Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Donna123

Donna123   vriendin


Hoi!\r\n\r\nIk ben een aanstaande moeder van 27 jaar oud. We zijn in verwachting van ons eerste kindje en zit bijna in de 6e week. Tot nu toe weinig last van vervelende kwaaltjes. Medio oktober uitgerekend

Lees de berichten van Donna123

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub oktober 2017

Hier ook erg moe! 's Ochtends na nog geen uur uit bed te zijn het gevoel alsof je de hele nacht hebt doorgetrokken. Gelukkig verder niet echt last van vervelende kwaaltjes

Onderwerp:  Baby -

Heel herkenbaar hoor! Zit nu in de 6e week en gelukkig nog geen spoor van misselijkheid. Die krampen en steken wel maar schijnt heel normaal te zijn! Verder voelen mijn borsten alsof ze op ontploffen staan. Verder gelukkig geen last van nare kwaaltjes..nog niet althans!

Onderwerp:  Zwangerschap - 5 weken zwanger

Hoi! Leuk om elkaars ervaringen te delen. Ik ben 27 en verwachtten medio oktober ons eerste kindje. Ik ga zo de 6e week in. Tot nu toe weinig vervelende klachten! Sommige momenten nog zo onwerkelijk. Wat zijn we blij!

Laat een berichtje achter voor Donna123

Artikel gelezen en nu?

  1. Word vriendin bij ikbenZwanger.com! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel dit artikel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie hieronder

Blogs over zwangerschap

Knie blauw met mooie rode plek in het midden

Knie blauw met mooie rode plek in het midden
Blog: "Op handen en knieen zit ik te kermen. Gaat het? vraagt de makelaar ongemakkelijk. NEE!!! schreeuwt de stem in mijn hoofd. Ja hoor ik sta zo weer op, zegt de stem uit mijn mond zachtjes."

Ons kleine visje voelen bewegen en schoppen

Ons kleine visje voelen bewegen en schoppen
Blog: "Mick! Ik voel iets in mijn onderbuik! Volgens mij is dat de baby die aan het schoppen is. Mick zegt: Meen je dat? Hoe voelt dat? Mag ik dat ook voelen?! Ik zeg: Daar moet je zwanger voo"

Belangrijkste beslissingen tijdens je zwangerschap

Belangrijkste beslissingen tijdens je zwangerschap
Blog: "In deze blog ga ik het hebben over wat voor mij de belangrijkste beslissingen waren in mijn zwangerschap tot nu toe en waarom die beslissingen voor mij zo belangrijk waren."

Leuk om te lezen