Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Noom

Noom   vriendin


Hallo Allemaal, ik ben 39 en moeder van een zoon van 10 jaar en een BONUS dochter ook van 10. Samenwonend sinds 2011 met mijn vriend, een samengesteld gezin dus.... inmiddels zwanger van onze 1e samen. Helaas 10 maanden geleden een miskraam gehad, en nu inmiddels in de 16e week. Spannend. NIPT gehad en uitslag was goed....spannend allemaal!\\r\\n\\r\\nGroetjes!

Kinderen van Noom

baby

Liv Vajén dochter van Noom is geboren op donderdag 1 januari 1970

Lees de berichten van Noom

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub december 2017 - Nip

Ja gedaan, bloed afgenomen op een dinsdag en precies 2 weken later op dinsdag de uitslag.

In gesprek met: Mily

Mily gefeliciteerd!!!! ik ben net 39 en zwanger van de 2e.....mijn zoon is inmiddels 10. Ik wens je een super zwangerschap !

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Noom

Artikel gelezen en nu?

Leuk om verder te lezen

Blogs over zwangerschap

Moedermaffia blog Victoria

Moedermaffia blog Victoria
Wacht maar, komt vanzelf. Dat hoorde ik ook toen ik nog twijfelde over het moederschap en uitte, als dertiger, geen rammelende eierstokken te hebben. De impact van de moedermaffia.

Hele nieuwe papa en mama op controle bij de verloskundige

Hele nieuwe papa en mama op controle bij de verloskundige
Als een hele nieuwe mama en papa komt er heel veel op ons af en het is heerlijk om alle (onnozele) vragen te stellen. Dan mag ik gaan liggen en zoekt de verloskundige mijn baarmoeder.

Het eerste babypakje uitkiezen

Het eerste babypakje uitkiezen
Van mij hoeft ook echt niet alles nieuw. Maar het eerste babypakje moet dat wel zijn. Het is inmiddels een heel ding geworden, haar Eerste Pakje. Ik heb een lange eisenlijst.

Zwanger in 2017

Zwanger in 2017
Ik wens alle mommys en mommys-to-be een geweldig en heel gelukkig 2017! Een jaar waarin je je buik nog verder zal zien groeien, net als je nieuwsgierigheid naar je baby.

De laatste loodjes ik ben gewoon officieel HOOGzwanger

De laatste loodjes ik ben gewoon officieel HOOGzwanger
Waar ik het meeste naar uitkijk? Naar die blik van mijn vriend wanneer hij haar voor het eerst zal zien. Het moment dat hij ons kleine meisje in zijn armen kan nemen. De liefde...

Kind van de wind

Kind van de wind
We voelen het beiden in ons lijf als er vuur in de lucht zit (onweer). Soms vraag ik me af, zal ons kind dat later ook hebben? Zal het een buitenkind zijn? Een kind van de wind?

Op buik gevallen met 25 weken zwangerschap

Op buik gevallen met 25 weken zwangerschap
Pats, boem, daar lag ik dan. Vooruit gestrekt op de vloer. Plat op mijn buik, mijn zwangere buik! En een verzameling geschrokken en bezorgde kinderen om me heen…