Betrouwbare zwangerschapstest

   Zwanger worden    Zwangerschapstest    Betrouwbare zwangertest   

Wanneer gebruik je een zwangerschapstest?

Als je eenmaal hebt besloten dat je graag zwanger wilt worden, is het iedere maand weer spannend. Word je wel of niet ongesteld? Maar wanneer is het tijd om een zwangerschapstest te doen? Het is lastig om te wachten met testen, maar toch is de zwangerschapstest het meest betrouwbaar als je pas test als je één of meer dagen overtijd bent.

Kijk uit met de gevoelige testen, waarvan men zegt dat ze al vóórdat je overtijd bent een positieve test kunnen laten zien. Er zijn veel zwangerschappen die de eerste week na de bevruchting nog mislopen, dus daarom wordt het afgeraden deze te gebruiken. Om teleurstelling te voorkomen kun je beter kiezen voor een betrouwbare zwangerschapstest en deze doen als je echt overtijd bent. Mocht je toch niet kunnen wachten, dan kun je altijd al een keertje de online zwangerschapstest doen op ikbenZwanger.com.

Hoe werkt een zwangerschapstest?

Als je eenmaal overtijd bent en je menstruatie uitblijft is het goed om een betrouwbare zwangerschapstest  te doen. Als je zwanger bent zit het HCG-hormoon in je urine, een hormoon waarop de test reageert. Het uiteinde van het staafje steek je een paar seconden in je ochtendurine en daarna verschijnt er een plus of min, die aangeeft of je al dan niet zwanger bent. Twijfel je of je de test goed hebt gedaan of wil je exact lezen hoe je dit moet doen? Doorloop het stappenplan op ikbenZwanger.com en kom erachter of je zwanger bent.

Wat is een betrouwbare zwangerschapstest?

Betrouwbare zwangerschapstesten die aangeraden worden zijn over het algemeen de testen van bekende merken. Deze zijn voor meer dan 99% nauwkeurig als je ze correct gebruikt. De goedkoopste zwangerschapstest is momenteel Testjezelf, gevolgd door Test-Point, Etos en Predictor. De bekendste en duurste zwangerschapstest is van Clearblue.

Facebook groepen voor jou!

Word lid van één onze besloten Facebook groepen Kinderwens 1e kind of Kinderwens 2+ kind.

Zwangerschapstesten en ovulatietesten!

geboortekaartjes Clearblue Digital - Zwangerschapstest

Clearblue Digital - Zwangerschapstest

De zwangerschapstest is zo nauwkeurig dat zelfs wordt aangegeven hoe lang je zwanger bent. De Clearblue DIGITAL zwangerschapstest.

geboortekaartjes Zwangerschapstest Testjezelf

Zwangerschapstest Testjezelf

Zwangerschapstesten online bestellen. Voor 21:30 besteld morgen in huis. De Testjezelf.nu® Zwangerschapstest is extra gevoelig.

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Informatie over Zwangerschapstest en ervaringen

Zwangerschapstest positief in de overgang?! Zwangerschapstest positief in de overgang?!

Zwangerschapstest overgang
Naarmate je ouder wordt, verandert je hormoonbalans en wordt je menstruatie onregelmatiger. De grote vraag blijft: kun je nog steeds (per ongeluk) zwanger worden?

Ovulatietest als zwangerschapstest gebruiken? Ovulatietest als zwangerschapstest gebruiken?

Ovulatietest zwangerschap
Je hebt zo’n voorgevoel dat je misschien zwanger bent, maar wilt nog niet meteen een zwangerschapstest halen. Kun je ook een ovulatietest gebruiken?

3 dagen overtijd maar zwangerschapstest is negatief 3 dagen overtijd maar zwangerschapstest is negatief

2   3 dagen overtijd test negatief
Je bent 3 dagen overtijd, doet een zwangerschapstest, maar de zwangerschapstest is negatief. Hoe kan dat?

Joepie een positieve zwangerschapstest Joepie een positieve zwangerschapstest

4   Positieve zwangerschapstest
Joepie! Je hebt een positieve zwangerschapstest gedaan. Je bent zwanger!!! Ben ik echt zwanger bij een positieve zwangerschapstest?

Vanaf wanneer doe ik een zwangerschapstest? Wanneer testen? Vanaf wanneer doe ik een zwangerschapstest? Wanneer testen?

45   Wanneer zwangerschapstest
Bereken wanneer je kunt testen op ikbenZwanger. Het beste is om te testen als je één dag of meer overtijd bent. De zwangerschapstest reageert op het HCG-hormoon in je urine.

Overtijd en toch een negatieve zwangerschapstest Overtijd en toch een negatieve zwangerschapstest

61   Overtijd en negatieve test
Als je overtijd bent, kan het zijn dat je zwanger bent. Maar wat als de zwangerschapstest toch negatief is? ikbenZwanger.com legt uit hoe dat zit.

Uitslag van je zwangerschapstest Uitslag van je zwangerschapstest

2   De uitslag van de test
Lees de zwangerschapstest niet meer af als de tijd is verstreken, want de kans is groot dat je begint te twijfelen door het mogelijke indrooglijntje dat je ziet. Zo’n indrooglijntje is

Je reactie op Betrouwbare zwangertest

Alleen op de knop 'Bericht plaatsen' klikken als je zelf de volledige inhoud hebt geschreven en akkoord gaat met de richtlijnen.

Lees de reacties van anderen en praat mee!

forum voor zwangere vrouwen

Onderwerp: Betrouwbare zwangertest
Fieke
Hallo ik ben vandaag 3 dagen overtijd heb een zeer regelmatige cyclus neem al zeker een jaar geen pil meer ik en mijnrnPartner zijn aan het proberen voor een kindje nu ik overtijd ben heb ik zoveel vragen heb al 2x test gedaan telkens licht roos streepje maar verdwijnt telkens na 5 min. Heb ook vollere borsten en pijnlijk bij het aanraken en ook telkens het gevoel dat in ongesteld moet worden, moe, vakker naar wc, lichte steken in onderbuik, misselijk tot braken toe. Heeft daar iemand ervaring mee?

Leuk om te lezen!