Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Tamke23

forum zwanger profiel

Tamke23   vriendin

Laatst gezien op 08-04-2018

Hey Hey ;-) Ik ben 26jaar, woon in Noorwegen samen met mijn Noorse vriend en 2katten :-) Vorig jaar waren we onverwachts zwanger maar we verloren het. Nu is het gepland en hopen we dat het eerste trimester goed verloopt, alles is nog zeer pril. Xoxo

Lees de berichten van Tamke23

Onderwerp:  KinderwensZwanger bij negatieve test?

Hey hey. Ik ben nog maar paar dagen overtijd maar voel me super moeg, dutjes over de dag of wanneet ik maar kan, hoofdpijn en misselijkheid op sommige momenten. Heb test gedaan maar veel te vroeg wellicht want ze was negatief. Kan niet wachten tot vrijdag om opnieuw een test te doen! We waren onverwachts zwanger maar verloren het, nu twee maand later, gepland zou 'k al terug zwanger kunnen zijn?! Het is allemaal zo spannend!

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Tamke23

Artikel gelezen en nu?

Leuk om verder te lezen

Blogs over zwangerschap

Ongerust als je je baby niet goed voelt bewegen

Ongerust als je je baby niet goed voelt bewegen
Ons idee dat het kindje rustig zou zijn, lijkt een gebrek aan energie om te bewegen en krap vruchtwater. Het was een van de signalen dat ze achterbleef in groei, maar dat wisten wij nie

Zwangerschap gaat nu heel snel

Zwangerschap gaat nu heel snel
Ik ben zo nieuwsgierig, mijn hersenen maken overuren met vragen zoals welke kleur kinderwagen wordt, hoe we de kinderkamer gaan inrichten, thema's etc.

Het zwangerschapsverhaal van Carla

1   Het zwangerschapsverhaal van Carla
Carla is zwanger... volg elke week hoe het met haar gaat! Zwangerschap week 6 7 8 9 10

Mijn tweede zwangerschap voelt zo anders

Mijn tweede zwangerschap voelt zo anders
Wat voel ik me anders dan toen ik van de eerste 17 weken zwanger was. Toen kon je me opdweilen. Ik wist niet wat me overkwam. Mijn man was dolblij, maar voor mij was het schrikken.

Moet ik blijven of vertrekken tijdens mijn zwangerschap?

1   Moet ik blijven of vertrekken tijdens mijn zwangerschap?
Tot nu toe is mijn zwangerschap heel vermoeiend geweest. Hij wilt zich niet voorbereiden op de baby. Hij geeft commentaar omdat ik niet kan werken. Moet ik mijn relatie breken?

Carla is 8 weken zwanger

Carla is 8 weken zwanger
Volgende week dinsdag heb ik mijn eerste echo, ik vind het allemaal zo spannend. Ik ben nu ook veel meer bezig met een miskraam, dat had ik met mijn eerste zwangerschap helemaal niet.

Week 38: de baby komt al bijna

Week 38: de baby komt al bijna
De arts was aan het meten en zei dat er niet meer veel vruchtwater was. Ik weet niet of er andere vrouwen zijn met deze ervaring? Daarna begon ze over al over de zwangerschap inleiden..