Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Sanna

Sanna   vriendin


Ik ben 29 jaar jong en zwanger van de eerste. Volgende week heb ik de eerste (inwendige) echo. Super spannend! \r\n Ik ben nog helemaal nieuw op de babymarkt, maar wen langzaam aan het idee.

Lees de berichten van Sanna

Onderwerp:  - Geboorteclub oktober 2018

Hallo allemaal, allereerst gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Spannend hè? Zo leuk dat er een geboorteclub bestaat, kunnen we mooi ervaringen met elkaar delen. Ik ben trouwens 29 en mijn vriend is 28. We hadden al wel langer een kinderwens, maar hadden het nooit serieus geprobeerd. Afgelopen januari was onze eerste serieuze poging en bam raak. Zelf heb ik op Valentijnsdag positief getest, maar kon dit niet geloven en heb de test op 16-02-2018 nog twee keer gedaan en het is echt. Qua symptomen heb ik net als Charlotte niet veel te klagen. Voel me wat vermoeider dan anders en ben wat emotioneler. Ik hoef bijvoorbeeld nog niet heel vaak naar het toilet. :) Wie weet gaat dat nog veranderen! Groetjes, Sanna

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub oktober 2018

Hallo allemaa', gefeliciteerd! Ik heb ook op Valentijnsdag positief getest en wist niet wat ik meemaakte! Het tweede streepje was nog een beetje vaag en heb 2 dagen erna nog een test gedaan. En bam binnen 1 min twee streepjes. Daarna geloofde ik het nog niet en heb ik een clearblue gekocht.. en die gaf aan 2-3 weken oftewel 4-5 weken zwanger. Echt spannend zeg! Nu 4 weken en 5 dagen zwanger, echt spannend zeg. Ik ben uitgerekend op 25 oktober 2018! Maar het kan ook een paar dagen eerder zijn. Ik heb namelijk een onregelmatige cyclus.

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Sanna

Artikel gelezen en nu?

Blogs over zwangerschap

Ongerust als je je baby niet goed voelt bewegen

Ongerust als je je baby niet goed voelt bewegen
Ons idee dat het kindje rustig zou zijn, lijkt een gebrek aan energie om te bewegen en krap vruchtwater. Het was een van de signalen dat ze achterbleef in groei, maar dat wisten wij nie

Maagzuur en alle andere rare irritante zwangerschapskwaaltje

Maagzuur en alle andere rare irritante zwangerschapskwaaltje
Ja, ik ben nu 27 weken en begin nu echt wel me razend te irriteren aan het zwangerschapskwaaltje MAAGZUUR… Herkennen jullie deze zwangerschapskwalen met 27 weken?

Contact met je kindje blog Brenzen

Contact met je kindje blog Brenzen
Wanneer heb ik voor het laatst rustig op de bank gezeten met mijn handen op mijn buik, en mooie muziek aan, en gecommuniceerd met dat wezentje dat groeit en zich voedt met mijn lichaam?

Toch nog een leuke kerst en jaarwisseling

Toch nog een leuke kerst en jaarwisseling
Dacht ik de vorige keer met 11 weken dat het langzaam beter ging, was dat helaas van korte duur. De ellende genaamd zwangerschapsmisselijkheid, ging gewoon weer verder. Na ruim 13 weken

Knie blauw met mooie rode plek in het midden

Knie blauw met mooie rode plek in het midden
Op handen en knieen zit ik te kermen. Gaat het? vraagt de makelaar ongemakkelijk. NEE!!! schreeuwt de stem in mijn hoofd. Ja hoor ik sta zo weer op, zegt de stem uit mijn mond zachtjes.

Hoe gaat het met de zwangerschap van Firefly in week 18?

Hoe gaat het met de zwangerschap van Firefly in week 18?
Hier ben ik weer, nu in de 18e week! Allereerst nog even de uitslag van het bloedonderzoek van de eerste trimester screening. De arts belde en zei dat op mijn leeftijd 37...

Brussel en onze kleurrijke toekomst

Brussel en onze kleurrijke toekomst
Ik besef dat de wereld waarin onze kinderen op zullen groeien een andere is dan de wereld waarin mijn ouders mij los lieten.