Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Chanti

Chanti   vriendin


Lees de berichten van Chanti

Onderwerp:  Zwangerschap - 7 weken zwanger

Hai. Het heeft bij mij een hele voorgeschiedenis met daarbij jaren onderzoek in een specialistisch ziekenhuis. Uitkomst: PCOS en een dubbele baarmoeder (Uterus Bicornis). De afgelopen maanden heb ik me erg belabberd gevoeld. Ik had vreetbuien voelde me erg ongelukkig en kon niet in beweging komen. Was erg moe en zelfs een stofzuiger door het huis halen moest ver weg komen. Schuldgevoelens daardoor ook. Dagelijks misselijk en daarbij ook nog denken dat ik me vast aanstel. Ik dacht depressief te zijn geworden. Een vriendin heeft me eergisteren opgehaald en een test gehaald. Zij vermoedde al een maand dat ik zwanger was maar ik hield vol dat dat niet mogelijk was. De test was snel duidelijk, hoezo 1 minuut wachten. Met tien seconden was het al zichtbaar. Ontstelt, verrast en twijfelachtig. Ja natuurlijk wilde ik graag kinderen, maar mijn relatie heeft het zwaar gehad de laatste tijd dus ik wilde dit proces nog maar een jaartje uitstellen. Al ben ik 35 jaar... De uitslag maakte veel duidelijk. De volgende dag bij de huisarts geweest en daar blijkt het vruchtje al 7 weken en 1 dag te zijn... het hartje klopt al zichtbaar. Nu voor het eerst kan ik me overgeven aan hoe ik me voel, zonder schuldgevoel. Al voel ik me nog zo beroerd, ben erg dankbaar en blij en duim dat alles goed zal gaan. Het was een emotionele week waarbij de week begon met mij en mn partner een gesprek waarom ik niet lekker in mn vel zit. Ik had hem aangegeven dat ik een doel mis. Ik heb al zoveel gedaan aan werken, feesten, ondernemingen gehad, verhuisd naar het buitenland... het is tijd voor een nieuwe richting. Ik dacht zelf aan reizen, hahaha, maar mijn leven vervullen als vrouwmens... de aarde voortplanten is tien keer meer bijzonder. Ik wilde even mijn verhaal kwijt. Thanks

Lees de blogs geschreven door Chanti

Onregelmatige cyclus en toch zwanger

1. Onregelmatige cyclus en toch zwanger
De laatste tijd was ik dagelijks misselijk. Ik dacht dat ik me aanstel en depressief te zijn geworden. Een vriendin heeft een zwangerschapstest gehaald.

Laat een berichtje achter voor Chanti

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Blogs over zwangerschap

Zwangerschap gaat nu heel snel Zwangerschap gaat nu heel snel

Zwangerschap gaat nu heel snel
Blog: "Ik ben zo nieuwsgierig, mijn hersenen maken overuren met vragen zoals welke kleur kinderwagen wordt, hoe we de kinderkamer gaan inrichten, themas etc. "

Mijn tweede zwangerschap voelt zo anders Mijn tweede zwangerschap voelt zo anders

Tweede zwangerschap
Blog: "Wat voel ik me anders dan toen ik van de eerste 17 weken zwanger was. Toen kon je me opdweilen. Ik wist niet wat me overkwam. Mijn man was dolblij, maar voor mij was het schrikken."

Zwanger op vakantie met peuter in Canada Zwanger op vakantie met peuter in Canada

Zwanger op vakantie
Blog: "10 weken zwanger en onderweg naar Canada. Gelukkig geen zwangerschapskwaaltjes, dus vol goede moed het vliegtuig in. Vooral alle focus op onze kleine vent. Een vlucht van ca. 7 uur, hoe"

Zwanger op Curacao is toch net even anders Zwanger op Curacao is toch net even anders

Curaçao net even anders
Blog: "Ik realiseerde me laatst dat sommigen van jullie geregeld even achter hun oren krabben als ze mijn komende blogs zullen lezen. Over de manier waarop dingen hier op Curaçao gaan."

Moet ik blijven of vertrekken tijdens mijn zwangerschap? Moet ik blijven of vertrekken tijdens mijn zwangerschap?

2   Moet ik mijn relatie breken?
Blog: "Tot nu toe is mijn zwangerschap heel vermoeiend geweest. Hij wilt zich niet voorbereiden op de baby. Hij geeft commentaar omdat ik niet kan werken. Moet ik mijn relatie breken?"

Start perineum massage Start perineum massage

Start perineum massage
Blog: "Deze onschuldige melding verschijnt maandagavond in mijn telefoonscherm. Het potje staat al geruime tijd paraat. De werking van het goedje is veelbelovend."

We gaan voor een drieling We gaan voor een drieling

We gaan voor een drieling
Blog: "Toen kwam het moment waar we natuurlijk het zenuwachtigst voor waren, Baby C. Het blaasje was nog steeds vergroot. Het klepje was nog niet opengeschoten. Deze aandoening komt vaker voor"

Leuk om te lezen!