GeboorteClubs en MamaClubs

   Club    Forum zwangerschap    GeboorteClubs

Geboorteclub augustus 2018

Forum Club Geboorteclub augustus 2018
Club om te praten met je (zwangere) vriendinnen.

 • forum zwanger vriendin

  Geboorteclub augustus 2018 - door Sassie1980
  Hoi allemaal. Ik ben op dit moment 27 weken zwanger en de hitte en hooikoorts zijn niet te harden. Iemand tips tegen de hooikoorts en wat doen jullie met dit hete weer? Verder wordt ik gel van het maagzuur. Vriendlief blijft af en aan lopen met vanille vla. Hoe gaat het met jullie?
     

 • forum zwanger vriendin

  Geboorteclub augustus 2018 - door Liek
  Hoi allemaal, Ik ben inmiddels bijna 11 weken zwanger en mag volgende week voor de definitieve termijnbepalingsecho naar de vk. Ben net als bij de oudste heel ziek geweest maar gelukkig is dat na een aantal bezoekjes aan de acupunctuur over! Heb nu alleen spierpijn boven in mijn buik terwijl ik niet eens wist dat daar spieren zaten zeg maar haha. En moe noe moe.....Laten we het erop houden dat het voor een goed doel is!
     

 • forum zwanger vriendin

  Geboorteclub augustus 2018 - door Claudia
  Joepie, na vorig jaar een miskraam te hebben gehad om 9 weken, heb ik vandaag een eerste echo gehad. Ben nu 10 weken en 4 dagen zwanger! Uitgerekend op 19 augustus. Heb veel schrik gehad, maar ben zo blij dat alles nu goed verloopt. Binnen 2 weken de 12 weken echo... spannend
     

 • forum zwanger vriendin

  Geboorteclub augustus 2018 - door Str
  Gefeliciteerd allemaal! Wij verwachten ons 1e kindje 27 augustus, nu 9 wk. Erg misselijk hele dag soms ook met overgeven. Eetlust is weg, wat eten erg lastig maakt. Maar savonds gaat het redelijk en ik slaap gelukkig goed. 15 jan 1e echo gehad en 5 febr termijnecho. Hoop zo dat ik binnenkort van die misselijkheid af ben, pfff. Het is voor een goed doel, maar vind het behoorlijk zwaar. Hoe is het bij jullie met de zwangerschapskwaaltjes?
     

 • forum zwanger vriendin

  Geboorteclub augustus 2018 - door Mama C
  Hallo allemaal dit is ook mijn eerste zwangerschap en ik ben 11 aug uitgerekend. Verder veel last van moe zijn en slaap hebben hele dag door.
     

 • forum zwanger vriendin

  Geboorteclub augustus 2018 - door MamaGans
  Poe, Hoewel ik al een kleintje heb rondlopen en dat absoluut geen fijne zwangerschap was, valt het me ook dit keer weer heel erg zwaar. Ondanks dat ik wist wat ik kon verwachten. Net als de vorige keer weer de hele dag door misselijk. Bij ons zoontje begon het spugen pas met 8-9 weken en ook nu wordt het steeds erger. Maar wat ik me niet meer kan herinneren is dat ik echt veel buikpijn heb. Steken onderin m'n buik. 9 jan naar de vk en daarna snel een afspraak maken voor de 1e echo!
     

 • forum zwanger vriendin

  Geboorteclub augustus 2018 - door Onzeker
  Weet het niet meer ik zou uitgerekend zijn op 31-8-2018. Eerste kerstdag moest ik naar de wc koste veel moeite flink zitten persen...bij het afvegen bruinbloed. En dat bruine bloed is niet meer gestopt. Het is maar een klein beetje en geen krampen 1x klein beetje stolsel. Vk zegt afwachten bij 7 weken een echo. Ben zo moe, borsten zijn niet meer zo gespannen. Ben heel emotioneel aan de ene kant denk ik het is gewoon weg, en toch ook nog stiekem hoop ik dat het er nog zit die onzekerheid pfff word er gek van...
     

 • forum zwanger vriendin

  Geboorteclub augustus 2018 - door Nileve
  Zijn jullie allemaal in augustus uitgerekend? Voor mij de 1e keer dit alles te ervaren, dus fijn om af en toe wat te delen en te vragen. Nu bijna 6 weken zwanger en 9 januari 1e echo. Wanneer zijn jullie uitgerekend?
     

 • forum zwanger profiel

  Geboorteclub augustus 2018 - door Kruyer-baby
  Vorige keer vertelde ik dat ik nog zo lang moet wachten tot ik naar de gynaecoloog moet, dus ik heb de stoute schoenen aangetrokken en gebeld of ik echt niet eerder terecht zou kunnen, omdat het hiervoor al 2x mis is gegaan. Nee dat kon echt niet, maar je kunt het proberen bij een echo-centrum. Dat ik daar niet aan had gedacht! Nu aanstaande zaterdag voor de eerste echo!! Zo spannend en zo benieuwd!!!
  1   

 • forum zwanger vriendin

  Geboorteclub augustus 2018 7 weken - door MoederGanz
  Hoi! Gefeliciteerd met je zwangerschap. Meestal is je eerste controle rond de 8 a 9 weken en de echo rond de 11 weken. Wij proberen het ook nog even geheim te houden. Met 9 weken gaan we het ongeveer vertellen omdat we dan de hele familie bij elkaar hebben. (Goeie gelegenheid) en met een beetje pech verloopt m'n zwangerschap hetzelfde als bij ons zoontje en ben ik rond de 10-11 weken ziek. Dan eerst maar vertellen. Maar denk dat er heel veel vermoedens zijn straks na de kerst. Dat ik geen alcohol drink valt niet zo op, maar geen tiramisu en carpacio...
         

Forum Club Geboorteclub augustus 2018

Reageer

Reageer op het onderwerp: Club - Geboorteclub augustus 2018

Even zin in iets leuks? Zoek een geboortekaartje uit

Bekijk de voorbeelden en ontdek het leukste geboortekaartje voor jou!

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Vond je dit artikel interessant?

 1. Word vriendin! Meld je aan
 2. Geef hier je reactie op dit artikel
 3. Deel het artikel via Facebook of Whatsapp
 4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie