Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Sleepy

Sleepy   vriendin

Uitgerekende datum 13-06-2020    •   11 weken zwanger
Lid van Geboorteclub juni 2020

Lees de berichten van Sleepy

Onderwerp:  - Forum ik ben Zwanger

Ik ben vandaag 7 weken zwanger van ons 1e kindje ?? Algelopen week hebben we de mooiste film OOIT gezien, namelijk de echo én het kloppende hartje ???? Ik heb alleen 1 probleem en dat is mijn slaapprobleem. Ik heb er eerder last van gehad maar nu is het weer extreem en het is zoooo slopend. Ik val in slaap maar schiet er dan met een noodgang weer uit inclusief paniek in mijn lijf waardoor ik heel de nacht in een vicieuze circel zit ???? Ik weet niet zo goed wat ik er mee moet doen, ik raak wel steeds verder op en dat is niet goed voor mij en de baby. Heeft er iemand tips? Veel liefs een bezorgde en moeie moeder in spé

Laat een berichtje achter voor Sleepy

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Blogs over zwangerschap

Carla is 9 weken zwanger Carla is 9 weken zwanger

Carla is 9 weken zwanger
Blog: "Alweer 9 weken zwanger!! De tijd vliegt... Alleen de misselijkheid is jammer genoeg niet minder geworden. Het is zelfs zo erg dat ik zelfs moet spugen in de ochtend!"

Kind verloren en weer zwanger geworden Kind verloren en weer zwanger geworden

Kind verloren weer zwanger
Blog: "Ik ben in 2014 bevallen van een geweldig zoontje en een jaar later net wanneer hij zijn eerste stapjes kon zetten, kregen we een auto ongeluk waarbij onze kleine jongen is overleden."

Maagzuur en alle andere rare irritante zwangerschapskwaaltje Maagzuur en alle andere rare irritante zwangerschapskwaaltje

Maagzuur en rare kwaaltjes
Blog: "Ja, ik ben nu 27 weken en begin nu echt wel me razend te irriteren aan het zwangerschapskwaaltje MAAGZUUR… Herkennen jullie deze zwangerschapskwalen met 27 weken?"

Het eerste babypakje uitkiezen Het eerste babypakje uitkiezen

Het eerste babypakje
Blog: "Van mij hoeft ook echt niet alles nieuw. Maar het eerste babypakje moet dat wel zijn. Het is inmiddels een heel ding geworden, haar Eerste Pakje. Ik heb een lange eisenlijst."

Drie leuke verrassingen dit jaar blog Scarlett Drie leuke verrassingen dit jaar blog Scarlett

Drie leuke verrassingen
Blog: "Tim heeft mij tot grote verrassing met Oud en Nieuw ten huwelijk gevraagd en ik heb natuurlijk volmondig JA! gezegd om vervolgens knock-out in de kerstboom te belanden..."

De 10 musthaves voor elke zwangere De 10 musthaves voor elke zwangere

De 10 musthaves voor zwangeren
Blog: "Wat heb je echt nodig tijdens je zwangerschap? Victoria vertelt over haar 10 favoriete musthaves waar zij achterkwam tijdens haar zwangerschap zodat jij heel doelgericht kan shoppen."

Belangrijkste beslissingen tijdens je zwangerschap Belangrijkste beslissingen tijdens je zwangerschap

Belangrijkste beslissingen
Blog: "In deze blog ga ik het hebben over wat voor mij de belangrijkste beslissingen waren in mijn zwangerschap tot nu toe en waarom die beslissingen voor mij zo belangrijk waren."

Leuk om te lezen!