Genieten tijdens je zwangerschap

   Shopgids    Zwanger en tijd voor jezelf    Lekker genieten!

Gelukkig ben je niet alleen maar bezig met je vragen en je onzekerheden. De negen maanden van je zwangerschap ben je een groot deel aan het fantaseren en genieten van het wonder dat in je groeit. Want wat een wonder is het toch, dat er in jou buik een nieuw mensje groeit. Als vrouw kun je je heel bijzonder en speciaal voelen tijdens je zwangerschap. Je bent je heel bewust van wat jouw lichaam allemaal kan en doet. Deze maanden zijn heel bijzonder. Je bent maar een paar keer in je leven zwanger. Probeer dus zo bewust mogelijk te genieten van deze tijd.

Esmeralda: "Ik wist gewoon zeker dat ik zwanger was. Ik weet precies op welke dag mijn kindje is verwerkt. Toen de test dan ook positief was, ben ik 9 maanden lang aan het genieten geweest van dat bijzondere gevoel een kindje in je buik te kunnen laten groeien. Alhoewel de halve wereldbevolking in staat is kinderen te krijgen, voelde ik me zo bevoorrecht en speciaal. Ik ben nog nooit zo blij geweest een vrouw te zijn."

Lekker genieten van het wonder in je buik

Geniet met volle teugen van deze bijzondere periode in je leven. Wat is er leuker dan lekker shoppen naar babykleertjes, knuffels en hebbedingetjes. Inspireer jezelf door alvast te fantaseren welke kleur de babykamer krijgt, een ontwerp voor die speciale kamer te maken en je te laten verwennen door je partner of vriendin. Samen met je partner fantaseren en op pad gaan voor de jullie baby brengt jullie nog dichter bij elkaar.

En ben je te moe of te misselijk om daadwerkelijk op pad te gaan. Een middagje surfen op het net brengt je langs vele leuke internetwinkels. Geniet ze!

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Lifestyle en shopgids

De leukste cadeautjes voor meisjes De leukste cadeautjes voor meisjes

Leuke cadeautjes voor meisjes
Blog: "Niet te geloven hoe snel de tijd gaat, want onze lieve kindervriend uit Spanje komt alweer bijna aan. Ieder jaar verheugen wij ons allemaal op de sinterklaas- en pietengekte. "

Prachtig persoonlijk sieraad voor de feestdagen Prachtig persoonlijk sieraad voor de feestdagen

Prachtig persoonlijk sieraad
Hoe mooi is het om de liefde voor je kind(eren) en man altijd dichtbij je te dragen! Deze feestdagen wil je een prachtig sieraad cadeau krijgen. En niet zomaar een sieraad...

Review Luvion Essential Limited beeldbabyfoon Review Luvion Essential Limited beeldbabyfoon

Review Luvion EssentialLimited
Blog: "Al met al verdient deze gave design Luvion Essential Limited beeldbabyfoon de goede reviews die je op internet kan lezen en de prijzen die het gewonnen heeft zijn terecht. Goede optie!"

Je reactie op Lekker genieten!

Alleen op de knop 'Bericht plaatsen' klikken als je zelf de volledige inhoud hebt geschreven en akkoord gaat met de richtlijnen.

Leuk om te lezen!