Betrouwbare zwangerschapstest

   Zwanger worden    Zwangerschapstest    Betrouwbare zwangertest   

Wanneer gebruik je een zwangerschapstest?

Als je eenmaal hebt besloten dat je graag zwanger wilt worden, is het iedere maand weer spannend. Word je wel of niet ongesteld? Maar wanneer is het tijd om een zwangerschapstest te doen? Het is lastig om te wachten met testen, maar toch is de zwangerschapstest het meest betrouwbaar als je pas test als je één of meer dagen overtijd bent.

Kijk uit met de gevoelige testen, waarvan men zegt dat ze al vóórdat je overtijd bent een positieve test kunnen laten zien. Er zijn veel zwangerschappen die de eerste week na de bevruchting nog mislopen, dus daarom wordt het afgeraden deze te gebruiken. Om teleurstelling te voorkomen kun je beter kiezen voor een betrouwbare zwangerschapstest en deze doen als je echt overtijd bent. Mocht je toch niet kunnen wachten, dan kun je altijd al een keertje de online zwangerschapstest doen op ikbenZwanger.com.

Hoe werkt een zwangerschapstest?

Als je eenmaal overtijd bent en je menstruatie uitblijft is het goed om een betrouwbare zwangerschapstest  te doen. Als je zwanger bent zit het HCG-hormoon in je urine, een hormoon waarop de test reageert. Het uiteinde van het staafje steek je een paar seconden in je ochtendurine en daarna verschijnt er een plus of min, die aangeeft of je al dan niet zwanger bent. Twijfel je of je de test goed hebt gedaan of wil je exact lezen hoe je dit moet doen? Doorloop het stappenplan op ikbenZwanger.com en kom erachter of je zwanger bent.

Wat is een betrouwbare zwangerschapstest?

Betrouwbare zwangerschapstesten die aangeraden worden zijn over het algemeen de testen van bekende merken. Deze zijn voor meer dan 99% nauwkeurig als je ze correct gebruikt. De goedkoopste zwangerschapstest is momenteel Testjezelf, gevolgd door Test-Point, Etos en Predictor. De bekendste en duurste zwangerschapstest is van Clearblue.

Facebook groep voor jou!

Word lid van onze besloten Facebook groep Kinderwens.

Zwangerschapstesten en ovulatietesten!

geboortekaartjes Clearblue Digital - Zwangerschapstest

Clearblue Digital - Zwangerschapstest

De zwangerschapstest is zo nauwkeurig dat zelfs wordt aangegeven hoe lang je zwanger bent. De Clearblue DIGITAL zwangerschapstest.

geboortekaartjes Zwangerschapstest Testjezelf

Zwangerschapstest Testjezelf

Zwangerschapstesten online bestellen. Voor 21:30 besteld morgen in huis. De Testjezelf.nu® Zwangerschapstest is extra gevoelig.

Artikel gelezen en nu?

  1. Word vriendin! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie hieronder

Anderen lezen nu ook

De positieve zwangerschapstest De positieve zwangerschapstest

1   De positieve zwangerschapstest
Blog: "De drie minuten zijn om en ik pak het staafje op, stomverbaasd als ik iets zie in het 2e venster. In mijn ogen is het absoluut nog geen streepje, maar er gebeurt daadwerkelijk iets. "

Goede zwangerschapstest Goede zwangerschapstest

1   Goede zwangerschapstest
Door het stappenplan op ikbenZwanger.com te doorlopen kun je nagaan wat de uitkomst op jouw staafje inhoudt en hoe je de test correct kunt doen.

Overtijd en toch een negatieve zwangerschapstest Overtijd en toch een negatieve zwangerschapstest

60   Overtijd en toch een negatieve zwangerschapstest
Als je overtijd bent, kan het zijn dat je zwanger bent. Maar wat als de zwangerschapstest toch negatief is? ikbenZwanger.com legt uit hoe dat zit.

Je reactie op Betrouwbare zwangertest

Alleen op de knop 'Bericht plaatsen' klikken als je zelf de volledige inhoud hebt geschreven en akkoord gaat met de richtlijnen.

Lees de reacties van anderen en praat mee!

forum voor zwangere vrouwen

Onderwerp: Betrouwbare zwangertest
Fieke
Hallo ik ben vandaag 3 dagen overtijd heb een zeer regelmatige cyclus neem al zeker een jaar geen pil meer ik en mijnrnPartner zijn aan het proberen voor een kindje nu ik overtijd ben heb ik zoveel vragen heb al 2x test gedaan telkens licht roos streepje maar verdwijnt telkens na 5 min. Heb ook vollere borsten en pijnlijk bij het aanraken en ook telkens het gevoel dat in ongesteld moet worden, moe, vakker naar wc, lichte steken in onderbuik, misselijk tot braken toe. Heeft daar iemand ervaring mee?

Leuk om te lezen!