Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van MoederGanz

MoederGanz   vriendin


Lees de berichten van MoederGanz

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub augustus 2018

Poe, Hoewel ik al een kleintje heb rondlopen en dat absoluut geen fijne zwangerschap was, valt het me ook dit keer weer heel erg zwaar. Ondanks dat ik wist wat ik kon verwachten. Net als de vorige keer weer de hele dag door misselijk. Bij ons zoontje begon het spugen pas met 8-9 weken en ook nu wordt het steeds erger. Maar wat ik me niet meer kan herinneren is dat ik echt veel buikpijn heb. Steken onderin m'n buik. 9 jan naar de vk en daarna snel een afspraak maken voor de 1e echo!

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub augustus 2018 - 7 weken

Hoi! Gefeliciteerd met je zwangerschap. Meestal is je eerste controle rond de 8 a 9 weken en de echo rond de 11 weken. Wij proberen het ook nog even geheim te houden. Met 9 weken gaan we het ongeveer vertellen omdat we dan de hele familie bij elkaar hebben. (Goeie gelegenheid) en met een beetje pech verloopt m'n zwangerschap hetzelfde als bij ons zoontje en ben ik rond de 10-11 weken ziek. Dan eerst maar vertellen. Maar denk dat er heel veel vermoedens zijn straks na de kerst. Dat ik geen alcohol drink valt niet zo op, maar geen tiramisu en carpacio...

Onderwerp:  Zwangerschap - 2e week na bevruchting

Hoi allemaal. Vol blijdschap mag ik me hier ook melden. Sinds maart 2016 mama van een geweldige zoon. En afgelopen zaterdag een positieve test. Super spannend allemaal, helemaal omdat ik de afgelopen maanden veel lichamelijke klachten had en mijn vorige zwangerschap niet heel geweldig was, lees: 8maandenkotsen. Ik kijk er naar uit al jullie verhalen te lezen :)

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub augustus 2018

Gefeliciteerd. Toevallig hier ook een cyste, dacht dat het daarom dit keer een stuk moeilijker zou gaan. Gelukkig alleen maar slecht slapen, verder geen klachten :)

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub augustus 2018

Gefeliciteerd. Toevallig hier ook een cyste, dacht dat het daarom dit keer een stuk moeilijker zou gaan. Gelukkig alleen maar slecht slapen, verder geen klachten :)

Laat een berichtje achter voor MoederGanz

Artikel gelezen en nu?

  1. Word vriendin! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie hieronder

Blogs over zwangerschap

Pijnlijk harde buiken worden heftiger mijn verhaal Pijnlijk harde buiken worden heftiger mijn verhaal

Pijnlijk harde buiken worden heftiger mijn verhaal
Blog: "Op een dag werden de harden buiken zo hevig dat ik dacht dat de bevalling (veel te vroeg, ik was 37 weken zwanger) begonnen was. Wij naar het ziekenhuis waar ik weeen remmers kreeg."

Bloggers van ikbenZwanger.com Bloggers van ikbenZwanger.com

1   Bloggers van ikbenZwanger.com
Bekijk de bloggers van ikbenZwanger. Lees blogs van Beatrijs, Carla, Anna, Suus en Laurence. Wil je ook blogger worden? Meld je aan!

Toch nog een leuke kerst en jaarwisseling Toch nog een leuke kerst en jaarwisseling

Toch nog een leuke kerst en jaarwisseling
Blog: "Dacht ik de vorige keer met 11 weken dat het langzaam beter ging, was dat helaas van korte duur. De ellende genaamd zwangerschapsmisselijkheid, ging gewoon weer verder. Na ruim 13 weken"

Leuk om te lezen!