Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Blu Seen

forum zwanger profiel

Blu Seen   vriendin


Lees de berichten van Blu Seen

Onderwerp:  Kinderwens - Zwanger bij negatieve test?

Ik teste ook alleen maar negatief 2 a 3 weken lang na nod. Daarna 1 week niet getest en na die week dus weer wel en toch zwanger !

Onderwerp:  Zwangerschap - 2e week na bevruchting

Hoi allemaal, Ik heb al wat rondgekeken maar kom niet veel vergelijkbaar met mijn verhaal tegen. Laten we beginnen met dat ik al een kind heb waarbij ik meer dan 3 weken na nod pas positief heb getest en geen enkele zwangerschaps symptoom heb gehad ! Nu is het zo dat ik al sinds ik mij kan heugen precies op een cyclus van 28 dagen zit, en mijn periode precies 5 dagen duurt. Maar de laatste keer werd ik 5 dagen te vroeg ongesteld, normaal gesproken begint het ook gelijk met helderrood bloed zoals op de rest van de dagen, deze keer ging ik naar de wc en met het afvegen zag ik heel lichtroze bloed. Ik heb het even afgewacht en de eerste dag kwam er alleen bij het afvegen wat lichtroze bloed of donkerbruin bloed. De volgende dag leek het door te zetten en was ik normaal ongesteld maar deze keer inclusief stolsels, de volgende dag was dat nog ongeveer hetzelfde. Dag 5 dacht ik op de laatste dag te zitten aangezien ik altijd maar 5 dagen menstrueer en verloor weer alleen heel lichtroze en bruin bloed. Echter verloor ik op dag 6 nog een aantal keer lichtroze bloed bij het afvegen. Nu was het zo dat ik me een aantal dagen al niet goed voelde, er kwam vocht uit mijn tepels, ik heb een hele nacht moeten overgeven, vaak misselijk, rommelende darmen, duizelig, buikpijn enz. Na de ongesteldheid dacht ik even dat het gestopt was maar helaas. Hierop heb ik op mijn oorspronkelijke nod een zwangerschapstest gedaan. Deze was negatief. Ik ben nog steeds met vlagen misselijk, wil de hele dag eten, mijn borsten doen regelmatig pijn en er komt vocht uit mijn tepels. Als ik nu weer uit ga van een cyclus van 28 dagen is mijn nod over een week. Nu ben ik veelste ongeduldig en ga ik van alles door mijn hoofd halen. Ben ik alsnog zwanger of is er iets anders mis met mijn lichaam ?! Wat kan de reden zijn dat ik nu voor het eerst te vroeg en ook nog eens langer ongesteld ben ?! Ik weet dat jullie geen dokters zijn maar ik moet nog een week wachten tot mijn nod en als ik gewoon menstrueer vraag ik me toch af wat de reden was en of ik hiervoor naar de dokter moet of dat dit normaal is?! Alvast bedankt dames !

Lees de blogs geschreven door Blu Seen

5 dagen te vroeg ongesteld - ben ik zwanger? blog BluSeen

1. 5 dagen te vroeg ongesteld - ben ik zwanger? blog BluSeen
Ik werd 5 dagen te vroeg ongesteld. Normaal gesproken begint het met helderrood bloed, deze keer ging ik naar de wc en met het afvegen zag ik heel lichtroze bloed.

Laat een berichtje achter voor Blu Seen

Zin in iets leuks? Zoek een geboortekaartje uit

Bekijk de voorbeelden en ontdek het leukste geboortekaartje voor jou!

 

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Vond je dit artikel interessant?

  1. Word vriendin! Meld je aan
  2. Deel het artikel via Facebook of Whatsapp
  3. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie