Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Moniek

forum zwanger profiel

Moniek   vriendin


   •   31 blogs geschreven

Ik ben 26 jaar oud, bijna afgestudeerd aan de pabo en op 8 september 2017 getrouwd met Jurgen, de man waarmee ik al sinds mijn 16e een relatie heb. Sinds 17 april 2019 trotse ouders van Naud! Wij hebben nog een hond, Dara van 4 jaar. 2019 is een jaar van vele positieve veranderingen. We zijn op 6 april verhuisd naar onze eerste koopwoning in Hasselt, Jurgen is begonnen met werken bij zijn vader in het bedrijf, we zijn ouders geworden en ik ben aan het afstuderen! We zijn positief en creatief en komen er samen wel :)

Kinderen van Moniek

baby

Naud zoon van Moniek is geboren op woensdag 17 april 2019

Lees de blogs geschreven door Moniek

Ons avontuur gaat beginnen - in verwachting

1. Ons avontuur gaat beginnen - in verwachting
Al snel daarna voelde ik dingen veranderen, mijn borsten waren ontzettend gevoelig, ik was al een paar dagen misselijk en er voelde iets anders. De eerste test was negatief...

Ik kan mijn mond niet houden - Het grote nieuws vertellen

2. Ik kan mijn mond niet houden - Het grote nieuws vertellen
We lieten het filmpje zien en ik was stiekem aan het filmen. Ze waren even stil en het moest even landen, toen al heel gauw blijdschap en felicitaties en waren ze echt enorm verrast.

Niet mijn beste week - blog Moniek

3. Niet mijn beste week - blog Moniek
De misselijkheid is alsmaar erger geworden, ik word er even niet goed van en we zijn nog maar net begonnen. Ik had de zwangerschap altijd wel anders voorgesteld, haha fout gedacht.

Ik ben alweer 8 weken zwanger van onze lieve Calimero

4. Ik ben alweer 8 weken zwanger van onze lieve Calimero
We zagen je hartje kloppen, het begin van de navelstreng en de vorm van je hoofdje. Wat was dit een bijzonder gevoel! Ik kijk nu al de hele dag naar de echo-foto.

Zwangerschap en afstuderen valt mij wel zwaar af en toe

5. Zwangerschap en afstuderen valt mij wel zwaar af en toe
Als ik de stage maar met een voldoende kan afronden, de rest komt ook wel. Ik probeer mijn rust te nemen en een planning te maken voor mezelf. Het is belangrijk nu dat ik het overzicht

Ik blijf maar naar je kijken, onze lieve kleine Calimero

6. Ik blijf maar naar je kijken, onze lieve kleine Calimero
Deze week hadden we de termijnecho! We konden onze kleine Calimero zien via een buikecho. Calimero lag er heerlijk knus bij in een hoekje. Het hoofdje, neusje en kaak kon je goed zien.

Het eerste trimester zit erop en mijn eerste buikfoto

7. Het eerste trimester zit erop en mijn eerste buikfoto
We hebben deze week voor het eerst een babybuik-foto gemaakt. Papa Jurgen begint al wat weerstand te voelen van de babybuik bij het geven van een knuffel.

De drukste tijd van het jaar zwanger zijn is even afzien

8. De drukste tijd van het jaar zwanger zijn is even afzien
We zijn alweer aangekomen bij mijn 16e week. De tijd vliegt voorbij en wat is het ontzettend druk! Wat heb ik een pijn aan mijn rug. Op naar de bekkenfysiotherapeut bekkeninstabiliteit.

Buikje is nu wel goed zichtbaar met 4 maanden zwanger

9. Buikje is nu wel goed zichtbaar met 4 maanden zwanger
Het buikje begint nu echt wel steeds meer zichtbaar te worden. Ik heb het aan de kinderen van groep 1/2 op stage verteld en wat een fantastische reactie! Ogen werden groot, mond open en

Happy Holidays! We zijn op de helft van de zwangerschap

10. Happy Holidays! We zijn op de helft van de zwangerschap
Happy Holidays! We zijn alweer 20 weken zwanger (we zijn op de helft!!) en wat gaat het de laatste weken goed! Ik heb net voor de kerstvakantie mijn stage afgerond, dus nu rust en vrij!

Zwangerschap en kwaaltjes blog Moniek

11. Zwangerschap en kwaaltjes blog Moniek
Zwanger zijn is fantastisch, maar het is niet altijd even fijn. Die kwaaltjes, ja die horen er nu eenmaal bij en het is voor een goed doel, maar even prettig is het niet altijd.

Zwangerschapsyoga - Adem in, adem uit, laat het gaan

12. Zwangerschapsyoga - Adem in, adem uit, laat het gaan
Om tijd en rust voor mezelf te creeren ben ik begonnen met zwangerschapsyoga. Iedere zaterdagochtend begin ik de dag eerst met yoga samen met andere zwangere vrouwen. Ik moet zeggen dat

Negenmaandenbeurs en 7 maanden zwanger

13. Negenmaandenbeurs en 7 maanden zwanger
Aangekomen in mijn laatste trimester! Ik tel de weken af tot we de kleine gaan ontmoeten. Het is nog steeds een dwarsliggertje en flink actief. Baby schopt en doet in mijn buik.

