Forum over Kinderwens en Zwanger worden

   Club    Forum zwangerschap    Forum Zwanger worden

De pil en zwangerschap

Forum Zwanger worden De pil en zwangerschap
Kinderwensforum voor vragen en praten over Zwanger worden.

 • forum zwanger vriendin

  De pil en zwangerschap - door Jo
  Slikte 2 weken de pil en al onveilige seks gehad. In de stopwerk maar paar druppeltjes roze vocht verloren. Daarna weer begonnen met de pil. Kreeg symptomen die bij zwangerschap horen. Zwangerschapstest gedaan en was negatief bloedtest was 0,99 percentage twijfelgeval volgens de huisarts. Pil doorgeslikt zonder stopweek ivm vakantie. Kan ik nu toch zwanger zijn?
     

 • forum zwanger vriendin

  De pil en zwangerschap - door Sheraisa
  Een pil
     

 • forum zwanger vriendin

  De pil en zwangerschap - door
  Kan ik met 0.02/0,1 pil er vanuit gaan dat die zwangerschap tegenhoud
     

 • forum zwanger vriendin

  De pil en zwangerschap - door Onbekend
  Hoi Ongeveer 2 weken geleden ging ik met mijn schoonfamilie naar duitsland ik slik de pil en ben nu in mijn stopweek maar ik wordt meestal vrijdags ongesteld het is nu donderdag maar meestal voel ik het al de dag ervoor in duitland heb ik het gedaan met mijn vriend alleen zonder condoom hij is niet klaargekomen in mij want anders deden we het met condoom ik slik de pil maar wat kan ik doen liefs anoniem x
     

 • forum zwanger vriendin

  De pil en zwangerschap - door Muis
  Hallo, Ik slik al jaren de pil, echter nu ben ik de laatste twee strips telkens 1 pil vergeten. De eerste keer was dit een pil uit de laatste week, de tweede keer was dit een pil in de tweede week. Ik heb daarna gewoon de pil met een dag verlengt zeg maar.. Nu had ik afgelopen week op een nacht last van buik krampen alsof ik ongesteld moest worden echter is dit niet gebeurd.. na te hebben gegoogled zou dit een symtoom kunnen zijn van een beginnend zwangerschap. Eergister heb ik de laatste pil geslikt. Nu heb ik ooit eens gelezen dat wanneer je de pil slikt, en toch zwanger bent je gewoon door kunt bloeden omdat het een soort nep menstruatie is.. dus durf ik nu niet af te wachten tot het uitblijven van een menstruatie.. Nu heb ik twee kleine vraagjes: 1. Kan iemand me vertellen hoe groot de kans is dat ik hierdoor zwanger zou kunnen raken? 2. Als ik een test zou doen, vanaf wanneer kan ik deze het beste doen? Ik zou graag zo snel mogelijk willen weten of ik zwanger ben. iemand die me hierin kan adviseren?
     

 • forum zwanger vriendin

  De pil en zwangerschap - door Magalie
  Hallo vorige week vrijdag tot gisteren pil ( 1ste week van pilstrip) vergeten maar in die periode wel betrekking gehad met vriend nu vandaag verlies ik bloed wat zou dit kunnen zijn (zou ik zwanger zijn daardoor of niet)
     

 • forum zwanger vriendin

  De pil en zwangerschap - door Samora libretto
  Als je menstruatie weggebleven is en je de pil gebruikt om te menstrueren is het dan mogelijk dat je zwanger raakt?
     

 • forum zwanger vriendin

  De pil en zwangerschap - door Anoniem
  Ik heb nog nooit de pil gebruikt. Heb het sinds vandaag in huis. Ik ben vandaag officieel ongesteld geworden maar gisteren heb ik ook al een heel klein beetje bloed verloren. Als ik vanavond begin met de eerste pil slikken, betekent dat dan dat deze bij deze strip nog niet helemaal betrouwbaar is tegen zwangerschap?
     

 • forum zwanger vriendin

  De pil en zwangerschap - door Jasmin
  Ik slik de mini pil desogestrel ben geen pil vergeten wel sex gehad zonder condoom hij is niet in me klaar gekomen moring aferpil gehaald en doorbraakbloeding ben supper bang moet ik ook nog een zwangerschap test halen
     

 • forum zwanger vriendin

  De pil en zwangerschap - door Saatje
  Ik slik gisteren de pil in rond 22:00 en ik heb om half3 snachts moeten overgegeven en ik wist niet of ik de reserve pil moest in nemen en vandaag heb ik de reserve pil in genomen om 13:30 mijn vraag is ben ik dan nog beschermd?
     

Forum Zwanger worden De pil en zwangerschap

Reageer

Reageer op het onderwerp: Zwanger worden - De pil en zwangerschap

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Blogs over zwangerschap

Hoe gaat het met de zwangerschap van Firefly in week 18? Hoe gaat het met de zwangerschap van Firefly in week 18?

Zwangerschap van Firefly wk18
Blog: "Hier ben ik weer, nu in de 18e week! Allereerst nog even de uitslag van het bloedonderzoek van de eerste trimester screening. De arts belde en zei dat op mijn leeftijd 37..."

Please do not touch my belly | raak mijn zwangere buik niet Please do not touch my belly | raak mijn zwangere buik niet

Please do not touch my belly
Blog: "Dan opeens... raakt ze mijn buik aan, wrijft ze er overheen. Het is lief bedoeld, maar het liefst heb ik dat er niemand zomaar aan mijn zwangere buik zit."

Papablog - Ik ben ook zwanger - Orkaan aan emoties Papablog - Ik ben ook zwanger - Orkaan aan emoties

Papablog Ik ben óók zwanger
Blog: "Vanaf dat moment voel je als aanstaande vader een orkaan aan emoties door je heengaan. Eerst een soort van innerlijke high-fives. Zo van -goed gedaan gozer- tot hele nieuwe discussies."

Babykamer stress blog Kim Babykamer stress blog Kim

1   Babykamer stress
Blog: "Behang, likje verf, muurstickers, muurschildering. Ik zie door de bomen het bos niet meer. Dat we het geslacht niet weten maakt het er niet makkelijker op. Pfff babykamer stress."

Start perineum massage Start perineum massage

Start perineum massage
Blog: "Deze onschuldige melding verschijnt maandagavond in mijn telefoonscherm. Het potje staat al geruime tijd paraat. De werking van het goedje is veelbelovend."

Blijf nog even zitten tot na de bruiloft Blijf nog even zitten tot na de bruiloft

Blijf nog even zitten
Blog: "Ik voel vocht langs mijn benen lopen. Alsof je tijdens je menstruatie staat te lekken. Ben ik dat of is het douchewater? Ik buig door mijn knieen. Een plens vruchtwater verschijnt."

De 3B-s: bed, bank en bad De 3B-s: bed, bank en bad

De 3B-s: bed, bank en bad
Blog: "Ik had een mooi boek over de 3 B-s: bed, bank en bad. Ik maak er momenteel gretig gebruik van. Aangezien ik ziekgemeld ben, geef ik ook gewoon toe aan hoe ik me voel."

Leuk om te lezen!