Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Mimi

Mimi   vriendin


Eerste zwangerschap, uitgerekend rond 8 augustus 2018

Lees de berichten van Mimi

Onderwerp:  Zwangerschap - 2e week na bevruchting

Vandaag, 29 november 2017 heeft het (dure) digitale clearblue testje ons bevestigd dat we zwanger zijn. “Zwanger 1-2 weken” stond er op het schermpje. Ik was PERPLEX. Wij gingen er van uit dat het deze keer niet was gelukt omdat wij geen positieve ovulatietest hebben gehad. Dit is toch wel de grootste verrassing die wij ooit hebben gehad. Niet voorbereid op de positieve test voelt het allemaal nog heel erg ongeloofwaardig, ik heb naar mijn weten (nog) geen kwaaltjes gehad en er spookte per direct 101 dingen door mijn hoofd: oh de zorgverzekering aanpassen; wat heb ik eigenlijk allemaal de laatste tijd gegeten? Wij kunnen het iedereen vertellen met de kerst! Of toch niet? Want dan ben ik nog maar 8 weken zwanger en heb ik geen echo gehad; Heb ik toch symptomen gemist; hmm uitgerekend in augustus 2018, dan is hij/zij in de zomervakantie jarig .. niet zo handig met kinderfeestjes, dan maar op vakantie gaan; oh die verbouwing moet nu wel opschieten, of misschien toch uitstellen; geen kattenbak meer verschonen en ga zo maar door. Dit is voor ons de eerste keer dus geen flauw idee wanneer we aan het idee gaan wennen, wanneer het besef er helemaal is, wanneer we het gaan vertellen en hoe, wat er allemaal op ons af gaat komen etc etc.. maar het komt vast allemaal wel goed. Geniet allemaal van jullie zwangerschap. X

Lees de blogs geschreven door Mimi

Huh, ik ben zwanger?!

1. Huh, ik ben zwanger?!
Zwanger 1-2 weken, stond er op het schermpje. Ik was PERPLEX. Wij gingen ervan uit dat het deze keer niet was gelukt, omdat wij geen positieve ovulatietest hebben gehad.

Laat een berichtje achter voor Mimi

Artikel gelezen en nu?

  1. Word vriendin bij ikbenZwanger.com! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel dit artikel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie hieronder

Blogs over zwangerschap

Mijn veranderende lichaam

Mijn veranderende lichaam
Blog: "Na weken van zwangerschapskwalen ellende, is dat nu eindelijk over. Nu proberen de kilos een beetje in toom te houden, want ik moet volgende week toch echt in mijn trouwjurk passen."

De eeuwige Wij zijn zwanger vs. Ik ben zwanger discussie

De eeuwige Wij zijn zwanger vs. Ik ben zwanger discussie
Blog: "Het is een oneindige discussie waar geen eind aan lijkt te komen: is de term -Ik ben zwanger- correct, of is het de uitdrukking -Wij zijn zwanger- die we zouden moeten gebruiken?"

Maagzuur en alle andere rare irritante zwangerschapskwaaltje

Maagzuur en alle andere rare irritante zwangerschapskwaaltje
Blog: "Ja, ik ben nu 27 weken en begin nu echt wel me razend te irriteren aan het zwangerschapskwaaltje MAAGZUUR… Herkennen jullie deze zwangerschapskwalen met 27 weken?"

Leuk om te lezen