Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van J.K.

J.K.   vriendin


Lees de berichten van J.K.

Onderwerp:  Zwangerschap - Mijn partner verliet me

Lieve Kelly. Ik ben nu 16 weken zwanger van mijn ex. 2 dagen geleden heb ik het uitgemaakt omdat hij ook veranderde toen ik zwanger werd. Wij hadden het samen niet gepland en hij begon ook afstand van mij te nemen en we hadden veel ruzie. Hij heeft ook over verschillende zaken glas hard gelogen zoals zijn leeftijd, hij had me al 1 jaar lang wijs gemaakt dat hij 39 was in plaats van 44. Hij was ook steeds vaker alleen weg en zocht op het laatst naar excuses om niet met mij te hoeven afspreken. Ik werd verdrietig van het lezen van hoe jouw ex jou heeft behandeld. Ik kan zeggen dat ik ongeveer weet hoe jij je voelt. Ik moet nu ook alleen verder zonder zijn steun en interesse met de rest van mijn zwangerschap. Ik vind het knap van je dat je nu zo sterk bent, dat hoop ik in de toekomst ook te zijn. Hij is helaas mijn buurman dus ik zal hem de komende tijd nog weleens tegen komen dus ik zal heel sterk moeten zijn. Veel liefs J.K.

Laat een berichtje achter voor J.K.

Artikel gelezen en nu?

  1. Word vriendin bij ikbenZwanger.com! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel dit artikel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie hieronder

Blogs over zwangerschap

Naar de Negenmaandenbeurs en eigenwijze pretecho blog

1   Naar de Negenmaandenbeurs en eigenwijze pretecho blog
Blog: "Wat is er de afgelopen weken een hoop gebeurd. Zo zijn mijn moeder en ik naar de Negenmaandenbeurs geweest. Dit was allemaal door mijn schoonzus geregeld, echt super leuk."

Hechting met je baby in je buik

Hechting met je baby in je buik
Blog: "Apart. We hebben elkaar nog nooit fatsoenlijk in de ogen kunnen kijken. Laat staan kunnen besnuffelen of vasthouden. Toch voel ik al een onmiskenbare band met het mini mensje in mij."

Regel-dingetjes, vakantie en de eerste schopjes

Regel-dingetjes, vakantie en de eerste schopjes
Blog: "De uitslag van de combinatietest, althans het bloedonderzoek, was nog niet binnen helaas. Dat is ook Curaçao: alles duurt vreselijk lang. Verder was alles prima en hebben we de hartslag"

Leuk om te lezen