Forum over Zwangerschap

   Club    Forum zwangerschap    Forum Zwangerschap

2e week na bevruchting

Forum Zwangerschap 2e week na bevruchting
Zwangerschapsforum voor vragen en praten over je Zwangerschap.

 • forum zwanger vriendin

  2e week na bevruchting - door Cgdn - 27d
  Hoihoi! Nou, echt alles wat jij nu beschrijft heb ik nu! Alles komt overeen.. Heb je misschien al meer antwoord hierop?? 2 weken geleden precies zo ongesteld geweest!
     

 • forum zwanger profiel

  2e week na bevruchting Ben ik nou zwanger of niet? - door Nova_ - voelt zich normaal
  Hoi allemaal! Ik zit met een twijfelmoment, wat denken jullie? Ik ben zondag 24 juni plotseling ongesteld geworden terwijl ik normaal gesproken altijd wel een regelmatige cyclus heb. Ik had altijd mijn laatste pil op zondag en werd dan op woensdag of donderdag ongesteld.. Nu dus ineens zondag al een week voor dat ik het zou moeten worden.. Het bloeden was ook niet veel en heeft ongeveer 5 dagen geduurd. Ik had al wel een paar keer gemeenschap gehad met mijn vriend terwijl ik nog niet aan mijn nieuwe pil strip was begonnen want daar begin ik altijd pas de volgende maandag weer mee.. Ik heb dus nu sinds mijn laatste menstruatie heel veel krampen in mijn onderbuik, soort menstruatie gevoel terwijl ik niet ongesteld ben, ik ben super veel moe, plas ineens veel en heb enorme vreet buien.. Ik voel bijna aan alles dat ik zwanger ben, ik heb al een dochter van 2 jaar oud en daar voelde ik mij ook zo in het begin.. Wat denken jullie? Ik moet pas over 1,5 week weer ongesteld worden, dus nu een test doen heeft geen zin.. Het is eigenlijk niet gepland, maar wel echt welkom als het wel zo is.. ik ben echt zo zenuwachtig en benieuwd of ik nou wel of niet zwanger ben nu.. Helemaal nu ik zelf echt denk dat het zo is ben ik misschien ook bang hoe ik me voel als het toch niet zo is straks...
     

 • forum zwanger vriendin

  2e week na bevruchting - door JaniceEVE - voelt zich zeer goed
  Hallo! Ik ben nieuw hier...en heb gelijk een vraag ???? ik heb vandaag op 13 DPO een kruidvat test gedaan....daar is een heel licht 2de streepje op verschenen....maar is dat niet te licht voor 13 DPO? Weet niet of ik hier ook een foto kan plaatsen? Nou ja, ik hoor het wel! Alvast bedankt! Groetjes Janice EVE
  3   

 • forum zwanger vriendin

  2e week na bevruchting - door XOXO - voelt zich goed
  Hoi allemaal. Ik ben nieuw hier en wil graag even mn verhaal kwijt. Ik ben al 1,5 jaar gestopt met de pil en heb sinds een halfjaar een regelmatige cyclus van 28 dagen. Nu heb ik de afgelopen twee maanden gehad dat ik telkens dacht zwanger te zijn, omdat ik 2x een week overtijd ben geweest. Echter waren de testen negatief en werd ik ongesteld.. De maand heb ik echter veel meer/andere symptomen dan de vorige maanden.. Ik ben nu 5/7 dagen overtijd (ligt eraan of ik reken vanaf de eerste druppel of veel ongi) en heb hele pijnlijke borsten, veel plassen en veel buikpijn en rommelende darmen. Ik heb nog nooit pijnlijke borsten gehad.. Zou het dan toch? Wat denken jullie.. Ik durf niet te testen, bang voor teleurstelling.. Groetjes!
     

 • forum zwanger vriendin

  2e week na bevruchting - door Amel - voelt zich zeer goed
  Hi meiden, ik ben nieuw op dit forum en wil graag mijn vraag bij jullie stellen. Wij zijn 6 rondes bezig om zwanger te worden, ook hebben wij al 2 kids. Elke maand heb ik rond mijn ovu pijnlijke borsten, dit trekt na een paar dagen weer weg, net voor mijn nod krijg ik opnieuw gevoelige borsten. Zouden mijn borsten gevoelig moeten blijven of is het normaal dat dit na de ovu weg trekt als je wel zwanger bent? Ik ben totaal vergeten hoe het was bij mij eerdere zwangerschappen. Ik zou graag willen weten hoe dit bij jullie gaat? Liefs Amel
     

 • forum zwanger vriendin

  2e week na bevruchting - door Hello - voelt zich goed
  Hi dames. Ik heb een aantal dingen waardoor ik denk dat ik zwanger ben, dus wil ik vragen of jullie de volgende dingen herkennen. Tijdens mijn ovulatie seks gehad met mijn vriend. Nu zou ik zaterdag of gister ongesteld zijn geworden. Heb wel telkens van die krampen maar er komt niets. Er zat zaterdagochtend bloed op de wc bril, wat natuurlijk niet van mijn vriend is, maar verder geen bloed gezien. Weet ook nog steeds niet hoe en waar dat nou opeens vandaan kwam. Daarnaast heb ik dagen hoofdpijn gehad en heb ik een week hele erge stemmingswisselingen gehad. Voelde me heel oppervlakkig en raar, vond het lekker om alleen te zijn. Als ik bij mn vriend was, vond ik het ook goed maar geen behoefte aan seks, of knuffelen. Dit is nu overigens weer over. Daarbij zijn mn darmen van slag. Normaal kan ik dagen verstopt zitten en nu heb ik de afgelopen drie dagen een paar x “de grote boodschap” gedaan. Nu vraag ik me dus af, wie heeft dit ook (gehad)? Liefs!
     

