hand van een kindje. Helaas is die weg daar naar toe soms zo hobbelig en Zo Devastating! I Know! Maar Cheer up Mama, Cheer Up Friend! There is a God who changed water into wine en Hij zal bij jou en je (baby)wens zijn! Ik ben Ana, mama van 2 boys en getrouwd met mijn Caribbean Husband, who is my strong Hero and Best Friend. Ik heb al sinds dat ik klein was een GROTE Kinderwens en ik zou niets liever willen dan een gezin met 12 kinderen! :-) Mijn man wil graag plannen. Ik zeg daar hebben we 9 maanden de tijd voor! Hij vraagt of ik hem om wil brengen, ik zeg dat ik dacht dat mannen van voetbal hielden en dat ik hem graag een elftal zou willen geven. Ik ben nu 36 en ik weet niet hoe de klok voor mij slaat. Maar ik hoop met heel mijn hart dat hij stil voor mij staat. Dat ik double mag ervaren voor de trouble uit het verleden... Maar concentreren we nu op het heden! Op deze dag... ondertussen kan ik stiekem niet wachten tot ik weer een babytje in mijn buik voelen mag.

Lees de berichten van Ana

Onderwerp:  Kinderwens - Op zoek naar een donor

Lieve Christine, het is de eerste keer dat ik het forum bezoek en zag je berichtje. En bij je woorden vol verdriet die je schrijft, schoot ook mijn hart vol. Vooral misschien ook door je naam, ik had een schoonzusje wat Christine heet en haar naam betekend Aangewezene en Volgster van Christus Wauw! Wat een PRACHTIGE NAAM! :-) Vanmorgen luisterde ik naar een Liedje, wat iemand me toegestuurd had (misschien kun je het op youtube opzoeken), met de titel, Nog voordat jij bestond. En de lyrics vervolgen zich met Nog voordat jij bestond, Kende Hij je naam, Hij zag je elk moment en kende elke traan. Vaak denk ik, en heb ik in mijn eigen leven mogen ervaren Christine dat als ik iets graag wil, in het bijzonder een baby, dat God het nog zóvéél meer graag wil en Hij is echt de Gever van Leven. De Donor, nog Hoger, nog Groter, dan een eventuele zaad donor waar je nu naar op zoek bent, begrijp ik. Ik begrijp het. Maar als vrouw, als mama, als zus, als vriendin, vult mijn hart zich en denk ik, oh Lieverd, weet waar je aan begint. Heb je de Here God al gevraagd om Leiding in dit proces? Om een Wonder? Misschien wel, misschien niet, maar 1 ding weet ik zeker, zoals het liedje zegt/zingt, Hij zal je elk moment en kende elke traan... omdat Hij van je houdt gaf Hij Zijn eigen Zoon, Hij wacht alleen nog maar totdat je komt. Ik zal voor jou en dit proces bidden lieve Christine. Mag je Zijn Liefde en Zorg voor jou Bovennatuurlijk gaan erkennen en ervaren. Heel veel liefs en Sterkte. Ana.

Lees de blogs geschreven door Ana

Zo kwetsbaar - so vulnerable - ben je met een kinderwens

1. Zo kwetsbaar - so vulnerable - ben je met een kinderwens
Het is net alsof je met je hart en al je hoop op schoot zit… En dan komt er een olifant de kamer binnen die in een keer die hoop, dat verlangen, die wens, kapot stampt.

Thank You Jesus - Wat een cadeau

2. Thank You Jesus - Wat een cadeau
Ik durf NIET te kijken… en ik kijk stiekem toch. Er is een ieniemienie klein licht streepje zichtbaar. Toch? Of toch niet? Oh Heer Help! Ik zie een streepje! Ik zie hem!

Daddy Knows, er komt een BRUSJE

3. Daddy Knows, er komt een BRUSJE
Does Daddy know?, vraagt mijn lieve 8 jarige vorige week in de boekenwinkel. Ik was eigenlijk op zoek naar een cadeautje voor een collega… Waar kwam hun idee opeens vandaan?

Miracles Take Time en een Hawai cavia meisje

4. Miracles Take Time en een Hawai cavia meisje
Geduld… Pfff… Wikipedia zegt over geduld dat dit woord wordt gebruikt om het vermogen ergens op te kunnen wachten mee aan te geven. Geduld geldt als een deugd.

Glory Glory Glory ... of toch een miskraam?

5. Glory Glory Glory ... of toch een miskraam?
Ik weet niet waar te beginnen, wat een rare week. De blog van vorige week doorlezend denk ik, wat een voorbereiding voor de week die volgde. Ik maakte een foto van de snoepjes schaal.

M en Ms Misselijkheid en Moeheid

6. M en Ms Misselijkheid en Moeheid
Ik ben Kots Misselijk en Moe! De Hele Dag! De hele week! Elke Dag! Ik kan me niet herinneren dat dit bij de laatste ook zo was… Paniek breekt uit als ik denk dat ik op vakantie moet.

Genieten in het bos en week 12 is aangebroken

7. Genieten in het bos en week 12 is aangebroken
De ochtendmisselijkheid lijkt aan de ochtend horizon te verdwijnen en dat maakt het leven, over all, een stuk easier! Eigenlijk ben ik alleen nog maar misselijk als ik teveel heb gedaan

Een Boterham met kaas en ei maakt BLIJ

8. Een Boterham met kaas en ei maakt BLIJ
Het is midden in de nacht, net 2 uur geweest en ik betrap mezelf erop dat ik een boterham sta te smeren en met plakjes kaas sta te beleggen en dat ik er dan nog een gekookt ei op doe.

A mighty mouse, a tiny mouse en een koe

9. A mighty mouse, a tiny mouse en een koe
Sinds onze kleine tweejarige geboren is noemt mijn man hem Mighty Mouse. Nu we eindelijk de 12 weken grens voorbij zijn, mogen we aankondigen dat we een Tiny Mouse verwachten.

Thank You Jesus for IND, the new baby, my friend and family

10. Thank You Jesus for IND, the new baby, my friend and family
Ons dossier is afgehandeld bij IND en mijn man geen visum heeft gekregen. Ik moet naar de tandarts en heb geen tijd om het echt tot me door te laten dringen. Maar schrik ervan…

Mom guilt | Moeder schuldgevoelens

11. Mom guilt | Moeder schuldgevoelens
Ze vraagt me wanneer ik voor het laatst echt wat voor mezelf heb gedaan, helemaal voor mij alleen? Ze vertelt hoe ze haar man en twee zoontjes thuislaat om alleen boodschappen te doen.

Laat een berichtje achter voor Ana

Even zin in iets leuks? Zoek een geboortekaartje uit

Bekijk de voorbeelden en ontdek het leukste geboortekaartje voor jou!

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Vond je dit artikel interessant?

  1. Word vriendin! Meld je aan
  2. Geef hier je reactie op dit artikel
  3. Deel het artikel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie