Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Ana

forum zwanger profiel

Ana   vriendin


Lieve Mama, Lieve Lezer, Lieve Friend, One of the Greatest honors on earth, to carry a tiny human being with eternal value and worth. Nooit zal ik vergeten dat ik droomde en God echt zei: Het kostbaarste wat je ooit vast zult houden is de hand van een kindje. Helaas is die weg daar naar toe soms zo hobbelig en Zo Devastating! I Know! Maar Cheer up Mama, Cheer Up Friend! There is a God who changed water into wine en Hij zal bij jou en je (baby)wens zijn! Ik ben Ana, mama van 2 boys en getrouwd met mijn Caribbean Husband, who is my strong Hero and Best Friend. Ik heb al sinds dat ik klein was een GROTE Kinderwens en ik zou niets liever willen dan een gezin met 12 kinderen! :-) Mijn man wil graag plannen. Ik zeg daar hebben we 9 maanden de tijd voor! Hij vraagt of ik hem om wil brengen, ik zeg dat ik dacht dat mannen van voetbal hielden en dat ik hem graag een elftal zou willen geven. Ik ben nu 36 en ik weet niet hoe de klok voor mij slaat. Maar ik hoop met heel mijn hart dat hij stil voor mij staat. Dat ik double mag ervaren voor de trouble uit het verleden... Maar concentreren we nu op het heden! Op deze dag... ondertussen kan ik stiekem niet wachten tot ik weer een babytje in mijn buik voelen mag.

Lees de blogs geschreven door Ana

Zo kwetsbaar - so vulnerable - ben je met een kinderwens

1. Zo kwetsbaar - so vulnerable - ben je met een kinderwens
Het is net alsof je met je hart en al je hoop op schoot zit… En dan komt er een olifant de kamer binnen die in een keer die hoop, dat verlangen, die wens, kapot stampt.

Thank You Jesus - Wat een cadeau

2. Thank You Jesus - Wat een cadeau
Ik durf NIET te kijken… en ik kijk stiekem toch. Er is een ieniemienie klein licht streepje zichtbaar. Toch? Of toch niet? Oh Heer Help! Ik zie een streepje! Ik zie hem!

Daddy Knows, er komt een BRUSJE

3. Daddy Knows, er komt een BRUSJE
Does Daddy know?, vraagt mijn lieve 8 jarige vorige week in de boekenwinkel. Ik was eigenlijk op zoek naar een cadeautje voor een collega… Waar kwam hun idee opeens vandaan?

Miracles Take Time en een Hawai cavia meisje

4. Miracles Take Time en een Hawai cavia meisje
Geduld… Pfff… Wikipedia zegt over geduld dat dit woord wordt gebruikt om het vermogen ergens op te kunnen wachten mee aan te geven. Geduld geldt als een deugd.

Glory Glory Glory ... of toch een miskraam?

5. Glory Glory Glory ... of toch een miskraam?
Ik weet niet waar te beginnen, wat een rare week. De blog van vorige week doorlezend denk ik, wat een voorbereiding voor de week die volgde. Ik maakte een foto van de snoepjes schaal.

M en Ms Misselijkheid en Moeheid

6. M en Ms Misselijkheid en Moeheid
Ik ben Kots Misselijk en Moe! De Hele Dag! De hele week! Elke Dag! Ik kan me niet herinneren dat dit bij de laatste ook zo was… Paniek breekt uit als ik denk dat ik op vakantie moet.

Laat een berichtje achter voor Ana

Even zin in iets leuks? Zoek een geboortekaartje uit

Bekijk de voorbeelden en ontdek het leukste geboortekaartje voor jou!

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Vond je dit artikel interessant?

  1. Word vriendin! Meld je aan
  2. Geef hier je reactie op dit artikel
  3. Deel het artikel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie