Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Charlotte

Charlotte   vriendin


Lees de berichten van Charlotte

Onderwerp:  - Geboorteclub oktober 2018

Veel sterkte!

Onderwerp:  - Geboorteclub oktober 2018 - Eten

Hoe verloopt bij jullie het eten momenteel? Heel sterk opletten op vanalles of af en toe eens zuren? Gisteren zijn we op restaurant geweest en ik wou zo graag Côte a los eten. Ik heb dat dan ook maar gedaan en het heeft gesmaakt. Het was saignant gebakken en niet doorbakken. Ik probeer in de week echt wel serieus op te letten, maar om dit 9 maanden vol te houden wordt het erg lastig zonder af en toe eens te zuren. Hoe zit dat bij jullie?

Onderwerp:  - Geboorteclub oktober 2018

Ik ben trouwens 27 jaar en mijn vriend 28.

Onderwerp:  - Geboorteclub oktober 2018

Hallo iedereen, leuk om over 'gelijkgestemden' te lezen! Ik heb op 18 februari positief getest. Een beetje een verrassing aangezien ik pas in januari was gestopt met de pil. Maar heel tevreden uiteraard, want het is zeker welkom. De eerste echo is pas op 17 maart, dat lijkt nog een eeuwigheid!! Ik heb echt niet te klagen, enkel mijn borsten die gezwollen zijn en wat vermoeid. Hopelijk blijft het zo. Ook voor jullie veel succes!

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Charlotte

Artikel gelezen en nu?

Blogs over zwangerschap

Extra zwaar om zwanger te zijn in deze warme zomer

Extra zwaar om zwanger te zijn in deze warme zomer
Ik ben inmiddels ruim 32 weken zwanger en ik vind het een heerlijk idee om straks mijn kleintje in mijn armen te kunnen houden. Het is wel zwaar om zwanger te zijn in de zomer.

De 3B-s: bed, bank en bad

De 3B-s: bed, bank en bad
Ik had een mooi boek over de 3 B-s: bed, bank en bad. Ik maak er momenteel gretig gebruik van. Aangezien ik ziekgemeld ben, geef ik ook gewoon toe aan hoe ik me voel.

Moet ik blijven of vertrekken tijdens mijn zwangerschap?

1   Moet ik blijven of vertrekken tijdens mijn zwangerschap?
Tot nu toe is mijn zwangerschap heel vermoeiend geweest. Hij wilt zich niet voorbereiden op de baby. Hij geeft commentaar omdat ik niet kan werken. Moet ik mijn relatie breken?

Carla is 6 weken zwanger

Carla is 6 weken zwanger
Ik ben nu 6 weken zwanger en voel me tot nu toe best goed, soms ben ik wel erg moe maar gelukkig slaapt mijn zoontje nog twee keer op een dag, dus als hij lekker naar zijn bedje gaat...

Baby niet voelen schoppen, geen leven meer voelen

Baby niet voelen schoppen, geen leven meer voelen
Om half 3 valt het me op dat ik de baby nog de hele dag niet heb gevoeld. Normaal gesproken is het s ochtends al druk aan het schoppen en reageert het ook op het geluid van ons.

Yes, ik kan terug blij zijn met mijn zwangerschap

1   Yes, ik kan terug blij zijn met mijn zwangerschap
In deze blog zal ik jullie vertellen over het moment dat ik besefte dat ik ook blij kon zijn met mijn zwangerschap en de geweldige momenten die ik vanaf toen heb ervaren.

Hechting met je baby in je buik

Hechting met je baby in je buik
Apart. We hebben elkaar nog nooit fatsoenlijk in de ogen kunnen kijken. Laat staan kunnen besnuffelen of vasthouden. Toch voel ik al een onmiskenbare band met het mini mensje in mij.