Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van ZwangereSandra

ZwangereSandra   vriendin


Zenuwachtig, er nog niet aan toegevend en afwachtend. Officieel is dit mijn derde zwangerschap, nadat ik in november 2015 en maart 2016 miskramen heb gehad. Dus dit is nummer 3. If het 3x is scheepsrecht wordt, dat wacht ik rustig af. Pas na week 15 (denk ik nu) zal ik blij zijn. Dus als ik soms wel erg nuchter overkom, vergeef het me. Ik weet dat t best makkelijk is van de roze wolk te vallen en dat het lastig is er weer op te komen...

Kinderen van ZwangereSandra

baby met mutsje

Thomas zoon van ZwangereSandra is geboren op

Lees de berichten van ZwangereSandra

Onderwerp:  Clubs - Forum ik ben Zwanger

Ik ben 39 en ga gewoon naar de verloskundige. Ook na 2 miskramen vind men niet dat er indicatie is voor ziekenhuis begeleiding, maar mag evt wel extra echos bij het echocentrum en afspraken bij de VK.

Onderwerp:  Zwangerschap - Wanneer vertellen?

Bij 2 eerdere zwangerschappen konden we het niet geheim houden. Als je normaal veel drinkt en rookt en dan ineens niet meer... iedereen raadde het meteen. Helaas zijn die zwangerschappen geindigd met miskramen, maar wat heb ik een steun gehad van iedereen!! Nu ben ik weer zwanger en Koningsdag en op bevrijdingspop niet roken? Uiteraard heeft iedereen het geraden maar lieg er nu toch over. Zaterdag 13 mei krijgen we een vroege termijn echo met 7 wkn, die eerst maar afwachten!

Onderwerp:  Zwangerschap - Zwanger en rook als een ketter

Ik kan het tot op zekere hoogte begrijpen. Ook ik ben zwanger (7 wkn), werk 40 uur in een stressvolle en verantwoordelijk baan waar erg veel druk op mij wordt gelegd. En toch, niet roken op het werken vind ik niet moeilijk! Maar thuis... bij dat kopje koffie na het eten en dat sigaretje als ik eenmaal relax op de bank. Het lukt me nog niet die op te geven. Ik geef hem niet de schuld, maar dat mijn partner rookt maakt het er niet makkelijker op. Net zomin als de 2 miskramen die ik heb gehad, ik ben er nog niet klaar voor om alles op te geven, tot ik zeker weet dat het goed zit. Wel vind ik een pakje per dag echt heel erg veel voor een zwangere (mijn oude niveau). Hopelijk lukt op zijn minst flink te minderen! En wees eerlijk tegen je VK!

Onderwerp:  Clubs -

Heel herkenbaar. Dit is mijn 3e zwangerschap na 2 miskramen. Zit steeds te voelen of deze anders is dan de vorigen... en nee, niet echt. Ik kan me er dus nog niet volledig aan overgeven, maar probeer zo positief mogelijk te blijven. Succes!

Laat een berichtje achter voor ZwangereSandra

Zin in iets leuks? Zoek een geboortekaartje uit

Ontdek het leukste geboortekaartje voor jou!

Gratis producten meer

WIN! Geboortekaartjes van Kaartje2go
WIN! Geboortekaartjes van Kaartje2go
Gratis de blije doos NU met Nijntje rammelaar
Gratis de blije doos NU met Nijntje rammelaar
Win 1 jaar Pampers luiers + kinderbed
Win 1 jaar Pampers luiers + kinderbed

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan