Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Willow

forum zwanger profiel

Willow   vriendin


Lees de berichten van Willow

Onderwerp:  Zwangerschap - 2e week na bevruchting

Hay allemaal, Mijn naam is Willow en ik ben 25 jaar en probeer nu 6 maanden zwanger te raken. Vorige maand was het eindelijk raak.. Super gelukkig natuurlijk en wist het ook zeker want voelde me anders en vooral mijn borsten deden pijn en waren gezwollen.. (Getest na 3 dagen overtijd) op een zaterdag. Maandag de gynaecoloog gebeld en ik had mijn eerste afspraak staan. Ik voelde mij alleen niet zo heel goed. Erg buikpijn en rugpijn. De gynaecoloog gaf aan dat dit niet iets hoefde te zijn, maar helaas. In de middag begon ik ineens hevig te bloeden en ik voelde meteen dat het niet goed was. De gynaecoloog zei een miskraam. Een week later wilde ze mij toch graag zien en kreeg een inwendige echo. Daarop was duidelijk wat te zien. Dus ik was weer helemaal blij. Bloed moeten prikken, maar helaas waren de hcg waarden te laag voor een zwangerschap :( twee teleurstellingen in 1 week.. Ik heb het een plekje kunnen geven en verder gaat het goed met mij. Gisteren 22-2 had ik weer ongesteld moeten worden.. Heb weer het zelfde gevoel als vorige maand.. Voel me echt kloten, pijnlijke en grotere borsten en hoofdpijn.. Voor de rest heb ik niet het gevoel dat ik ongesteld moet worden, maar heb wel een beetje een soort van branderig gevoel in mijn buik en rond mijn vagina.. Heb vandaag getest en hij was negatief.. Het voelt allemaal zo vervelend.. En wil ook eigenlijk niet klagen want er zijn vrouwen die nog veel langer bezig zijn dan mij.. Maar wil het toch even een keer van me af schrijven.. Groetjes Willow

Lees de blogs geschreven door Willow

Eindelijk zwanger en dan een miskraam blog Willow

1. Eindelijk zwanger en dan een miskraam blog Willow
In de middag begon ik ineens hevig te bloeden en ik voelde meteen dat het niet goed was. De gynaecoloog zei een miskraam. Een week later wilde ze mij toch graag zien en kreeg ik een inw

Laat een berichtje achter voor Willow

Schrijf je nu gratis in bij ikbenZwanger

Vriendin worden van ikbenZwanger.com! Meld je aan

Blogs over zwangerschap

Mutsje voor baby van Co en klaar voor moederschap Mutsje voor baby van Co en klaar voor moederschap

Babymutsje vlog Michelle
Blog: "Ik ga zo naar een vriendin toe, even een kadootje brengen voor die kleine. Super schattig! Niet te doen! Wil je weten waarom ik denk dat ik op een dag een uitstekende moeder ga zijn?"

Geluk bij een ongeluk - zwanger en brand Geluk bij een ongeluk - zwanger en brand

Geluk bij een ongeluk
Blog: "Vorige week donderdag, brak er brand uit bij ons in de schuur. Ik was enorm geschrokken, omdat ik nog lag te slapen en wakker werd van een plof en glas gerinkel."

Baby niet voelen schoppen, geen leven meer voelen Baby niet voelen schoppen, geen leven meer voelen

Geen leven meer voelen
Blog: "Om half 3 valt het me op dat ik de baby nog de hele dag niet heb gevoeld. Normaal gesproken is het s ochtends al druk aan het schoppen en reageert het ook op het geluid van ons."

Leuk om te lezen!