Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Nieuw lid

Nieuw lid   vriendin


Lees de berichten van Nieuw lid

Onderwerp:  Zwangerschap - 6 weken zwanger

Heel erg moe, ben 4 maanden geleden bevallen van een dochtertje en was dus nog bezig met afname van hormone daar kwam bij nacht zweten etc en nu. sinds 6 weken zwanger gaan de hormone weer omhoog en is mijn lichaam erg in de war slaap slecht, alles doet pijn misselijk chagerijnig, en daarbij komt natuurljik ook dat ik de zorg voor me dochtertje heb. elk 3 uur wakker worden taarwijl mijn lichaam echt rust wil ik ben 23 jaar en vindt het erg moeilijk hoe ik hiermee moet omgaan, iemand hier ervaring mee ? tips etc xx

Onderwerp:  Zwangerschap - 35 weken zwanger

Dit is mijn eerste zwangerschap & ben nu 35 weken & 3 dagen zwanger. De laatste week heb ik erg veel last van voorweeën & pijnlijke harde buiken...Daarnaast veel hoofdpijn en totaal futloos... Advies van m'n verloskundige was dat ik het rustig aan moet doen. ( wat ik al doe, want alles is me te veel ) Ook slaap ik snachts onwijs slecht door het vele plassen & de pijn van onder. ( daarmee bedoel ik : de pijnlijke harde buiken &menstruatiepijn ) Ik hoop niet dat ik het zo 42 weken lang moet vol houden. Ik wil echt niet klagen, maar voel me gewoon niet mezelf. M'n verloskundige doet er wat luchtig over. Ik twijfel dan gelijk een soort van aan mezelf. Zo had ik m'n laatste weken wel anders voorgesteld.. Voelen jullie je ook zo? En hoort dat allemaal bij de laatste loodjes? Uitgerekend 10 September 2016 Zwanger van ons eerste kindje Babygirl on the way????

Onderwerp:  Zwangerschap - 2e week na bevruchting

Hallo, Ik ben nu iets meer dan twee weken over tijd. Ik heb drie keer een zwangerschapstest gedaan. Twee dagen voor de verwachte menstruatie heb ik een test gedaan, die was negatief. Vervolgens heb ik drie dagen na de verwachte menstruatie een test gedaan, die was ook negatief. De laatste test heb ik zeven dagen na de verwachte mensturatie gedaan. Ook die was negatief. Nu ben ik wel erg door de war en het is echt niet fijn om geen duidelijk antwoord te hebben. Kan het zo zijn dat je, ondanks wel zwanger te zijn, een negatieve test hebt?? Ik heb ongeveer 1 week lang last gehad van gevoelige borsten en tepels, mijn onderbuik was erg opgezet, rommelende darmen en pijn alsof ik ongesteld moest worden. Ook had ik af en toe krampen en steken. Het lijkt dus eigenlijk ook op een beginnend menstruatie, ik dacht dus ook dat die eraan kwam. Maar tot op de dag van vandaag, 2 weken later, nog steeds niks te bekennen. De symptomen zijn ook grotendeels weg. Heb alleen nog last van krampen en steken aan de zijkanten in me onderbuik en ben sinds gisteren wel degelijk misselijk. Dit is echt frusterend. Maar kan het dus zijn dat ik toch zwanger ben terwijl de testen negatief aangeven? Ik ben 25 jaar en heb tot nu toe aaaltijd een cyclus gehad van 28 tot 30 dagen. Nu heeft de cyclus 45 dagen geduurd! Alvast bedankt voor jullie reacties.

Onderwerp:  Zwangerschap - 2e week na bevruchting

Hallo, Ik ben nu iets meer dan twee weken over tijd. Ik heb drie keer een zwangerschapstest gedaan. Twee dagen voor de verwachte menstruatie heb ik een test gedaan, die was negatief. Vervolgens heb ik drie dagen na de verwachte menstruatie een test gedaan, die was ook negatief. De laatste test heb ik zeven dagen na de verwachte mensturatie gedaan. Ook die was negatief. Nu ben ik wel erg door de war en het is echt niet fijn om geen duidelijk antwoord te hebben. Kan het zo zijn dat je, ondanks wel zwanger te zijn, een negatieve test krijgt?? Ik heb ongeveer 1 week lang last gehad van gevoelige borsten en tepels, mijn onderbuik was erg opgezet, rommelende darmen en pijn alsof ik ongesteld moest worden. Ook had ik af en toe krampen en steken. Het lijkt dus eigenlijk ook op een beginnend menstruatie, ik dacht dus ook dat die eraan kwam. Maar tot op de dag van vandaag, 2 weken later, nog steeds niks te bekennen. De symptomen zijn ook grotendeels weg. Heb alleen nog last van krampen en steken aan de zijkant van me onderbuik en ben sinds gisteren wel degelijk misselijk. Dit is echt frusterend. Maar kan het dus zijn dat ik toch zwanger ben terwijl de testen negatief aangeven? Ik ben 25 jaar en heb normaal altijd een cyclus van 28 tot 30 dagen. De cyclus heeft nu 45 dagen geduurd. Alvast bedankt voor jullie reactie! (Ik heb opheldering nodig)

Onderwerp:  Zwangerschap - 30 weken zwanger

Pffff dat schoppen is wel een fijn gevoel als ze het overdag doet maar ze doet het sinds een week of twee ook 's avonds :(

hartcoherentie

Laat een berichtje achter voor Nieuw lid

Zin in iets leuks? Zoek een geboortekaartje uit

Ontdek het leukste geboortekaartje voor jou!

Gratis producten meer

Zwanger? Vraag gratis de blije doos aan
Zwanger? Vraag gratis de blije doos aan
Zwanger? Vraag gratis de blije doos aan
Zwanger? Vraag gratis de blije doos aan
Gratis Zwanger- en Babybox aanvragen
Gratis Zwanger- en Babybox aanvragen

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan