Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Donna123

Donna123   vriendin

Laatst gezien op 11-01-2018

Hoi!\r\n\r\nIk ben een aanstaande moeder van 27 jaar oud. We zijn in verwachting van ons eerste kindje en zit bijna in de 6e week. Tot nu toe weinig last van vervelende kwaaltjes. Medio oktober uitgerekend

Lees de berichten van Donna123

Onderwerp:  ClubsGeboorteclub oktober 2017

Hier ook erg moe! 's Ochtends na nog geen uur uit bed te zijn het gevoel alsof je de hele nacht hebt doorgetrokken. Gelukkig verder niet echt last van vervelende kwaaltjes

Onderwerp:  Baby

Heel herkenbaar hoor! Zit nu in de 6e week en gelukkig nog geen spoor van misselijkheid. Die krampen en steken wel maar schijnt heel normaal te zijn! Verder voelen mijn borsten alsof ze op ontploffen staan. Verder gelukkig geen last van nare kwaaltjes..nog niet althans!

Onderwerp:  Zwangerschap5 weken zwanger

Hoi! Leuk om elkaars ervaringen te delen. Ik ben 27 en verwachtten medio oktober ons eerste kindje. Ik ga zo de 6e week in. Tot nu toe weinig vervelende klachten! Sommige momenten nog zo onwerkelijk. Wat zijn we blij!

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Donna123

Artikel gelezen en nu?

Leuk om verder te lezen

Blogs over zwangerschap

27 weken zwanger en aftellen voor verlof

27 weken zwanger en aftellen voor verlof
Ik ben nu echt aan het aftellen, nog 9 weken werken en dan lekker met zwangerschapsverlof. Merk wel dat werken zwaarder wordt. Helaas voor de uk die al rondloopt. Die wil ook aandacht.

Papablog - Ik ben ook zwanger - Het sterke geslacht

Papablog - Ik ben ook zwanger - Het sterke geslacht
Dit was het laatste weekend samen met mijn hoogzwangere Katie, maar toch voelde dat niet meer zo. De baby is al zo nadrukkelijk aanwezig dat we niet meer echt met zijn tweeen zijn.

Lieve brief aan zwangere Chantal over verbreken relatie

Lieve brief aan zwangere Chantal over verbreken relatie
Beste Chantal, Ik kan me super goed voorstellen hoe jij je voelt. Je situatie lijkt enorm veel op de mijne; alleen word ik single mom. Ik ben momenteel 37 weken zwanger en mijn kleintje

Start perineum massage

Start perineum massage
Deze onschuldige melding verschijnt maandagavond in mijn telefoonscherm. Het potje staat al geruime tijd paraat. De werking van het goedje is veelbelovend.

Na 9 maanden proberen opeens zwanger

Na 9 maanden proberen opeens zwanger
En toch had ik het gevoel dat ik zwanger kon zijn, zodoende heb ik de online zwangerschaps vragenlijst ingevuld en de uitslag zei: zeer grote kans! Dus daar ging ik, vol moed naar de wc

Mijn veranderende lichaam

Mijn veranderende lichaam
Na weken van zwangerschapskwalen ellende, is dat nu eindelijk over. Nu proberen de kilos een beetje in toom te houden, want ik moet volgende week toch echt in mijn trouwjurk passen.

Blijf nog even zitten tot na de bruiloft

Blijf nog even zitten tot na de bruiloft
Ik voel vocht langs mijn benen lopen. Alsof je tijdens je menstruatie staat te lekken. Ben ik dat of is het douchewater? Ik buig door mijn knieen. Een plens vruchtwater verschijnt.