Forum over Bevalling

   Club    Forum zwangerschap    Forum Bevalling

Bevalling met overgewicht

Forum Bevalling Bevalling met overgewicht
Zwangerschapsforum voor vragen en praten over de Bevalling.

 • forum zwanger vriendin

  Bevalling met overgewicht - door Eef
  Prachtig om te lezen. Dit is net mijn verhaal, alhoewel er geen operatie team klaar stond. Ik heb ook morbide obesitas en ik ben nu zwanger van een tweede. Deze keer ga ik thuis bevallen na de perfecte bevalling de vorige keer. Als je (veel) te zwaar bent ga je niet gelijk dood. Natuurlijk is lichter zijn gezonder maar we hoeven niet gelijk onmenselijk te worden behandeld. Daarnaast als er ergens staat dat je ergens DUBBEL ZOVEEL kans op hebt, wat natuurlijk afschrikt, dan moet je je wel bedenken dubbel zoveel als wat? Als een normaal mens 0,15% kans heeft op iets, en jij 0,30%, is het dan realistisch om doodsangsten uit te slaan?
     

 • forum zwanger vriendin

  Bevalling met overgewicht - door D
  Sorry perongeluk op ! Gedrukt.. was uiteraard niet de bedoeling!!!
     

 • forum zwanger vriendin

  Bevalling met overgewicht - door Justjen
  Sorry hoor maar 214 kilo klinkt niet alleen veel maar is ook ontzettend veel. Of je nu grof gebouwd bent of niet. Dat is echt een rot excuus. Heel fijn dat de zwangerschap goed is verlopen, maar dat je met dat gewicht risico's loopt is gewoon duidelijk. En ja vrouwen moeten vooral niet gaan stressen als ze zwanger zijn en overgewicht hebben. Want stress is schadelijker dan overgewicht. Maar ga alsjeblieft je eigen gewicht niet vergoelijken.
     

 • forum zwanger profiel

  Bevalling met overgewicht - door Roosje
  Heb zelf ook een maatje meer maar mijn overgewicht was ook geen probleem met de zwangerschap of bevalling. 1ste wel ingeleid vanwege ietwat hoge bloeddruk. 2de geen enkele probleem en ook langer doorgelopen en gestript. Nu dus 2 gezonde kids hier rond lopen en ben er super blij mee dat ik het ook beide keren zelf heb gedaan. Onzin dus dat het kwaaltjes meebrengt met wat meer gewicht.
     

Forum Bevalling Bevalling met overgewicht

Reageer

Reageer op het onderwerp: Bevalling - Bevalling met overgewicht

Even zin in iets leuks? Zoek een geboortekaartje uit

Welk geboortekaartje past het best bij de voornaam van je keuze? Bekijk de voorbeelden en ontdek het zelf!

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan