Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Charlotte

Charlotte   vriendin

Laatst gezien op 08-05-2018

Lees de berichten van Charlotte

Onderwerp:  Geboorteclub oktober 2018

Veel sterkte!

Onderwerp:  Geboorteclub oktober 2018 - Eten

Hoe verloopt bij jullie het eten momenteel? Heel sterk opletten op vanalles of af en toe eens zuren? Gisteren zijn we op restaurant geweest en ik wou zo graag Côte a los eten. Ik heb dat dan ook maar gedaan en het heeft gesmaakt. Het was saignant gebakken en niet doorbakken. Ik probeer in de week echt wel serieus op te letten, maar om dit 9 maanden vol te houden wordt het erg lastig zonder af en toe eens te zuren. Hoe zit dat bij jullie?

Onderwerp:  Geboorteclub oktober 2018

Ik ben trouwens 27 jaar en mijn vriend 28.

Onderwerp:  Geboorteclub oktober 2018

Hallo iedereen, leuk om over 'gelijkgestemden' te lezen! Ik heb op 18 februari positief getest. Een beetje een verrassing aangezien ik pas in januari was gestopt met de pil. Maar heel tevreden uiteraard, want het is zeker welkom. De eerste echo is pas op 17 maart, dat lijkt nog een eeuwigheid!! Ik heb echt niet te klagen, enkel mijn borsten die gezwollen zijn en wat vermoeid. Hopelijk blijft het zo. Ook voor jullie veel succes!

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Charlotte

Artikel gelezen en nu?

Leuk om verder te lezen

Blogs over zwangerschap

Babykamer stress blog Kim

Babykamer stress blog Kim
Behang, likje verf, muurstickers, muurschildering. Ik zie door de bomen het bos niet meer. Dat we het geslacht niet weten maakt het er niet makkelijker op. Pfff babykamer stress.

Ik ben zwanger en werk in de kraamzorg

3   Ik ben zwanger en werk in de kraamzorg
Als kraamverzorgende weet je als geen ander wat zwangerschap en geboorte met zich mee brengt. Jarenlang heb ik kersverse ouders mogen helpen in hun eerste week met hun nieuwe baby.

Ongewenste hand op mijn zwangere buik

Ongewenste hand op mijn zwangere buik
Dat vrouwen, zelfs totaal vreemde vrouwen, hun handen op mijn buik plaatsen vind ik al behoorlijk onbegrijpelijk. Maar dat een man, een vader van een klasgenootje van mijn kind, zijn...

Het zwangerschapsverhaal van Carla

1   Het zwangerschapsverhaal van Carla
Carla is zwanger... volg elke week hoe het met haar gaat! Zwangerschap week 6 7 8 9 10

Uitgedroogd door extreme misselijkheid

Uitgedroogd door extreme misselijkheid
Ik heb Danny gesmeekt om thuis te blijven, omdat ik voelde dat het niet goed met me ging. We zijn naar de huisarts gegaan en die verwees mij door naar het ziekenhuis, ik was uitgedroogd

Mag het een maatje meer zijn?

2   Mag het een maatje meer zijn?
Ik ben nu tien weken zwanger en ik pas slechts als rollade in een medium broekje. Ik word uitgelachen door mijn spiegelbeeld. ‘ieder pondje gaat door het mondje’ roept ze me toe.

We gaan voor een drieling

We gaan voor een drieling
Toen kwam het moment waar we natuurlijk het zenuwachtigst voor waren, Baby C. Het blaasje was nog steeds vergroot. Het klepje was nog niet opengeschoten. Deze aandoening komt vaker voor