Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van J.K.

J.K.   vriendin

Laatst gezien op 07-05-2018

Lees de berichten van J.K.

Onderwerp:  ZwangerschapMijn partner verliet me

Lieve Kelly. Ik ben nu 16 weken zwanger van mijn ex. 2 dagen geleden heb ik het uitgemaakt omdat hij ook veranderde toen ik zwanger werd. Wij hadden het samen niet gepland en hij begon ook afstand van mij te nemen en we hadden veel ruzie. Hij heeft ook over verschillende zaken glas hard gelogen zoals zijn leeftijd, hij had me al 1 jaar lang wijs gemaakt dat hij 39 was in plaats van 44. Hij was ook steeds vaker alleen weg en zocht op het laatst naar excuses om niet met mij te hoeven afspreken. Ik werd verdrietig van het lezen van hoe jouw ex jou heeft behandeld. Ik kan zeggen dat ik ongeveer weet hoe jij je voelt. Ik moet nu ook alleen verder zonder zijn steun en interesse met de rest van mijn zwangerschap. Ik vind het knap van je dat je nu zo sterk bent, dat hoop ik in de toekomst ook te zijn. Hij is helaas mijn buurman dus ik zal hem de komende tijd nog weleens tegen komen dus ik zal heel sterk moeten zijn. Veel liefs J.K.

Advertentie

Laat een berichtje achter voor J.K.

Artikel gelezen en nu?

Leuk om verder te lezen

Blogs over zwangerschap

Week 38: de baby komt al bijna

Week 38: de baby komt al bijna
De arts was aan het meten en zei dat er niet meer veel vruchtwater was. Ik weet niet of er andere vrouwen zijn met deze ervaring? Daarna begon ze over al over de zwangerschap inleiden..

Carla is 10 weken zwanger

Carla is 10 weken zwanger
Alweer 10 weken zwanger!! We hebben afgelopen week een echo gehad, het zag er gelukkig allemaal goed uit. Het kindje bewoog al alle kanten op. Het hartje klopte als een speer!

Brussel en onze kleurrijke toekomst

Brussel en onze kleurrijke toekomst
Ik besef dat de wereld waarin onze kinderen op zullen groeien een andere is dan de wereld waarin mijn ouders mij los lieten.

Blog Roosje 12 weken zwanger

Blog Roosje 12 weken zwanger
Wist niet dat je zo moe kon zijn de eerste periode van je zwangerschap. Als het bedtijd was voor de kleine ging ik ook languit op de bank en daarna door naar bed.

Feestjes zonder wijntje of biertje

Feestjes zonder wijntje of biertje
Twee verjaardagen gingen soepel voorbij. Op de laatste verjaardag hebben we zelfs een wedstrijdje gedaan wie er meer zwanger lijkt; mijn zwager of ik. Wat vind jij?

Hoe gaat het met de zwangerschap van Firefly in week 18?

Hoe gaat het met de zwangerschap van Firefly in week 18?
Hier ben ik weer, nu in de 18e week! Allereerst nog even de uitslag van het bloedonderzoek van de eerste trimester screening. De arts belde en zei dat op mijn leeftijd 37...

Uitgaan als zwangere, kan dat wel?

Uitgaan als zwangere, kan dat wel?
Ben ik wel een goede moeder als ik gewoon nog uitga? Is het niet te zwaar of lawaaiig? Is uitgaan eigenlijk wel leuk als iedereen lekker aan de rosé zit en ik aan mijn frisje? En ga zo