Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Pauline26

forum zwanger profiel

Pauline26   vriendin


Lees de berichten van Pauline26

Onderwerp:  Zwangerschap - 2e week na bevruchting - Innesstelingsbloeding of niet?

Hallo!rnrnMijn man en ik zijn zn 4 maanden bezig met zwanger worden. De eerste maand had ik zn beetje alle symptome maar van elk symptoom maar 1 a 2 dagen en dan was het weer weg. Nu heb ik 18 augustus mn eisprong gehad en werd na een dag of 4 ineens onwijs misselijk. In de dagen erna ook steeds misselijk en kreeg pijnlijke borsten, last van mn rug, slaap weinig en erg onrustig, moet heel vaak plassen, buikkrampen etc. Nou kreeg ik gister ochtend (4 dagen voor NOD) met afvegen wat lichtroze/bruinige afscheiding (sorry). Het ging de gehele dag op en af dan weer wel dan weer niks. Aangezien wij zn 11 uur in het vliegtuig moesten zitten heb ik voor alle zekerheid maandverbandje gebruikt. In het vliegtuig ook erg vaak plassen (zat gelukkig aan het gangpad) en elke keer als ik had geplast kwam er steeds meer helderrood bloed bij het afvegen. De hoeveelheid in het maandverband is zo weinig (sorry voor de details) maar bij afvegen lijkt het wel steeds meer te worden. Ik heb nog steeda overal last van en voel me sinds de wat heviger bloeding duizelig, heb hoofdpijn, en ben wat misselijk. En eigenlijk was/ben ik ervan overtuigd dat het raak is/was maar door de hoeveelheid tenminste zo ervaar ik het ben ik bang dat het mis is gegaan. Ik twijfel heel erg. Ben 2 weken van mn vakantie behoorlijk beroert geweest had/heb totaal geen energie, had/ heb totaal geen concentratie mn borsten zijn erg pijnlijk en zijn groter. Duidelijk zichtbare aderen, opgeblazen buik. rnrnMaak ik mezelf weer gek of is er wel degelijk wat aan de hand. Het voelt nu zo anders dan de eerste maand dat ik van alles voelde en dan weer weg was.... ik weet het niet meer... we hopen allebei dat het raak is natuurlijk en was er vrij zeker van,maar begin door de bloeding toch enorm te twijfelen. Iemand ervaring mee? Nogmaals sorry voor de details!

Onderwerp:  Zwangerschap - 5 weken zwanger

Hier nog even spannend! Alle symptome heb ik z'n beetje. Al een paar dagen misselijk maar was te doen, maar sinds eergisteren ook overgeven, alles wat ik eet komt er al snel weer uit. Helaas een negatieve test. Volgende week nogmaals testen. Hopelijk dan wel positief. Alles wijst op zwangerschap, maar zullen nog even moeten wachten. Succes dames met jullie (voorgenomen) zwangerschap!

Lees de blogs geschreven door Pauline26

Roze bruine afscheiding: menstruatie of innesteling

1   1. Roze bruine afscheiding: menstruatie of innesteling
Maak ik mezelf weer gek of is er wel degelijk wat aan de hand? Bloeding in het vliegtuig 4 dagen voor NOD. Ik twijfel heel erg. Is dit menstruatie of innesteling?

Laat een berichtje achter voor Pauline26

Zin in iets leuks? Zoek een geboortekaartje uit

Ontdek het leukste geboortekaartje voor jou!

Gratis producten meer

Zwanger? Vraag gratis de blije doos aan
Zwanger? Vraag gratis de blije doos aan
Gratis de blije doos NU met Nijntje rammelaar
Gratis de blije doos NU met Nijntje rammelaar
Gratis Zwanger- en Babybox aanvragen
Gratis Zwanger- en Babybox aanvragen

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan