Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Annes dagboek

forum zwanger profiel

Annes dagboek   vriendin


Dagelijks werk ik al pedagogisch medewerkster met jonge kinderen. Mijn vriend vindt het geweldig om een dagje met kleine kinderen opstap te gaan. En wat zouden we het leuk vinden om binnenkort een gezinnetje te worden...

Lees de berichten van Annes dagboek

Onderwerp:  Zwangerschap - 5 weken zwanger - Ik wist het..!

Zondag's zou mijn menstruatie zoals iedere maand weer beginnen, maar de week voorafgaand was anders dan andere maanden. Ik wou graag de test doen en stelde dit voor aan mijn vriend, waarop hij reageerde: ''wacht nog even deze week af, misschien komt het nog gewoon en anders testen we zaterdag''. *oke,zucht* Maandag: nog geen komst van het maandelijks-gebeuren .... Dinsdag: de hele dag....nog ... steeds....niets..... ik weet voldoende, maar durf het niet te geloven.Die dinsdagavond kwam ik thuis en zei direct bij binnenkomst: ''Sorry schat ik kan niet meer wachten ik ga NU testen!'' Op van de zenuwen plaste ik over de strip en legde hem gauw aan de kant... wil ik het weten? Ja! En ja eigenlijk weet ik het al... en ... ja .... ja echt...het wel kende streepje kwam al snel te voorschijn. OMG! Zó veel zenuwen, zó veel vragen en zo'n bizar gevoel... alles zal vanaf nu anders zijn Ik ga mama worden. En je bent meer dan welkom kleine uk!rnrnDie nacht en dag na deze bijzondere uitslag was ik op van de zenuwen, er ging van alles door mijn hoofd. Ik deed mijn best om gefocust te blijven op mijn werk, maar elke minuut ging er van alles door mijn hoofd wat was er allemaal gaande in mijn lijf? Hoe zou het gaan met het kleine wezentje daar midden in mijn buik... 's Avonds thuis hebben we nogmaals een test gedaan, deze keer één met een tijdsindicatie.. zwanger.. 2-3 weken... oke oke.. het is echt, het is pril... De volgende dag waren alle zenuwen en vragen uiteraard nog steeds aanwezig. Laat ik dan nu maar naar de verloskundige bellen. Hallo? Ik heb een positieve test gedaan, kunnen we een afspraak plannen? Een aantal vragen volgden en de afspraak werd over 2,5 week gepland. Dat word wachten... en dat duurt lang. Zeker nu we het nog ons geheimpje willen laten, wij&kleine uk.

Advertentie

Lees de blogs geschreven door Annes dagboek

Deze keer gaat de zwangerschap goed

Deze keer gaat de zwangerschap goed
We zijn inmiddels een maandje zwanger. Ik merk aan kleine dingetjes dat dit anders is dan de vorige keer. Ondanks dat ik het extra spannend vind, heb ik er deze keer wel het vertrouwen.

Een onverwachte miskraam

Een onverwachte miskraam
We barsten in tranen uit. Zo onwerkelijk de positieve test was, nog onwerkelijker is het nieuws dat de zwangerschap zich aan het afbreken is. Leeg van binnen stap ik toch maar in bed.

3 weken zwanger, ik wist het: ik ben zwanger

3 weken zwanger, ik wist het: ik ben zwanger
Het welbekende streepje kwam al snel te voorschijn. OMG! Zo veel zenuwen, zo veel vragen en zo'n bizar gevoel... alles zal vanaf nu anders zijn, ik ga mama worden.

Laat een berichtje achter voor Annes dagboek

Artikel gelezen en nu?

Blogs over zwangerschap

Zwangerschap gaat nu heel snel

Zwangerschap gaat nu heel snel
Ik ben zo nieuwsgierig, mijn hersenen maken overuren met vragen zoals welke kleur kinderwagen wordt, hoe we de kinderkamer gaan inrichten, thema's etc.

Groep-B-streptokokken en bruiloft

Groep-B-streptokokken en bruiloft
Eenmaal thuis zoek ik op internet naar GBS. Het blijkt niet zo onschuldig als ik dacht en geschrokken lees ik verder. Aan het eind van de middag haal ik de tabletten op bij de apotheek.

Vlogger gezocht als gezicht van ikbenzwanger

Vlogger gezocht als gezicht van ikbenzwanger
Wil jij ook leren vloggen over je zwangerschap of baby? We helpen je beroemd te worden! Word jij hét gezicht van ikbenZwanger.com?

Toch nog een leuke kerst en jaarwisseling

Toch nog een leuke kerst en jaarwisseling
Dacht ik de vorige keer met 11 weken dat het langzaam beter ging, was dat helaas van korte duur. De ellende genaamd zwangerschapsmisselijkheid, ging gewoon weer verder. Na ruim 13 weken

Op buik gevallen met 25 weken zwangerschap

Op buik gevallen met 25 weken zwangerschap
Pats, boem, daar lag ik dan. Vooruit gestrekt op de vloer. Plat op mijn buik, mijn zwangere buik! En een verzameling geschrokken en bezorgde kinderen om me heen…

24 weken zwanger geboorte komt dichterbij

24 weken zwanger geboorte komt dichterbij
Wat gaat de tijd hard, alweer in week 24 aangeland! Dat betekent dat ik nu zes maanden zwanger ben. Het begint steeds meer vorm te krijgen, de buik en ook het toeleven naar de geboorte.

Please do not touch my belly | raak mijn zwangere buik niet

Please do not touch my belly | raak mijn zwangere buik niet
Dan opeens... raakt ze mijn buik aan, wrijft ze er overheen. Het is lief bedoeld, maar het liefst heb ik dat er niemand zomaar aan mijn zwangere buik zit.