Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van M.

M.   vriendin

Laatst gezien op 23-04-2018

Lees de berichten van M.

Onderwerp:  Zwangerschap8 weken zwanger

Wat een spanning moet dat zijn geweest! Maar fijn dat alles goed blijkt te zijn. Aanstaande zaterdag heb ik mijn eerste inwendige echo en vindt het ook erg spannend. Vooral ook benieuwd naar hoever ik zwanger ben. Maar de spanning zal erbij horen. Jullie kunnen alvast lekker gaan genieten :-D

Onderwerp:  ClubsGeboorteclub april 2018

Hoi allemaal, 2 weken geleden deden wij de eerste test. Het was niet helemaal de bedoeling nu al zwanger te zijn maar zeker wel gewenst nu we aan het idee gewend zijn. Vorige week ook voor de zekerheid laten testen bij de huisarts omdat ik weinig klachten heb of ze zijn snel weer verdwenen. Aanstaande zaterdag heb ik een echo om te kijken hoever ik precies ben (heb geen regelmatige cyclus) en in september dan de intake bij de verloskundige. Waarschijnlijk ben ik nu tussen 7 en 8 weken en zal rond 6 april uitgerekend zijn. Allemaal super spannend natuurlijk of het goed zal gaan, we wachten rustig af.

Advertentie

Laat een berichtje achter voor M.

Artikel gelezen en nu?

Leuk om verder te lezen

Blogs over zwangerschap

In Duitsland gaat alles goed met Firefly in week 23

In Duitsland gaat alles goed met Firefly in week 23
Eind 23e week alweer. Het is alsof het steeds mooier wordt. Althans zo voel ik het. Ik kan bijna de wekker erop gelijk zetten wanneer ik de kleine kan voelen.

Is die ene roze wolk ook voor mij

Is die ene roze wolk ook voor mij
Dat ik misselijk zou zijn, of nog meer last van mijn rug zou hebben oke, maar ik zou er zeker toch wel van genieten? Het is bijna een taboe om te zeggen: zwanger zijn is niks voor mij.

Met hoge koorts in het ziekenhuis

Met hoge koorts in het ziekenhuis
Ik hoopte dat de doktoren gisteren aan de hand van een urinekweek kon zien waar de koorts vandaan komt. Als de artsen maar weten waar het vandaan komt, dan kan ik antibiotica krijgen in

Overtijd! De ooievaar komt later dan verwacht

Overtijd! De ooievaar komt later dan verwacht
40 weken duurt de gemiddelde zwangerschap. Het wachten duurt eeuwen, want je wilt je kleine wonder nu wel eens live ontmoeten! En die buik lijkt wel 3 keer zo zwaar.

Zwangerschapsyoga niets voor mij

2   Zwangerschapsyoga niets voor mij
De groep reageert verschrikt. Clarisse gaat - naar eigen zeggen - door een hele zware periode. En daar wil zij het bij laten. Een enkeling fluistert haar snel iets toe.

Please do not touch my belly | raak mijn zwangere buik niet

Please do not touch my belly | raak mijn zwangere buik niet
Dan opeens... raakt ze mijn buik aan, wrijft ze er overheen. Het is lief bedoeld, maar het liefst heb ik dat er niemand zomaar aan mijn zwangere buik zit.

Dyna met haar moeder over de gevolgen van tienerzwangerschap

Dyna met haar moeder over de gevolgen van tienerzwangerschap
Hoe heeft Dyna s moeder het ervaren dat Dyna ook zo jong moeder is geworden? Toen Dyna met 19 jaar zwanger was, was ze koppig: Ik weet wat ik doe en ik ga niet dezelfde fouten maken.