Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Helene

Helene   vriendin


Kinderen van Helene

baby

Lees de berichten van Helene

Onderwerp:  Bevalling - Jezelf blootgeven

Ik ging afgelopen week op controle bij de gynaecoloog, ik heb een hoogrisico zwangerschap vanwege lage bloeddruk, schildklierziekte, en hartkloppingen. Ook heb ik reeds 2 keizersnedes ondergaan dus ook dit is weer een extra risico. Ik had mijn afspraak bij een nieuwe arts/assistent. Ik vertelde hem al mijn klachten, zoals regelmatig bijna flauwvallen, gewichtsverlies tgv de schildklierziekte, pijn in de heup wat kan wijzen op bekkeninstabiliteit. De man vond het niet nodig om me te wegen of de bloeddruk te meten. Tijdens de echo moest ik alles zelf vragen en op geen enkele van mijn vragen ging hij in. Bij thuiskomst merkte ik dan ook nog eens dat hij niets in mijn opvolgboekje had genoteerd. De verslagen van 2 specialisten vond hij niet nodig toe te voegen aan mijn dossier. Ik vond zijn houding absoluut niet kunnen dus heb dit alles doorgegeven aan de ombudsdienst van het ziekenhuis en meteen hebben zij al mijn afspraken verplaatst naar mijn vertrouwde gynaecoloog, en ook deze assistent hiervoor op het matje geroepen

Laat een berichtje achter voor Helene

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Blogs over zwangerschap

De supermarkt is nu mijn grootste nachtmerrie De supermarkt is nu mijn grootste nachtmerrie

Supermarkt nachtmerrie
Blog: "Zwanger zijn is een hele uitdaging en dan met name wat je wel en vooral wat je niet mag eten. Had ik de vorige keer al gezegd dat het mij vies tegen valt? Hoe 4-gangen verrassingsdiner?"

Ziekenhuis controle en intake kraamzorg Ziekenhuis controle en intake kraamzorg

Intake kraamzorg blog
Blog: "Ze legde uit welke taken de kraamzorg van de ouders overneemt. Van huishoudelijke taken tot het maken van een ontbijtje voor zowel moeder als vader. Prioriteit is echter moeder en kind."

3 maanden zwanger alweer en een verslaving erbij 3 maanden zwanger alweer en een verslaving erbij

Termijnecho en misselijkheid
Blog: "Mijn vierde blog alweer… 3 maanden zwanger. Ongelofelijk hoe snel de tijd gaat. In mijn vorige blog schreef ik over de provisorische echo bij de huisarts en hoe zeer ik hoopte dat onze "

In Duitsland gaat alles goed met Firefly in week 23 In Duitsland gaat alles goed met Firefly in week 23

Alles gaat goed week 23
Blog: "Eind 23e week alweer. Het is alsof het steeds mooier wordt. Althans zo voel ik het. Ik kan bijna de wekker erop gelijk zetten wanneer ik de kleine kan voelen."

Zwangerschap en afstuderen valt mij wel zwaar af en toe Zwangerschap en afstuderen valt mij wel zwaar af en toe

Zwangerschap en afstuderen
Blog: "Als ik de stage maar met een voldoende kan afronden, de rest komt ook wel. Ik probeer mijn rust te nemen en een planning te maken voor mezelf. Het is belangrijk nu dat ik het overzicht "

Zaken tijdens de zwangerschap op een spirituele manier benad Zaken tijdens de zwangerschap op een spirituele manier benad

Spirituele zwangerschap
Blog: "Spiritualiteit is verweven in mijn leven. Zo heb ik veel gehad aan mijn intuitie tijdens mijn zwangerschap. Als je niet van zweverigheid houdt… lees dit niet."

Zwangerschap en sporten Zwangerschap en sporten

Zwangerschap en sporten
Blog: "Mag je sporten tijdens je zwangerschap, of mag het niet? Is het echt schadelijk voor je baby? Ik heb altijd gesport, voornamelijk hardlopen. Ik ben met de pil gestopt."

Leuk om te lezen!