Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Sanna

Sanna   vriendin


Ik ben 29 jaar jong en zwanger van de eerste. Volgende week heb ik de eerste (inwendige) echo. Super spannend! \r\n Ik ben nog helemaal nieuw op de babymarkt, maar wen langzaam aan het idee.

Lees de berichten van Sanna

Onderwerp:  - Geboorteclub oktober 2018

Hallo allemaal, allereerst gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Spannend hè? Zo leuk dat er een geboorteclub bestaat, kunnen we mooi ervaringen met elkaar delen. Ik ben trouwens 29 en mijn vriend is 28. We hadden al wel langer een kinderwens, maar hadden het nooit serieus geprobeerd. Afgelopen januari was onze eerste serieuze poging en bam raak. Zelf heb ik op Valentijnsdag positief getest, maar kon dit niet geloven en heb de test op 16-02-2018 nog twee keer gedaan en het is echt. Qua symptomen heb ik net als Charlotte niet veel te klagen. Voel me wat vermoeider dan anders en ben wat emotioneler. Ik hoef bijvoorbeeld nog niet heel vaak naar het toilet. :) Wie weet gaat dat nog veranderen! Groetjes, Sanna

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub oktober 2018

Hallo allemaa', gefeliciteerd! Ik heb ook op Valentijnsdag positief getest en wist niet wat ik meemaakte! Het tweede streepje was nog een beetje vaag en heb 2 dagen erna nog een test gedaan. En bam binnen 1 min twee streepjes. Daarna geloofde ik het nog niet en heb ik een clearblue gekocht.. en die gaf aan 2-3 weken oftewel 4-5 weken zwanger. Echt spannend zeg! Nu 4 weken en 5 dagen zwanger, echt spannend zeg. Ik ben uitgerekend op 25 oktober 2018! Maar het kan ook een paar dagen eerder zijn. Ik heb namelijk een onregelmatige cyclus.

Laat een berichtje achter voor Sanna

Artikel gelezen en nu?

  1. Word vriendin bij ikbenZwanger.com! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel dit artikel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie hieronder

Blogs over zwangerschap

Zwanger met een hoofdletter Z Zwanger met een hoofdletter Z

Zwanger met een hoofdletter Z
Blog: "In een klap ben ik me bewust van een nieuwe fase: ik ben Zwanger met een hoofdletter Z. Het is wel even wennen nu zo echt zichtbaar zwanger te zijn."

Regel-dingetjes, vakantie en de eerste schopjes Regel-dingetjes, vakantie en de eerste schopjes

Regel-dingetjes, vakantie en de eerste schopjes
Blog: "De uitslag van de combinatietest, althans het bloedonderzoek, was nog niet binnen helaas. Dat is ook Curaçao: alles duurt vreselijk lang. Verder was alles prima en hebben we de hartslag"

Eindelijk goed nieuws! Blog van Cambes Eindelijk goed nieuws! Blog van Cambes

5   Eindelijk goed nieuws! Blog van Cambes
Blog: "De uitslag van de combinatietest is binnen en er is een zeer geringe kans dat het een kindje met het syndroom van Down wordt. Nu met een lijst van de baby uitzet inkopen doen!"

Leuk om te lezen