Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Nieuw lid

Nieuw lid   vriendin

Laatst gezien op 29-03-2018

Lees de berichten van Nieuw lid

Onderwerp:  KinderwensZwanger bij negatieve test?

Hoi meiden, Ik probeer zwanger te worden, mijn man en k hebben 2x gevreeen in de week dat k t meest vruchtbaar was (volgens berekeningen) nou moest ik maandag ongesteld worden en het is nu donderdag en nog niks. Test gedaan die was negatief. Heb wel pijnlijke borsten en krampen in mn onderbuik. Zou k dan toch zwanger zijn en te vroeg heb en getest? Ik hoop het zo!!

Onderwerp:  Zwangerschap2e week na bevruchting

Hallo allemaal, Ik moet even mijn verhaal kwijt... Ik moest maandag 26 maart ongesteld worden, vandaag (29 maart) Nog steeds niet ongesteld. Ik heb een cyclus van 32 dagen. In januari werd ik ook 1 week later ongesteld. Maar heb t idee dat het dit keer anders is. Heb samen met mijn man 2x onveilig gevreeen in de week dat ik het meest vruchtbaar was.. ik heb zere borsten en telkens krampen in mijn onderbuik.. vandaag een test gedaan die was negatief. Wat moet ik nou doen?

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Nieuw lid

Artikel gelezen en nu?

Leuk om verder te lezen

Blogs over zwangerschap

Hoe gaat het met de zwangerschap van Firefly in week 18?

Hoe gaat het met de zwangerschap van Firefly in week 18?
Hier ben ik weer, nu in de 18e week! Allereerst nog even de uitslag van het bloedonderzoek van de eerste trimester screening. De arts belde en zei dat op mijn leeftijd 37...

In het hier en nu klopt mijn leven simpelweg

In het hier en nu klopt mijn leven simpelweg
De door mijn lijf gierende hormonen zorgen voor geheel nieuwe sensaties en reacties. Toch doen die episoden niets af aan mijn basis gevoel, in het hier en nu klopt mijn leven simpelweg.

Zwangerschap en sporten

Zwangerschap en sporten
Mag je sporten tijdens je zwangerschap, of mag het niet? Is het echt schadelijk voor je baby? Ik heb altijd gesport, voornamelijk hardlopen. Ik ben met de pil gestopt.

Wat kost een baby nou?

Wat kost een baby nou?
Dat een baby al voor de geboorte flink wat kost weet elke zwangere en dat het hummeltje na de geboorte ook beslag legt op het salaris is natuurlijk niets onbekends. Een baby kost geld.

Zwangerschapsverlof jezelf verwennen

Zwangerschapsverlof jezelf verwennen
Werk zo lang mogelijk door, als het even lukt tot aan die verplichte vier weken grens. Dan heb je daarna lekker veel tijd samen met je meisje. De adviezen zijn klip en klaar.

Bakerpraatjes en actieve baby in mijn buik

Bakerpraatjes en actieve baby in mijn buik
Ergens gelezen dat als je trek hebt in verse jus dat het een teken is dat je een jongen krijgt, dat zijn van die bakerpraatjes. Nog maar even lekker genieten.

Hoge bloeddruk tegengaan tijdens mijn zwangerschap

Hoge bloeddruk tegengaan tijdens mijn zwangerschap
Gewoon blijven bewegen! Dat zou mijn beste idee zijn om een hoge bloeddruk tegen te gaan en ik neem geen halve maatregelen. Op zaterdag zijn mijn vriend en ik gaan fietsen en wandelen.