Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van M.

M.   vriendin


Lees de berichten van M.

Onderwerp:  Zwangerschap - 8 weken zwanger

Wat een spanning moet dat zijn geweest! Maar fijn dat alles goed blijkt te zijn. Aanstaande zaterdag heb ik mijn eerste inwendige echo en vindt het ook erg spannend. Vooral ook benieuwd naar hoever ik zwanger ben. Maar de spanning zal erbij horen. Jullie kunnen alvast lekker gaan genieten :-D

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub april 2018

Hoi allemaal, 2 weken geleden deden wij de eerste test. Het was niet helemaal de bedoeling nu al zwanger te zijn maar zeker wel gewenst nu we aan het idee gewend zijn. Vorige week ook voor de zekerheid laten testen bij de huisarts omdat ik weinig klachten heb of ze zijn snel weer verdwenen. Aanstaande zaterdag heb ik een echo om te kijken hoever ik precies ben (heb geen regelmatige cyclus) en in september dan de intake bij de verloskundige. Waarschijnlijk ben ik nu tussen 7 en 8 weken en zal rond 6 april uitgerekend zijn. Allemaal super spannend natuurlijk of het goed zal gaan, we wachten rustig af.

Laat een berichtje achter voor M.

Artikel gelezen en nu?

  1. Word vriendin bij ikbenZwanger.com! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel dit artikel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie hieronder

Blogs over zwangerschap

Ongewenste hand op mijn zwangere buik

Ongewenste hand op mijn zwangere buik
Blog: "Dat vrouwen, zelfs totaal vreemde vrouwen, hun handen op mijn buik plaatsen vind ik al behoorlijk onbegrijpelijk. Maar dat een man, een vader van een klasgenootje van mijn kind, zijn..."

Oei, wat groeit mijn buik!

Oei, wat groeit mijn buik!
Blog: "Iedere week merk ik dat mijn buik gestaag groeit. Mede doordat vrienden dit zonder enige gene uitroepen! Goh, het gaat nu wel heel hard he?! Niet alleen zie ik het aan mijn omvang, maar"

Kind verloren en weer zwanger geworden

Kind verloren en weer zwanger geworden
Blog: "Ik ben in 2014 bevallen van een geweldig zoontje en een jaar later net wanneer hij zijn eerste stapjes kon zetten, kregen we een auto ongeluk waarbij onze kleine jongen is overleden."

Leuk om te lezen