Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van J.K.

J.K.   vriendin


Lees de berichten van J.K.

Onderwerp:  Zwangerschap - Mijn partner verliet me

Lieve Kelly. Ik ben nu 16 weken zwanger van mijn ex. 2 dagen geleden heb ik het uitgemaakt omdat hij ook veranderde toen ik zwanger werd. Wij hadden het samen niet gepland en hij begon ook afstand van mij te nemen en we hadden veel ruzie. Hij heeft ook over verschillende zaken glas hard gelogen zoals zijn leeftijd, hij had me al 1 jaar lang wijs gemaakt dat hij 39 was in plaats van 44. Hij was ook steeds vaker alleen weg en zocht op het laatst naar excuses om niet met mij te hoeven afspreken. Ik werd verdrietig van het lezen van hoe jouw ex jou heeft behandeld. Ik kan zeggen dat ik ongeveer weet hoe jij je voelt. Ik moet nu ook alleen verder zonder zijn steun en interesse met de rest van mijn zwangerschap. Ik vind het knap van je dat je nu zo sterk bent, dat hoop ik in de toekomst ook te zijn. Hij is helaas mijn buurman dus ik zal hem de komende tijd nog weleens tegen komen dus ik zal heel sterk moeten zijn. Veel liefs J.K.

Advertentie

Laat een berichtje achter voor J.K.

Artikel gelezen en nu?

Blogs over zwangerschap

De baby even niet voelen bewegen

De baby even niet voelen bewegen
Ik verander langzaam in die overgevoelige en super ongeruste moeder-kloek die ik dacht nooit te zullen zijn. Zo voelde ik de baby al vrij vroeg in de zwangerschap, rond de 14e week al.

Wandelingetje door de sneeuw - zwanger wandelen in de bergen

Wandelingetje door de sneeuw - zwanger wandelen in de bergen
Toen ik naar buiten keek en de 20 centimeter sneeuw zag moest ik even slikken, maar zonder te mokken volgde ik het voorbeeld van manlief en deed mijn schoenen aan en dertig extra lagen.

Blijf nog even zitten tot na de bruiloft

Blijf nog even zitten tot na de bruiloft
Ik voel vocht langs mijn benen lopen. Alsof je tijdens je menstruatie staat te lekken. Ben ik dat of is het douchewater? Ik buig door mijn knieen. Een plens vruchtwater verschijnt.

Moedermaffia blog Victoria

Moedermaffia blog Victoria
Wacht maar, komt vanzelf. Dat hoorde ik ook toen ik nog twijfelde over het moederschap en uitte, als dertiger, geen rammelende eierstokken te hebben. De impact van de moedermaffia.

Zwanger met een hoofdletter Z

Zwanger met een hoofdletter Z
In een klap ben ik me bewust van een nieuwe fase: ik ben Zwanger met een hoofdletter Z. Het is wel even wennen nu zo echt zichtbaar zwanger te zijn.

Yes, ik kan terug blij zijn met mijn zwangerschap

1   Yes, ik kan terug blij zijn met mijn zwangerschap
In deze blog zal ik jullie vertellen over het moment dat ik besefte dat ik ook blij kon zijn met mijn zwangerschap en de geweldige momenten die ik vanaf toen heb ervaren.

Goede groeiecho en creatief in de babykamer

1   Goede groeiecho en creatief in de babykamer
In de afgelopen 8 weken is er weer zoveel gebeurd. Zo zit ik al sinds 28 weken zwangerschap ziek thuis. In verband met de groeiachterstand van het kindje moet ik volledige rust houden.