 • forum zwanger vriendin

  2e week na bevruchting - door Ben ik zwanger?
  Hi dames, Ik hoor nu eigenlijk sinds zaterdag of gister ongesteld te zijn. Nu heb ik elke keer van die ongsteldheidskrampen maar word niet ongesteld. Daarnaast zat er zaterdagochtend bloed op de wc-bril en een druppel op de grond. Ik sliep bij mijn vriend dus van hem kan het niet zijn, verder geen bloed of iets gehad. Mn reukvermogen lijkt opeens veel sterker, heel apart. Daarnaast is de afscheiding die ik nu heb een stuk dikker dan normaal romd deze tijd. Ook had een week tussen ovulatie en nu dat ik stemmingswisselingen had (vond het prima om met mn vriend maar ook lekker om alleen te zijn, geen behoefte aan seks en voelde me beetje raar/oppervlakkig. Iemand die ervaring heeft met dit soort verschijnselen?
     

 • forum zwanger vriendin

  2e week na bevruchting - door Simone - voelt zich zeer goed
  Hoi allemaal. Ik heb vanochtend een test gedaan en ik ben zwanger!! Zo blij. Nu wil ik eigenlijk gaan betekenen hoelang ik al zwanger ben. Ik ben hier allemaal nog nieuw in en ik snap het niet helemaal. Mijn cyclussen waren vaak onregelmatig. De ene maand 35 dagen en de maand erna wel 48. 15 maart was de eerste dag van mijn laatste menstruatie en die cyclus was 48 dagen. Ik vul het op bepaalde websites in maar ik krijg overal wat anders. Ik weet nu niet wat ik moet geloven. Weten jullie raad? Liefs Simone
     

 • forum zwanger vriendin

  2e week na bevruchting - door Saskia - voelt zich zeer goed
  Ik zou graag weten als er onder jullie zijn die bevallen in Sint-Trudo ziekenhuis Sint-Truiden. Al iemand ervaring met Dr. Knaepen?
     

 • forum zwanger vriendin

  2e week na bevruchting - door AJC - voelt zich normaal
  Ik ben 23maart gestopt met mij pil voor mijn menstruatie, maar ben 26maart terug gestart met een nieuwe reeks waardoor mijn menstruatie dus weg bleef, en 30maart had ik dus wat liggen rommelen. Waardoor ik een paar dagen later pijn kreeg in mijn borsten en al tegen bepaalde geuren niet meer kon en echt ongemakkelijk werd. Een week later had ik een test gedaan met streepjes ma die bleek negatief, of dat denk ik toch want ik heb deze namelijk weggegooid. Erna kreeg ik gewoon mijn menstruatie of dat denk ik toch, het was extreem veel minder dan anders, normaal verlies ik van 1 maand al veel bloed laat staan van 2maanden dan, normaal moet ik snachts grote maandverbanden inleggen en nu kon ik gewoon de normale gebruiken met resultaat dat er geen bloed inzat. En overdag was het ook maar heel weinig en veel korter dan anders maar 3 dagen terwijl ik normaal 5-6dagen heb. Ik ben ook aangekomen en moet enorm veel plassen en heb altijd honger. Dus heb ik deze avond een nieuwe test gedaan en deze bleek weer negatief te zijn deze keer was het een digitale clearblue test. Ik weet het niet meer moet ik een nieuwe test proberen in de ochtend of zal het niets zijn? Zijn er mensen die dit ook hebben meegemaakt? Of zijn er mensen die mij raad kunnen geven?
     

Forum Zwangerschap 2e week na bevruchting

Reageer

Je reactie op het onderwerp: Zwangerschap - 2e week na bevruchting

Artikel gelezen en nu?

 1. Word vriendin! Meld je aan
 2. Geef je reactie op dit artikel
 3. Deel via Facebook of Whatsapp
 4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie hieronder

Blogs over zwangerschap

Ziekenhuis controle en intake kraamzorg Ziekenhuis controle en intake kraamzorg

Ziekenhuis controle en intake kraamzorg
Blog: "Ze legde uit welke taken de kraamzorg van de ouders overneemt. Van huishoudelijke taken tot het maken van een ontbijtje voor zowel moeder als vader. Prioriteit is echter moeder en kind."

Zwanger op Curacao is toch net even anders Zwanger op Curacao is toch net even anders

Zwanger op Curacao is toch net even anders
Blog: "Ik realiseerde me laatst dat sommigen van jullie geregeld even achter hun oren krabben als ze mijn komende blogs zullen lezen. Over de manier waarop dingen hier op Curaçao gaan."

Zwanger in 2017 Zwanger in 2017

Zwanger in 2017
Blog: "Ik wens alle mommys en mommys-to-be een geweldig en heel gelukkig 2017! Een jaar waarin je je buik nog verder zal zien groeien, net als je nieuwsgierigheid naar je baby."

Leuk om te lezen!