Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Mimi

Mimi   vriendin

Laatst gezien op 14-03-2018

Eerste zwangerschap, uitgerekend rond 8 augustus 2018

Lees de berichten van Mimi

Onderwerp:  Zwangerschap2e week na bevruchting

Vandaag, 29 november 2017 heeft het (dure) digitale clearblue testje ons bevestigd dat we zwanger zijn. “Zwanger 1-2 weken” stond er op het schermpje. Ik was PERPLEX. Wij gingen er van uit dat het deze keer niet was gelukt omdat wij geen positieve ovulatietest hebben gehad. Dit is toch wel de grootste verrassing die wij ooit hebben gehad. Niet voorbereid op de positieve test voelt het allemaal nog heel erg ongeloofwaardig, ik heb naar mijn weten (nog) geen kwaaltjes gehad en er spookte per direct 101 dingen door mijn hoofd: oh de zorgverzekering aanpassen; wat heb ik eigenlijk allemaal de laatste tijd gegeten? Wij kunnen het iedereen vertellen met de kerst! Of toch niet? Want dan ben ik nog maar 8 weken zwanger en heb ik geen echo gehad; Heb ik toch symptomen gemist; hmm uitgerekend in augustus 2018, dan is hij/zij in de zomervakantie jarig .. niet zo handig met kinderfeestjes, dan maar op vakantie gaan; oh die verbouwing moet nu wel opschieten, of misschien toch uitstellen; geen kattenbak meer verschonen en ga zo maar door. Dit is voor ons de eerste keer dus geen flauw idee wanneer we aan het idee gaan wennen, wanneer het besef er helemaal is, wanneer we het gaan vertellen en hoe, wat er allemaal op ons af gaat komen etc etc.. maar het komt vast allemaal wel goed. Geniet allemaal van jullie zwangerschap. X

Advertentie

Lees de blogs geschreven door Mimi

Huh, ik ben zwanger?!

Huh, ik ben zwanger?!
Zwanger 1-2 weken, stond er op het schermpje. Ik was PERPLEX. Wij gingen ervan uit dat het deze keer niet was gelukt, omdat wij geen positieve ovulatietest hebben gehad.

Laat een berichtje achter voor Mimi

Artikel gelezen en nu?

Leuk om verder te lezen

Blogs over zwangerschap

Regel-dingetjes, vakantie en de eerste schopjes

Regel-dingetjes, vakantie en de eerste schopjes
De uitslag van de combinatietest, althans het bloedonderzoek, was nog niet binnen helaas. Dat is ook Curaçao: alles duurt vreselijk lang. Verder was alles prima en hebben we de hartslag

Het eerste babypakje uitkiezen

Het eerste babypakje uitkiezen
Van mij hoeft ook echt niet alles nieuw. Maar het eerste babypakje moet dat wel zijn. Het is inmiddels een heel ding geworden, haar Eerste Pakje. Ik heb een lange eisenlijst.

Mag het een maatje meer zijn?

2   Mag het een maatje meer zijn?
Ik ben nu tien weken zwanger en ik pas slechts als rollade in een medium broekje. Ik word uitgelachen door mijn spiegelbeeld. ‘ieder pondje gaat door het mondje’ roept ze me toe.

Loslaten van alle zekerheden tijdens je zwangerschap

1   Loslaten van alle zekerheden tijdens je zwangerschap
Deze zwangerschap maanden blijken een mooie cursus loslaten te zijn. Waar ik in de eerste weken bezig was met alle regeldingen, krijgen onzekerheden nu langzaam maar zeker de overhand.

Wandelingetje door de sneeuw - zwanger wandelen in de bergen

Wandelingetje door de sneeuw - zwanger wandelen in de bergen
Toen ik naar buiten keek en de 20 centimeter sneeuw zag moest ik even slikken, maar zonder te mokken volgde ik het voorbeeld van manlief en deed mijn schoenen aan en dertig extra lagen.

Week 38: de baby komt al bijna

Week 38: de baby komt al bijna
De arts was aan het meten en zei dat er niet meer veel vruchtwater was. Ik weet niet of er andere vrouwen zijn met deze ervaring? Daarna begon ze over al over de zwangerschap inleiden..

De baby even niet voelen bewegen

De baby even niet voelen bewegen
Ik verander langzaam in die overgevoelige en super ongeruste moeder-kloek die ik dacht nooit te zullen zijn. Zo voelde ik de baby al vrij vroeg in de zwangerschap, rond de 14e week al.