Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van KimXavi

KimXavi   vriendin

Uitgerekende datum 15-12-2019    •   28 weken zwanger
Lid van Geboorteclub december 2019

Ik ben Kimberley een singlemommy van 29 jaar. Heb een prachtig zoontje met mijn ex waar ik 3,5 jaar een relatie mee heb gehad. Mijn zoontje is met 32+6 weken geboren, een heftige tijd was dat. Ruim 4 weken ziekenhuis, maar gelukkig een heel gezond mannetje! Nu ongepland zwanger geraakt van nr 2, geen ideale situatie dus, maar een abortus kwam niet in mijn hoofd voor. Dat kon ik gewoon niet. Ik heb besloten het kindje te houden en er alleen voor te gaan. De verwekker (papa) wilde er niks van weten of uberhaupt mee te maken hebben. Spreek en zie hem ook niet meer. En dat wil ik graag zo houden. Aan de ene kant ben ik blij dat ik het alleen mag doen. Zeker omdat ik geen relatie had. Maar goed nu dus bijna 24 weken zwanger van een meisje en worst door een eerdere vroeggeboorte goed in de gaten gehouden door het ziekenhuis. Elke 2 weken controle en aan de utrogestan. Hopen dat ze nog lekker lang blijft zitten.

Kinderen van KimXavi

baby

Xavi zoon van KimXavi is geboren op zondag 19 februari 2017

Laat een berichtje achter voor KimXavi

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Blogs over zwangerschap

Omgaan met emoties en angsten tijdens de zwangerschap Omgaan met emoties en angsten tijdens de zwangerschap

Omgaan met emoties en angsten
Blog: "Ik vind het verschrikkelijk dat ik me nu zo voel en dat ik zo gestrest, angstig, verdrietig en boos ben. Ik hoop dat ik snel hulp vind, om te leren om te gaan met depressie."

Ik ben net zwanger en mijn schoonzus krijgt een miskraam Ik ben net zwanger en mijn schoonzus krijgt een miskraam

Schoonzus krijgt een miskraam
Blog: "Ik wist net een week dat ik zwanger was, toen mijn schoonzus mij huilend opbelde. Bij de 2e echo werd er geconstateerd dat het hartje van haar kindje niet meer klopte."

Blog 37 weken zwanger, de laatste loodjes Blog 37 weken zwanger, de laatste loodjes

Blog 37 weken zwanger
Blog: "37 weken zwanger al weer, wat vliegt de tijd zeg. Alles is geregeld en als het goed is hebben we alle babyspulletjes in huis. Nu kan ik extra goed genieten van die laatste weken."

Eerste harde buik en laatste zwangerschapscursus Eerste harde buik en laatste zwangerschapscursus

Eerste harde buik blog Cambes
Blog: "Het is voor de eerste keer dat ik een harde, pijnlijke buik heb gevoeld. Zaterdagnacht werd ik wakker toen ik een enorm krampachtig gevoel ervoer in mijn buik. "

In het hier en nu klopt mijn leven simpelweg In het hier en nu klopt mijn leven simpelweg

Liefde en hormonen
Blog: "De door mijn lijf gierende hormonen zorgen voor geheel nieuwe sensaties en reacties. Toch doen die episoden niets af aan mijn basis gevoel, in het hier en nu klopt mijn leven simpelweg."

Terug van een heerlijke vakantie Terug van een heerlijke vakantie

Terug van vakantie 7wk
Blog: "Ik ben nu 7weken zwanger en voel me best goed. Je hoort weleens verhalen van zwangere vrouwen die alleen maar misselijk zijn, boven de wc hangen en zich erg ellendig voelen."

Vlogger gezocht als gezicht van ikbenzwanger Vlogger gezocht als gezicht van ikbenzwanger

Vlogger gezocht
Wil jij ook leren vloggen over je zwangerschap of baby? We helpen je beroemd te worden! Word jij hét gezicht van ikbenZwanger.com?

Leuk om te lezen!