Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Nieuw lid

Nieuw lid   vriendin


Lees de berichten van Nieuw lid

Onderwerp:  Kinderwens - Zwanger bij negatieve test?

Hoi meiden, Ik probeer zwanger te worden, mijn man en k hebben 2x gevreeen in de week dat k t meest vruchtbaar was (volgens berekeningen) nou moest ik maandag ongesteld worden en het is nu donderdag en nog niks. Test gedaan die was negatief. Heb wel pijnlijke borsten en krampen in mn onderbuik. Zou k dan toch zwanger zijn en te vroeg heb en getest? Ik hoop het zo!!

Onderwerp:  Zwangerschap - 2e week na bevruchting

Hallo allemaal, Ik moet even mijn verhaal kwijt... Ik moest maandag 26 maart ongesteld worden, vandaag (29 maart) Nog steeds niet ongesteld. Ik heb een cyclus van 32 dagen. In januari werd ik ook 1 week later ongesteld. Maar heb t idee dat het dit keer anders is. Heb samen met mijn man 2x onveilig gevreeen in de week dat ik het meest vruchtbaar was.. ik heb zere borsten en telkens krampen in mijn onderbuik.. vandaag een test gedaan die was negatief. Wat moet ik nou doen?

Laat een berichtje achter voor Nieuw lid

Artikel gelezen en nu?

  1. Word vriendin bij ikbenZwanger.com! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel dit artikel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie hieronder

Blogs over zwangerschap

Alweer op de helft van de zwangerschap blog Firefly

Alweer op de helft van de zwangerschap blog Firefly
Blog: "Goh wat gaat de tijd snel. Zoveel te vertellen. Ik voel onze kleine meid nu al sinds een paar dagen en wat is dat mooi! Soms een veegje soms net een stompje of drukkertje. Echt genieten"

Moet ik blijven of vertrekken tijdens mijn zwangerschap?

2   Moet ik blijven of vertrekken tijdens mijn zwangerschap?
Blog: "Tot nu toe is mijn zwangerschap heel vermoeiend geweest. Hij wilt zich niet voorbereiden op de baby. Hij geeft commentaar omdat ik niet kan werken. Moet ik mijn relatie breken?"

Je mag komen, ik ben 38 weken zwanger

Je mag komen, ik ben 38 weken zwanger
Blog: "Alles staat al klaar dus je mag komen, maar je mag ook nog even blijven zitten hoor ukkepuk. Maar aan de andere kant zit ik vol spanning te wachten en ben ik heel benieuwd naar jou!"

Leuk om te lezen