Vruchtbare periode

   Zwanger worden    Vruchtbare periode    Vruchtbare periode   

Wil je graag zwanger worden ?

Het hoge woord is eruit: jullie willen graag een kindje! De eerste stap hierbij is stoppen met anticonceptie. Daarna is het belangrijk om erachter te komen wanneer je vruchtbare periode is. Hiervoor is het belangrijk om te weten wanneer je eisprong plaatsvindt. Vlak voor en tijdens de eisprong heb je namelijk je vruchtbare periode.

Bereken je vruchtbare periode

Je kunt zwanger worden als je seks hebt in je vruchtbare periode. Deze vruchtbare periode is ongeveer twee weken voordat je zal gaan menstrueren. Weet je niet wanneer jouw vruchtbare periode is? Aan de hand van de handige online calculator van IkbenZwanger.com is het mogelijk je vruchtbare dagen te berekenen.

Tips om snel zwanger te worden?

Wil je graag snel zwanger worden? Probeer dan om de twee á drie dagen seks te hebben in je vruchtbare periode. Zo blijft het zaad namelijk in perfecte conditie. Hiervoor is het dus noodzakelijk om te weten hoe lang je menstruatiecyclus duurt. Daarmee kun je uitrekenen wanneer je eisprong is en wanneer jij je vruchtbare periode hebt. Daarnaast is het goed om alvast foliumzuur te gaan slikken en een gezond eetpatroon na te streven.

Facebook groepen voor jou!

Word lid van één onze besloten Facebook groepen Kinderwens 1e kind of Kinderwens 2+ kind.

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Informatie over Vruchtbare periode en ervaringen

Vruchtbare dagen weten? Review Daysy Vruchtbare dagen weten? Review Daysy

Hormoonvrije anticonceptie
Daysy gebruik je om je vruchtbare dagen te weten. Om zwanger te worden of juist voor anticonceptie. Pam heeft 3 maanden de Daysy getest en deelt hier haar ervaring met jou.

De eisprong De eisprong

1   De eisprong
Als je zwanger wil worden, is het heel belangrijk om te weten wanneer je eisprong plaatsvindt. Vlak voor en tijdens de eisprong ben je namelijk vruchtbaar.

Vruchtbare periode berekenen Vruchtbare periode berekenen

5   Bereken vruchtbare periode
Je vruchtbare periode begint ongeveer vier dagen voor je te verwachten eisprong. De eisprong gebeurt ongeveer 14 dagen voordat je weer zal menstrueren. Probeer vanaf vier dagen voor je

Ongesteld worden Ongesteld worden

Ongesteld worden
Zodra een meisje voor het eerst ongesteld is, kan ze zwanger raken. ikbenZwanger.com legt uit wat er met je lichaam gebeurt voor, tijdens en na de ongesteldheid.

Ovulatietest bij onregelmatige cyclus Ovulatietest bij onregelmatige cyclus

Ovulatietest
Een ovulatietest berekent precies wanneer jouw vruchtbare periode is!

Ovulatie en bevruchting Ovulatie en bevruchting

Ovulatie begrijpen
Denk je erover om zwanger te worden of ben je het al echt aan het proberen? Een beter begrip over de werking van je lichaam kan enorm helpen. Een op de twee stellen probeert waarschijnl

Review menstruatie cyclus tracker apps | Period Tracker Apps Review menstruatie cyclus tracker apps | Period Tracker Apps

Cyclus tracker apps
Blog: "Omdat ik nu vier verschillende menstruatie en ovulatie cyclus trackers apps gebruik en hier al eerder over verteld heb, ben ik gevraagd een review te schrijven van deze trackers."

Je reactie op Vruchtbare periode

Alleen op de knop 'Bericht plaatsen' klikken als je zelf de volledige inhoud hebt geschreven en akkoord gaat met de richtlijnen.

Lees de reacties van anderen en praat mee!

forum voor zwangere vrouwen

Onderwerp: Vruchtbare periode
Vriendin
Precies uitrekenen wanneer zwanger geworden. Een inmiddels ex-geliefde en mezelf hebben afgelopen jaar besloten om aan kinderen te beginnen. Helaas is het misgelopen en zijn wij er mee gestopt. Nu blijkt zij echter zwanger te zijn en zegt dat het van een ander is waar zij twee weken na mij mee naar bed is geweest. Ik weet haar uitrekendatum, is het op basis daarvan mogelijk om exact de datum van de bevruchting uit te rekenen? Of kan dat twee weken afwijken door hoe het kind groeit of de menstruatiecyclus, die is bij haar onregelmatig. Tot op hoeveel dagen is terugrekenen op basis van de uitrekendatum nauwkeurig?

Leuk om te lezen!