Forum over Zwangerschap

   Club    Forum zwangerschap    Forum Zwangerschap

17 weken zwanger

Forum Zwangerschap 17 weken zwanger
Zwangerschapsforum voor vragen en praten over je Zwangerschap.

 • forum zwanger profiel

  17 weken zwanger - door Stresskipje - voelt zich normaal
  Hoi allemaal, ik weet niet of ik dit hier met jullie over kan hebben ik ben benieuwd of jullie tips hebben of dit ook hebben meegemaakt. Ik ben nu 17 weken zwanger , de zwangerschap gaat goed vorige week gehoord dat we een meisje krijgen. Ik ben een werkpaard, helaas is mijn werk falliet verklaard en is mijn contract per 30 April beindigd. Nu heb ik natuurlijk rond gesolliciteerd maar bijna bij alle bedrijven krijg ik of gesn reactie of een reactie met een uitnodiging alleen als ik eerlijk vertel dat ik in verwachting ben haken ze af. Wat ik ook begrijp. Nu kon ik een week voor dat mijn contract afliep ww aanvragen vandaag heb ik met het uwv gebeld en het duurt 4-8 weken voor ze weten hoeveel ww je per maand krijgt. Dit houdt feitelijk in dat je 1 of als het tegen zit 2 maanden zonder inkomen zit terwijl de rekeningen gewoon betaald moeten worden. Ik voel me erg machteloos hier in staan. Ik ging er vanuit dat ik mijn baan zou houden en zonder problemen na mijn zwangerschaps verlof weer aan het werk kon gaan. Nu voel ik dat ik steeds meer een stress kip begin te worden omdat het niet gaat zoals het zou moeten gaan en het allemaal een beetje tegen zit terwijl er juist in deze periode geen stress moet zijn. Ik ben heel benieuwd of jullie tips hebben of iemand die ook heb mee gemaakt en wat er toen gedaan is. Ps. Ik vind het nog steeds heel gek dat er een kindje in mij groeit en heel bijzonder !
     

 • forum zwanger profiel

  17 weken zwanger - door Selinty1988
  Jaa hier ook, vooral kleine rode vlekjes op mijn wangen..
     

 • forum zwanger vriendin

  17 weken zwanger Warmte - door Pluisje - voelt zich zeer goed
  Ben ik de enige die veel last heb van acne op gezicht en rug ,door de warmte voel ik me niet lekker vandaag het begint nu echt zwaar te worden maar gelukkig maandag controle dan weten we eindelijk als het een jongen/meisje is wat het nu al maandag gr Eveliene
     

 • forum zwanger vriendin

  17 weken zwanger - door Maagd
  Hier nog een Kan der soms gewoon van in tranen uitbarsten
         

 • forum zwanger vriendin

  17 weken zwanger - door 2ling
  Hallo, hier ook enorm veel acne :( Mijn oudste dochtertje (3j) zegt zelfs : mama jij hebt waterpokken! Zoveel acne op rug en nek/gezicht dat ze dat denkt, pff deprimerend ????
          1   

 • forum zwanger vriendin

  17 weken zwanger Langer zwanger dan gedacht - door Anoniem29 - voelt zich zeer goed
  Ik snap iets niet. Ik ben meer als een week verder zwanger dan gedacht. Ik dacht eerst een 8 weken zwanger te zijn. Maar volgens onze eerste echo was ik al 9 weken en 5 dagen ver. Mijn eerste dag van mijn laatste maandstonden was 17 april 2016. Dus als ik terug reken kom ik rond 20 april uit voor de conceptie maar toen had ik mijn maandstonden. Op 17april zelf heb ik en mijn vriend nog wel gemeenschap gehad! Kan dat dan ik tijdens mijn maandstonden bevrucht ben geraakt?
     

 • forum zwanger vriendin

  17 weken zwanger - door MamaInSpe - voelt zich slecht
  Hi allemaal, ik ben 25 jaar en vandaag 17 weken & 5 dagen zwanger. Ik wilde altijd al jong mama worden en was dan ook erg blij met een positieve test! Jammer genoeg verloopt mijn zwangerschap erg stroef en heb ik last van heel wat kwaaltjes. Het ergste is wel dat ik sinds een dikke maand erge last van hormonale acne gekregen heb. Ik heb altijd wel wat met puistjes geworsteld maar absoluut niet in deze mate en ik was er ook al een aantal jaren helemaal van verlost. Het resultaat is dat ik ontzettend onzeker ben over hoe ik er uit zie en me het liefst gewoon wil verbergen. Ik sla heel veel uitnodigingen af en doe enkel nog wat echt moet gebeuren (werk & familie), voor al de rest voel ik me gewoon té lelijk. Die onzekerheid neemt dan ook de blijdschap over de zwangerschap over. Ik vroeg me af of iemand dit probleem herkent? In mijn omgeving straalde iedereen als zwangere vrouw, en ik heb dus heel erg het gevoel alleen te zijn. Dankjewel alvast voor jullie respons! x
      1   

 • forum zwanger vriendin

  17 weken zwanger - door Veerle - voelt zich zeer goed
  Jullie top 3 jongens en meisjesnamen die zouden passen bij (papa) steven en (mama) veerle? Bedankt!
     

 • forum zwanger vriendin

  17 weken zwanger - door Kelly - voelt zich normaal
  17 weken zwanger al.. de tijd vliegt. Overmorgen echo.. hoop dat ze het geslacht kunnen zien ? verder geen last van kwaaltjes.. enkel nog steeds heel moe en pijn in de rug en benen na het werk.. en toch heb ik weer die angst voor de echo.. gaat alles wel goed enzo.. afwachten maar denk ik zo ?
     

 • forum zwanger vriendin

  17 weken zwanger - door Manitoet - voelt zich normaal
  Nig steeds misselijk
     

Forum Zwangerschap 17 weken zwanger

Reageer

Reageer op het onderwerp: Zwangerschap - 17 weken zwanger

Zin in iets leuks? Zoek een geboortekaartje uit

Ontdek het leukste geboortekaartje voor jou!

Gratis producten meer

Zwanger? Vraag gratis de blije doos aan
Zwanger? Vraag gratis de blije doos aan
Gratis de blije doos NU met Nijntje rammelaar
Gratis de blije doos NU met Nijntje rammelaar
Gratis Zwanger- en Babybox aanvragen
Gratis Zwanger- en Babybox aanvragen

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan