Forum over Zwangerschap

   Club    Forum zwangerschap    Forum Zwangerschap

9 weken zwanger

Forum Zwangerschap 9 weken zwanger
Zwangerschapsforum voor vragen en praten over je Zwangerschap.

 • forum zwanger vriendin

  9 weken zwanger - door Cynthia - voelt zich normaal
  Ik heb een paar dagen geleden vernomen via de dokter dat ik zwanger ben! Natuurlijk leuk, maar toch ben ik heel onzeker. De waarde hcg was 94059 dat geeft 7 weken aan. Maar als ik het zelf bereken kom ik erop uit dat ik 9 weken zwanger zou zijn. Nu lees ik ook veel artikels over hartjes die stoppen met kloppen ' missed abortion' waarbij de zwangerschapssymptonen niet afnemen. En ik begin er een slecht gevoel bij te krijgen. Ik heb nog tegen niemand gezegt dat ik zwanger ben (behalve natuurlijk tegen mijn vriend maar hij wordt gek als hij mij constant hoort nadenken en piekeren, wat ik wel begrijp :p ) dus dacht ik om hier even mijn ' verhaal' te plaatsen en mijn hart te luchten.
     

 • forum zwanger vriendin

  9 weken zwanger - door Bloemetje36 - voelt zich goed
  Hoi allemaal, Morgen ben ik 9 weken zwanger. De eerste 5.5 weken heb ik nergens geen last van gehad. De rest van de dagen was ik opeens vaak heel moe, ik de ochtend als ik opstond voelde ik me misselijk en dat kon vaak de hele dag tot in de avond aanhouden, gespannen en pijnlijke botsten, opgezette buik en pijnlijke onderbuik. Nu opeens sinds gisteren zijn zo goed als alle symptomen weg. Het enigste wat ik nog merk is dat ik een heel klein beetje gevoelige botsten heb. Ik zou afgelopen week beginnen bij mijn nieuwe baan maar omdat ik zo ziek was heb ik afgebeld. Ja lekker op het moment dat ik aangenomen was werd ik ongeveer zwanger en moest nog een maand uitwerken bij mijn oude baas. Voor de kerstvakantie doorgegeven dat ik ermee zou stoppen. Tja wat een timing.. nu heb ik woensdag mijn eerste echo. Ben heel bang dat er iets niet meer goed is met de vrucht en twijfel of ik nu maandag en dinsdag zal gaan werken want weet niet of ik me dadelijk weer zo slecht voel. Ik denk als ze weten dat ik zwanger ben is het sowieso einde oefening na mijn al directe ziekmelding. Heeft iemand ervaring hiermee of goed advies? Alvast bedankt! Liefs een onzeker bloemetje.
     

 • forum zwanger vriendin

  9 weken zwanger - door Tessel
  Hi zwangeren, Ik ben een student aan de Verloskunde Academie Amsterdam. Ik begin binnenkort aan een doorlopende stage waarvoor ik een zwangere vrouw gedurende haar zwangerschap moet volgen, zodat ik een zwangerschap kan beleven vanuit de ogen van de vrouw. Daarom ben ik op zoek naar een vrouw in het begin van haar zwangerschap (ongeveer 8-16 weken zwanger in week 39/25 september) die ik zou mogen volgen. Voor deze stage zou ik graag: - 4 keer (of vaker) mee gaan naar de verloskundige. - 2 keer een interview tijdens de zwangerschap. - 1 keer een interview in het kraambed. - 1 keer een bezoek in het kraambed. Ben u zwanger of kent u iemand die zwanger is? (Het liefst omgeving Amsterdam). Als je meer informatie zou willen kun je me altijd een berichtje sturen naar tessgervais@gmail.com. Veel liefs, Tessel
     

 • forum zwanger vriendin

  9 weken zwanger - door Angeline84
  Ik hoop dat ik nog onbezorgd zwanger kan zijn. Met 18 weken kwamen we erachter dat het hartje niet meer klopte. Vandaag ben ik 7 weken zwanger, ik merk aan mezelf dat ik er zo min mogelijk aan wil denken maar helaas ben ik de hele dag misselijk waardoor ik er constant aan herinnerx word. Natuurlijk ben ik superblij dat ik zo snel weer zwanger mag zijn, maar ben ook bang wat anderen er van vinden... Mijn vriend probeert me te steunen (heel lief!!)maar hij weet niet hoe het van binnen voor mij voelt...sorry moest even mijn hart luchten
     

 • forum zwanger vriendin

  9 weken zwanger - door Kimmejoe
  Ik voel me al een paar weken niet goed, en had begin juli een bloedtest laten doen (niet zwanger). Nu was ik voor de 2de keer niet ongesteld geworden en zelf nog eens een clearblue gedaan waarop 'zwanger' kwam. Vanavond naar huisdokter voor bloed te laten trekken. Ik ben benieuwd maar we zouden dan al 8 weken zijn nu... Is dat een probleem?
     

