Vruchtbare periode

   Zwanger worden    Vruchtbare periode    Vruchtbare periode   

Wil je graag zwanger worden ?

Het hoge woord is eruit: jullie willen graag een kindje! De eerste stap hierbij is stoppen met anticonceptie. Daarna is het belangrijk om erachter te komen wanneer je vruchtbare periode is. Hiervoor is het belangrijk om te weten wanneer je eisprong plaatsvindt. Vlak voor en tijdens de eisprong heb je namelijk je vruchtbare periode.

Bereken je vruchtbare periode

Je kunt zwanger worden als je seks hebt in je vruchtbare periode. Deze vruchtbare periode is ongeveer twee weken voordat je zal gaan menstrueren. Weet je niet wanneer jouw vruchtbare periode is? Aan de hand van de handige online calculator van IkbenZwanger.com is het mogelijk je vruchtbare dagen te berekenen.

Tips om snel zwanger te worden?

Wil je graag snel zwanger worden? Probeer dan om de twee á drie dagen seks te hebben in je vruchtbare periode. Zo blijft het zaad namelijk in perfecte conditie. Hiervoor is het dus noodzakelijk om te weten hoe lang je menstruatiecyclus duurt. Daarmee kun je uitrekenen wanneer je eisprong is en wanneer jij je vruchtbare periode hebt. Daarnaast is het goed om alvast foliumzuur te gaan slikken en een gezond eetpatroon na te streven.

Facebook groepen voor jou!

Word lid van één onze besloten Facebook groepen Kinderwens 1e kind of Kinderwens 2+ kind.

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Gerelateerd

Vruchtbare dagen weten? Review Daysy Vruchtbare dagen weten? Review Daysy

Hormoonvrije anticonceptie
Daysy gebruik je om je vruchtbare dagen te weten. Om zwanger te worden of juist voor anticonceptie. Pam heeft 3 maanden de Daysy getest en deelt hier haar ervaring met jou.

Vruchtbare periode berekenen Vruchtbare periode berekenen

5   Bereken vruchtbare periode
Je vruchtbare periode begint ongeveer vier dagen voor je te verwachten eisprong. De eisprong gebeurt ongeveer 14 dagen voordat je weer zal menstrueren. Probeer vanaf vier dagen voor je

De eisprong De eisprong

1   De eisprong
Als je zwanger wil worden, is het heel belangrijk om te weten wanneer je eisprong plaatsvindt. Vlak voor en tijdens de eisprong ben je namelijk vruchtbaar.

Je reactie op Vruchtbare periode

Alleen op de knop 'Bericht plaatsen' klikken als je zelf de volledige inhoud hebt geschreven en akkoord gaat met de richtlijnen.

Lees de reacties van anderen en praat mee!

Leuk om te lezen!