Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van M.

M.   vriendin


Lees de berichten van M.

Onderwerp:  Zwangerschap - 8 weken zwanger

Wat een spanning moet dat zijn geweest! Maar fijn dat alles goed blijkt te zijn. Aanstaande zaterdag heb ik mijn eerste inwendige echo en vindt het ook erg spannend. Vooral ook benieuwd naar hoever ik zwanger ben. Maar de spanning zal erbij horen. Jullie kunnen alvast lekker gaan genieten :-D

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub april 2018

Hoi allemaal, 2 weken geleden deden wij de eerste test. Het was niet helemaal de bedoeling nu al zwanger te zijn maar zeker wel gewenst nu we aan het idee gewend zijn. Vorige week ook voor de zekerheid laten testen bij de huisarts omdat ik weinig klachten heb of ze zijn snel weer verdwenen. Aanstaande zaterdag heb ik een echo om te kijken hoever ik precies ben (heb geen regelmatige cyclus) en in september dan de intake bij de verloskundige. Waarschijnlijk ben ik nu tussen 7 en 8 weken en zal rond 6 april uitgerekend zijn. Allemaal super spannend natuurlijk of het goed zal gaan, we wachten rustig af.

Advertentie

Laat een berichtje achter voor M.

Artikel gelezen en nu?

Blogs over zwangerschap

Yes, ik kan terug blij zijn met mijn zwangerschap

1   Yes, ik kan terug blij zijn met mijn zwangerschap
In deze blog zal ik jullie vertellen over het moment dat ik besefte dat ik ook blij kon zijn met mijn zwangerschap en de geweldige momenten die ik vanaf toen heb ervaren.

Het eerste babypakje uitkiezen

Het eerste babypakje uitkiezen
Van mij hoeft ook echt niet alles nieuw. Maar het eerste babypakje moet dat wel zijn. Het is inmiddels een heel ding geworden, haar Eerste Pakje. Ik heb een lange eisenlijst.

Hele nieuwe papa en mama op controle bij de verloskundige

Hele nieuwe papa en mama op controle bij de verloskundige
Als een hele nieuwe mama en papa komt er heel veel op ons af en het is heerlijk om alle (onnozele) vragen te stellen. Dan mag ik gaan liggen en zoekt de verloskundige mijn baarmoeder.

Moet ik blijven of vertrekken tijdens mijn zwangerschap?

1   Moet ik blijven of vertrekken tijdens mijn zwangerschap?
Tot nu toe is mijn zwangerschap heel vermoeiend geweest. Hij wilt zich niet voorbereiden op de baby. Hij geeft commentaar omdat ik niet kan werken. Moet ik mijn relatie breken?

Terug van een heerlijke vakantie

Terug van een heerlijke vakantie
Ik ben nu 7weken zwanger en voel me best goed. Je hoort weleens verhalen van zwangere vrouwen die alleen maar misselijk zijn, boven de wc hangen en zich erg ellendig voelen.

Mijn tweede zwangerschap voelt zo anders

Mijn tweede zwangerschap voelt zo anders
Wat voel ik me anders dan toen ik van de eerste 17 weken zwanger was. Toen kon je me opdweilen. Ik wist niet wat me overkwam. Mijn man was dolblij, maar voor mij was het schrikken.

Babykamer stress blog Kim

Babykamer stress blog Kim
Behang, likje verf, muurstickers, muurschildering. Ik zie door de bomen het bos niet meer. Dat we het geslacht niet weten maakt het er niet makkelijker op. Pfff babykamer stress.