Wat zijn onze wensen en keuzes en een onverwachte situatie

14. Wat zijn onze wensen en keuzes en een onverwachte situatie
De 30 weken voorbij! Wauw, het komt nu steeds dichterbij en echt aftellen! Nadenken over de bevalling en daarbij het geboorteplan schrijven. Ik had geen idee wat ik erin moest zetten en

Uitslag onderzoek zwangerschapscholestase

15. Uitslag onderzoek zwangerschapscholestase
Laat ik allereerst mijn blog beginnen met GOED nieuws! De uitslag van de zwangerschapscholestase test was positief en ik heb het niet! Ook al gingen we er zelf ook niet vanuit dat het w

Een surprise babyshower, wat een fantastische dag

16. Een surprise babyshower, wat een fantastische dag
Ik deed voorzichtig de deur naar de woonkamer open en tot mijn grote verbazing was de woonkamer verbouwd, versierd en zat het vol met lieve vriendinnen en familie! VERRASSING klonk het!

Een druk weekje - Doei Arnhem Hallo Hasselt

17. Een druk weekje - Doei Arnhem Hallo Hasselt
Voor de zwangerschapsshoot hebben we binnen wat fotos gemaakt in lingerie en daarna zijn we naar een prachtig stukje natuur in Velp geweest voor de buitenfotos. Het resultaat is ...

De kleine wilde al komen met 34 weken

18. De kleine wilde al komen met 34 weken
Weeenremmers en longrijping prik met 34 weken zwanger... ze moet nog even blijven zitten. Het is nog te vroeg. Ik stel de bevalling liever nog even uit.

Daar was je dan na 36 weken - welkom lieve Naud

19. Daar was je dan na 36 weken - welkom lieve Naud
Na de weeenremmers in week 34 heb je nog 2 weken lang gewacht, maar toen vond je het toch echt wel genoeg. Je was er klaar voor en niets hield je meer tegen om te komen!

De eerste weken met ons mannetje Naud

20. De eerste weken met ons mannetje Naud
Heel gek hoe snel je gewend raakt aan de kleine in je armen en geen dikke buik meer. De afgelopen weken gingen met ups en downs, zoals dat gaat met iets nieuws. Alles moet je leren.

Problemen met borstvoeding bij overproductie moedermelk

21. Problemen met borstvoeding bij overproductie moedermelk
Thuis kreeg ik al gauw last van stuwing en dat was toch best wel pijnlijk. Mijn borsten bleven maar groeien en groeien, hallo hoe groot kunnen ze nog worden! Het was een dikke plakkaat.

Heerlijk kereltje van 8 weken oud heeft liesbreuk

22. Heerlijk kereltje van 8 weken oud heeft liesbreuk
Naud, onze baby, is 8 weken oud en heeft een liesbreuk. Ik ontdekte een kleine bult in zijn lies, meteen dacht ik het al. We kregen een verwijzing van de huisarts met een wachttijd.

Naud dapper en sterk

23. Naud dapper en sterk
Kanjer, dat ben je zeker! Je bent klein begonnen, maar wat word je toch al groot! Van 2570 gram bij de geboorte naar nu, 5060 gram gegroeid en je lacht heel wat af!

Wij vieren de liefde en zijn dankbaar voor ons grote geluk

24. Wij vieren de liefde en zijn dankbaar voor ons grote geluk
Vandaag is het feest, vandaag vieren wij de liefde! Vandaag, 8 september, is voor ons een speciale dag, ons jubileum, 2 jaar getrouwd! Daarnaast is het ook nog eens bijzonder omdat...

Fulltime mama en afstuderen

25. Fulltime mama en afstuderen
Dat afstuderen is wel een dingetje zeg. Het valt best wel tegen dat schrijven van een onderzoek. Niet echt mijn manier van schrijven, maar ja het moet wel. Dat allerlaatste stukje.

Naud voor het eerst ziek

26. Naud voor het eerst ziek
Normaal slaapt hij ongeveer klokje rond en nu was dat echt wel anders, even wennen dus. In de ochtend bij het verschonen zag ik dat zijn hele buik, oksels en liezen onder de vlekken zat

Verrassingsweekend Sauerland met baby

27. Verrassingsweekend Sauerland met baby
Het was een week met verschillende feestdagen. Op 17 oktober was Naud alweer 6 maanden oud, die dag heb ik het geboorteboek van Naud weer bekeken. Mooi moment om even bij stil te staan.

Bijzondere ontwikkelingen in een babyleven

28. Bijzondere ontwikkelingen in een babyleven
Met 6 maanden was het tijd voor een controle bij het consultatiebureau. Wij waren erg benieuwd naar je gewicht en lengte. Je doet het prima en groeit goed. Je pakte het speeltje aan.

Its a beautiful day - Eindelijk geen last van mijn bekken

29. Its a beautiful day - Eindelijk geen last van mijn bekken
It’s a beautiful day, the sun is shining, I feel good! Yes, eindelijk na ongeveer na een jaar kan ik zeggen dat de pijn zo goed als weg is. Geen last van mijn bekken. Enorme opluchting.

Mijlpalen en andere bijzondere momenten

30. Mijlpalen en andere bijzondere momenten
Het leek nog maar de dag van gisteren dat je in mijn armen werd gelegd, zo klein, zo kwetsbaar en klein. Nu zijn we 11 maanden verder, weeg je 11 kg en ben je volop aan het ontdekken.

Zware tijden voor mama

31. Zware tijden voor mama
Het leek zo goed te gaan, ik had sinds tijden weer geen pijn en voelde mij goed. Eindelijk was ik er vanaf, dacht ik… Voor de kerstvakantie had ik weer af en toe meer pijn, wat napijn.

Laat een berichtje achter voor Moniek

Even zin in iets leuks? Zoek een geboortekaartje uit

Welk geboortekaartje past het best bij de voornaam van je keuze? Bekijk de voorbeelden en ontdek het zelf!

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan