Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Noom

Noom   vriendin

Laatst gezien op 16-01-2018

Hallo Allemaal, ik ben 39 en moeder van een zoon van 10 jaar en een BONUS dochter ook van 10. Samenwonend sinds 2011 met mijn vriend, een samengesteld gezin dus.... inmiddels zwanger van onze 1e samen. Helaas 10 maanden geleden een miskraam gehad, en nu inmiddels in de 16e week. Spannend. NIPT gehad en uitslag was goed....spannend allemaal!\\r\\n\\r\\nGroetjes!

Kinderen van Noom

baby

Liv Vajén dochter van Noom is geboren op Thursday 1 January 1970

Lees de berichten van Noom

Onderwerp:  ClubsGeboorteclub december 2017 - Nip

Ja gedaan, bloed afgenomen op een dinsdag en precies 2 weken later op dinsdag de uitslag.

In gesprek met: Mily

Mily gefeliciteerd!!!! ik ben net 39 en zwanger van de 2e.....mijn zoon is inmiddels 10. Ik wens je een super zwangerschap !

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Noom

Artikel gelezen en nu?

Leuk om verder te lezen

Blogs over zwangerschap

Ongerust als je je baby niet goed voelt bewegen

Ongerust als je je baby niet goed voelt bewegen
Ons idee dat het kindje rustig zou zijn, lijkt een gebrek aan energie om te bewegen en krap vruchtwater. Het was een van de signalen dat ze achterbleef in groei, maar dat wisten wij nie

De 10 musthaves voor elke zwangere

De 10 musthaves voor elke zwangere
Wat heb je echt nodig tijdens je zwangerschap? Victoria vertelt over haar 10 favoriete musthaves waar zij achterkwam tijdens haar zwangerschap zodat jij heel doelgericht kan shoppen.

Aan het genieten van mijn zwangerschap en groeiende buikje

Aan het genieten van mijn zwangerschap en groeiende buikje
Elke avond voor het slapen gaan leggen we nog even onze handen op mijn buik en meldt onze kleine zich altijd even. Ze kan best trappen hoor, zoo.

Is die ene roze wolk ook voor mij

Is die ene roze wolk ook voor mij
Dat ik misselijk zou zijn, of nog meer last van mijn rug zou hebben oke, maar ik zou er zeker toch wel van genieten? Het is bijna een taboe om te zeggen: zwanger zijn is niks voor mij.

Zwanger in 2017

Zwanger in 2017
Ik wens alle mommys en mommys-to-be een geweldig en heel gelukkig 2017! Een jaar waarin je je buik nog verder zal zien groeien, net als je nieuwsgierigheid naar je baby.

Bakerpraatjes en actieve baby in mijn buik

Bakerpraatjes en actieve baby in mijn buik
Ergens gelezen dat als je trek hebt in verse jus dat het een teken is dat je een jongen krijgt, dat zijn van die bakerpraatjes. Nog maar even lekker genieten.

Groep-B-streptokokken en bruiloft

Groep-B-streptokokken en bruiloft
Eenmaal thuis zoek ik op internet naar GBS. Het blijkt niet zo onschuldig als ik dacht en geschrokken lees ik verder. Aan het eind van de middag haal ik de tabletten op bij de apotheek.