 • forum zwanger vriendin

  9 weken zwanger - door Alicia
  Ja! Ik herken me volledig in jouw verhaal. Ik kan mijn man niet luchten en alles wat hij doet irriteer ik mij aan. Ik wil ook niet dat hij mij aanraakt.. dat is vreemd voor hem omdat ik heel erg van het aanraken was. Slaap slecht en ben zo misselijk! Ben 24/7 binnen en kan niet van de bank afkomen. Ik hoop dat het beter wordt met 12 weken want dit is vreselijk. Succes en sorry dat ik zo negatief ben
         

 • forum zwanger vriendin

  9 weken zwanger - door Incognito11
  Hi Rys, moet zeggen dat ik heel snel geïrriteerd ben door wat dan ook. Slaap redelijk tot slecht, ben zelf juist erg misselijk en probeer daardoor de dag door iets in mijn maag te dhouden. En het liefst zou ik mezelf ook terugtrekken in mijn huis totdat de echo in de 12e week geweest is. Heb het wel eens vaker gelezen dat deze hormonen een negatief effect kunnen hebben en het van tijdelijke aard is. Hoe lang ben je nu zwanger? Stel dat het in de beginfase is, zou ik adviseren het nog heel even aan te kijken tot week 12. Mocht je je dan nog steeds zo voelen, zou ik het zeker aankaarten bij de verloskundige en huisarts. Hopelijk heb je hier iets aan en veel sterkte. Hoop je snel kunt gaan genieten van dit mooie wonder.
     

 • forum zwanger vriendin

  9 weken zwanger - door Rys - voelt zich zeer slecht
  Zijn er nog meer zwangere vrouwen hier die last hebben van alles? Ik kan mijn man niet uitstaan, ik word gek van elk geluidje, alles maakt me boos, ik kan niet slapen, heb totaal geen eetlust, wil niet meer naar buiten, kan uren achter elkaar huilen. Normaal ben ik precies het tegenovergestelde... Het is mijn 2e zwangerschap. K heb een dochtertje van 5. En bij haar was het juist precies het tegenovergestelde. Het lijkt er bijna op dat ik een depressie ben geraakt. Ook heb ik het gevoel dat het alleen maar erger wordt en niet minder. Tijd voor hulp? Of zijn er anderen die dit ook meemaken en geen speciale hulp nodig hadden/hebben?
      1   

 • forum zwanger vriendin

  9 weken zwanger - door Luvien
  Hoi hoi Ik heb me ook maar eens aangemeld. Ik blijf wel anoniem. Ben mama van 2 kids 4 en 6 jaar. En zwanger van de derde. Ben midden december uitgerekend. Ben 31 jaar.
     

 • forum zwanger vriendin

  9 weken zwanger Bekkeninstabiliteit - door Zwangertje
  Hoi Tara! Ik heb ook veel pijn, altijd al, niet per se zwangerschapsgerelateerd. Ik herken je opmerking, dat je soms denkt dat je gewoon gek bent, omdat je je pijnklachten ook niet echt kan omschrijven. Dat heb ik ook vaak! En zelfs als je woorden kan vinden, dan helpt dat ook niet echt, want andere mensen voelen gewoon niet jouw pijn. Laat je niet gek maken hoor! Pijn is een eenzame aangelegenheid, niemand anders dan jijzelf kan oordelen over hoe het voelt, en hoe ernstig het is! Dus kom op voor jezelf, want je verdient het om serieus genomen te worden! En over deze specifieke pijn: het klinkt als bekkenbodeminstabiliteit, ben je daar al eens voor behandeld, misschien tijdens of na je eerste zwangerschap? Zo ja, hielp dat een beetje? Zo nee, misschien is er in jouw buurt ook een fysiotherapeut die zich daarin specialiseert.
     

Forum Zwangerschap 9 weken zwanger

Reageer

Reageer op het onderwerp: Zwangerschap - 9 weken zwanger

Zin in iets leuks? Zoek een geboortekaartje uit

Ontdek het leukste geboortekaartje voor jou!

Gratis producten meer

WIN! Geboortekaartjes van Kaartje2go
WIN! Geboortekaartjes van Kaartje2go
Gratis de blije doos NU met Nijntje rammelaar
Gratis de blije doos NU met Nijntje rammelaar
Win 1 jaar Pampers luiers + kinderbed
Win 1 jaar Pampers luiers + kinderbed

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan