Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Annes dagboek

forum zwanger profiel

Annes dagboek   vriendin


Dagelijks werk ik al pedagogisch medewerkster met jonge kinderen. Mijn vriend vindt het geweldig om een dagje met kleine kinderen opstap te gaan. En wat zouden we het leuk vinden om binnenkort een gezinnetje te worden...

Lees de berichten van Annes dagboek

Onderwerp:  Zwangerschap - 5 weken zwanger - Ik wist het..!

Zondag's zou mijn menstruatie zoals iedere maand weer beginnen, maar de week voorafgaand was anders dan andere maanden. Ik wou graag de test doen en stelde dit voor aan mijn vriend, waarop hij reageerde: ''wacht nog even deze week af, misschien komt het nog gewoon en anders testen we zaterdag''. *oke,zucht* Maandag: nog geen komst van het maandelijks-gebeuren .... Dinsdag: de hele dag....nog ... steeds....niets..... ik weet voldoende, maar durf het niet te geloven.Die dinsdagavond kwam ik thuis en zei direct bij binnenkomst: ''Sorry schat ik kan niet meer wachten ik ga NU testen!'' Op van de zenuwen plaste ik over de strip en legde hem gauw aan de kant... wil ik het weten? Ja! En ja eigenlijk weet ik het al... en ... ja .... ja echt...het wel kende streepje kwam al snel te voorschijn. OMG! Zó veel zenuwen, zó veel vragen en zo'n bizar gevoel... alles zal vanaf nu anders zijn Ik ga mama worden. En je bent meer dan welkom kleine uk!rnrnDie nacht en dag na deze bijzondere uitslag was ik op van de zenuwen, er ging van alles door mijn hoofd. Ik deed mijn best om gefocust te blijven op mijn werk, maar elke minuut ging er van alles door mijn hoofd wat was er allemaal gaande in mijn lijf? Hoe zou het gaan met het kleine wezentje daar midden in mijn buik... 's Avonds thuis hebben we nogmaals een test gedaan, deze keer één met een tijdsindicatie.. zwanger.. 2-3 weken... oke oke.. het is echt, het is pril... De volgende dag waren alle zenuwen en vragen uiteraard nog steeds aanwezig. Laat ik dan nu maar naar de verloskundige bellen. Hallo? Ik heb een positieve test gedaan, kunnen we een afspraak plannen? Een aantal vragen volgden en de afspraak werd over 2,5 week gepland. Dat word wachten... en dat duurt lang. Zeker nu we het nog ons geheimpje willen laten, wij&kleine uk.

Lees de blogs geschreven door Annes dagboek

3 weken zwanger, ik wist het: ik ben zwanger

1. 3 weken zwanger, ik wist het: ik ben zwanger
Het welbekende streepje kwam al snel te voorschijn. OMG! Zo veel zenuwen, zo veel vragen en zo'n bizar gevoel... alles zal vanaf nu anders zijn, ik ga mama worden.

Een onverwachte miskraam

2. Een onverwachte miskraam
We barsten in tranen uit. Zo onwerkelijk de positieve test was, nog onwerkelijker is het nieuws dat de zwangerschap zich aan het afbreken is. Leeg van binnen stap ik toch maar in bed.

Deze keer gaat de zwangerschap goed

3. Deze keer gaat de zwangerschap goed
We zijn inmiddels een maandje zwanger. Ik merk aan kleine dingetjes dat dit anders is dan de vorige keer. Ondanks dat ik het extra spannend vind, heb ik er deze keer wel het vertrouwen.

Laat een berichtje achter voor Annes dagboek

Artikel gelezen en nu?

  1. Word vriendin! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie hieronder

Blogs over zwangerschap

Ik ben net zwanger en mijn schoonzus krijgt een miskraam Ik ben net zwanger en mijn schoonzus krijgt een miskraam

Ik ben net zwanger en mijn schoonzus krijgt een miskraam
Blog: "Ik wist net een week dat ik zwanger was, toen mijn schoonzus mij huilend opbelde. Bij de 2e echo werd er geconstateerd dat het hartje van haar kindje niet meer klopte."

Rust houden en ziekteverlof opnemen Rust houden en ziekteverlof opnemen

Rust houden en ziekteverlof opnemen
Blog: "Nu zit ik hier te typen, het is amper 10:00 uur. Ik ben 28 weken en 3 dagen, volgende week is de bruiloft en ik mag niet meer werken. Zou het nog even blijven zitten?"

Seksueel vlammetje en een knisperend bed Seksueel vlammetje en een knisperend bed

Seksueel vlammetje en een knisperend bed
Blog: "Ik blijk niet de enige. Ik heb gewoon steeds het idee dat er iemand meekijkt, biechtte een vriendin op. Nu de allerlaatste weken met een buik die ik volledig heb omarmd."

Leuk om te lezen