Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Sanna

Sanna   vriendin

Laatst gezien op 05-03-2018

Ik ben 29 jaar jong en zwanger van de eerste. Volgende week heb ik de eerste (inwendige) echo. Super spannend! \r\n Ik ben nog helemaal nieuw op de babymarkt, maar wen langzaam aan het idee.

Lees de berichten van Sanna

Onderwerp:  Geboorteclub oktober 2018

Hallo allemaal, allereerst gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Spannend hè? Zo leuk dat er een geboorteclub bestaat, kunnen we mooi ervaringen met elkaar delen. Ik ben trouwens 29 en mijn vriend is 28. We hadden al wel langer een kinderwens, maar hadden het nooit serieus geprobeerd. Afgelopen januari was onze eerste serieuze poging en bam raak. Zelf heb ik op Valentijnsdag positief getest, maar kon dit niet geloven en heb de test op 16-02-2018 nog twee keer gedaan en het is echt. Qua symptomen heb ik net als Charlotte niet veel te klagen. Voel me wat vermoeider dan anders en ben wat emotioneler. Ik hoef bijvoorbeeld nog niet heel vaak naar het toilet. :) Wie weet gaat dat nog veranderen! Groetjes, Sanna

Onderwerp:  ClubsGeboorteclub oktober 2018

Hallo allemaa', gefeliciteerd! Ik heb ook op Valentijnsdag positief getest en wist niet wat ik meemaakte! Het tweede streepje was nog een beetje vaag en heb 2 dagen erna nog een test gedaan. En bam binnen 1 min twee streepjes. Daarna geloofde ik het nog niet en heb ik een clearblue gekocht.. en die gaf aan 2-3 weken oftewel 4-5 weken zwanger. Echt spannend zeg! Nu 4 weken en 5 dagen zwanger, echt spannend zeg. Ik ben uitgerekend op 25 oktober 2018! Maar het kan ook een paar dagen eerder zijn. Ik heb namelijk een onregelmatige cyclus.

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Sanna

Artikel gelezen en nu?

Leuk om verder te lezen

Blogs over zwangerschap

Het zwangerschapsverhaal van Carla

1   Het zwangerschapsverhaal van Carla
Carla is zwanger... volg elke week hoe het met haar gaat! Zwangerschap week 6 7 8 9 10

Alweer op de helft van de zwangerschap blog Firefly

Alweer op de helft van de zwangerschap blog Firefly
Goh wat gaat de tijd snel. Zoveel te vertellen. Ik voel onze kleine meid nu al sinds een paar dagen en wat is dat mooi! Soms een veegje soms net een stompje of drukkertje. Echt genieten

24 weken zwanger geboorte komt dichterbij

24 weken zwanger geboorte komt dichterbij
Wat gaat de tijd hard, alweer in week 24 aangeland! Dat betekent dat ik nu zes maanden zwanger ben. Het begint steeds meer vorm te krijgen, de buik en ook het toeleven naar de geboorte.

Knie blauw met mooie rode plek in het midden

Knie blauw met mooie rode plek in het midden
Op handen en knieen zit ik te kermen. Gaat het? vraagt de makelaar ongemakkelijk. NEE!!! schreeuwt de stem in mijn hoofd. Ja hoor ik sta zo weer op, zegt de stem uit mijn mond zachtjes.

ikbenZwanger bloggers

ikbenZwanger bloggers
De website ikbenZwanger.com is een onafhankelijke website voor en door vrouwen. Samen willen we de wereld van (bijna) zwangeren een beetje mooier maken. Met 10.000 bezoekers per dag.

Kind van de wind

Kind van de wind
We voelen het beiden in ons lijf als er vuur in de lucht zit (onweer). Soms vraag ik me af, zal ons kind dat later ook hebben? Zal het een buitenkind zijn? Een kind van de wind?

In het hier en nu klopt mijn leven simpelweg

In het hier en nu klopt mijn leven simpelweg
De door mijn lijf gierende hormonen zorgen voor geheel nieuwe sensaties en reacties. Toch doen die episoden niets af aan mijn basis gevoel, in het hier en nu klopt mijn leven simpelweg.