Forum over Zwangerschap

   Club    Forum zwangerschap    Forum Zwangerschap

Annet is 50 jaar en zwanger

Forum Zwangerschap Annet is 50 jaar en zwanger
Zwangerschapsforum voor vragen en praten over je Zwangerschap.

 • forum zwanger vriendin

  Annet is 50 jaar en zwanger - door
  Van harte gefeliciteerd met het wondertje die je gaat krijgen! De mensen die zo negatief reageren willen niet dat je gelukkig bent en door zo negatief te reageren je geluk en blijheid van je zwangerschap weg te halen. Nou ik zou zeggen laat ze lekker in de stront zakken en laat ze een end weg praten het is jou leven en niet die van hun! Luister niet naar die negativiteit en focus je op het positieve laat dat invloed op je hebben en geniet samen met je vriend van de geweldige toekomst die je gaat krijgen met de kleine!
     

 • forum zwanger vriendin

  Annet is 50 jaar en zwanger - door
  Wat een vreselijke reacties, wat kunnen mensen toch hard zijn. Als jij en je man je goed voelen bij een zwangerschap op latere leeftijd, wie zijn ander mensen om hierover te oordelen. Ja, inderdaad, fysiek is het misschien een hele uitdaging en kan alles wat moeilijker verlopen, maar zwanger worden op latere leeftijd heeft ook veel voordelen: je kan het op het werk wat rustiger aan doen, je staat wat rustiger in het leven en je vindt meer tijd om met je kindje door te brengen. Ikzelf ben nog geen 30, een heel stuk jonger dus, maar ik heb een mateloos respect voor vrouwen die op oudere leeftijd zwanger worden. Ik wens jullie het allerbeste toe.
     

 • forum zwanger vriendin

  Annet is 50 jaar en zwanger - door Martine
  Sommige mensen zijn hondsbrutaal. Hopelijk is alles goed gegaan. Ik probeer nu in mijn eentje een kindje te krijgen. De kliniek noemt mij een vrouw op leeftijd. Ik ben 41. Voor mijn kom ik net kijken. Vorig jaar studeerde ik nog. Sommigen noemen het kindermishandeling. Leeftijd zegt weinig. Mijn moeder is 78 en reist nu door Braziliƫ.
     

 • forum zwanger vriendin

  Annet is 50 jaar en zwanger - door Marike
  Jeetje ik las met een brok in mijn keel jouw verhaal.. want kunnen mensen toch lomp zijn zeg! Onthou maar dat die opmerkingen meer zeggen over hun zelf dan over jou. Ik wens je een onwijs gelukkige tijd toe samen met je man en kindje. Wat is het jullie gegund! Liefs!
     

 • forum zwanger vriendin

  Annet is 50 jaar en zwanger - door
  Annet en Mark, jullie zullen top ouders worden. Dit kindje is zo gewenst, dat krijgt zoveel liefde. Laat iedereen maar kletsen. ( je doet het toch nooit goed) ik was zelf 40 en mijn man 44 dat onze 3e dochter kwam. Ook de nodige opmerkingen gehad. Was niet altijd leuk. Maar nu is zij 18 en een hele leuke meid. Met ouders die heel veel van haar houden. En dat heeft niets met leeftijd te maken toch... Annet en Mark ga lekker genieten van jullie kindje en laat ze allemaal maar kletsen. Heel veel liefs (van een -oude- moeder)
     

 • forum zwanger vriendin

  Annet is 50 jaar en zwanger - door
  Prachtig verhaal, veel liefde en geluk wens ik je toe samen met je man en baby,! Laat die negatieve mensen lekker links liggen, jullie baby krijgt pracht ouders waar hij of zij later trots op kan zijn.
     

