Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Jeanette

Jeanette   vriendin


Hoi Allemaal, ik ben Jeanette. 36 jaar.\r\nNu 4 weken en 3 dagen zwanger. \r\nBijna 2 jaar bezig om zwanger te worden. Vorig jaar maart 2017 een miskraam gehad bij 5.5 week. En nu is t weer gelukt! Vind t reuze spannend. Elke x als ik naar de wc ga denk ik... als er maar geen bloed is! Verder heb ik aardig last van een druk onderin mijn buik. Een ongesteldheid gevoel. Wie kent dit ook? Ben zo bang dat er weer een miskraam komt.

Lees de berichten van Jeanette

Onderwerp:  Zwangerschap - 39 weken zwanger

Hoi Allemaal, gefeliciteerd! Ik ben nu 4 weken en 3 dagen zwanger. We zijn 2 jaar bezig. Heb vorig jaar maart 2017 een miskraam gehad bij 5.5 week. Dus erg spannend nu! Elke x als ik naar de wc ga denk ik... als er maar geen bloed is. En heb best wel steeds een drukkend gevoel in mijn onderbuik. Vind t echt spannend! En toch bang voor weer een miskraam.....

Laat een berichtje achter voor Jeanette

Artikel gelezen en nu?

  1. Word vriendin bij ikbenZwanger.com! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel dit artikel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie hieronder

Blogs over zwangerschap

Mag het een maatje meer zijn?

2   Mag het een maatje meer zijn?
Blog: "Ik ben nu tien weken zwanger en ik pas slechts als rollade in een medium broekje. Ik word uitgelachen door mijn spiegelbeeld. ‘ieder pondje gaat door het mondje’ roept ze me toe."

27 weken zwanger en aftellen voor verlof

27 weken zwanger en aftellen voor verlof
Blog: "Ik ben nu echt aan het aftellen, nog 9 weken werken en dan lekker met zwangerschapsverlof. Merk wel dat werken zwaarder wordt. Helaas voor de uk die al rondloopt. Die wil ook aandacht."

Alweer op de helft van de zwangerschap blog Firefly

Alweer op de helft van de zwangerschap blog Firefly
Blog: "Goh wat gaat de tijd snel. Zoveel te vertellen. Ik voel onze kleine meid nu al sinds een paar dagen en wat is dat mooi! Soms een veegje soms net een stompje of drukkertje. Echt genieten"

Leuk om te lezen