Forum over Kinderwens en Zwanger worden

   Club    Forum zwangerschap    Forum Zwanger worden

De pil en zwangerschap

Forum Zwanger worden De pil en zwangerschap
Kinderwensforum voor vragen en praten over Zwanger worden.

 • forum zwanger vriendin

  De pil en zwangerschap - door Jo
  Slikte 2 weken de pil en al onveilige seks gehad. In de stopwerk maar paar druppeltjes roze vocht verloren. Daarna weer begonnen met de pil. Kreeg symptomen die bij zwangerschap horen. Zwangerschapstest gedaan en was negatief bloedtest was 0,99 percentage twijfelgeval volgens de huisarts. Pil doorgeslikt zonder stopweek ivm vakantie. Kan ik nu toch zwanger zijn?
     

 • forum zwanger vriendin

  De pil en zwangerschap - door Sheraisa
  Een pil
     

 • forum zwanger vriendin

  De pil en zwangerschap - door
  Kan ik met 0.02/0,1 pil er vanuit gaan dat die zwangerschap tegenhoud
     

 • forum zwanger vriendin

  De pil en zwangerschap - door Onbekend
  Hoi Ongeveer 2 weken geleden ging ik met mijn schoonfamilie naar duitsland ik slik de pil en ben nu in mijn stopweek maar ik wordt meestal vrijdags ongesteld het is nu donderdag maar meestal voel ik het al de dag ervoor in duitland heb ik het gedaan met mijn vriend alleen zonder condoom hij is niet klaargekomen in mij want anders deden we het met condoom ik slik de pil maar wat kan ik doen liefs anoniem x
     

 • forum zwanger vriendin

  De pil en zwangerschap - door Muis
  Hallo, Ik slik al jaren de pil, echter nu ben ik de laatste twee strips telkens 1 pil vergeten. De eerste keer was dit een pil uit de laatste week, de tweede keer was dit een pil in de tweede week. Ik heb daarna gewoon de pil met een dag verlengt zeg maar.. Nu had ik afgelopen week op een nacht last van buik krampen alsof ik ongesteld moest worden echter is dit niet gebeurd.. na te hebben gegoogled zou dit een symtoom kunnen zijn van een beginnend zwangerschap. Eergister heb ik de laatste pil geslikt. Nu heb ik ooit eens gelezen dat wanneer je de pil slikt, en toch zwanger bent je gewoon door kunt bloeden omdat het een soort nep menstruatie is.. dus durf ik nu niet af te wachten tot het uitblijven van een menstruatie.. Nu heb ik twee kleine vraagjes: 1. Kan iemand me vertellen hoe groot de kans is dat ik hierdoor zwanger zou kunnen raken? 2. Als ik een test zou doen, vanaf wanneer kan ik deze het beste doen? Ik zou graag zo snel mogelijk willen weten of ik zwanger ben. iemand die me hierin kan adviseren?
     

 • forum zwanger vriendin

  De pil en zwangerschap - door Magalie
  Hallo vorige week vrijdag tot gisteren pil ( 1ste week van pilstrip) vergeten maar in die periode wel betrekking gehad met vriend nu vandaag verlies ik bloed wat zou dit kunnen zijn (zou ik zwanger zijn daardoor of niet)
     

 • forum zwanger vriendin

  De pil en zwangerschap - door Samora libretto
  Als je menstruatie weggebleven is en je de pil gebruikt om te menstrueren is het dan mogelijk dat je zwanger raakt?
     

 • forum zwanger vriendin

  De pil en zwangerschap - door Anoniem
  Ik heb nog nooit de pil gebruikt. Heb het sinds vandaag in huis. Ik ben vandaag officieel ongesteld geworden maar gisteren heb ik ook al een heel klein beetje bloed verloren. Als ik vanavond begin met de eerste pil slikken, betekent dat dan dat deze bij deze strip nog niet helemaal betrouwbaar is tegen zwangerschap?
     

 • forum zwanger vriendin

  De pil en zwangerschap - door Jasmin
  Ik slik de mini pil desogestrel ben geen pil vergeten wel sex gehad zonder condoom hij is niet in me klaar gekomen moring aferpil gehaald en doorbraakbloeding ben supper bang moet ik ook nog een zwangerschap test halen
     

 • forum zwanger vriendin

  De pil en zwangerschap - door Saatje
  Ik slik gisteren de pil in rond 22:00 en ik heb om half3 snachts moeten overgegeven en ik wist niet of ik de reserve pil moest in nemen en vandaag heb ik de reserve pil in genomen om 13:30 mijn vraag is ben ik dan nog beschermd?
     

Forum Zwanger worden De pil en zwangerschap

Reageer

Reageer op het onderwerp: Zwanger worden - De pil en zwangerschap

Even zin in iets leuks? Zoek een geboortekaartje uit

Bekijk de voorbeelden en ontdek het leukste geboortekaartje voor jou!

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Vond je dit artikel interessant?

 1. Word vriendin! Meld je aan
 2. Geef hier je reactie op dit artikel
 3. Deel het artikel via Facebook of Whatsapp
 4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie