Voorwaarden winacties

   Shopgids    Lifestyle shopgids    Voorwaarden winacties   

De winacties van ikbenZwanger.com zijn erg populair. Bijna elke maand worden er bijzonder mooie prijzen weggegeven aan onze zwangeren.

Door deel te nemen aan een winactie ga je akkoord met onze voorwaarden.
De voorwaarden kunnen veranderen. Kijk daarom regelmatig op deze pagina.
Wij volgen de wettelijke gedragscode Klein promotioneel kansspel.

Meedoen

Meedoen is geheel vrijwillig. Om mee te kunnen doen met de winactie van deze maand dien je je in te schrijven voor de wekelijkse zwangerschapsupdate die je in je e-mail ontvangt. Deze mailing ontvang je op basis van je uitgerekende datum. Zodra je je uitgerekende datum weet, kan je hem invullen in je online profiel en als je dan aanvinkt dat je de zwangerschapsupdate wilt ontvangen, dan zal je deze rond negen uur 's ochtends wekelijks in je mail ontvangen.

In elke zwangerschapsupdate staat een link naar winactie de pagina. Klik je deze link aan, dan ding je mee naar de winactie van deze maand. Je kunt alleen meedoen aan de winactie van de huidige maand.

Alleen zwangeren woonachtig in Nederland of België mogen meedoen aan de winactie.

Personen onder de zestien jaar mogen zich alleen registreren met toestemming van hun ouders of voogd.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Uitschrijving deelname

Heb je je ingeschreven voor een winactie, maar besluit je om welke reden dan ook toch niet mee te doen? Gebruik dan het correspondentieadres hieronder en stuur ons een e-mail. Uitschrijven uit ons systeem kun je ook regelen via je Profiel pagina.

Privacy

Wij vinden privacy bijzonder belangrijk! Niets is zo hinderlijk als wanneer je gegevens doorverkocht worden. Deelneemsters aan de winacties hoeven niet te vrezen voor hun privacy. Er worden geen persoonsgegevens verstrekt aan onze partners (behalve van de winnares nodig voor het uitreiken van het kado). Alle informatie die we over je hebben blijft bij Family World en zodra je je uitschrijft uit ons register worden al je gegevens volledig verwijderd.

Winnares

Elke maand loten we een winnares uit alle deelneemsters. Deze winnares ontvangt van ons een e-mail met de vraag om haar adresgegevens. Deze adresgegevens sturen we door naar de adverteerder met de vraag om het kado aan haar op te sturen binnen twee weken. In de regel gebeurt dit dan ook. Wij zullen ons uiterste best doen om te zorgen dat je het kado ook ontvangt. Mocht er toch iets misgaan waardoor je het kado niet ontvangt, dan vervalt je recht op het kado. Voor eventuele zichtbare of onzichtbare gebreken of enige andere schade aan een kado is Family World en de adverteerder niet aansprakelijk. Indien het gewonnen kado bestaat uit toegangskaarten voor een concert, festival, film, sportwedstrijd of voor een ander evenement, kan bij afgelasting geen aanspraak worden gemaakt op enige vorm van compensatie. Een te winnen kado is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Het kado is evenmin inwisselbaar voor geld, goederen en/of diensten.

De winnares wordt met voornaam en woonplaats genoemd op de website op de winactie pagina. Mocht je toevallig ook dezelfde voornaam hebben, dat is leuk, maar daarmee kan je geen kado claimen.

Overmacht

We proberen elke maand te vullen met een leuke winactie. Soms komt het voor dat dit niet lukt doordat een adverteerder zich opeens terugtrekt. Hieraan kun je geen rechten ontlenen.

We kunnen niet garanderen dat onze site altijd online is. Mocht je hierdoor niet mee hebben kunnen doen, helaas. Volgende maand weer een nieuwe kans!

Aansprakelijkheid

Family World besteedt de grootst mogelijke zorg aan de organisatie van de winacties. Indien desondanks schade voortvloeit uit de deelname aan een actie, om welke reden of door welke oorzaak dan ook, wijst de Family World iedere aansprakelijkheid ter zake af. Daarnaast is de Family World niet verantwoordelijk voor gebreken aan prijzen noch voor eventuele schade bij de levering (verzending) van prijzen. De Family World behoudt zich het recht voor een actie vroegtijdig te beëindigen. Dit zal alsdan publiekelijk bekend worden gemaakt. Eventuele druk-, spel-, zet- of andere vergelijkbare fouten in door Family World openbaar gemaakt materiaal, van welke aard dan ook, kunnen Family World niet worden tegengeworpen en kunnen op geen enkele wijze een verplichting voor Family World in het leven roepen.

Laatst gewijzigd 9 juni 2017.

Vragen en klachten kunnen worden gemaild naar ons .

Artikel gelezen en nu?

  1. Word vriendin! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie hieronder

Lifestyle en shopgids

Kiezen van de beste kinderwagen Kiezen van de beste kinderwagen

Kiezen van de beste kinderwagen
Hier volgen een aantal tips van ervaren moeders om de juiste beste kinderwagen te kiezen voor jouw situatie. Wij geven tips waar je op let bij het kopen van een kinderwagen.

Heerlijk genieten van mijn zwangerschap Heerlijk genieten van mijn zwangerschap

Heerlijk genieten van mijn zwangerschap
Blog: "Zwanger zijn vond ik heerlijk. Het verliep ook allemaal perfect, ik voelde me fit, mooi en gelukkig met mijn perfecte buikje. Eén keer per week ging ik naar een yogales."

Babykleding en knuffel met eigen naam erop, zo lief Babykleding en knuffel met eigen naam erop, zo lief

Babykleding en knuffel met eigen naam erop, zo lief
Blog: "Ze kent nu haar eigen naam en merkt het verschil tussen spullen die van haar zijn en van ons. Dus leek het ons een leuk idee om iets te hebben met Yules eigen naam erop. Echt van haar."

Je reactie op Voorwaarden winacties

Alleen op de knop 'Bericht plaatsen' klikken als je zelf de volledige inhoud hebt geschreven en akkoord gaat met de richtlijnen.

Lees de reacties van anderen en praat mee!

forum voor zwangere vrouwen

Onderwerp: Voorwaarden winacties
Mary-Jane
Ik wil hem zo graag winnen!!

Leuk om te lezen!