Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Nieuw lid

Nieuw lid   vriendin


Lees de berichten van Nieuw lid

Onderwerp:  Kinderwens - Zwanger en test negatief?

Hoii Ik heb meer dan een week enorme buikpijn me buik voelt enorm opgeblazen. Soms enorm misselijk vooral in de ochtend, en ik had 4 a5 november al ongesteld moeten worden. Ik heb een test gedaan vandaag 12 november en helaas was deze negatief. Wanneer moet ik mij weer laten testen.

Onderwerp:  Kinderwens - Wanneer zwangerschapstest

Dat kan zeker, Ik heb daar niet zoveel verstand van helaas daarom zet ik het hier ook op zodat andere mij hiermee kunnen helpen ???? Als ik ongesteld moet worden dan reken ik het Idd uit en dan ben ik ook die exacte datum ongesteld. Is altijd al zo geweest. Dankje voor je snelle reactie Mie.

Onderwerp:  Kinderwens - Wanneer zwangerschapstest

WAT MOET IK DOEN NU?? 30 oktober heb ik met mijn vriend natuurlijk sex gehad (zoals iedeeren doet) wel onveilig. ik had daarna enorme buikpijn en nu nog steeds. we zijn nu 2 weken verder. & ik moest 5 a 6 november ongesteld worden maar dat is tot op de dag van vandaag nog steeds niet is gebeurt & ik wil mij graag laten testen of ik wel zwanger ben of niet want dan weet ik waar ik aan toe ben. Wanneer kan ik mij het beste laten testen??? zou diegene die dit leest alsjeblieft willen reageren om mijn vraag.\ Dankje well xx

Onderwerp:  Kinderwens - Wanneer zwangerschapstest

Hallo allemaal, Ik hoop dat jullie mij misschien kunnen helpen. 30 oktober 2017 heb ik onveilige sex gehad & ik zit niet aan de pil, Na 30 oktober had ik paar dagen enorme buikpijn en nu nog steeds. 5 a 6 november moest ik ongesteld worden, maar tot hede is dit nog niet gebeurt en de buikpijn blijft hangen. Ik wil wel eerst even wachten tot dat ik ongesteld word (deze week). Wil graag een zwangerschaps test halen na hoeveel weken kan ik mij laten testen ?. Ik hoor graag meer informatie over jullie alles is welkom.

Laat een berichtje achter voor Nieuw lid

Artikel gelezen en nu?

  1. Word vriendin! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie hieronder

Blogs over zwangerschap

Op buik gevallen met 25 weken zwangerschap Op buik gevallen met 25 weken zwangerschap

Op buik gevallen met 25 weken zwangerschap
Blog: "Pats, boem, daar lag ik dan. Vooruit gestrekt op de vloer. Plat op mijn buik, mijn zwangere buik! En een verzameling geschrokken en bezorgde kinderen om me heen…"

Zwanger in 2017 Zwanger in 2017

Zwanger in 2017
Blog: "Ik wens alle mommys en mommys-to-be een geweldig en heel gelukkig 2017! Een jaar waarin je je buik nog verder zal zien groeien, net als je nieuwsgierigheid naar je baby."

Moet ik blijven of vertrekken tijdens mijn zwangerschap? Moet ik blijven of vertrekken tijdens mijn zwangerschap?

2   Moet ik blijven of vertrekken tijdens mijn zwangerschap?
Blog: "Tot nu toe is mijn zwangerschap heel vermoeiend geweest. Hij wilt zich niet voorbereiden op de baby. Hij geeft commentaar omdat ik niet kan werken. Moet ik mijn relatie breken?"

Leuk om te lezen!