Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Jean Grey

forum zwanger profiel

Jean Grey   vriendin


Lees de berichten van Jean Grey

Onderwerp:  Zwangerschap - Hoe lang ben ik zwanger?

Hi Babs, Als je denkt dat je over tijd bent kun je een test doen. Het is wel handig om je cyclus bij te houden met bijvoorbeeld period tracker. Dan kun je ook zien wanneer je vruchtbaar bent. Een verwijsbriefje vragen van de huisarts voor de gynacaloog. De gynacaloog vertel je dan dat jullie een kinderwens hebben.

Onderwerp:  Zwangerschap - 9 weken zwanger - Blij maar een wat als gevoel

Hi Elien, wat een verhaal zeg! Sommige gynaecologen en verloskundige kunnen zo lomp zijn! Ik zou naar een andere gynaecoloog gaan voor prenataal diagnostiek.

Onderwerp:  Zwangerschap - 5 weken zwanger - 3X scheepsrecht

Na twee miskramen nu voor de derde keer zwanger in anderhalf jaar tijd. Wij zijn echt super blij, maar kijk zo op tegen de eerste paar echo's. Laatste miskraam was een geplande bevalling na 13 weken van ons zoontje. Hij had trisomie 13. Erg veel verdriet van gehad en ook veel liefde. Hoop zo dat het deze keer allemaal goed mag gaan. rnWe moeten maar moedig zijn wij vrouwen hè?!rnVeel liefde voor jullie buikjes. rnLiefs Jean Grey

Onderwerp:  Zwangerschap - Uitgerekende datum

Dit is mijn derde zwangerschap in twee jaar tijd. Ik ben nu vier weken zwanger en hoop dat het deze keer allemaal goed gaat. Voel me goed, maar ben erg zenuwachtig voor echo's. Hier voor twee miskramen gehad. Een keer na 10 weken en één geplande 'bevalling' na 13 weken, omdat mijn zoontje een ernstige genetische afwijking had waar niet mee te leven valt. Trisomie 13. Van beiden heb ik een aankondiging gehad via een droom en heb gelukkig behalve verdriet ook veel liefde gevoeld. Ben wel echt super gelukkig met mijn derde zwangerschap. Hopen op drie maal scheepsrecht! ????

Laat een berichtje achter voor Jean Grey

Even zin in iets leuks? Zoek een geboortekaartje uit

Bekijk de voorbeelden en ontdek het leukste geboortekaartje voor jou!

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Vond je dit artikel interessant?

  1. Word vriendin! Meld je aan
  2. Geef hier je reactie op dit artikel
  3. Deel het artikel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie