Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Nieuw lid

Nieuw lid   vriendin


Lees de berichten van Nieuw lid

Onderwerp:  Kinderwens - Zwanger bij negatieve test?

Hoi meiden, Ik probeer zwanger te worden, mijn man en k hebben 2x gevreeen in de week dat k t meest vruchtbaar was (volgens berekeningen) nou moest ik maandag ongesteld worden en het is nu donderdag en nog niks. Test gedaan die was negatief. Heb wel pijnlijke borsten en krampen in mn onderbuik. Zou k dan toch zwanger zijn en te vroeg heb en getest? Ik hoop het zo!!

Onderwerp:  Zwangerschap - 2e week na bevruchting

Hallo allemaal, Ik moet even mijn verhaal kwijt... Ik moest maandag 26 maart ongesteld worden, vandaag (29 maart) Nog steeds niet ongesteld. Ik heb een cyclus van 32 dagen. In januari werd ik ook 1 week later ongesteld. Maar heb t idee dat het dit keer anders is. Heb samen met mijn man 2x onveilig gevreeen in de week dat ik het meest vruchtbaar was.. ik heb zere borsten en telkens krampen in mijn onderbuik.. vandaag een test gedaan die was negatief. Wat moet ik nou doen?

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Nieuw lid

Artikel gelezen en nu?

Blogs over zwangerschap

Dyna met haar moeder over de gevolgen van tienerzwangerschap

Dyna met haar moeder over de gevolgen van tienerzwangerschap
Hoe heeft Dyna s moeder het ervaren dat Dyna ook zo jong moeder is geworden? Toen Dyna met 19 jaar zwanger was, was ze koppig: Ik weet wat ik doe en ik ga niet dezelfde fouten maken.

De eeuwige Wij zijn zwanger vs. Ik ben zwanger discussie

De eeuwige Wij zijn zwanger vs. Ik ben zwanger discussie
Het is een oneindige discussie waar geen eind aan lijkt te komen: is de term -Ik ben zwanger- correct, of is het de uitdrukking -Wij zijn zwanger- die we zouden moeten gebruiken?

Moet ik blijven of vertrekken tijdens mijn zwangerschap?

1   Moet ik blijven of vertrekken tijdens mijn zwangerschap?
Tot nu toe is mijn zwangerschap heel vermoeiend geweest. Hij wilt zich niet voorbereiden op de baby. Hij geeft commentaar omdat ik niet kan werken. Moet ik mijn relatie breken?

Terug van een heerlijke vakantie

Terug van een heerlijke vakantie
Ik ben nu 7weken zwanger en voel me best goed. Je hoort weleens verhalen van zwangere vrouwen die alleen maar misselijk zijn, boven de wc hangen en zich erg ellendig voelen.

Voel ik mijn baby voor het eerst bewegen?

Voel ik mijn baby voor het eerst bewegen?
Ontspannen lig ik op mijn rug met mijn hand op mijn buik. Ik duw lichtjes en verplaatst mijn hand van links naar rechts. In mijn achterhoofd klinkt de verloskundige: Je placenta ligt...

Ongewenste hand op mijn zwangere buik

Ongewenste hand op mijn zwangere buik
Dat vrouwen, zelfs totaal vreemde vrouwen, hun handen op mijn buik plaatsen vind ik al behoorlijk onbegrijpelijk. Maar dat een man, een vader van een klasgenootje van mijn kind, zijn...

De laatste loodjes ik ben gewoon officieel HOOGzwanger

De laatste loodjes ik ben gewoon officieel HOOGzwanger
Waar ik het meeste naar uitkijk? Naar die blik van mijn vriend wanneer hij haar voor het eerst zal zien. Het moment dat hij ons kleine meisje in zijn armen kan nemen. De liefde...