Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Nieuw lid

forum zwanger profiel

Nieuw lid   vriendin


Lees de berichten van Nieuw lid

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub juni 2018 - 5 weken en 1 dag

Ok, kan je dat we volhouden? Ik kan het nu al amper voor me houden. Als wij terugkomen en alles is goed denk ik dat we het gaan vertellen, eigenlijk willen we wachten en 25 nobember met sinterklaas een kadootje in de zak doen.. kerst zou ik echt niet reddrn, hahahh Wel super spannend allemaal, linkt wel een eeuw tot de 15e.. ik ga me werkgever pas in het nieuwe jaar vertellen.

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub juni 2018 - 5 weken en 1 dag

Wij mogen 15/11... ben ook blij als het zover is. Ik alaap juist echt super veel.. lig nu ook weer in bed om even 1,5 bij te tanken. Ik slaap 8-10 uur per nacht en wordt wakker van de wekker, en 5x om naar toilet te gaan, hahah. Ik vind het spannend maar ben wel positief gestemd en heb er vertrouwen in. Wanneer gaan jullie het aan ouders/ familie vertellen?

Onderwerp:  Zwangerschap - 6 weken zwanger

Hoi dames, ik ben ook 6 weken onderweg nu en ook beetje angstig, vorig jaar ook deze tijd een miskraam gehad na 5 weken.. voelt nu allemaal wel anders, maar angst zit er goed in. Ik moet ook over 2,5 voor de eerste afspraak, kan niet wachten!!

Laat een berichtje achter voor Nieuw lid

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Blogs over zwangerschap

Voor de tweede keer zwevend op een blauwe wolk Voor de tweede keer zwevend op een blauwe wolk

Zwevend op 2e blauwe wolk
Blog: "Ons gezin wordt verrijkt met een tweede jongen! Mijn 14 maanden oude zoon wordt grote broer! Je leven wordt omgegooid met een baby/peuter en nu komt er een tweede aan. Twee jongens onde"

We gaan voor een drieling We gaan voor een drieling

We gaan voor een drieling
Blog: "Toen kwam het moment waar we natuurlijk het zenuwachtigst voor waren, Baby C. Het blaasje was nog steeds vergroot. Het klepje was nog niet opengeschoten. Deze aandoening komt vaker voor"

Ongewenste hand op mijn zwangere buik Ongewenste hand op mijn zwangere buik

Hand op mijn zwangere buik
Blog: "Dat vrouwen, zelfs totaal vreemde vrouwen, hun handen op mijn buik plaatsen vind ik al behoorlijk onbegrijpelijk. Maar dat een man, een vader van een klasgenootje van mijn kind, zijn..."

Onze hond reageert zo lief op de baby in mijn buik Onze hond reageert zo lief op de baby in mijn buik

Huisdieren reageren op buik
Blog: "Vandaag zat onze hond op mijn schoot toen de baby in mijn buik begon te schoppen. Precies op de plek waar Rosie met haar pootje zat. En wat er toen gebeurde was zo mooi..."

Maagzuur en alle andere rare irritante zwangerschapskwaaltje Maagzuur en alle andere rare irritante zwangerschapskwaaltje

Maagzuur en rare kwaaltjes
Blog: "Ja, ik ben nu 27 weken en begin nu echt wel me razend te irriteren aan het zwangerschapskwaaltje MAAGZUUR… Herkennen jullie deze zwangerschapskwalen met 27 weken?"

Bloggers van ikbenZwanger.com Bloggers van ikbenZwanger.com

1   Onze zwangere bloggers
Bekijk de zwangere bloggers van ikbenZwanger. Lees de bijzondere blogs van Beatrijs, Carla, Anna, Suus en Laurence. Wil je ook blogger worden? Meld je aan!

Rust houden en ziekteverlof opnemen Rust houden en ziekteverlof opnemen

Ziekteverlof opnemen blog
Blog: "Nu zit ik hier te typen, het is amper 10:00 uur. Ik ben 28 weken en 3 dagen, volgende week is de bruiloft en ik mag niet meer werken. Zou het nog even blijven zitten?"

Leuk om te lezen!