Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Evaa015

Evaa015   vriendin

Laatst gezien op 19-01-2018

Lees de berichten van Evaa015

Onderwerp:  ClubsGeboorteclub september 2018 - Facebookgroepje

Hallo allemaal, rnIk ben Eva, 5,2weken zwanger.. Ik heb van mijn vorige kindjes een facebookgroepje.. ik heb hier altijd veel aan gehad! VInden jullie het leuk om lid te worden? laat het even weten :) Groetjes Eva

Onderwerp:  ClubsGeboorteclub september 2018

Hallo allemaal! Ik ben ool uitgerekend in september, vinden jullie het leuk om samen een facebookgroepje te starten? Heb die van mijn vorige kindjes ook en dat is heel fijn! Groetjes Eva

Onderwerp:  Zwangerschap2e week na bevruchting

Hallo dames, Mijn naam is Eva, 25 jr, mama van een dochtertje van 21maanden en zwanger! De weg ernaar toe was redelijk pittig.. 9maanden IUI.. nu is het erg spannend.. 3jaar geleden kreeg ik met 1ste kerstdag een miskraam en was ik dezelfde tijd uitgerekend.. maaaar we duimen heeel hard dat het goed gaat! Ik ben uitgerekend op 16augustus en 13januari hebben we onze eerste echo! Groetjes!

Advertentie

Laat een berichtje achter voor Evaa015

Artikel gelezen en nu?

Leuk om verder te lezen

Blogs over zwangerschap

Papablog - Ik ben ook zwanger - Orkaan aan emoties

Papablog - Ik ben ook zwanger - Orkaan aan emoties
Vanaf dat moment voel je als aanstaande vader een orkaan aan emoties door je heengaan. Eerst een soort van innerlijke high-fives. Zo van -goed gedaan gozer- tot hele nieuwe discussies.

Het eerste babypakje uitkiezen

Het eerste babypakje uitkiezen
Van mij hoeft ook echt niet alles nieuw. Maar het eerste babypakje moet dat wel zijn. Het is inmiddels een heel ding geworden, haar Eerste Pakje. Ik heb een lange eisenlijst.

Contact met je kindje blog Brenzen

Contact met je kindje blog Brenzen
Wanneer heb ik voor het laatst rustig op de bank gezeten met mijn handen op mijn buik, en mooie muziek aan, en gecommuniceerd met dat wezentje dat groeit en zich voedt met mijn lichaam?

Feestjes zonder wijntje of biertje

Feestjes zonder wijntje of biertje
Twee verjaardagen gingen soepel voorbij. Op de laatste verjaardag hebben we zelfs een wedstrijdje gedaan wie er meer zwanger lijkt; mijn zwager of ik. Wat vind jij?

We gaan voor een drieling

We gaan voor een drieling
Toen kwam het moment waar we natuurlijk het zenuwachtigst voor waren, Baby C. Het blaasje was nog steeds vergroot. Het klepje was nog niet opengeschoten. Deze aandoening komt vaker voor

Baby niet voelen schoppen, geen leven meer voelen

Baby niet voelen schoppen, geen leven meer voelen
Om half 3 valt het me op dat ik de baby nog de hele dag niet heb gevoeld. Normaal gesproken is het s ochtends al druk aan het schoppen en reageert het ook op het geluid van ons.

Onze top tien favoriete bloggers

Onze top tien favoriete bloggers
Benieuwd naar onze top tien bloggers en vloggers? Onze ikbenZwanger bloggers schrijven verhalen over hun zwangerschap, bevalling en mama zijn voor jou.