Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Vrouwtje018

Vrouwtje018   vriendin


Zwanger van de eerste. Wereld op zn kop, maar heel blij!

Lees de berichten van Vrouwtje018

In gesprek met: Nina

Dankjewel!

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub september 2018

Hallo allemaal, Sinds maandag weet ik dat ik zwanger ben. Een complete verrassing en ook voor t eerst. Op een heleboel gebieden geen juist moment maar dat komt hopelijk goed. Nou ben ik al sinds maandag informatie tot me aan t nemen, mn hele planning is overhoop en controlfreak dat ik ben wil ik exact weten wat er gebeurd en nog volgt.. Vriend en k willen het tot week 13 tussen ons houden. Onwijs moeilijk maar k sta er ook achter! Eerst maar eens zien dat alles goed is en tot rust komen. Mijn vraag nu aan jullie.. hoe doe je dat? Maakt jullie hoofd geen overuren? Wat doen jullie om afleiding te hebben? Hoor heel graag van jullie!

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Vrouwtje018

Artikel gelezen en nu?

Blogs over zwangerschap

Moedermaffia blog Victoria

Moedermaffia blog Victoria
Wacht maar, komt vanzelf. Dat hoorde ik ook toen ik nog twijfelde over het moederschap en uitte, als dertiger, geen rammelende eierstokken te hebben. De impact van de moedermaffia.

Zwanger met een hoofdletter Z

Zwanger met een hoofdletter Z
In een klap ben ik me bewust van een nieuwe fase: ik ben Zwanger met een hoofdletter Z. Het is wel even wennen nu zo echt zichtbaar zwanger te zijn.

3 maanden zwanger alweer en een verslaving erbij

3 maanden zwanger alweer en een verslaving erbij
Mijn vierde blog alweer… 3 maanden zwanger. Ongelofelijk hoe snel de tijd gaat. In mijn vorige blog schreef ik over de provisorische echo bij de huisarts en hoe zeer ik hoopte dat onze

De combinatietest 3d echo blog 13 weken

De combinatietest 3d echo blog 13 weken
Vandaag weer bij de frauenartz geweest voor de combinatie test. De nekplooi meting en bloed onderzoek. De arts heeft van alles gemeten. Armpjes, beentjes, het hoofdje en de nekplooi hee

Trippel trappel trippel trap

1   Trippel trappel trippel trap
Ik zit net een paar minuutjes als ik een kleine -plop- voel in de zijkant van mijn buik, jaaa! Ik weet wat dat is! Dat was zeker weten een heel klein eerste schopje!

Zwanger en onzeker of het allemaal goed gaat

Zwanger en onzeker of het allemaal goed gaat
De hele week kijk ik af en toe even stiekem naar de afdruk van de echo. Hoe blij kan je met zo iets kleins zijn? Ik kan je vertellen Heel Blij! Maar jeetje wat wordt je er onzeker van.

Yes, ik kan terug blij zijn met mijn zwangerschap

1   Yes, ik kan terug blij zijn met mijn zwangerschap
In deze blog zal ik jullie vertellen over het moment dat ik besefte dat ik ook blij kon zijn met mijn zwangerschap en de geweldige momenten die ik vanaf toen heb ervaren.