Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Altuntas

Altuntas   vriendin


Ik ben moeder van Elif Nisa en ben in bleide verwachting. Nog wel erg erg pril, namelijk 4 weken +4 dagen. Ik hoop dat alles voorspoedig mag verlopen en dat ik in januari mijn tweede wondertje gezond in mijn armen mag nemen. Mijn wens dat er ongeveer anderhalf jaar tussen mijn twee kinderen zou gaan zitten komt zo ook in vervulling. Het zwanger raken ging dit keer heel vlot. Gelijk de eerst maand raak hihi. Ik ben erg gelukkig en wens iedereen een kind die een kinderwens heeft. Greetz mama en mama to be

Lees de berichten van Altuntas

Onderwerp:  Zwangerschap - 2e week na bevruchting

Hoi Hello, Allemaal zo herkenbaar! Ik ben nu zwanger 4 weken en 4 dagen en ik heb precies dezelfde verschijnselen. Ik heb alleen geen bloed gehad, ja een klein beetje heel licht roze veegje gehad. Ik hoop voor jou dat je zwanger bent. Ik heb twee early testen van de action gedaan en beide positief. Let me know. Groetjes

Onderwerp:  Zwangerschap - Test Eet jij gezond?

Wij konden niet wachten tot de 20 weken echo!! Dan maar een geslachtsbepalingsecho laten doen. Het is een meisje ????????!!!

Laat een berichtje achter voor Altuntas

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Blogs over zwangerschap

Met hoge koorts in het ziekenhuis Met hoge koorts in het ziekenhuis

Hoge koorts ziekenhuis
Blog: "Ik hoopte dat de doktoren gisteren aan de hand van een urinekweek kon zien waar de koorts vandaan komt. Als de artsen maar weten waar het vandaan komt, dan kan ik antibiotica krijgen in"

Knie blauw met mooie rode plek in het midden Knie blauw met mooie rode plek in het midden

Vallen en stoer doen
Blog: "Op handen en knieen zit ik te kermen. Gaat het? vraagt de makelaar ongemakkelijk. NEE!!! schreeuwt de stem in mijn hoofd. Ja hoor ik sta zo weer op, zegt de stem uit mijn mond zachtjes."

Dromen over ons kindje, ik kijk er zo naar uit! Dromen over ons kindje, ik kijk er zo naar uit!

Dromen over ons kindje
Blog: "Ik heb overal zin in en ik kijk er zo naar uit, op de bevalling na, eerlijk gezegd. Bang voor de pijn, maar ook voor hoelang het zal duren en hoelang we moeten wachten."

Leuk om te lezen!