Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Precious

forum zwanger profiel

Precious   vriendin


Lees de berichten van Precious

Onderwerp:  Zwangerschap - 2e week na bevruchting

Goededag ik weet niet of ik hier goed ben met mijn vraag maar hopelijk kunnen jullie mij helpen? Ik ben in mei 17 gestopt met de pil, daarna nog wel een keer mijn menstruatie gehad, maar hierna is mijn cyclus nooit op gang gekomen teminste daarna geen menstruatie meer. Ik dacht eigenlijk dat mijn lichaam aan het ontpillen is waardoor ik tot de dag vandaag nog niet ongesteld geworden ben. Verleden week zag ik dat ik nog een hele oude (bijna twee jaar overtijd) zwangerschapstest had liggen van de action en deze toen gebruikt ik kreeg toen een heel licht roze streepje, omdat ik dacht dat de test oud was en het ook bijna niet zou kunnen zo snel na de pil heb ik nog een weekje gewacht en vandaag dus de Kruidvat test 2 voor €5 gekocht, ook hier is een heel licht streepje te zien ( geen ochtend urine gebruikt). Nu heb ik twee weken geleden wel erg pijnlijke en opgezette borsten gehad en wat buik kraampjes zo nu en dan te vergelijken met menstruatie krampjes, maar mijn borsten doen nou geen zeer meer een beetje aan de zijkant alleen en zijn volgens mij ook niet anders dan normaal. Ik ben nu vrij onzeker ga morgen sowieso de ha bellen maar vroeg me af of dit mensen bekend voorkomt? En of mensen ervaring hebben met de Kruidvat testen en lichte streepjes? Heel veel liefs Precious

Lees de blogs geschreven door Precious

Ervaring met de Kruidvat testen en lichte streepjes?

6   1. Ervaring met de Kruidvat testen en lichte streepjes?
Ik dacht eigenlijk dat mijn lichaam aan het ontpillen is, waardoor ik tot de dag vandaag nog niet ongesteld geworden ben.

Laat een berichtje achter voor Precious

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Blogs over zwangerschap

Aan het genieten van mijn zwangerschap en groeiende buikje Aan het genieten van mijn zwangerschap en groeiende buikje

Genieten van mijn zwangerschap
Blog: "Elke avond voor het slapen gaan leggen we nog even onze handen op mijn buik en meldt onze kleine zich altijd even. Ze kan best trappen hoor, zoo. "

Naar de Negenmaandenbeurs en eigenwijze pretecho blog Naar de Negenmaandenbeurs en eigenwijze pretecho blog

1   Eigenwijze pretecho blog
Blog: "Wat is er de afgelopen weken een hoop gebeurd. Zo zijn mijn moeder en ik naar de Negenmaandenbeurs geweest. Dit was allemaal door mijn schoonzus geregeld, echt super leuk."

Kind verloren en weer zwanger geworden Kind verloren en weer zwanger geworden

Kind verloren weer zwanger
Blog: "Ik ben in 2014 bevallen van een geweldig zoontje en een jaar later net wanneer hij zijn eerste stapjes kon zetten, kregen we een auto ongeluk waarbij onze kleine jongen is overleden."

Moedermaffia blog Victoria Moedermaffia blog Victoria

Moedermaffia blog Victoria
Blog: "Wacht maar, komt vanzelf. Dat hoorde ik ook toen ik nog twijfelde over het moederschap en uitte, als dertiger, geen rammelende eierstokken te hebben. De impact van de moedermaffia."

Hele nieuwe papa en mama op controle bij de verloskundige Hele nieuwe papa en mama op controle bij de verloskundige

Controle verloskundige
Blog: "Als een hele nieuwe mama en papa komt er heel veel op ons af en het is heerlijk om alle (onnozele) vragen te stellen. Dan mag ik gaan liggen en zoekt de verloskundige mijn baarmoeder."

Uitgedroogd door extreme misselijkheid Uitgedroogd door extreme misselijkheid

Uitgedroogd en misselijk
Blog: "Ik heb Danny gesmeekt om thuis te blijven, omdat ik voelde dat het niet goed met me ging. We zijn naar de huisarts gegaan en die verwees mij door naar het ziekenhuis, ik was uitgedroogd"

Zwangerschapsyoga - Adem in, adem uit, laat het gaan Zwangerschapsyoga - Adem in, adem uit, laat het gaan

Adem in adem uit laat het gaan
Blog: "Om tijd en rust voor mezelf te creeren ben ik begonnen met zwangerschapsyoga. Iedere zaterdagochtend begin ik de dag eerst met yoga samen met andere zwangere vrouwen. Ik moet zeggen dat"

Leuk om te lezen!