Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Tierelier

Tierelier   vriendin


Lees de berichten van Tierelier

Onderwerp:  Zwangerschap - Tweelingen

Eeneiige tweelingen zijn niet erfelijk maar puur toeval. Dus de tweeling die jij al hebt maakt daar geen verschil op.Als jouw oma een van twee-eiige tweeling is, wat wel erfelijk kan zijn (hoeft dus niet) zou je een verhoogde kans kunnen hebben. Is zij een van een eeneiige tweeling dan is het wederom pure toeval.

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub oktober 2017

Hoi! Ook ik ben zwanger en uitgerekend in oktober. Ik ben al mama van twee dochters van 3 jaar. Volgende week eerste intake bij de verloskundige. Ik voel me prima, maar dat was ook de verwachting want ondanks verhoogt hormoonwaarde bij de zwangerschap van mijn tweeling had ik toen ook weinig last. Ik ben wel benieuwd hoe anders deze zwangerschap gaat worden, er vanuitgaande dat het er nu eentje is.

Laat een berichtje achter voor Tierelier

Artikel gelezen en nu?

  1. Wordt vriendin bij ikbenZwanger.com! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel dit artikel via Facebook of Whatsapp

Blogs over zwangerschap

Carla is 8 weken zwanger

Carla is 8 weken zwanger
Blog: "Volgende week dinsdag heb ik mijn eerste echo, ik vind het allemaal zo spannend. Ik ben nu ook veel meer bezig met een miskraam, dat had ik met mijn eerste zwangerschap helemaal niet."

Goede groeiecho en creatief in de babykamer

1   Goede groeiecho en creatief in de babykamer
Blog: "In de afgelopen 8 weken is er weer zoveel gebeurd. Zo zit ik al sinds 28 weken zwangerschap ziek thuis. In verband met de groeiachterstand van het kindje moet ik volledige rust houden. "

Yes, ik kan terug blij zijn met mijn zwangerschap

1   Yes, ik kan terug blij zijn met mijn zwangerschap
Blog: "In deze blog zal ik jullie vertellen over het moment dat ik besefte dat ik ook blij kon zijn met mijn zwangerschap en de geweldige momenten die ik vanaf toen heb ervaren."