Betrouwbare zwangerschapstest

   Zwanger worden    Zwangerschapstest    Betrouwbare zwangertest   

Wanneer gebruik je een zwangerschapstest?

Als je eenmaal hebt besloten dat je graag zwanger wilt worden, is het iedere maand weer spannend. Word je wel of niet ongesteld? Maar wanneer is het tijd om een zwangerschapstest te doen? Het is lastig om te wachten met testen, maar toch is de zwangerschapstest het meest betrouwbaar als je pas test als je één of meer dagen overtijd bent.

Kijk uit met de gevoelige testen, waarvan men zegt dat ze al vóórdat je overtijd bent een positieve test kunnen laten zien. Er zijn veel zwangerschappen die de eerste week na de bevruchting nog mislopen, dus daarom wordt het afgeraden deze te gebruiken. Om teleurstelling te voorkomen kun je beter kiezen voor een betrouwbare zwangerschapstest en deze doen als je echt overtijd bent. Mocht je toch niet kunnen wachten, dan kun je altijd al een keertje de online zwangerschapstest doen op ikbenZwanger.com.

Hoe werkt een zwangerschapstest?

Als je eenmaal overtijd bent en je menstruatie uitblijft is het goed om een betrouwbare zwangerschapstest  te doen. Als je zwanger bent zit het HCG-hormoon in je urine, een hormoon waarop de test reageert. Het uiteinde van het staafje steek je een paar seconden in je ochtendurine en daarna verschijnt er een plus of min, die aangeeft of je al dan niet zwanger bent. Twijfel je of je de test goed hebt gedaan of wil je exact lezen hoe je dit moet doen? Doorloop het stappenplan op ikbenZwanger.com en kom erachter of je zwanger bent.

Wat is een betrouwbare zwangerschapstest?

Betrouwbare zwangerschapstesten die aangeraden worden zijn over het algemeen de testen van bekende merken. Deze zijn voor meer dan 99% nauwkeurig als je ze correct gebruikt. De goedkoopste zwangerschapstest is momenteel Testjezelf, gevolgd door Test-Point, Etos en Predictor. De bekendste en duurste zwangerschapstest is van Clearblue.

Facebook groepen voor jou!

Word lid van één onze besloten Facebook groepen Kinderwens 1e kind of Kinderwens 2+ kind.

Zwangerschapstesten en ovulatietesten!

geboortekaartjes Clearblue Digital - Zwangerschapstest

Clearblue Digital - Zwangerschapstest

De zwangerschapstest is zo nauwkeurig dat zelfs wordt aangegeven hoe lang je zwanger bent. De Clearblue DIGITAL zwangerschapstest.

geboortekaartjes Zwangerschapstest Testjezelf

Zwangerschapstest Testjezelf

Zwangerschapstesten online bestellen. Voor 21:30 besteld morgen in huis. De Testjezelf.nu® Zwangerschapstest is extra gevoelig.

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Gerelateerd

Goede zwangerschapstest Goede zwangerschapstest

1   Goede zwangerschapstest
Door het stappenplan op ikbenZwanger.com te doorlopen kun je nagaan wat de uitkomst op jouw staafje inhoudt en hoe je de test correct kunt doen.

Kan je zwanger zijn bij een negatieve zwangerschapstest? Kan je zwanger zijn bij een negatieve zwangerschapstest?

19   Zwanger bij negatieve test?
Blog: "Ik ben nu iets meer dan twee weken over tijd en ik heb duidelijkheid nodig. Kan het zo zijn dat je, ondanks wel zwanger te zijn, een negatieve test krijgt?"

Ervaring met de Kruidvat testen en lichte streepjes? Ervaring met de Kruidvat testen en lichte streepjes?

6   Ervaring met lichte streepjes?
Blog: "Ik dacht eigenlijk dat mijn lichaam aan het ontpillen is, waardoor ik tot de dag vandaag nog niet ongesteld geworden ben."

Je reactie op Betrouwbare zwangertest

Alleen op de knop 'Bericht plaatsen' klikken als je zelf de volledige inhoud hebt geschreven en akkoord gaat met de richtlijnen.

Lees de reacties van anderen en praat mee!

Leuk om te lezen!