Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Donna123

Donna123   vriendin


Hoi!\r\n\r\nIk ben een aanstaande moeder van 27 jaar oud. We zijn in verwachting van ons eerste kindje en zit bijna in de 6e week. Tot nu toe weinig last van vervelende kwaaltjes. Medio oktober uitgerekend

Lees de berichten van Donna123

Onderwerp:  Clubs - Geboorteclub oktober 2017

Hier ook erg moe! 's Ochtends na nog geen uur uit bed te zijn het gevoel alsof je de hele nacht hebt doorgetrokken. Gelukkig verder niet echt last van vervelende kwaaltjes

Onderwerp:  Baby -

Heel herkenbaar hoor! Zit nu in de 6e week en gelukkig nog geen spoor van misselijkheid. Die krampen en steken wel maar schijnt heel normaal te zijn! Verder voelen mijn borsten alsof ze op ontploffen staan. Verder gelukkig geen last van nare kwaaltjes..nog niet althans!

Onderwerp:  Zwangerschap - 5 weken zwanger

Hoi! Leuk om elkaars ervaringen te delen. Ik ben 27 en verwachtten medio oktober ons eerste kindje. Ik ga zo de 6e week in. Tot nu toe weinig vervelende klachten! Sommige momenten nog zo onwerkelijk. Wat zijn we blij!

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Donna123

Artikel gelezen en nu?

Blogs over zwangerschap

Ziekenhuis controle en intake kraamzorg

Ziekenhuis controle en intake kraamzorg
Ze legde uit welke taken de kraamzorg van de ouders overneemt. Van huishoudelijke taken tot het maken van een ontbijtje voor zowel moeder als vader. Prioriteit is echter moeder en kind.

Zwanger met HG, misselijk de ziektewet in

Zwanger met HG, misselijk de ziektewet in
Ik ging de ziektewet in. Ik kon niet anders. Stichting Hg daar had ik heel veel aan. Die meiden maakte hetzelfde mee als ik. Hg is overleven en doorgaan.

Ons kleine visje voelen bewegen en schoppen

Ons kleine visje voelen bewegen en schoppen
Mick! Ik voel iets in mijn onderbuik! Volgens mij is dat de baby die aan het schoppen is. Mick zegt: Meen je dat? Hoe voelt dat? Mag ik dat ook voelen?! Ik zeg: Daar moet je zwanger voo

Eerste harde buik en laatste zwangerschapscursus

Eerste harde buik en laatste zwangerschapscursus
Het is voor de eerste keer dat ik een harde, pijnlijke buik heb gevoeld. Zaterdagnacht werd ik wakker toen ik een enorm krampachtig gevoel ervoer in mijn buik.

Zwanger met een hoofdletter Z

Zwanger met een hoofdletter Z
In een klap ben ik me bewust van een nieuwe fase: ik ben Zwanger met een hoofdletter Z. Het is wel even wennen nu zo echt zichtbaar zwanger te zijn.

Overtijd! De ooievaar komt later dan verwacht

Overtijd! De ooievaar komt later dan verwacht
40 weken duurt de gemiddelde zwangerschap. Het wachten duurt eeuwen, want je wilt je kleine wonder nu wel eens live ontmoeten! En die buik lijkt wel 3 keer zo zwaar.

Voor de tweede keer zwevend op een blauwe wolk

Voor de tweede keer zwevend op een blauwe wolk
Ons gezin wordt verrijkt met een tweede jongen! Mijn 14 maanden oude zoon wordt grote broer! Je leven wordt omgegooid met een baby/peuter en nu komt er een tweede aan. Twee jongens onde