Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Vrouwtje018

Vrouwtje018   vriendin

Laatst gezien op 03-02-2018

Zwanger van de eerste. Wereld op zn kop, maar heel blij!

Lees de berichten van Vrouwtje018

In gesprek met: Nina

Dankjewel!

Onderwerp:  ClubsGeboorteclub september 2018

Hallo allemaal, Sinds maandag weet ik dat ik zwanger ben. Een complete verrassing en ook voor t eerst. Op een heleboel gebieden geen juist moment maar dat komt hopelijk goed. Nou ben ik al sinds maandag informatie tot me aan t nemen, mn hele planning is overhoop en controlfreak dat ik ben wil ik exact weten wat er gebeurd en nog volgt.. Vriend en k willen het tot week 13 tussen ons houden. Onwijs moeilijk maar k sta er ook achter! Eerst maar eens zien dat alles goed is en tot rust komen. Mijn vraag nu aan jullie.. hoe doe je dat? Maakt jullie hoofd geen overuren? Wat doen jullie om afleiding te hebben? Hoor heel graag van jullie!

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Vrouwtje018

Artikel gelezen en nu?

Leuk om verder te lezen

Blogs over zwangerschap

Brussel en onze kleurrijke toekomst

Brussel en onze kleurrijke toekomst
Ik besef dat de wereld waarin onze kinderen op zullen groeien een andere is dan de wereld waarin mijn ouders mij los lieten.

Papablog - Ik ben ook zwanger - Het sterke geslacht

Papablog - Ik ben ook zwanger - Het sterke geslacht
Dit was het laatste weekend samen met mijn hoogzwangere Katie, maar toch voelde dat niet meer zo. De baby is al zo nadrukkelijk aanwezig dat we niet meer echt met zijn tweeen zijn.

Zwanger met HG, misselijk de ziektewet in

Zwanger met HG, misselijk de ziektewet in
Ik ging de ziektewet in. Ik kon niet anders. Stichting Hg daar had ik heel veel aan. Die meiden maakte hetzelfde mee als ik. Hg is overleven en doorgaan.

Babykamer stress blog Kim

Babykamer stress blog Kim
Behang, likje verf, muurstickers, muurschildering. Ik zie door de bomen het bos niet meer. Dat we het geslacht niet weten maakt het er niet makkelijker op. Pfff babykamer stress.

Zwanger met een hoofdletter Z

Zwanger met een hoofdletter Z
In een klap ben ik me bewust van een nieuwe fase: ik ben Zwanger met een hoofdletter Z. Het is wel even wennen nu zo echt zichtbaar zwanger te zijn.

Uitgaan als zwangere, kan dat wel?

Uitgaan als zwangere, kan dat wel?
Ben ik wel een goede moeder als ik gewoon nog uitga? Is het niet te zwaar of lawaaiig? Is uitgaan eigenlijk wel leuk als iedereen lekker aan de rosé zit en ik aan mijn frisje? En ga zo

De laatste loodjes ik ben gewoon officieel HOOGzwanger

De laatste loodjes ik ben gewoon officieel HOOGzwanger
Waar ik het meeste naar uitkijk? Naar die blik van mijn vriend wanneer hij haar voor het eerst zal zien. Het moment dat hij ons kleine meisje in zijn armen kan nemen. De liefde...