Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Charlotte

Charlotte   vriendin


Lees de berichten van Charlotte

Onderwerp:  - Geboorteclub oktober 2018

Veel sterkte!

Onderwerp:  - Geboorteclub oktober 2018 - Eten

Hoe verloopt bij jullie het eten momenteel? Heel sterk opletten op vanalles of af en toe eens zuren? Gisteren zijn we op restaurant geweest en ik wou zo graag Côte a los eten. Ik heb dat dan ook maar gedaan en het heeft gesmaakt. Het was saignant gebakken en niet doorbakken. Ik probeer in de week echt wel serieus op te letten, maar om dit 9 maanden vol te houden wordt het erg lastig zonder af en toe eens te zuren. Hoe zit dat bij jullie?

Onderwerp:  - Geboorteclub oktober 2018

Ik ben trouwens 27 jaar en mijn vriend 28.

Onderwerp:  - Geboorteclub oktober 2018

Hallo iedereen, leuk om over 'gelijkgestemden' te lezen! Ik heb op 18 februari positief getest. Een beetje een verrassing aangezien ik pas in januari was gestopt met de pil. Maar heel tevreden uiteraard, want het is zeker welkom. De eerste echo is pas op 17 maart, dat lijkt nog een eeuwigheid!! Ik heb echt niet te klagen, enkel mijn borsten die gezwollen zijn en wat vermoeid. Hopelijk blijft het zo. Ook voor jullie veel succes!

Laat een berichtje achter voor Charlotte

Artikel gelezen en nu?

  1. Word vriendin bij ikbenZwanger.com! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel dit artikel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie hieronder

Blogs over zwangerschap

Kind van de wind

Kind van de wind
Blog: "We voelen het beiden in ons lijf als er vuur in de lucht zit (onweer). Soms vraag ik me af, zal ons kind dat later ook hebben? Zal het een buitenkind zijn? Een kind van de wind?"

Feestjes zonder wijntje of biertje

Feestjes zonder wijntje of biertje
Blog: "Twee verjaardagen gingen soepel voorbij. Op de laatste verjaardag hebben we zelfs een wedstrijdje gedaan wie er meer zwanger lijkt; mijn zwager of ik. Wat vind jij?"

De zon schijnt en ik ben zwanger

De zon schijnt en ik ben zwanger
Blog: "De zon schijnt weer, heerlijk! Deze zomer wordt het wel genieten met mate. Ik heb gelezen dat je niet in de volle zon mag zitten met een blote buik. En de babykamer is er!"

Leuk om te lezen