Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Nieuw lid

Nieuw lid   vriendin


Lees de berichten van Nieuw lid

Onderwerp:  Zwangerschap - 6 weken zwanger

Heel erg moe, ben 4 maanden geleden bevallen van een dochtertje en was dus nog bezig met afname van hormone daar kwam bij nacht zweten etc en nu. sinds 6 weken zwanger gaan de hormone weer omhoog en is mijn lichaam erg in de war slaap slecht, alles doet pijn misselijk chagerijnig, en daarbij komt natuurljik ook dat ik de zorg voor me dochtertje heb. elk 3 uur wakker worden taarwijl mijn lichaam echt rust wil ik ben 23 jaar en vindt het erg moeilijk hoe ik hiermee moet omgaan, iemand hier ervaring mee ? tips etc xx

Onderwerp:  Zwangerschap - 35 weken zwanger

Dit is mijn eerste zwangerschap & ben nu 35 weken & 3 dagen zwanger. De laatste week heb ik erg veel last van voorweeën & pijnlijke harde buiken...Daarnaast veel hoofdpijn en totaal futloos... Advies van m'n verloskundige was dat ik het rustig aan moet doen. ( wat ik al doe, want alles is me te veel ) Ook slaap ik snachts onwijs slecht door het vele plassen & de pijn van onder. ( daarmee bedoel ik : de pijnlijke harde buiken &menstruatiepijn ) Ik hoop niet dat ik het zo 42 weken lang moet vol houden. Ik wil echt niet klagen, maar voel me gewoon niet mezelf. M'n verloskundige doet er wat luchtig over. Ik twijfel dan gelijk een soort van aan mezelf. Zo had ik m'n laatste weken wel anders voorgesteld.. Voelen jullie je ook zo? En hoort dat allemaal bij de laatste loodjes? Uitgerekend 10 September 2016 Zwanger van ons eerste kindje Babygirl on the way????

Onderwerp:  Zwangerschap - 2e week na bevruchting

Hallo, Ik ben nu iets meer dan twee weken over tijd. Ik heb drie keer een zwangerschapstest gedaan. Twee dagen voor de verwachte menstruatie heb ik een test gedaan, die was negatief. Vervolgens heb ik drie dagen na de verwachte menstruatie een test gedaan, die was ook negatief. De laatste test heb ik zeven dagen na de verwachte mensturatie gedaan. Ook die was negatief. Nu ben ik wel erg door de war en het is echt niet fijn om geen duidelijk antwoord te hebben. Kan het zo zijn dat je, ondanks wel zwanger te zijn, een negatieve test hebt?? Ik heb ongeveer 1 week lang last gehad van gevoelige borsten en tepels, mijn onderbuik was erg opgezet, rommelende darmen en pijn alsof ik ongesteld moest worden. Ook had ik af en toe krampen en steken. Het lijkt dus eigenlijk ook op een beginnend menstruatie, ik dacht dus ook dat die eraan kwam. Maar tot op de dag van vandaag, 2 weken later, nog steeds niks te bekennen. De symptomen zijn ook grotendeels weg. Heb alleen nog last van krampen en steken aan de zijkanten in me onderbuik en ben sinds gisteren wel degelijk misselijk. Dit is echt frusterend. Maar kan het dus zijn dat ik toch zwanger ben terwijl de testen negatief aangeven? Ik ben 25 jaar en heb tot nu toe aaaltijd een cyclus gehad van 28 tot 30 dagen. Nu heeft de cyclus 45 dagen geduurd! Alvast bedankt voor jullie reacties.

Onderwerp:  Zwangerschap - 2e week na bevruchting

Hallo, Ik ben nu iets meer dan twee weken over tijd. Ik heb drie keer een zwangerschapstest gedaan. Twee dagen voor de verwachte menstruatie heb ik een test gedaan, die was negatief. Vervolgens heb ik drie dagen na de verwachte menstruatie een test gedaan, die was ook negatief. De laatste test heb ik zeven dagen na de verwachte mensturatie gedaan. Ook die was negatief. Nu ben ik wel erg door de war en het is echt niet fijn om geen duidelijk antwoord te hebben. Kan het zo zijn dat je, ondanks wel zwanger te zijn, een negatieve test krijgt?? Ik heb ongeveer 1 week lang last gehad van gevoelige borsten en tepels, mijn onderbuik was erg opgezet, rommelende darmen en pijn alsof ik ongesteld moest worden. Ook had ik af en toe krampen en steken. Het lijkt dus eigenlijk ook op een beginnend menstruatie, ik dacht dus ook dat die eraan kwam. Maar tot op de dag van vandaag, 2 weken later, nog steeds niks te bekennen. De symptomen zijn ook grotendeels weg. Heb alleen nog last van krampen en steken aan de zijkant van me onderbuik en ben sinds gisteren wel degelijk misselijk. Dit is echt frusterend. Maar kan het dus zijn dat ik toch zwanger ben terwijl de testen negatief aangeven? Ik ben 25 jaar en heb normaal altijd een cyclus van 28 tot 30 dagen. De cyclus heeft nu 45 dagen geduurd. Alvast bedankt voor jullie reactie! (Ik heb opheldering nodig)

Onderwerp:  Zwangerschap - 30 weken zwanger

Pffff dat schoppen is wel een fijn gevoel als ze het overdag doet maar ze doet het sinds een week of twee ook 's avonds :(

Laat een berichtje achter voor Nieuw lid

Artikel gelezen en nu?

  1. Word vriendin! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie hieronder

Blogs over zwangerschap

In Duitsland gaat alles goed met Firefly in week 23 In Duitsland gaat alles goed met Firefly in week 23

In Duitsland gaat alles goed met Firefly in week 23
Blog: "Eind 23e week alweer. Het is alsof het steeds mooier wordt. Althans zo voel ik het. Ik kan bijna de wekker erop gelijk zetten wanneer ik de kleine kan voelen."

Zwanger naar het pretpark en een mislukte NIPT test Zwanger naar het pretpark en een mislukte NIPT test

Zwanger naar het pretpark en een mislukte NIPT test
Blog: "De NIPT test is mislukt! Hoe kan dat? Hoe kunnen zulke testen mislukken? Ik dacht net dat de NIPT betrouwbaarder was, dat is toch wat ze me hebben verteld."

Uitgaan als zwangere, kan dat wel? Uitgaan als zwangere, kan dat wel?

1   Uitgaan als zwangere, kan dat wel?
Blog: "Ben ik wel een goede moeder als ik gewoon nog uitga? Is het niet te zwaar of lawaaiig? Is uitgaan eigenlijk wel leuk als iedereen lekker aan de rosé zit en ik aan mijn frisje? En ga zo "

Leuk om te lezen!