Forum over Kinderwens en Zwanger worden

   Club    Forum zwangerschap    Forum Zwanger worden

De pil en zwangerschap

Forum Zwanger worden De pil en zwangerschap
Kinderwensforum voor vragen en praten over Zwanger worden.

 • forum zwanger vriendin

  De pil en zwangerschap - door Jo
  Slikte 2 weken de pil en al onveilige seks gehad. In de stopwerk maar paar druppeltjes roze vocht verloren. Daarna weer begonnen met de pil. Kreeg symptomen die bij zwangerschap horen. Zwangerschapstest gedaan en was negatief bloedtest was 0,99 percentage twijfelgeval volgens de huisarts. Pil doorgeslikt zonder stopweek ivm vakantie. Kan ik nu toch zwanger zijn?
     

 • forum zwanger vriendin

  De pil en zwangerschap - door Sheraisa
  Een pil
     

 • forum zwanger vriendin

  De pil en zwangerschap - door
  Kan ik met 0.02/0,1 pil er vanuit gaan dat die zwangerschap tegenhoud
     

 • forum zwanger vriendin

  De pil en zwangerschap - door Onbekend
  Hoi Ongeveer 2 weken geleden ging ik met mijn schoonfamilie naar duitsland ik slik de pil en ben nu in mijn stopweek maar ik wordt meestal vrijdags ongesteld het is nu donderdag maar meestal voel ik het al de dag ervoor in duitland heb ik het gedaan met mijn vriend alleen zonder condoom hij is niet klaargekomen in mij want anders deden we het met condoom ik slik de pil maar wat kan ik doen liefs anoniem x
     

 • forum zwanger vriendin

  De pil en zwangerschap - door Muis
  Hallo, Ik slik al jaren de pil, echter nu ben ik de laatste twee strips telkens 1 pil vergeten. De eerste keer was dit een pil uit de laatste week, de tweede keer was dit een pil in de tweede week. Ik heb daarna gewoon de pil met een dag verlengt zeg maar.. Nu had ik afgelopen week op een nacht last van buik krampen alsof ik ongesteld moest worden echter is dit niet gebeurd.. na te hebben gegoogled zou dit een symtoom kunnen zijn van een beginnend zwangerschap. Eergister heb ik de laatste pil geslikt. Nu heb ik ooit eens gelezen dat wanneer je de pil slikt, en toch zwanger bent je gewoon door kunt bloeden omdat het een soort nep menstruatie is.. dus durf ik nu niet af te wachten tot het uitblijven van een menstruatie.. Nu heb ik twee kleine vraagjes: 1. Kan iemand me vertellen hoe groot de kans is dat ik hierdoor zwanger zou kunnen raken? 2. Als ik een test zou doen, vanaf wanneer kan ik deze het beste doen? Ik zou graag zo snel mogelijk willen weten of ik zwanger ben. iemand die me hierin kan adviseren?
     

 • forum zwanger vriendin

  De pil en zwangerschap - door Magalie
  Hallo vorige week vrijdag tot gisteren pil ( 1ste week van pilstrip) vergeten maar in die periode wel betrekking gehad met vriend nu vandaag verlies ik bloed wat zou dit kunnen zijn (zou ik zwanger zijn daardoor of niet)
     

 • forum zwanger vriendin

  De pil en zwangerschap - door Samora libretto
  Als je menstruatie weggebleven is en je de pil gebruikt om te menstrueren is het dan mogelijk dat je zwanger raakt?
     

 • forum zwanger vriendin

  De pil en zwangerschap - door Anoniem
  Ik heb nog nooit de pil gebruikt. Heb het sinds vandaag in huis. Ik ben vandaag officieel ongesteld geworden maar gisteren heb ik ook al een heel klein beetje bloed verloren. Als ik vanavond begin met de eerste pil slikken, betekent dat dan dat deze bij deze strip nog niet helemaal betrouwbaar is tegen zwangerschap?
     

 • forum zwanger vriendin

  De pil en zwangerschap - door Jasmin
  Ik slik de mini pil desogestrel ben geen pil vergeten wel sex gehad zonder condoom hij is niet in me klaar gekomen moring aferpil gehaald en doorbraakbloeding ben supper bang moet ik ook nog een zwangerschap test halen
     

 • forum zwanger vriendin

  De pil en zwangerschap - door Saatje
  Ik slik gisteren de pil in rond 22:00 en ik heb om half3 snachts moeten overgegeven en ik wist niet of ik de reserve pil moest in nemen en vandaag heb ik de reserve pil in genomen om 13:30 mijn vraag is ben ik dan nog beschermd?
     

Forum Zwanger worden De pil en zwangerschap

Reageer

Reageer op het onderwerp: Zwanger worden - De pil en zwangerschap

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Blogs over zwangerschap

Welke kleding kan jij nog aan? blog Roosje Welke kleding kan jij nog aan? blog Roosje

Zwangerschap blog van Roos
Blog: "Een ramp. Kan nog maar weinig broeken aan en moet het nu echt hebben van de sportbroek en zwangerschapsbroek die ik nog had van nummer 1. Toch vind ik het zonde om nog kleding te kopen."

Veranderingen in mijn leven tijdens de zwangerschap Veranderingen in mijn leven tijdens de zwangerschap

Veranderingen in mijn leven
Blog: "Wat er allemaal is veranderd sinds ik zwanger ben? Dat is eigenlijk wel een hele hoop. Niet alleen is mijn lichaam veranderd, maar ook mijn innerlijk en mijn uiterlijke leven."

Dyna met haar moeder over de gevolgen van tienerzwangerschap Dyna met haar moeder over de gevolgen van tienerzwangerschap

Gevolg tienerzwanger
Blog: "Hoe heeft Dyna s moeder het ervaren dat Dyna ook zo jong moeder is geworden? Toen Dyna met 19 jaar zwanger was, was ze koppig: Ik weet wat ik doe en ik ga niet dezelfde fouten maken."

Week 38: de baby komt al bijna Week 38: de baby komt al bijna

Week 38: de baby komt al bijna
Blog: "De arts was aan het meten en zei dat er niet meer veel vruchtwater was. Ik weet niet of er andere vrouwen zijn met deze ervaring? Daarna begon ze over al over de zwangerschap inleiden.."

Het eerste trimester zit erop en mijn eerste buikfoto Het eerste trimester zit erop en mijn eerste buikfoto

Het eerste trimester zit er al
Blog: "We hebben deze week voor het eerst een babybuik-foto gemaakt. Papa Jurgen begint al wat weerstand te voelen van de babybuik bij het geven van een knuffel. "

Goede groeiecho en creatief in de babykamer Goede groeiecho en creatief in de babykamer

1   Creatief in de babykamer
Blog: "In de afgelopen 8 weken is er weer zoveel gebeurd. Zo zit ik al sinds 28 weken zwangerschap ziek thuis. In verband met de groeiachterstand van het kindje moet ik volledige rust houden. "

Vol verwachting nog maar 4 weken tot de uitgerekende datum Vol verwachting nog maar 4 weken tot de uitgerekende datum

Vol verwachting
Blog: "Nog maar 4 weken te gaan tot mijn uitgerekende datum! Om heel eerlijk te zijn tel ik de dagen af. Nog 28 dagen om precies te zijn! Wat een wonder om het in je buik te voelen bewegen."

Leuk om te lezen!