Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Tara

forum zwanger profiel

Tara   vriendin


Lees de berichten van Tara

Onderwerp:  Zwangerschap - 9 weken zwanger - Bekkeninstabiliteit

Momenteel 8 zwanger van de 2de en alles word momenteel al sinds 3 weken te zwaar. 1ste bevalling was heel zwaar kon de 1ste paar dagen ook niet meer lopen waardoor ik even in een rolstoel zat. Bij de 1ste zat ik vanaf week16 thuis, nu heb ik vorige week het aan alle leidinggevende tegen princiepe in moeten vertellen zodat hun er rekening mee kunnen houden wat op mijn werk wat heel moeilijk is of " ze vergeten het ".rnHet voelt gewoon op me been langzaam van me lichaam word getrokken, ik heb het alleen aan de linkerkant god zij dank want weet niet hoe ik beide kanten zou moeten overleven. Te lang lopen, te lang zitten , auto rijden, liggen , het is nu allemaal al te veel, continue dat gevoelrnWat voelen jullie precies soms heb ik het idee dat ik gewoon gek ben haha omdat je de pijnklachten ook niet echt kan omschrijven. Het voelt gewoon of er ruimte tussen me been, heup en schaambot zit, of me heup uit de kom is ofzo en langzaam aan me been word getrokken wat bij "denk " schaamomgeving, heup is, trekt door onder me bil , onderrug bovenbeen , geef een heel geïrriteerd bokkend gevoel , kan niet een beetje wijd zitten met me benen omdat t dan op die plek in de kramp schiet ofzo. Hoe beschrijven jullie de pijn? Ik word er moedeloos van en verdrietig

Onderwerp:  Zwangerschap - Bekkeninstabiliteit blog

Momenteel 8 zwanger van de 2de en alles word momenteel al sinds 3 weken te zwaar. 1ste bevalling was heel zwaar kon de 1ste paar dagen ook niet meer lopen waardoor ik even in een rolstoel zat. Bij de 1ste zat ik vanaf week16 thuis, nu heb ik vorige week het aan alle leidinggevende tegen princiepe in moeten vertellen zodat hun er rekening mee kunnen houden wat op mijn werk wat heel moeilijk is of ze vergeten het. Het voelt gewoon op me been langzaam van me lichaam word getrokken, ik heb het alleen aan de linkerkant god zij dank want weet niet hoe ik beide kanten zou moeten overleven. Te lang lopen, te lang zitten , auto rijden, liggen , het is nu allemaal al te veel, continue dat gevoel. Wat voelen jullie precies soms heb ik het idee dat ik gewoon gek ben haha omdat je de pijnklachten ook niet echt kan omschrijven. Het voelt gewoon of er ruimte tussen me been, heup en schaambot zit, of me heup uit de kom is ofzo en langzaam aan me been word getrokken wat bij denk schaamomgeving, heup is, trekt door onder me bil , onderrug bovenbeen , geef een heel geïrriteerd bokkend gevoel , kan niet een beetje wijd zitten met me benen omdat t dan op die plek in de kramp schiet ofzo. Hoe beschrijven jullie de pijn?

Lees de blogs geschreven door Tara

Bekkeninstabiliteit met 8 weken zwanger blog Tara

2   1. Bekkeninstabiliteit met 8 weken zwanger blog Tara
Het voelt gewoon of mijn been langzaam van mijn lichaam wordt getrokken. Ik heb het alleen aan de linkerkant God zij dank, want ik weet niet hoe ik beide kanten zou moeten overleven.

Laat een berichtje achter voor Tara

Zin in iets leuks? Zoek een geboortekaartje uit

Ontdek het leukste geboortekaartje voor jou!

Gratis producten meer

WIN! Geboortekaartjes van Kaartje2go
WIN! Geboortekaartjes van Kaartje2go
Gratis Zwanger- en Babybox aanvragen
Gratis Zwanger- en Babybox aanvragen
Gratis de blije doos NU met Nijntje rammelaar
Gratis de blije doos NU met Nijntje rammelaar

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan