Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Nieuw lid

Nieuw lid   vriendin

Laatst gezien op 14-01-2018

Lees de berichten van Nieuw lid

Onderwerp:  ClubsGeboorteclub september 2018 - Angst sloeg toe

Weet precies wat je bedoelt mijn verhaal is bijna hetzelfde...ook in augustus een miskraam en volgens mijn berekening nu 2 sept uitgerekend...ga volgende week de vk bellen. .zit al in de stress sinds 1e kerstdag...succes ik duim met je mee gr carola

Onderwerp:  ClubsGeboorteclub september 2018

Hey allemaal, ook ik heb i n augustus een miskraam gehad. Nu 6.5 week zwanger....vorige keer had ik met 5 weken al de verloskundige gebeld voor een afspraak nu wacht ik tot ik 7 weken ben en dan een afspraak voor die week erna...Ik weet het sinds 1e kerstdag en kan het nog niet geloven totdat ik het heb gezien...ben zo bang het weer kwijt te raken...

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Nieuw lid

Artikel gelezen en nu?

Leuk om verder te lezen

Blogs over zwangerschap

Voel ik mijn baby voor het eerst bewegen?

Voel ik mijn baby voor het eerst bewegen?
Ontspannen lig ik op mijn rug met mijn hand op mijn buik. Ik duw lichtjes en verplaatst mijn hand van links naar rechts. In mijn achterhoofd klinkt de verloskundige: Je placenta ligt...

Papablog - Ik ben ook zwanger - Orkaan aan emoties

Papablog - Ik ben ook zwanger - Orkaan aan emoties
Vanaf dat moment voel je als aanstaande vader een orkaan aan emoties door je heengaan. Eerst een soort van innerlijke high-fives. Zo van -goed gedaan gozer- tot hele nieuwe discussies.

Seksueel vlammetje en een knisperend bed

Seksueel vlammetje en een knisperend bed
Ik blijk niet de enige. Ik heb gewoon steeds het idee dat er iemand meekijkt, biechtte een vriendin op. Nu de allerlaatste weken met een buik die ik volledig heb omarmd.

Erkenning van ons kindje bij de gemeente

Erkenning van ons kindje bij de gemeente
Wij zijn niet getrouwd en daarom moesten we bij de gemeente de erkenning van de ongeboren vrucht aanvragen. Dan gebeurt er iets waar ik zelf geen seconde over na had gedacht.

Start perineum massage

Start perineum massage
Deze onschuldige melding verschijnt maandagavond in mijn telefoonscherm. Het potje staat al geruime tijd paraat. De werking van het goedje is veelbelovend.

Het zwangerschapsverhaal van Carla

1   Het zwangerschapsverhaal van Carla
Carla is zwanger... volg elke week hoe het met haar gaat! Zwangerschap week 6 7 8 9 10

Je moet genieten van je zwangerschap

Je moet genieten van je zwangerschap
Ik was zelfs op een punt aanbeland, dat ik iedereen die maar even zei: je moet genieten van je zwangerschap, eigenhandig zijn of haar nek om wilde draaien. Ik wilde het niet meer horen.