Vriendin van ikbenZwanger.com

   Club    Forum zwangerschap    Forum vriendinnen

Profiel van Carla

Carla   vriendin


Lees de berichten van Carla

Onderwerp:  Zwangerschap - 33 weken zwanger

Ik heb tijdje gezocht naar een leuke zwangerschapscursus. er is zoveel keuze! ben nu naast zwemmen begonnen met een online zwangerschapscursus - handig ivm mijn onregelmatige werk .\r\nBevalt ;) prima. www.zwangerschapscursusondemand.nl voor wie ook nog iets online zoekt. Er is hier wel een groepscursus in het wijkgebouw vlakbij, maar ik heb niet zo\'n zin in een grote groep waarbij er veel gekletst wordt over waar iedereen last van heeft. Wat doen jullie? Groepscursus of iets anders?

Onderwerp:  Zwangerschap - 33 weken zwanger

Vanaf ongeveer 30 weken wordt het gebied rond de vagina beter doorbloed als voorbereiding op de bevalling. dit gaat bijna altijd samen met meer waterige afscheiding. kan soms echt voelen alsof je klein beetje in je broek plast.\r\nvruchtwater ruikt zoetig en blijft maar komen. raakt nooit \'op \'. \r\nblijf je toch twijfelen, bel dan voor de zekerheid even je verloskundige. \r\n

Onderwerp:  Zwangerschap - 27 weken zwanger

Online zwangerschapscursus Ik heb de ideale zwangerschapscursus gevonden! Ik werk onregelmatig en kon daarom bijna nergens terecht voor een zwangerschaspcursus omdat die groepjes meestal savonds zijn. Nu hoorde ik van een vriendin van mij die in het ziekenhuis ligt, dat zij een online zwangerschapscursus deed. Ook al ligt ze in het ziekenhuis, ze kon wel cursus volgen! Dat leek mij ook wel wat. Heb gekeken en nu de eerste lessen gevolgt. Ideaal voor iedereen die niet veel tijd heeft, of geen mogelijkheid heeft om naar een normale 'wijkgebouwcursus' te gaan. Heel informatief en mijn twijfels of ik normaal contact niet zou missen zijn volledig van de baan.

Laat een berichtje achter voor Carla

Artikel gelezen en nu?

  1. Word vriendin! Meld je aan
  2. Geef je reactie op dit artikel
  3. Deel via Facebook of Whatsapp
  4. Lees meer interessante artikelen op onze site, zie hieronder

Blogs over zwangerschap

Blog Roosje 12 weken zwanger Blog Roosje 12 weken zwanger

Blog Roosje 12 weken zwanger
Blog: "Wist niet dat je zo moe kon zijn de eerste periode van je zwangerschap. Als het bedtijd was voor de kleine ging ik ook languit op de bank en daarna door naar bed."

Voor de tweede keer zwevend op een blauwe wolk Voor de tweede keer zwevend op een blauwe wolk

Voor de tweede keer zwevend op een blauwe wolk
Blog: "Ons gezin wordt verrijkt met een tweede jongen! Mijn 14 maanden oude zoon wordt grote broer! Je leven wordt omgegooid met een baby/peuter en nu komt er een tweede aan. Twee jongens onde"

Het zwangerschapsverhaal van Carla Het zwangerschapsverhaal van Carla

1   Het zwangerschapsverhaal van Carla
Blog: "Carla is zwanger... volg elke week hoe het met haar gaat! Zwangerschap week 6 7 8 9 10"

Leuk om te lezen!