Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van It\'s me

It\'s me   vriendin


Lees de berichten van It\'s me

Onderwerp:  Zwangerschap - Moet ik mijn relatie breken?

Hoi. Op de vraag of je moet vertrekken ja of nee. Daar kan ik geen antwoord op geven. Dat is een beslissing die alleen jij kunt maken. Wat ik wel denk is dat je niet snel moet op geven. En blijven vechten voor je relatie. Het onderste uit de kan halen zeg maar. Lukt het dan nog niet dan kun je wel met een opgeheven hoofd zeggen ik heb alles geprobeerd en er voor 100 procent voor gevochten. Wel zou je kunnen proberen of jullie samen met iemand in gesprek kunnen. Kijken of dat helpt.

Onderwerp:  Zwangerschap - Afwachten drieling bevalling

Wow ik lees al weken mee met je verhalen. Ik ben momenteel 36 weken zwanger en heb ook zwangerschaps diabetes. Op het moment ook erg veel harde buiken. En vind het ook super spannend. Ik wil even zeggen dat ik je een hele sterke vrouw vind. En zelf trots op je ben hoe jij je door deze zwangerschap heen slaat. Petje af vind het echt knap. Ik wil je daarom nog heel veel succes wensen. En hopelijk straks 3 prachtige baby's mee naar huis. Ik duim voor je

Onderwerp:  Kinderwens - Ervaring met lichte streepjes?

Heel herkenbaar. Heb ook die van de Kruidvat gebruikt. 1e test licht streepje. Ik geloofde het niet. Paar dagen gewacht 2e weer licht streepje. Ik denk dat dit standaard is bij die van de Kruidvat. Maar ik ven toch echt zwanger. De vrouw van moeders voor moeders zei tegen mij hoe donker of licht het streepje ook is. Een streepje is een streepje. Dus ik denk dat je er haast van uit kunt gaan dat je zwanger bent na drie testen.

Laat een berichtje achter voor It\'s me

Artikel gelezen en nu?

  1. Word vriendin bij ikbenZwanger.com! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel dit artikel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie hieronder

Blogs over zwangerschap

We gaan voor een drieling We gaan voor een drieling

We gaan voor een drieling
Blog: "Toen kwam het moment waar we natuurlijk het zenuwachtigst voor waren, Baby C. Het blaasje was nog steeds vergroot. Het klepje was nog niet opengeschoten. Deze aandoening komt vaker voor"

Drie leuke verrassingen dit jaar blog Scarlett Drie leuke verrassingen dit jaar blog Scarlett

Drie leuke verrassingen dit jaar blog Scarlett
Blog: "Tim heeft mij tot grote verrassing met Oud en Nieuw ten huwelijk gevraagd en ik heb natuurlijk volmondig JA! gezegd om vervolgens knock-out in de kerstboom te belanden..."

Zwanger met HG, misselijk de ziektewet in Zwanger met HG, misselijk de ziektewet in

Zwanger met HG, misselijk de ziektewet in
Blog: "Ik ging de ziektewet in. Ik kon niet anders. Stichting Hg daar had ik heel veel aan. Die meiden maakte hetzelfde mee als ik. Hg is overleven en doorgaan. "

Leuk om te lezen