 • forum zwanger vriendin

  Annet is 50 jaar en zwanger - door Helene
  Dit kindje wilde zo graag komen. Vergeet alle negativiteit en geniet van het moment. een oudere moeder heeft misschien meer kans, maar ook al ben je nog zo jong de kans is er altijd dat er iets is met je kindje. Een kindje dat welkom en enorm gewenst is, is het belangrijkste. probeer te genieten want het is het mooiste wat er is!
     

 • forum zwanger vriendin

  Annet is 50 jaar en zwanger - door Kirsten
  Wat een bijzonder verhaal! Gefeliciteerd! Leeftijd maakt voor het opvoeden niet uit. Onvoorwaardelijke liefde voor je kind is veel belangrijker! Ik wens jullie al goeds toe!
     

 • forum zwanger vriendin

  Annet is 50 jaar en zwanger - door Emma
  Ha Annet, toch een reactie om even een hart onder de riem te steken! Wat een verhaal..! Ik wens jullie alle goeds en dank God voor jullie wonderkindje!
     

 • forum zwanger vriendin

  Annet is 50 jaar en zwanger - door
  Wat zijn er toch een hoop domme mensen. Juist een wonder dat je na zoveel moeite toch nog zwanger bent geraakt! Geniet lekker van jullie kleintje straks!! Niemand die jullie dat meer afneemt
     

Forum Zwangerschap Annet is 50 jaar en zwanger

Reageer

Reageer op het onderwerp: Zwangerschap - Annet is 50 jaar en zwanger

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Blogs over zwangerschap

Voor de tweede keer zwevend op een blauwe wolk Voor de tweede keer zwevend op een blauwe wolk

Zwevend op 2e blauwe wolk
Blog: "Ons gezin wordt verrijkt met een tweede jongen! Mijn 14 maanden oude zoon wordt grote broer! Je leven wordt omgegooid met een baby/peuter en nu komt er een tweede aan. Twee jongens onde"

Regel-dingetjes, vakantie en de eerste schopjes Regel-dingetjes, vakantie en de eerste schopjes

Regel-dingetjes
Blog: "De uitslag van de combinatietest, althans het bloedonderzoek, was nog niet binnen helaas. Dat is ook CuraƧao: alles duurt vreselijk lang. Verder was alles prima en hebben we de hartslag"

Goede groeiecho en creatief in de babykamer Goede groeiecho en creatief in de babykamer

1   Creatief in de babykamer
Blog: "In de afgelopen 8 weken is er weer zoveel gebeurd. Zo zit ik al sinds 28 weken zwangerschap ziek thuis. In verband met de groeiachterstand van het kindje moet ik volledige rust houden. "

Knie blauw met mooie rode plek in het midden Knie blauw met mooie rode plek in het midden

Vallen en stoer doen
Blog: "Op handen en knieen zit ik te kermen. Gaat het? vraagt de makelaar ongemakkelijk. NEE!!! schreeuwt de stem in mijn hoofd. Ja hoor ik sta zo weer op, zegt de stem uit mijn mond zachtjes."

Mijn veranderende lichaam Mijn veranderende lichaam

Mijn veranderende lichaam
Blog: "Na weken van zwangerschapskwalen ellende, is dat nu eindelijk over. Nu proberen de kilos een beetje in toom te houden, want ik moet volgende week toch echt in mijn trouwjurk passen."

Veel veranderingen: geen vast contract Veel veranderingen: geen vast contract

Veel veranderingen
Blog: "Altijd wanneer ze hem een vast contract moeten bieden hebben ze ineens geen werk meer of is het gewoonweg niet mogelijk en moet hij eruit. Dat doet mij echt pijn aan mijn zwangere hart."

Blijf nog even zitten tot na de bruiloft Blijf nog even zitten tot na de bruiloft

Blijf nog even zitten
Blog: "Ik voel vocht langs mijn benen lopen. Alsof je tijdens je menstruatie staat te lekken. Ben ik dat of is het douchewater? Ik buig door mijn knieen. Een plens vruchtwater verschijnt."

Leuk om te lezen!