Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Nieuw lid

Nieuw lid   vriendin

Laatst gezien op 21-01-2018

Lees de berichten van Nieuw lid

Onderwerp:  ClubsGeboorteclub september 2018

Hoi Mrs Brouwer, \r\nIk herken je gevoel ook. Ben inmiddels 8 weken zwanger en heb zelf ook een miskraam na mn 1e kindje. \r\nUiteraard is het nu weer heel erg spannend. Ik probeer vooral positief te zijn en niet te denken aan alles wat mis kan gaan. Maar ik reken mezelf ook nog niet rijk. \r\nJe kunt niks doen om het te beïnvloeden dus alleen maar hopen en met beide benen op de grond staan, dat helpt voor mij. \r\nFijne zwangerschap gewenst!

Onderwerp:  ClubsGeboorteclub september 2018 - Opnieuw zwanger na miskraam

Hoi Melanie, \r\n Wat fijn dat je weer zwanger bent. Ik heb in mei ook een miskraam gehad met 12 weken en ben nu ook weer net zwanger. \r\nHeel erg spannend allemaal!

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Nieuw lid

Artikel gelezen en nu?

Leuk om verder te lezen

Blogs over zwangerschap

Is die ene roze wolk ook voor mij

Is die ene roze wolk ook voor mij
Dat ik misselijk zou zijn, of nog meer last van mijn rug zou hebben oke, maar ik zou er zeker toch wel van genieten? Het is bijna een taboe om te zeggen: zwanger zijn is niks voor mij.

27 weken zwanger en aftellen voor verlof

27 weken zwanger en aftellen voor verlof
Ik ben nu echt aan het aftellen, nog 9 weken werken en dan lekker met zwangerschapsverlof. Merk wel dat werken zwaarder wordt. Helaas voor de uk die al rondloopt. Die wil ook aandacht.

Drie leuke verrassingen dit jaar blog Scarlett

Drie leuke verrassingen dit jaar blog Scarlett
Tim heeft mij tot grote verrassing met Oud en Nieuw ten huwelijk gevraagd en ik heb natuurlijk volmondig JA! gezegd om vervolgens knock-out in de kerstboom te belanden...

Papablog - Ik ben ook zwanger - Orkaan aan emoties

Papablog - Ik ben ook zwanger - Orkaan aan emoties
Vanaf dat moment voel je als aanstaande vader een orkaan aan emoties door je heengaan. Eerst een soort van innerlijke high-fives. Zo van -goed gedaan gozer- tot hele nieuwe discussies.

Trippel trappel trippel trap

1   Trippel trappel trippel trap
Ik zit net een paar minuutjes als ik een kleine -plop- voel in de zijkant van mijn buik, jaaa! Ik weet wat dat is! Dat was zeker weten een heel klein eerste schopje!

Feestjes zonder wijntje of biertje

Feestjes zonder wijntje of biertje
Twee verjaardagen gingen soepel voorbij. Op de laatste verjaardag hebben we zelfs een wedstrijdje gedaan wie er meer zwanger lijkt; mijn zwager of ik. Wat vind jij?

Aan het genieten van mijn zwangerschap en groeiende buikje

Aan het genieten van mijn zwangerschap en groeiende buikje
Elke avond voor het slapen gaan leggen we nog even onze handen op mijn buik en meldt onze kleine zich altijd even. Ze kan best trappen hoor, zoo.