Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Sanna

Sanna   vriendin


Ik ben 29 jaar jong en zwanger van de eerste. Volgende week heb ik de eerste (inwendige) echo. Super spannend! \r\n Ik ben nog helemaal nieuw op de babymarkt, maar wen langzaam aan het idee.

Lees de berichten van Sanna

Onderwerp:  - Geboorteclub oktober 2018

Hallo allemaal, allereerst gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Spannend hè? Zo leuk dat er een geboorteclub bestaat, kunnen we mooi ervaringen met elkaar delen. Ik ben trouwens 29 en mijn vriend is 28. We hadden al wel langer een kinderwens, maar hadden het nooit serieus geprobeerd. Afgelopen januari was onze eerste serieuze poging en bam raak. Zelf heb ik op Valentijnsdag positief getest, maar kon dit niet geloven en heb de test op 16-02-2018 nog twee keer gedaan en het is echt. Qua symptomen heb ik net als Charlotte niet veel te klagen. Voel me wat vermoeider dan anders en ben wat emotioneler. Ik hoef bijvoorbeeld nog niet heel vaak naar het toilet. :) Wie weet gaat dat nog veranderen! Groetjes, Sanna

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub oktober 2018

Hallo allemaa', gefeliciteerd! Ik heb ook op Valentijnsdag positief getest en wist niet wat ik meemaakte! Het tweede streepje was nog een beetje vaag en heb 2 dagen erna nog een test gedaan. En bam binnen 1 min twee streepjes. Daarna geloofde ik het nog niet en heb ik een clearblue gekocht.. en die gaf aan 2-3 weken oftewel 4-5 weken zwanger. Echt spannend zeg! Nu 4 weken en 5 dagen zwanger, echt spannend zeg. Ik ben uitgerekend op 25 oktober 2018! Maar het kan ook een paar dagen eerder zijn. Ik heb namelijk een onregelmatige cyclus.

Laat een berichtje achter voor Sanna

Artikel gelezen en nu?

Blogs over zwangerschap

Ons kleine visje voelen bewegen en schoppen

Ons kleine visje voelen bewegen en schoppen
Mick! Ik voel iets in mijn onderbuik! Volgens mij is dat de baby die aan het schoppen is. Mick zegt: Meen je dat? Hoe voelt dat? Mag ik dat ook voelen?! Ik zeg: Daar moet je zwanger voo

Zwanger naar het pretpark en een mislukte NIPT test

Zwanger naar het pretpark en een mislukte NIPT test
De NIPT test is mislukt! Hoe kan dat? Hoe kunnen zulke testen mislukken? Ik dacht net dat de NIPT betrouwbaarder was, dat is toch wat ze me hebben verteld.

Oei, wat groeit mijn buik!

Oei, wat groeit mijn buik!
Iedere week merk ik dat mijn buik gestaag groeit. Mede doordat vrienden dit zonder enige gene uitroepen! Goh, het gaat nu wel heel hard he?! Niet alleen zie ik het aan mijn omvang, maar

Blog 37 weken zwanger, de laatste loodjes

Blog 37 weken zwanger, de laatste loodjes
37 weken zwanger al weer, wat vliegt de tijd zeg. Alles is geregeld en als het goed is hebben we alle babyspulletjes in huis. Nu kan ik extra goed genieten van die laatste weken.

Na 9 maanden proberen opeens zwanger

Na 9 maanden proberen opeens zwanger
En toch had ik het gevoel dat ik zwanger kon zijn, zodoende heb ik de online zwangerschaps vragenlijst ingevuld en de uitslag zei: zeer grote kans! Dus daar ging ik, vol moed naar de wc

Aan het genieten van mijn zwangerschap en groeiende buikje

Aan het genieten van mijn zwangerschap en groeiende buikje
Elke avond voor het slapen gaan leggen we nog even onze handen op mijn buik en meldt onze kleine zich altijd even. Ze kan best trappen hoor, zoo.

Onze top tien favoriete bloggers

Onze top tien favoriete bloggers
Benieuwd naar onze top tien bloggers en vloggers? Onze ikbenZwanger bloggers schrijven verhalen over hun zwangerschap, bevalling en mama zijn voor jou.

Mijn zwangerschapsbrein op het werk

Mijn zwangerschapsbrein op het werk
Er waren zelfs steeds meer middagen waarin ik thuis lunchte, een schoonheidsslaapje hield en daarna achter mijn eigen laptop verder werkte. De productieve uren liepen hard achteruit.

Rust houden en ziekteverlof opnemen

Rust houden en ziekteverlof opnemen
Nu zit ik hier te typen, het is amper 10:00 uur. Ik ben 28 weken en 3 dagen, volgende week is de bruiloft en ik mag niet meer werken. Zou het nog even blijven zitten?

Carla is 8 weken zwanger

Carla is 8 weken zwanger
Volgende week dinsdag heb ik mijn eerste echo, ik vind het allemaal zo spannend. Ik ben nu ook veel meer bezig met een miskraam, dat had ik met mijn eerste zwangerschap helemaal niet.

Je mag komen, ik ben 38 weken zwanger

Je mag komen, ik ben 38 weken zwanger
Alles staat al klaar dus je mag komen, maar je mag ook nog even blijven zitten hoor ukkepuk. Maar aan de andere kant zit ik vol spanning te wachten en ben ik heel benieuwd naar jou!

Ziekenhuis controle en intake kraamzorg

Ziekenhuis controle en intake kraamzorg
Ze legde uit welke taken de kraamzorg van de ouders overneemt. Van huishoudelijke taken tot het maken van een ontbijtje voor zowel moeder als vader. Prioriteit is echter moeder en kind.

Goede groeiecho en creatief in de babykamer

1   Goede groeiecho en creatief in de babykamer
In de afgelopen 8 weken is er weer zoveel gebeurd. Zo zit ik al sinds 28 weken zwangerschap ziek thuis. In verband met de groeiachterstand van het kindje moet ik volledige rust houden.

We gaan voor een drieling

We gaan voor een drieling
Toen kwam het moment waar we natuurlijk het zenuwachtigst voor waren, Baby C. Het blaasje was nog steeds vergroot. Het klepje was nog niet opengeschoten. Deze aandoening komt vaker voor