Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van MoederGanz

MoederGanz   vriendin


Lees de berichten van MoederGanz

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub augustus 2018

Poe, Hoewel ik al een kleintje heb rondlopen en dat absoluut geen fijne zwangerschap was, valt het me ook dit keer weer heel erg zwaar. Ondanks dat ik wist wat ik kon verwachten. Net als de vorige keer weer de hele dag door misselijk. Bij ons zoontje begon het spugen pas met 8-9 weken en ook nu wordt het steeds erger. Maar wat ik me niet meer kan herinneren is dat ik echt veel buikpijn heb. Steken onderin m'n buik. 9 jan naar de vk en daarna snel een afspraak maken voor de 1e echo!

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub augustus 2018 - 7 weken

Hoi! Gefeliciteerd met je zwangerschap. Meestal is je eerste controle rond de 8 a 9 weken en de echo rond de 11 weken. Wij proberen het ook nog even geheim te houden. Met 9 weken gaan we het ongeveer vertellen omdat we dan de hele familie bij elkaar hebben. (Goeie gelegenheid) en met een beetje pech verloopt m'n zwangerschap hetzelfde als bij ons zoontje en ben ik rond de 10-11 weken ziek. Dan eerst maar vertellen. Maar denk dat er heel veel vermoedens zijn straks na de kerst. Dat ik geen alcohol drink valt niet zo op, maar geen tiramisu en carpacio...

Onderwerp:  Zwangerschap - 2e week na bevruchting

Hoi allemaal. Vol blijdschap mag ik me hier ook melden. Sinds maart 2016 mama van een geweldige zoon. En afgelopen zaterdag een positieve test. Super spannend allemaal, helemaal omdat ik de afgelopen maanden veel lichamelijke klachten had en mijn vorige zwangerschap niet heel geweldig was, lees: 8maandenkotsen. Ik kijk er naar uit al jullie verhalen te lezen :)

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub augustus 2018

Gefeliciteerd. Toevallig hier ook een cyste, dacht dat het daarom dit keer een stuk moeilijker zou gaan. Gelukkig alleen maar slecht slapen, verder geen klachten :)

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub augustus 2018

Gefeliciteerd. Toevallig hier ook een cyste, dacht dat het daarom dit keer een stuk moeilijker zou gaan. Gelukkig alleen maar slecht slapen, verder geen klachten :)

Laat een berichtje achter voor MoederGanz

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Blogs over zwangerschap

Papablog - Ik ben ook zwanger - Orkaan aan emoties Papablog - Ik ben ook zwanger - Orkaan aan emoties

Papablog Ik ben óók zwanger
Blog: "Vanaf dat moment voel je als aanstaande vader een orkaan aan emoties door je heengaan. Eerst een soort van innerlijke high-fives. Zo van -goed gedaan gozer- tot hele nieuwe discussies."

Zwangerschap en sporten Zwangerschap en sporten

Zwangerschap en sporten
Blog: "Mag je sporten tijdens je zwangerschap, of mag het niet? Is het echt schadelijk voor je baby? Ik heb altijd gesport, voornamelijk hardlopen. Ik ben met de pil gestopt."

Chagrijnig zwanger: wil iedereen ff gewoon zijn mond houden? Chagrijnig zwanger: wil iedereen ff gewoon zijn mond houden?

He wat vervelend
Blog: "Zwanger zijn is op zich super leuk, maar ben ik nou de enige die alles en ook daadwerkelijk zoveel kleine dingen zo irritant en vervelend vindt? Niks kan hebben en ongelofelijk chagrijn"

Leuk om te lezen!