Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Mimi

Mimi   vriendin


Eerste zwangerschap, uitgerekend rond 8 augustus 2018

Lees de berichten van Mimi

Onderwerp:  Zwangerschap - 2e week na bevruchting

Vandaag, 29 november 2017 heeft het (dure) digitale clearblue testje ons bevestigd dat we zwanger zijn. “Zwanger 1-2 weken” stond er op het schermpje. Ik was PERPLEX. Wij gingen er van uit dat het deze keer niet was gelukt omdat wij geen positieve ovulatietest hebben gehad. Dit is toch wel de grootste verrassing die wij ooit hebben gehad. Niet voorbereid op de positieve test voelt het allemaal nog heel erg ongeloofwaardig, ik heb naar mijn weten (nog) geen kwaaltjes gehad en er spookte per direct 101 dingen door mijn hoofd: oh de zorgverzekering aanpassen; wat heb ik eigenlijk allemaal de laatste tijd gegeten? Wij kunnen het iedereen vertellen met de kerst! Of toch niet? Want dan ben ik nog maar 8 weken zwanger en heb ik geen echo gehad; Heb ik toch symptomen gemist; hmm uitgerekend in augustus 2018, dan is hij/zij in de zomervakantie jarig .. niet zo handig met kinderfeestjes, dan maar op vakantie gaan; oh die verbouwing moet nu wel opschieten, of misschien toch uitstellen; geen kattenbak meer verschonen en ga zo maar door. Dit is voor ons de eerste keer dus geen flauw idee wanneer we aan het idee gaan wennen, wanneer het besef er helemaal is, wanneer we het gaan vertellen en hoe, wat er allemaal op ons af gaat komen etc etc.. maar het komt vast allemaal wel goed. Geniet allemaal van jullie zwangerschap. X

Advertentie

Lees de blogs geschreven door Mimi

Huh, ik ben zwanger?!

Huh, ik ben zwanger?!
Zwanger 1-2 weken, stond er op het schermpje. Ik was PERPLEX. Wij gingen ervan uit dat het deze keer niet was gelukt, omdat wij geen positieve ovulatietest hebben gehad.

Laat een berichtje achter voor Mimi

Artikel gelezen en nu?

Blogs over zwangerschap

Baby niet voelen schoppen, geen leven meer voelen

Baby niet voelen schoppen, geen leven meer voelen
Om half 3 valt het me op dat ik de baby nog de hele dag niet heb gevoeld. Normaal gesproken is het s ochtends al druk aan het schoppen en reageert het ook op het geluid van ons.

Hele nieuwe papa en mama op controle bij de verloskundige

Hele nieuwe papa en mama op controle bij de verloskundige
Als een hele nieuwe mama en papa komt er heel veel op ons af en het is heerlijk om alle (onnozele) vragen te stellen. Dan mag ik gaan liggen en zoekt de verloskundige mijn baarmoeder.

Zwangerschap en sporten

Zwangerschap en sporten
Mag je sporten tijdens je zwangerschap, of mag het niet? Is het echt schadelijk voor je baby? Ik heb altijd gesport, voornamelijk hardlopen. Ik ben met de pil gestopt.

Please do not touch my belly | raak mijn zwangere buik niet

Please do not touch my belly | raak mijn zwangere buik niet
Dan opeens... raakt ze mijn buik aan, wrijft ze er overheen. Het is lief bedoeld, maar het liefst heb ik dat er niemand zomaar aan mijn zwangere buik zit.

Wat kost een baby nou?

Wat kost een baby nou?
Dat een baby al voor de geboorte flink wat kost weet elke zwangere en dat het hummeltje na de geboorte ook beslag legt op het salaris is natuurlijk niets onbekends. Een baby kost geld.

ikbenZwanger bloggers

ikbenZwanger bloggers
De website ikbenZwanger.com is een onafhankelijke website voor en door vrouwen. Samen willen we de wereld van (bijna) zwangeren een beetje mooier maken. Met 10.000 bezoekers per dag.

Dyna met haar moeder over de gevolgen van tienerzwangerschap

Dyna met haar moeder over de gevolgen van tienerzwangerschap
Hoe heeft Dyna s moeder het ervaren dat Dyna ook zo jong moeder is geworden? Toen Dyna met 19 jaar zwanger was, was ze koppig: Ik weet wat ik doe en ik ga niet dezelfde fouten maken.