Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van It\'s me

It\'s me   vriendin

Laatst gezien op 27-03-2018

Lees de berichten van It\'s me

Onderwerp:  ZwangerschapMoet ik mijn relatie breken?

Hoi. Op de vraag of je moet vertrekken ja of nee. Daar kan ik geen antwoord op geven. Dat is een beslissing die alleen jij kunt maken. Wat ik wel denk is dat je niet snel moet op geven. En blijven vechten voor je relatie. Het onderste uit de kan halen zeg maar. Lukt het dan nog niet dan kun je wel met een opgeheven hoofd zeggen ik heb alles geprobeerd en er voor 100 procent voor gevochten. Wel zou je kunnen proberen of jullie samen met iemand in gesprek kunnen. Kijken of dat helpt.

Onderwerp:  ZwangerschapAfwachten drieling bevalling

Wow ik lees al weken mee met je verhalen.\r\nIk ben momenteel 36 weken zwanger en heb ook zwangerschaps diabetes.\r\nOp het moment ook erg veel harde buiken. En vind het ook super spannend.\r\n\r\nIk wil even zeggen dat ik je een hele sterke vrouw vind. En zelf trots op je ben hoe jij je door deze zwangerschap heen slaat. \r\nPetje af vind het echt knap.\r\nIk wil je daarom nog heel veel succes wensen.\r\nEn hopelijk straks 3 prachtige baby\'s mee naar huis.\r\nIk duim voor je

Onderwerp:  KinderwensErvaring met lichte streepjes?

Heel herkenbaar. Heb ook die van de Kruidvat gebruikt. 1e test licht streepje. Ik geloofde het niet. Paar dagen gewacht 2e weer licht streepje. Ik denk dat dit standaard is bij die van de Kruidvat. Maar ik ven toch echt zwanger. De vrouw van moeders voor moeders zei tegen mij hoe donker of licht het streepje ook is. Een streepje is een streepje. Dus ik denk dat je er haast van uit kunt gaan dat je zwanger bent na drie testen.

Advertentie

Laat een berichtje achter voor It\'s me

Artikel gelezen en nu?

Leuk om verder te lezen

Blogs over zwangerschap

Welke kleding kan jij nog aan? blog Roosje

Welke kleding kan jij nog aan? blog Roosje
Een ramp. Kan nog maar weinig broeken aan en moet het nu echt hebben van de sportbroek en zwangerschapsbroek die ik nog had van nummer 1. Toch vind ik het zonde om nog kleding te kopen.

Lieve brief aan zwangere Chantal over verbreken relatie

Lieve brief aan zwangere Chantal over verbreken relatie
Beste Chantal, Ik kan me super goed voorstellen hoe jij je voelt. Je situatie lijkt enorm veel op de mijne; alleen word ik single mom. Ik ben momenteel 37 weken zwanger en mijn kleintje

Zwanger op Curacao is toch net even anders

Zwanger op Curacao is toch net even anders
Ik realiseerde me laatst dat sommigen van jullie geregeld even achter hun oren krabben als ze mijn komende blogs zullen lezen. Over de manier waarop dingen hier op Curaçao gaan.

Zwanger op vakantie met peuter in Canada

Zwanger op vakantie met peuter in Canada
10 weken zwanger en onderweg naar Canada. Gelukkig geen zwangerschapskwaaltjes, dus vol goede moed het vliegtuig in. Vooral alle focus op onze kleine vent. Een vlucht van ca. 7 uur, hoe

Bakerpraatjes en actieve baby in mijn buik

Bakerpraatjes en actieve baby in mijn buik
Ergens gelezen dat als je trek hebt in verse jus dat het een teken is dat je een jongen krijgt, dat zijn van die bakerpraatjes. Nog maar even lekker genieten.

Carla is 9 weken zwanger

Carla is 9 weken zwanger
Alweer 9 weken zwanger!! De tijd vliegt... Alleen de misselijkheid is jammer genoeg niet minder geworden. Het is zelfs zo erg dat ik zelfs moet spugen in de ochtend!

Zwangerschapsyoga niets voor mij

2   Zwangerschapsyoga niets voor mij
De groep reageert verschrikt. Clarisse gaat - naar eigen zeggen - door een hele zware periode. En daar wil zij het bij laten. Een enkeling fluistert haar snel iets toe.